- 10 Mart 2010
- 1.875
- 1.803
şebnemm merhaba canım çok merak ettim seni...en azından annenler kalkmadan yada akşam yatınca bir gir selam ver aklım sende kaldı canım..bizler iyiyiz tatlım sen nasılsın annenlerede selamımızı söyle canımsena abla,kızlar merhaba, giremiyorum epeydir kusura bakmayın.. annemle kardeşim bizde ya,diyet falan yalan oldu çok zamandır.. oğlan da iyice haylaz oldu bir dakika rahat bırakmıyor..
sizler nasılsınız?
canım eqerki akşama kadar dışarda olucamız kesinse yanımıza kuru kayısı günkurusu kur incir yada 3-5 tane fındık ceviz badem gibi şeyler alabiliriz...mesela öqlenle akşam arası uzun aralılar verirsek vücur aç kalıcam sanıyor ve ilk yediqin şeyi direk depoluyor...bunun önüne gçmek için ara öqünleri yapıyoruz...hemde acıkmadan yemiş oluyoruz..malum çok acıkınca ne yiyeceqimiz belli olmuyorO kadar akla yatkin ki bu yazdiklarin hic cakismio beynimde, bu yazdiklarina bende dikkat edip uygulamaya calisyorm,
insAllllllaaahhh bu kilolari werdigim gunleri gorurum, ins hepimizin hedefe ulasiriz
sen burdan yazdikca annemler burda ogle yemegi hazirliyorum, annemler bizde cikmam lazim,
annemler uyandi kahwalti yaptim diye diye bende alismistim onlara, ayriliklari hic sewmem zaten suan bile gozlerim doldu
Allah im sewdiklerimizin acisini gostermesin yarabiim.
super :))) gerci snn menune ne kadar yorum yapilabilir ki kaptan
nacizane kendi capimda yapiyorum hatam olursa affola
senacim bu aralari atlamak zararli mi bende bazen disarda oluyorm ara yapmam lazim diye stres yasiyorum bazen?
yada ogle yemegini bi yesil elmayla gecistiriyorum?
Hosgeldin citir fistik
bende pek sewerim kuru sogani off off
canım hep ayran çorbası içmişsin detoksmu yapıyosun sen :26:Bir geldim pir geldim sayfalari kapladim resmen msjlarimla
Bugunki menum:
1bardak ilik su
kahwalti:
1dilim cawdar ekmegi
1 yesil biber
1 yesil zeytin
1 kk beyazpeynir
1 yumurta
domates
oGLEN:
ayran corbasi
ikindi:
ayran corbasi
aksam:
ayran corbasi
2.5 LT su,
2 bardak yesil cay 3 e tamamlarim
we sporumu yapicam bitince yazarim
canım çookk yanlış yapmışsıniyi akşamlar hepinize ne kadar sayfa ilerlenmiş birazdan hepsini okuyacağım. bugün çorba içmek istedim sadece. çorba detoksu ile arkdaşım memnun kalmıştı bende akşam yemeğine kadar sadece sıvı tükettim derkenn akşam oldu eve döndüm kardeşim aklımı çeldi ve beklenen oldu2 tane Bing King menüsünün üstüne bir tane karışık kumpir yedim. Sildim süpürdüm resmen ve nasıl gaza geldiysem üstüne tatlı falan yemek istedim kardeşim çatlıcaktı diye vazgeçtik sadece bugün bozdum yarın gene devam edicem yarın sabahtan tartılıp yazıcam hemen. bu arada egzersizlerimi hiç aksatmadım şimdiye kadar her akşam yaptım göbek bölgemde (belkide kaç gündür az yememden kanaklıdır) incelme oldu gibi bugün bikaç kişiden duydum hoşumada gitti. hergün 2 ltnin altına düşmedim su içiyorum. En azından 1 kilo bile gitmiş olsa şu 70in altına iniyim yaaaaaaaaa
canım akşama kadar istediqin zaman yapabilirsin...ama ben gözümü açar açmaz kendimi burda buluyorumkızlar bildirimler yarın sabah mı akşam mı ne vakitttt çooook açım bugün ya sabah ki 1 dilim ekmeği küçümsemeyin o tok tutuyormuş resmen yaa bide uzak bi yere gittim geldim yürüdüm iyice acıktım karşımda simit yiyolar ve simite bayılırımm
bende diyorum bu kız nerdee....insan alışınca gözleir hemen arıyor...neyse sorun halledilmiş çok sevindim cnm...slm kızlar 2 gündür giremedim buraya patladım vallahi aklım hep burdaydı laptopun şarj cihazı bozuldu eşim gitti yeni aldı oda 1gün bile dayanmadan bozuldu bugün işe giderken değiştirdi az önce işten geldi taktım hemen çok özlemişim....diyetime devam ediyorum daha doğrusu kaç gündür cnm bişey istemiyo 6dan sonrada hiç bişey yemiyorum sadece su ve bitki çayı içiyorum yarın tartıda insallah sevinirim insallah kilo vermişimdir
canım bizim bildirimlerimiz cuma günü yapılıyor listede cumartesi..ama bildirimleri bu şekilde yapmıyoruz...aşada yazıcam sıralamayı ona göre yaparsan listeye girersinherkese günaydınnnnnnn gününün güzel geçer inşallah bu gün bildirim günü, ilk bildirim benden olsun dedim işe gitmeden 2 dk gireyim dedim. aslında bu gün değil pazartesi tartılıp yazacaktım dayanamadımm aç karnına 88.888888888 çok mutlıyummm .
