Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım kilo aldıysan giden yerine gelen yazıp kaç gram aldıysan o rakamı yazıcaksın yani sen 100 qr almışsın şöyle olucak;
gelen 100..

ayy cnm sendemi benimle aynısın off niye böyle oldu ödemde olamaz 3lt su içiyorum 2,3 fincanda yesil çay

canım kilo aldıysan giden yerine gelen yazıp kaç gram aldıysan o rakamı yazıcaksın yani sen 100 qr almışsın şöyle olucak;
gelen 100..

cnm düzelttim sabah aynıydım az önce 100gr fazla çıktım tartı kafayımı yedi acaba

Son düzenleme:

cnm buraya tam 70 kilo küsürken geldim senin dediklerin gibi beslendim arada kaçamaklar dısında ama ona rağmen 1,700grm vermiştim...çok su içiyorum aksamları ekmek yemiyorum kesinlikle sabahta 2 dilimden fazla yemiyorum 3,4 gündürde 6dan sonra hiçbirşey yemiyorum acıkıyorum ama yemiyorum sadce su ve bitki çayı içiyorum bi kaç gündürde çok az yedim ve form çayı içtiğim içinde wcye günde 2,3 kez çıktım ama niye veremedim anlamadım bari gram verseydim

Son düzenleme:
cnm düzelttim sabah aynıydım az önce 100gr fazla çıktım tartı kafayımı yedi acaba
sabah tartıldıktan sonra bişeymi yedin yada su falanda içmiş olabilirsin...üstümüzdeki kıyafetler bile fark ediyro cnm..
..

kaçamaklar dışında demişsin...kaçamak yapmak yok canım...haftada 1 gün kaçamak hakkımız var...masum sandıqımız yada bu kadardan bişey olmaz dediqimiz şeyler bizlere büyük zararlar veriyor..1 tane madlen çikolatayı geri çevirdiqimi bilirim..bukada dikkat etmemiz gerekiyor...pazartesi itibariylede kesinlikle kaçamak yapmamamız gerekiyor...hafta arası menülere tam uyulacak...yoksa cuma günleri üzülürüz...

evet cnm haklısın bida kaçamak yapmıycam gecen hafta yaptığım halde vermiştim kilo ama demekki her zaman yapmamak gerkiyomuş( hafta arası cmt yada pazar 1 güncük benim olur abartmadan 2 kupa bardağı su içmiştim ondan olabilir ozaman su bile 100 gr korktum vallahi bidaki cumaya insallah 1 kilo verebilirim

Son düzenleme:
kızlar ben kaçtım karnım çok aç gidiyim kahvaltı yapıyım sonra yine görüsürüz

tamam canim yesil kahveyi ilk kez duydum arastirayim bi belki bulurum:)

tamam canim ogle ekmegini cikartdim daha yememistim

benim kiloma gelince kizlar daha cumartesi gun falan 81 kusurdum
ama ben sizlere pazartesiden itibaren basladim ve pazartesi tarti 80.500 gosteriyordu
bugun sabah ac karnina 79.00
tam birbucuk kilo suzuldum biliyordum verdigimi hemen gomegimde inme olmustu
dunde internetden kalori hesabi yaptim
benim gunluk aldigim kalori assagi yukari 1000 kalori oysa kiloma gore 2000 kalori alirmisim normalde
boylece kilo veriyorum tabi bebegimde var hep kosusturmaca bukadar hizli gitmesi ondan vede su gidiyordur simdilik yag degildir olsun cok motive oldum ben
iyiki varsin KK iyiki varsiniz kizlar

Başlangıç:105
Geçen hafta105 bu hafta başladım zaten )
Bu hafta:103.7
Giden:1.300 gr
Hedef:70
Boy:172
Beden:50-52
Spor: hergün en az 45 dk -1 saat yürüyüş yada 3-4 mil leslie ve günde en az 2.5 lt su

Ben daha fazla bekliyodum anlamadım (( kahvaltıdan önce mi tartılıcaz ya ben sonra tartıldım

eksikler varmış yeniden yazayım

başlangıç:105
geçen hafta:105
bu hafta:103.7
giden:1.300 gr
toplamda giden:1.300 gr
hedef:70
boy:172
beden:50-52
spor:315 dk

