başlangıç:70
geçen hafta:68.3
bu hafta:68.4
giden:yok
toplamda giden:1,700gr
hedef:60
boy:165
beden:38-40
spor:yok (arada sırada egzersiz)
bel ve göbek için yarım saat egzersiz yaptım bugün 3 gün oldu hala yan taraflarım ağrıyo çok kötü
offf ya üstüne 100 gr almışım az önce yine tartıldım şimdide 68.4 çıktım karnım çok aç şimdi gidip kocaman bi tost yapıcam kendime morelim bozuk yiycem vallahi((((((((((
arkadaşlar günaydın bu hafata üzülerek bildirimimi yapıyorum:2:
başlangıç :88.0
geçen hafta :85.4
bu hafta :85.5
giden : yok
toplamda giden:2.5 kg
hedef :75
beden :44-46
spor :haftalık 210 dk bisiklet
ayy cnm sendemi benimle aynısın off niye böyle oldu ödemde olamaz 3lt su içiyorum 2,3 fincanda yesil çay
canım kilo aldıysan giden yerine gelen yazıp kaç gram aldıysan o rakamı yazıcaksın yani sen 100 qr almışsın şöyle olucak;
gelen 100..
canım biz pro üyesiyiz... 35 tl ödeyerek kk kartı alıyoruz...kkya girişte bu kartla ilgili bilgi isteyenler için link var tıklarsan ayrıntılı inceleme fırsatın olur
canım sen kaç haftadır buraya bildirim yapıyorsun...buraya geldiqinden beri bnm dediqim gibi beslenip hiç kilo veremedinmi bunu sormuştum cnm...
sabah tartıldıktan sonra bişeymi yedin yada su falanda içmiş olabilirsin...üstümüzdeki kıyafetler bile fark ediyro cnm..cnm düzelttim sabah aynıydım az önce 100gr fazla çıktım tartı kafayımı yedi acaba
..cnm buraya tam 70 kilo küsürken geldim senin dediklerin gibi beslendim arada kaçamaklar dısında ama ona rağmen 1,700grm vermiştim...çok su içiyorum aksamları ekmek yemiyorum kesinlikle sabahta 2 dilimden fazla yemiyorum 3,4 gündürde 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum acıkıyorum ama yemiyorum sadce su ve bitki çayı içiyorum bi kaç gündürde çok az yedim ve form çayı içtiğim içinde wcye günde 2,3 kez çıktımama niye veremedim anlamadım bari gram verseydim
sabah tartıldıktan sonra bişeymi yedin yada su falanda içmiş olabilirsin...üstümüzdeki kıyafetler bile fark ediyro cnm..
..
kaçamaklar dışında demişsin...kaçamak yapmak yok canım...haftada 1 gün kaçamak hakkımız var...masum sandıqımız yada bu kadardan bişey olmaz dediqimiz şeyler bizlere büyük zararlar veriyor..1 tane madlen çikolatayı geri çevirdiqimi bilirim..bukada dikkat etmemiz gerekiyor...pazartesi itibariylede kesinlikle kaçamak yapmamamız gerekiyor...hafta arası menülere tam uyulacak...yoksa cuma günleri üzülürüz...
tamam canim yesil kahveyi ilk kez duydum arastirayim bi belki bulurum:)öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun canım...
şekersiz ve sütsüz sade olmak ve bir fincanı geçmemek kaydıyla kahvenin zararı yoktur...tam tersine özellikle spordan yarım veya 45 dk. önce içilen sade nescafe metobolizmayı hızlandırır ve yağ yakımınayardımcı olur canım...bende spor yaptığım için içiyorum..bide ben nescafenin yeşil kahvesi var yeni buldum...artık hersabah işe gidince 1 fnc. sade ondan içiyorum,antioksidan bir kahve ve metoyu hızlandırıp kilo kontrolüne yardımcı oluyor...
canım çok teşekkür ederimmenün güzel ama öqlen menünden ekmeqi çıkar...kahvaltı dışında ekmek yeme cnm kiloyu etkiliyor..zaten 2 dilim hakkını sabah kullanıcaksın...
kahveye gelince şekersiz olmak kaydıyla içebilirsin...
aferinn kızlar verdiqiniz kilolar süperrr...
arkadaşlar biraz önce bir iş görüşmesine gittim hemen denemeye alıyorlar...cuma saati çalışmıyorlarmış bende eve geldim namaz kılıp çıkıcam lütfen dua edin deneme dönemini atlatayım...daha önce yapmadıqım bişey ondan dolayı tedirginim...şimdi çıkıyorum ordan girme imkanım yok çok yoqun biyer...akşam gelince yazarım..
arkadaşlar biraz önce bir iş görüşmesine gittim hemen denemeye alıyorlar...cuma saati çalışmıyorlarmış bende eve geldim namaz kılıp çıkıcam lütfen dua edin deneme dönemini atlatayım...daha önce yapmadıqım bişey ondan dolayı tedirginim...şimdi çıkıyorum ordan girme imkanım yok çok yoqun biyer...akşam gelince yazarım..
başlangıç:90
geçen hafta:86.7
bu hafta:83.4
giden:3.3
toplamda giden:6.6
hedef:şimdilik 70
boy:1.65
beden:44 dü
spor :günde 40 dk lık plates 141.video cumarteside dahil olmak üzere toplamda 240 dk
NOT:Bu hafta bu kadar kilo vermemin sebebi karbonhidrat diyetine başladım ondan kaynaklanıyor yoksa sabah 85 olup yatana kadar 88 e geliyordum..Senacım sebebi ne olabilir???..birde karbonhidrat diyetinde elma ve portakal sakıncalı meyveler arasında ama grip olduğum için bunlardan akşama yiyorum bana geri dönüşümü ne olur..sorularımla sıkmak istemiyorum ama çayı şekersiz içerim ve bir demlik içerim içmememmi gerekiyor...ama günde bir türk kahvesi içmek stiyorum...ne tavsiye edersin..mesela akşam Türk kahvesi içtim sabahleyin bana geri dönüşümü olmadı..birde 83.4 kıyafetlerle geldiğim kilo....