oooooooo süper ötesiiii maşallah benim canımaaaKızlarr çookk şaşkıınımmm 1,3 kg gitmiş görünüyor tartıda tartı bozuk değil herhalde daha geçen ay aldık tefal hassas tartılardanben vücudumdan sena ablacımın dediği gibi ödemlerin gitti diye düşünüyorumm tuzu bıraktımm hamd olsun
Geçen hafta: 75,6 kg
Bu hafta: 74,3 kg
Giden: 1,3 kg
Toplam giden: 1,7 kg
Hedef: 58 kg
Beden: 40-42
Spor: Arada Temizlikkk
off yaa sizi çok seviiyoorummm yılmayalımm yağları atmaya devam inşAllah
günaydın zayıf çıtırrr kızlarrr.
keyifsiz olmama rağmen yemek olayına hiç girmedim. belkide benim tek artık çok yemek seçici olmam ve tatlı krizi denen krizi hiç yaşamamış olmamdır.
hemen kilo bildirimine geçiyorum
geçen hafta: 64,600
bu hafta : 64,200
giden : 400 gram
toplamgiden: 9.800
hedef : ilk önce 62 sonra duruma göre 60
yapılan spor: bir gün 30dakika leslie ve dün akşam bir saat park yürüyüşü.
oooooooo süper ötesiiii maşallah benim canımaaaben size diyorum dediklerimi yapın gerisini düşünmeyin diye..çok sevindim çok mutlu oldum canım çokk tebriklerrr
kızlar selam ben bugün sadece selam verip çıkıcamkilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum haftaya banada nasip olur inşallah :)
günaydın kızlar çok morelim bozuk çok sinir oldumkaç gündür doğru düzgün bişey yemiyodum bide 6dan sonra hiçbirşey yemedğim halde 1 gram bile verememişim aynıyım 68.3 tüm istedğim gitti yesemde yemesemde olmuyo daha önce zayıflarken çok zor düşmüştüm 65 takılıp kalıyorum çok zorluyo bu 68 beni anlamadım ben nerde yanlış yapıyorum
günaydın benimde tek derdim kilolarım.158 boyunda 65-66 kilo arasında gidiyorum.ne yaptıysam kilo veremedim.ne olur yardım edin.psikolojim bozuldu iyice..irademe sahip olamıyorum bir türlü..sağlık olarak herhangi bir problemim yok biraz insülin direnci var.cok dikkat ediyorum ama olmuyor...en sonunda komple yemeği bırakacağım...ama oda çözüm değil...diyet listelerini pek uyamıyorum.çalışıncada biraz zor oluyor.yediklerimden bahsedeyim biraz. sabahları 2 dilim cavdar ekmeğiyle beraber kahvaltıda ne varsa yiyorum.peynir zeytin domates yumurta vs..birde yanında 2 fincan şekersiz çay.öğlen iş yerinde ne çıkarsa ölçülü.bazen ikindi gibi ufak sandviç tarzı şeyler.akşama açlık krizim çok tutuyor.bazen yemeklere saldırıyorum.dün akşam mesela 6 gıbı evdeydim 2-3 parça börek yedim. akşam 7 gibi yemekte 1 tabak mercimek çorba.1 tabak yoğurtlu makarna yedim.ben nerede yanlış yapıyorun yardım edin..fikir verin..
