Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

geçmiş olsun canım menün de güzel bu arada.
canımcım sana da geçmiş olsun.senin de menün güzel canımcım.
Allah kavuştursun o zaman canımmm.çok zor valla aileden ayrılmak.gerçi 1 sokak ötede ama olsun.diyete de başladınnn ohhh korkalım valla senden.ben de 3 gün iyi gittim yine cıvıttım haaaa.
kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum...negüzelmiş özlenmek...bende sizi çok özledim ve hep aklımda kalbimdeydiniz fıstıklar...neysekihızlı döndüm yaflular
beni almamışsınnnnn ben de hoşgeldin dediiimmm amaaa
süpersin haaa özledim menülerini.kııızzz benim koca izin vermiyo soğan yememe.hep kızıyo kokuyo diye yaaa.ben de çok severimmm.
şok oldum,bilmiyordum...zaten sadece o yazdığım dönemde içmiştim birer bardak...ondan beridir hiç almadım bundan sonrada almam ...sağol paylaşımın için

Kefir içmek dinen caiz midir ? | Kefir tanesi Kefir ile ilgili bilmek istediğiniz her şey burada. canım burdaki yazıyı oku bakalım.ben Faruk Beşere güvenirim şimdi biraz daha araştırıcam.

senin yazıyı kör olduğum için görememişim aşkitom...kusura bakma canımcım...sakın aklına bişey gelmesin,diyorum ya aslında kafam beynim çok dolu kör kör bakıyorum duyuyorum olcek okadar bitanem kusura bakma

seher guuuuuuuuu...napıyon arkidişşşşşşş

napiimm canım geçmişten çıkamadım.sen nasılsın balımmm.gerçi yorgunum demişsin.biz tatildeyiz valla yatış modunda.darısı başına canım.

kızlar bu arada kefiri birz daha araştırdım ve haram diyenler de var.bilginize.

canım hoşgeldinn Dediqin gibi aşada hep nickini görüyorum yazmadan çıkıyosun...ne zaman görüşmek istersen bizler burdayız canım
hosbulduk canım evet elımden geldıkce okuyarak kopmamaya calısıyorum sızden ama anca bu kadar maglum nedenımı bılıyorsun
çok zor be güzelim...boşuna dememiş eskiler allah kimseyi çocuğuyla sınamasın diye....insanın elinden bişey gelmeyince dahada zor oluyor...allah kolaylık versin be canım
sagol canım neyapalım elımden geldıkce sabırlı olmaya calısıyorum dedıgın gıbı allah kımseyı cocuguyla sınamasın ama ben hıckımseyı ıncıtememkı nıye bunu bana reva gordu bılmıyorum... Yada cok sabırlı oldugum ıcın benı sectı dıyom offffff offfffffffffff ne desem bılmıyorum sanırım kafayıda yıyorummmmmmmmm.......

benim yatış modumun tarihi,inş.bir terslik olmazsa 30 temmuzda başlıyacak...yani daha çok var aşkitom...keyfiniçıkar canım benim yerimede yat kuşum

İyi akşamlar kızlar yarını iple çekiyorum bakalım tablo nasıl olacak allah gönlünüze göre versin
canım inşallah yarın çok güzel kilolar verilmiş olur...seni hafta arası burda pek göremiyorum :26:

canım Rabbim en acilinden şifalar versin inşallah iyi olucak..sen dik durmak zorundasın canım oaluna destek olmak moral vermek zorundasın...sen gücünü Allahtan alıcaksın..şifasınıda O verecek inşallah..

allah sevdiği kuluna çektirirmiş...ama bazen bende senin gibi diyorum,hep banamı denk geliyor diyee...sonra tövbe ediyorum

geçmiş olsun canım menün de güzel bu arada.

