Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

haklısın deryacım ama ben şu konuda suçlu hissediyorum kendimi...önce kefiri içmeye başladım sonra araştırdım..ilk önce araştırmalıydım..teknoloji denen bişey var ve ben bunu zamanında kullanamadım...hata benim..
sımdılık kactım hepınıze ıyı aksamlar ben arada bır sızı zıyarete gelırımmmmm

tamam canım hayırlı geceler iyi bak kendine

kızlar ben çıkıyorum oqlum biraz tatsız onunla ilgileneyim..hepinize hayırlı gecelerrr

ben kaçtım kızlar..çok yorgunum gözlerim kapanıyor...fatmagüle bakarken uyurum belki...iyigeceler hepinize...yarın bildirimde görüşürüz...byyyyyyyyyy

sena abla,kızlar merhaba, giremiyorum epeydir kusura bakmayın.. annemle kardeşim bizde ya,diyet falan yalan oldu çok zamandır.. oğlan da iyice haylaz oldu bir dakika rahat bırakmıyor..
sizler nasılsınız?

inş.onuda çok özledim kuşumu...hepinizin yeri ve emeği ayrıdır bende...insan nasıl çocuklarını ayıramazsa bende sizi ayıramıyorum ve hepinizi seviyorum canım

canım mezhep imamlarınn görüşü olsa bööle yazı yamazlar.ama haram diyen de var gerçekten ya araştırıcaz iyice ya da en iyisi uzak durmak.

ben de hepinizi öptüm ben de kaçayım yarına yemek yapıcam hazır olsun.iyi geceler.yarın bildirimlerde görüşürüüüzzz..

slm herkese:3
kızlae ben memleketteyim cuma akşamı ya da cumartesi gündüz tekrar girip inşallah söz verdiğim gibi kilo çizelgesini yapacagım
geçmişi okuyamadım 5dklığına girdim
ama sizi ihmal edemem bildirimlerinizi de eksk bırakmayacagım haberiniz olsun
bu sorumluluğu aldım bi kere sadece geçmişte yazılanları okumamış olacam onu da eve gidince okurum artık ama kilolarınızı listelerim Allahın izniyle....
hepinizi sevgiler...:16

O kadar akla yatkin ki bu yazdiklarin hic cakismio beynimde, bu yazdiklarina bende dikkat edip uygulamaya calisyorm,
insAllllllaaahhh bu kilolari werdigim gunleri gorurum, ins hepimizin hedefe ulasiriz

sen burdan yazdikca annemler burda ogle yemegi hazirliyorum, annemler bizde cikmam lazim,
annemler uyandi kahwalti yaptim diye diye bende alismistim onlara, ayriliklari hic sewmem zaten suan bile gozlerim doldu
Allah im sewdiklerimizin acisini gostermesin yarabiim.

super :))) gerci snn menune ne kadar yorum yapilabilir ki kaptan
nacizane kendi capimda yapiyorum hatam olursa affola
senacim bu aralari atlamak zararli mi bende bazen disarda oluyorm ara yapmam lazim diye stres yasiyorum bazen?
yada ogle yemegini bi yesil elmayla gecistiriyorum?

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum...negüzelmiş özlenmek...bende sizi çok özledim ve hep aklımda kalbimdeydiniz fıstıklar...neysekihızlı döndüm yaflular

Hosgeldin citir fistik

bende pek sewerim kuru sogani off off

Hyrdir sikntiniz ne ola ki cok merak ettim sanirim oglunuz rahatsiz Allah sifasini wersin, sikintilarimizdan kurtarsin hepimizi..

bende kahwe cappucino delisiydim gunde 3-4 fincan icerdim dur demesem 5-6 ya kadar gider,
bi arkadasin uyarisiyla biraktm gunde 3-4 icemesemde uc-dort gunde bir fincan iciyorum tabiki sekersiz olmak uzere,
bide kahwesiz yapamiyorsan icine sut tozu yerine normal yagsiz sut ekleyip icebilirsin bu o kadar zararli deil..

bisey daha ogrenmis oldm, spordan once icildiginde metabolizmayi hizlandirici etkisi war demek..
bu tarz kucuk sirlar benim cok hosuma gidiyor kendi adima tsk ederim.

kilo durumun ne alemde lily merak ettim de :) dikkat ediyo musun hala insan sewdikleriyle birlikte olunca helede memlekete gidince
yemek konusunda zor tutuyor kendini..

