geçmiş olsun canım menün de güzel bu arada.bugunki menum
sabah 2 bardak su
1 parca elim kadar yok ev yapimi ekmek (annem yapmisti biraz yagli kucuk bi parca yedim)
1domates
1biber
1yumurta
ara 2 ceviz
ogle 1 tavuk but haslanmis
1kase corba
salata
ara 1 elma 1 mandalin
aksam bir kase special k
cok hastayiz bebegimle grip olduk spor yapmaya halim yok gecenin 3unde acildeydik bebegime ancak bakiyorum egzersiz yok
bol su ve bol bitki cayi
canımcım sana da geçmiş olsun.senin de menün güzel canımcım.Selamun Aleykum kızlarr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo beni sorarsanızhastayım hasta kremalı pasta :18 hamdolsun gene de beterin beteri var :13:ben bugün ne yedim ne yemeidm hiç anlamadım kırgınlık var üzerimde ve hiiç canım bişey istemiyo :26:
Benim de BUGÜN KÜ MENÜM
SABAH: her zaman ki gibi kagvaltıda önce 1-2 bardak su ve 1 bardak sütle gofret yedim ( ben hasta olunca hep sulu şeyler veya tatlı ister canım gene de fazla değil bi paketin içinden 2 gofret aldım)
ÖĞLEN: 1 haşlanmış yumurta yarım bardak meyva suyu
ARA: 1 portakal (büyük değildi)
AKŞAM: 1 tabak pırasa yemeği ve gene madımak çorbaısyla yoğurt yemeyi düşünüyorum
1 saatten fazla yürüyüş 2.5 lt su bide yeşil çaylar tabi
Allah kavuştursun o zaman canımmm.çok zor valla aileden ayrılmak.gerçi 1 sokak ötede ama olsun.diyete de başladınnn ohhh korkalım valla senden.ben de 3 gün iyi gittim yine cıvıttım haaaa.selam kızlar ben geldim ama topikte kimse yok :26:
nirrrrrdesinizzzzzzzzzz çıtırlarrrrrr
kızlar menülere şöyle bir göz gezdirdim gayet güzel...bir arkadaşın menüsünde bulgur pilavı vardı bildirim öncesi ben olsam yemezdim...birde kahvaltıda çikolata yenilmiş yinede bildirim öncesi olmamalıydı diye düşünüyorum...onun dışında menüler güzel...
bugün sabahtan uzak bir yere iş görüşmesine gittim ve ortamı beqenmedim ordanda oqlumu göz doktoruna götürdüm...eve geldiqimde akşam olmak üzereydi ve evde hiç yemek yoktu..hemen mutfaqa girdim bişeyler hazırladım yemek yedik ve bu saat oldu...bu arada annemlerde kardeşime gittiler 3-4 haftada orda kalırlar...zor oldu onları uqurlamak 1 sokak öteye gittiler ama ellerine valizlerini alıp gitmeleri yüreqime oturdu..gözleimden yaş geldi onlar giderken...
evettt bugün öqlen dışarda olduqum için öqlen yemek yiyemedim öqlenle akşam birleşmiş oldu..bugün başladım tekrardan diyetime Allahın izniyle...inşallah hep beraber çok güzel kiloların verildiqine şahit olucazz
beni almamışsınnnnn ben de hoşgeldin dediiimmm amaaakızlar hepinize çok teşekkür ediyorum...negüzelmiş özlenmek...bende sizi çok özledim ve hep aklımda kalbimdeydiniz fıstıklar...neysekihızlı döndüm yaflular
süpersin haaa özledim menülerini.kııızzz benim koca izin vermiyo soğan yememe.hep kızıyo kokuyo diye yaaa.ben de çok severimmm.hemencük menümü vereyim...gerçi tam oturtmadım biraz gevşeğim hala ama olsun,toparlıycam kızlar...