canımcım sana da geçmiş olsun.senin de menün güzel canımcım.
sagolasin canim

erginsena Allah kavustursun canim
benimde en dayanamadigim seydir ayriliklar o yuzden hic uzatmam ayrilirken
menum begenildigine gore bugun demek basaricam bu isi:) hemen yarinki menumu olusturuyorum

sabah kalkinca 2 bardak su
iki tost ekmegi arasina uc dort ince dilim sucuk ve tost peyniriyle tost
1 domates salatalik
sekersiz cay herzaman oyle:)

ara 2incir veya uc kuru kayisi

ogle bir porsiyon ispanak
1dilim ekmek
yogurt

ara 1elma 1kivi

aksam bir kase special K
gun icinde ikibucuk litre su "
uc dort fincan bitki cayi

ya kizlar aranizda kahve bagimlisi yokmu nasil cozdunuz o isi
ben dun ictim sekersiz bir fincan bugun icmedim cok basim agriyo gunde bir fincan turk bir fincan nescafe icmeden yapamiyorum ben

tesekur ederım canım ınsalah oglumun ıylesıp benle sohbet etıgını kendı basına dısarda yurudugunu okula gıtıgını gorurum kımbılır belkı kız arkadasını bırgun getırıp nbenle tanıstırır gercı onun zamanına kadar neler degısır bılemem helede avrupada....

sehercim çok teşekkür ederim canım
kefirle ilgili bir link vermişsin okudum canım..ama şu var...4 tane hak mezhep vardır ve hepsinin imamları kefirin caiz olmadıqı hükmüne varmışlardır..bu durumda şahısların yazıları bizi baqlamaz..hüküm verilmiş...birde ben şu açıdanda bakarım bir konuda şüphe varsa uzak durulması taraftarıyım...bikaç gün bilmeden içtim inanırmısın hala üzüntüm geçmedi..kendimi Rabbimzie karşı suçlu hissediyorum...

öncelikle hoşgeldin ve geçmiş olsun canım...
şekersiz ve sütsüz sade olmak ve bir fincanı geçmemek kaydıyla kahvenin zararı yoktur...tam tersine özellikle spordan yarım veya 45 dk. önce içilen sade nescafe metobolizmayı hızlandırır ve yağ yakımınayardımcı olur canım...bende spor yaptığım için içiyorum..bide ben nescafenin yeşil kahvesi var yeni buldum...artık hersabah işe gidince 1 fnc. sade ondan içiyorum,antioksidan bir kahve ve metoyu hızlandırıp kilo kontrolüne yardımcı oluyor...

canım olurmu hiç ben takılayım dedim canım benim bilmiyomuyum yoksa.muazzez de bakıyo geri çıkıyo seni görünce yazar belki.inş önemli bi sorunu yoktur.

ama senacım biz bunu bilmeden içtik oyüzden kendini suçlu hissetme...şu andan itibaren bunu bilerek içmeye devam edersek sorun orda olur canım...oyüzden bunalmayalım bence çünkü ozaman böyle bir durum olduğunu bilmiyorduk değilmi aşkitom:26:

sımdılık kactım hepınıze ıyı aksamlar ben arada bır sızı zıyarete gelırımmmmm

canım olurmu hiç ben takılayım dedim canım benim bilmiyomuyum yoksa.muazzez de bakıyo geri çıkıyo seni görünce yazar belki.inş önemli bi sorunu yoktur.

inş.onuda çok özledim kuşumu...hepinizin yeri ve emeği ayrıdır bende...insan nasıl çocuklarını ayıramazsa bende sizi ayıramıyorum ve hepinizi seviyorum canım

canım çok teşekkür ederim menün güzel ama öqlen menünden ekmeqi çıkar...kahvaltı dışında ekmek yeme cnm kiloyu etkiliyor..zaten 2 dilim hakkını sabah kullanıcaksın...
kahveye gelince şekersiz olmak kaydıyla içebilirsin...

canım annelerin duası kabul olur...bolbol dua et bizlerde ederiz...imtihan dünyasındayız hepimizin dertleri sıkıntıları farklı ama derdi olmayan yok..inşallah gelip burda oqlum iyileşti diye sevinç çıqlıkları attıqını görücez...tevekkül edelim hep birlikte...

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

AMİİİİİİİİİİNNNNNNNNNNNN İNŞALLAH KUZUM...allah hepimizin duasını kabul ederde o çığlık sesine bizde katılırız sonuna dek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…