Sabah gevrek peynir şekersiz çay içtim
öğlen :tavuk çorbası içiyorum bol limonlu
akşamada ızgara köfte var Benim öğünüm bugünlük böyle
Birde kızlar bewn şu an 40 beden giyiyorum 58 kıloyum ama bakıyorum 65-70 arası 38 beden giyebiliyor tamam vücut yapıları herkesin farklı ama benim mesela sadece göbek bölgemde var fazlalık kalça hiç yoktur mesela bende

aferinn kızlar verdiqiniz kilolar süperrr...
arkadaşlar biraz önce bir iş görüşmesine gittim hemen denemeye alıyorlar...cuma saati çalışmıyorlarmış bende eve geldim namaz kılıp çıkıcam lütfen dua edin deneme dönemini atlatayım...daha önce yapmadıqım bişey ondan dolayı tedirginim...şimdi çıkıyorum ordan girme imkanım yok çok yoqun biyer...akşam gelince yazarım..

başlangıç:80
geçen hafta:71.7
bu hafta:70.3
giden:1.4
toplamda giden:9.7 gr
hedef:60
boy:167
beden:42
spor:40 dk yürüyüş

ablacım hayırlısı olsun, cuma hayırlı gün,yüzün gülsün bugün.. inşallah gönlünce olur.

ben bir süre iznini isteyeceğim,bu aralar diyet yapamadığım için çok kilo aldım ve çok moralim bozuk..motivasyonumu toplayana kadar bir süre takipte kalacağım sizi..

hayırlısı olsun :) cuma saati çalışmamaları ne güzel

Sabah 08.10
2 dilim ekmek
2 dilim salam
2 çatal patatesli omlet ( yemek istemezdim ama arkadaşım kırılırım dedi ooff
1 küçük domates
1 biber
yarım havuç

Ara 10.35
1 incir,1 badem,3 fındık

ÖĞLE 12.30
1 kase yayla çorbası
Yarım porsiyon tavuk sote

Ara 15.00
Yarım dilim pasta (bugün doğum gunu kutlaması var yemezsem başka şeyler çıkarırlar )

18.00
1 elma yada portakal yicem kuaföre gidicem çünkü

Akşam belki 1 tabak salata yerim belkide yemem

ablacım kolay gelsin hakkına hayırlısı olsun

başlangıç:90
geçen hafta:86.7
bu hafta:83.4
giden:3.3
toplamda giden:6.6
hedef:şimdilik 70
boy:1.65
beden:44 dü
spor :günde 40 dk lık plates 141.video cumarteside dahil olmak üzere toplamda 240 dk

NOT:Bu hafta bu kadar kilo vermemin sebebi karbonhidrat diyetine başladım ondan kaynaklanıyor yoksa sabah 85 olup yatana kadar 88 e geliyordum..Senacım sebebi ne olabilir???..birde karbonhidrat diyetinde elma ve portakal sakıncalı meyveler arasında ama grip olduğum için bunlardan akşama yiyorum bana geri dönüşümü ne olur..sorularımla sıkmak istemiyorum ama çayı şekersiz içerim ve bir demlik içerim içmememmi gerekiyor...ama günde bir türk kahvesi içmek stiyorum...ne tavsiye edersin..mesela akşam Türk kahvesi içtim sabahleyin bana geri dönüşümü olmadı..birde 83.4 kıyafetlerle geldiğim kilo....

Merhaba bu benim şahsi fikrim ama ben amerikan diyeti, khidrat diyeti, dukan diyeti vs inanmıyorum.. Bu diyetlere nereye kadar devam edebilirsiniz sabit şeyler yeniliyor o çizgiden çıkmıyorsunuz baştan bunu beyine yerleştiriyoruz. O zaman belli bir müddet hızlaa kilolar gidiyor aslınd yağ değil sular gidiyor desek daha dogru.
Bu şekilde yapılmış diyete başlayıp kilo veren çok kişi var fakat diyeti bıraktıktan kilo alanda bir okadar fazla.. Bir vücudun ayda 4 kilodan fazla kilo vermesi bana normal gelmiyor.

Bence kişi kebabını da ekmeğinide elmasını da çiğköftesinide yemeli ama doğru zamanda ve doğru ölçüyle..
Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…