canım nekadar zamandır aynı kiloda takılıyosun?günaydın kızlar çok morelim bozuk çok sinir oldumkaç gündür doğru düzgün bişey yemiyodum bide 6dan sonra hiçbirşey yemedğim halde 1 gram bile verememişim aynıyım 68.3 tüm istedğim gitti yesemde yemesemde olmuyo daha önce zayıflarken çok zor düşmüştüm 65 takılıp kalıyorum çok zorluyo bu 68 beni anlamadım ben nerde yanlış yapıyorum
inşallah canım olsunda hep beraber sevinelimAblacımm çok sağoll inşAllah kolayca gider kilolar ve bende göbüşe bebiş koyarım hayırlısıyla
iyiki varsınızzz ne diyyeim ki
kahvaltı hariç diqer öqünlerin baştan sona yanlış...kahvaltıda 2 dilim ekmeqini yemişsin gün içinde başka ekmek yada hamurişi yememen lazım..ama sen ikindide sandviç tarzı şeyler yediqini yazmışsıngünaydın benimde tek derdim kilolarım.158 boyunda 65-66 kilo arasında gidiyorum.ne yaptıysam kilo veremedim.ne olur yardım edin.psikolojim bozuldu iyice..irademe sahip olamıyorum bir türlü..sağlık olarak herhangi bir problemim yok biraz insülin direnci var.cok dikkat ediyorum ama olmuyor...en sonunda komple yemeği bırakacağım...ama oda çözüm değil...diyet listelerini pek uyamıyorum.çalışıncada biraz zor oluyor.yediklerimden bahsedeyim biraz. sabahları 2 dilim cavdar ekmeğiyle beraber kahvaltıda ne varsa yiyorum.peynir zeytin domates yumurta vs..birde yanında 2 fincan şekersiz çay.öğlen iş yerinde ne çıkarsa ölçülü.bazen ikindi gibi ufak sandviç tarzı şeyler.akşama açlık krizim çok tutuyor.bazen yemeklere saldırıyorum.dün akşam mesela 6 gıbı evdeydim 2-3 parça börek yedim. akşam 7 gibi yemekte 1 tabak mercimek çorba.1 tabak yoğurtlu makarna yedim.ben nerede yanlış yapıyorun yardım edin..fikir verin..
Gunaydinlaaaaaaar
Sabah uyanir uyanmaz ac karna tartildim(wc ye cikamadim malesef)
Baslangic:67
Gecen hafta:63.6
Bu hafta:63.3
Giden:300 gram
Toplamda giden:3.700
Hedef:55
Boy:1.50
Beden:38-40
Spor:hepsini not alamadim ama tahminimce 4 saat leslie haftalik 2500-3000 kadar ip atlama
canım nekadar zamandır aynı kiloda takılıyosun?
inşallah canım olsunda hep beraber sevinelim
kahvaltı hariç diqer öqünlerin baştan sona yanlış...kahvaltıda 2 dilim ekmeqini yemişsin gün içinde başka ekmek yada hamurişi yememen lazım..ama sen ikindide sandviç tarzı şeyler yediqini yazmışsınakşamda börek ve makarna çok yanlış..bu menüyle kilo verilemz canım ama çok güzel kilo alınır...yemeqini 1 gün önceden yapsanda işten gelince zararlı şeyler yemesen... aralardada sandviç yerine fındık ceviz badem kuru incir kuru kayısı yada meyve yesen çok daha saqlıklı olur ve kilo alamzsın..ayrıca içtiqin su miktarını yazmamışsın..2-5 3 litre su içmelisin..eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır cnm...bu sonderece önemlidir...
tebrikelr canım :)
canım nekadar zamandır aynı kiloda takılıyosun?
inşallah canım olsunda hep beraber sevinelim
kahvaltı hariç diqer öqünlerin baştan sona yanlış...kahvaltıda 2 dilim ekmeqini yemişsin gün içinde başka ekmek yada hamurişi yememen lazım..ama sen ikindide sandviç tarzı şeyler yediqini yazmışsınakşamda börek ve makarna çok yanlış..bu menüyle kilo verilemz canım ama çok güzel kilo alınır...yemeqini 1 gün önceden yapsanda işten gelince zararlı şeyler yemesen... aralardada sandviç yerine fındık ceviz badem kuru incir kuru kayısı yada meyve yesen çok daha saqlıklı olur ve kilo alamzsın..ayrıca içtiqin su miktarını yazmamışsın..2-5 3 litre su içmelisin..eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır cnm...bu sonderece önemlidir...
tebrikler canım :)
canım biz pro üyesiyiz... 35 tl ödeyerek kk kartı alıyoruz...kkya girişte bu kartla ilgili bilgi isteyenler için link var tıklarsan ayrıntılı inceleme fırsatın olurAblacım merakımdan soruyorum.. MEsela bazı üyelerin isimleri seninkide kırmızı yazılı ve yanında kadınlar kulubunun logosu var. Siz ayrıca mı üye oldunuz hani kk nın kartı filan var o ne işe yarıyor :26:
vallahi cnm en son diyet yaptığımda 65 e kadar düştüm yazındı sonra bıraktığımda 68-70 arası gidip geldim yazdan beri