Bir geldim pir geldim sayfalari kapladim resmen msjlarimla

Bugunki menum:
1bardak ilik su
kahwalti:
1dilim cawdar ekmegi
1 yesil biber
1 yesil zeytin
1 kk beyazpeynir
1 yumurta
domates

oGLEN:
ayran corbasi

ikindi:
ayran corbasi

aksam:
ayran corbasi

2.5 LT su,
2 bardak yesil cay 3 e tamamlarim
we sporumu yapicam bitince yazarim

tatlım en son kilom 75-76 idi buraya gelirken
burda da dikkat ediyorum mesela diyelim hamurişi yedim onu bi öğün sayıp akşam yemek+yogurt ekmeksiz yiyorum ztn sabah haricinde ekmek yemiyorum ama arada kaçamaklar oluyor ya ama dikkat ediyorum bırakmadım işte sporum azaldı aksıyor ama olsun yine de bozmadım beslenmemi mesela şimdi misafirlikteyiz tatlı ve kurabie vardı ikisinden de ucundan minik lokmalar aldım ama baya oldu 8 gibiydi şimdi meyve servis edildi yemedim geç diye 9 gibi olsaydı yerdim ama yemedim,yani dengeliyorum

iyi akşamlar hepinize ne kadar sayfa ilerlenmiş birazdan hepsini okuyacağım. bugün çorba içmek istedim sadece. çorba detoksu ile arkdaşım memnun kalmıştı bende akşam yemeğine kadar sadece sıvı tükettim derkenn akşam oldu eve döndüm kardeşim aklımı çeldi ve beklenen oldu 2 tane Bing King menüsünün üstüne bir tane karışık kumpir yedim. Sildim süpürdüm resmen ve nasıl gaza geldiysem üstüne tatlı falan yemek istedim kardeşim çatlıcaktı diye vazgeçtik sadece bugün bozdum yarın gene devam edicem yarın sabahtan tartılıp yazıcam hemen. bu arada egzersizlerimi hiç aksatmadım şimdiye kadar her akşam yaptım göbek bölgemde (belkide kaç gündür az yememden kanaklıdır) incelme oldu gibi bugün bikaç kişiden duydum hoşumada gitti. hergün 2 ltnin altına düşmedim su içiyorum. En azından 1 kilo bile gitmiş olsa şu 70in altına iniyim yaaaaaaaaa

kızlar bildirimler yarın sabah mı akşam mı ne vakitttt çooook açım bugün ya sabah ki 1 dilim ekmeği küçümsemeyin o tok tutuyormuş resmen yaa bide uzak bi yere gittim geldim yürüdüm iyice acıktım karşımda simit yiyolar ve simite bayılırımm

slm kızlar 2 gündür giremedim buraya patladım vallahi aklım hep burdaydı laptopun şarj cihazı bozuldu eşim gitti yeni aldı oda 1gün bile dayanmadan bozuldu bugün işe giderken değiştirdi az önce işten geldi taktım hemen çok özlemişim....diyetime devam ediyorum daha doğrusu kaç gündür cnm bişey istemiyo 6dan sonrada hiç bişey yemiyorum sadece su ve bitki çayı içiyorum yarın tartıda insallah sevinirim insallah kilo vermişimdir

herkese günaydınnnnnnn gününün güzel geçer inşallah bu gün bildirim günü, ilk bildirim benden olsun dedim işe gitmeden 2 dk gireyim dedim. aslında bu gün değil pazartesi tartılıp yazacaktım dayanamadımm aç karnına 88.888888888 çok mutlıyummm .

Kızlarr çookk şaşkıınımmm 1,3 kg gitmiş görünüyor tartıda tartı bozuk değil herhalde daha geçen ay aldık tefal hassas tartılardan ben vücudumdan sena ablacımın dediği gibi ödemlerin gitti diye düşünüyorumm tuzu bıraktımm hamd olsun

Geçen hafta: 75,6 kg
Bu hafta: 74,3 kg
Giden: 1,3 kg
Toplam giden: 1,7 kg
Hedef: 58 kg
Beden: 40-42
Spor: Arada Temizlikkk

off yaa sizi çok seviiyoorummm yılmayalımm yağları atmaya devam inşAllah

Son düzenleme:
günaydın zayıf çıtırrr kızlarrr.

keyifsiz olmama rağmen yemek olayına hiç girmedim. belkide benim tek artık çok yemek seçici olmam ve tatlı krizi denen krizi hiç yaşamamış olmamdır.

hemen kilo bildirimine geçiyorum

geçen hafta: 64,600
bu hafta : 64,200
giden : 400 gram
toplamgiden: 9.800
hedef : ilk önce 62 sonra duruma göre 60
yapılan spor: bir gün 30dakika leslie ve dün akşam bir saat park yürüyüşü.

Son düzenleme:
ilk haftalardaki gibi sıkı sıkı diyete bağlı kalamasamda yinede dikkat etmeye devam ediyorum geçen hafta verememiştim bu hafta 1 kılo gitmiş çok mutluyum hedefime yavaş yavaş yaklaşıyorum biraz daha dikkat etmem gerekecek tatlıyı kestim tamamen belkıde onun bir etkisi oldu ayrıca spor yapmayan ben her gün az da olsa işyerinde bile spor yapıyorum

geçen hafta:59
bu hafta :58
giden :1
gelen:0
hedef:55
kalan:3
beden:40
spor:hergün 50 mekik.gün boyu yan bölgeleri çalıştırıyorum 500 sefer

günaydın kızlar çok morelim bozuk çok sinir oldum kaç gündür doğru düzgün bişey yemiyodum bide 6dan sonra hiçbirşey yemedğim halde 1 gram bile verememişim aynıyım 68.3 tüm istedğim gitti yesemde yemesemde olmuyo daha önce zayıflarken çok zor düşmüştüm 65 takılıp kalıyorum çok zorluyo bu 68 beni anlamadım ben nerde yanlış yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…