sabah(07.15)
2 dlm.kızarmış tam tahıllı ekm.üzerine labne peynir,1 hşl.yumurta,5 zeytin,peynir çeşitleri,maydanoz,1 köz kırmızı biber,3 brd.çay,1 çay kaşığı anne vişne reçeli
ara(10.45)
6-7 tane iç fındık
öğle(12.30)
1 tabak kıymalı az sulu bürüksel lahanası,bol yeşil salata(havuç ve turp rendesi dahil)
ara(16.00)
1 küçük kutu sade süt
akşam(18.30)
çok yorgundum kahvaltı türüyle geçiştirdim
yağsız tavada kavurmalı yumurta,4 zeytin,peynir çeşitleri,1 baş kuru soğan(benim meşhurdur kızlar şaşırmayın)1 bağ tere,4 brd.çay
gün boyu 3.5 lt.su,1 fincan 5i bir arada çay(sallama),1 fnc.limonlu yeşil çay,gün içinde limonlu ıhlamur
SPOR:
dün akşam yaptığım için bugün istirahat verdim...çünkü ben artık sporu gün aşırı yapıyorum
deryam her zamanki gibi harikasınbende bugün başladım yeniden...uzun zamandır gevşemiştim bende neyse fazla fazla yedim ve doyuma ulaştım bundan sonra 59 görmeden kolay kolay bırakmam...canım yaa bişey dicem sen hep kefir içerdin ya hani...2 ay önce arkadaş mayasını vermişti..1-2 bende içtim..sonra netten araştırayım dedim..4 mezhebin imamlarıda içindeki alkolden dolayı içilmesi caiz deqildir demiş...bende mayasını çöpe attım canım paylaşmak istedim..
şok oldum,bilmiyordum...zaten sadece o yazdığım dönemde içmiştim birer bardak...ondan beridir hiç almadım bundan sonrada almam ...sağol paylaşımın için
geçmiş olsun canım menün de güzel bu arada.
canımcım sana da geçmiş olsun.senin de menün güzel canımcım.
Allah kavuştursun o zaman canımmm.çok zor valla aileden ayrılmak.gerçi 1 sokak ötede ama olsun.diyete de başladınnn ohhh korkalım valla senden.ben de 3 gün iyi gittim yine cıvıttım haaaa.
beni almamışsınnnnn ben de hoşgeldin dediiimmm amaaa
süpersin haaa özledim menülerini.kııızzz benim koca izin vermiyo soğan yememe.hep kızıyo kokuyo diye yaaa.ben de çok severimmm.
Kefir içmek dinen caiz midir ? | Kefir tanesi Kefir ile ilgili bilmek istediğiniz her şey burada. canım burdaki yazıyı oku bakalım.ben Faruk Beşere güvenirim şimdi biraz daha araştırıcam.
seher guuuuuuuuu...napıyon arkidişşşşşşş
hosbulduk canım evet elımden geldıkce okuyarak kopmamaya calısıyorum sızden ama anca bu kadar maglum nedenımı bılıyorsuncanım hoşgeldinnDediqin gibi aşada hep nickini görüyorum yazmadan çıkıyosun...ne zaman görüşmek istersen bizler burdayız canım
sagol canım neyapalım elımden geldıkce sabırlı olmaya calısıyorum dedıgın gıbı allah kımseyı cocuguyla sınamasın ama ben hıckımseyı ıncıtememkı nıye bunu bana reva gordu bılmıyorum... Yada cok sabırlı oldugum ıcın benı sectı dıyom offffff offfffffffffff ne desem bılmıyorum sanırım kafayıda yıyorummmmmmmmm.......çok zor be güzelim...boşuna dememiş eskiler allah kimseyi çocuğuyla sınamasın diye....insanın elinden bişey gelmeyince dahada zor oluyor...allah kolaylık versin be canım
napiimm canım geçmişten çıkamadım.sen nasılsın balımmm.gerçi yorgunum demişsin.biz tatildeyiz valla yatış modunda.darısı başına canım.
kızlar bu arada kefiri birz daha araştırdım ve haram diyenler de var.bilginize.
canım inşallah yarın çok güzel kilolar verilmiş olur...seni hafta arası burda pek göremiyorum :26:İyi akşamlar kızlar yarını iple çekiyorum bakalım tablo nasıl olacak allah gönlünüze göre versin
canım benım bende senı ozledım guuu oglum aslında olumlu degısıme ugramıstı baya ıyıye gıdıyordu ama bu ıkı haftadır yıne asabılestı durmuyor yarın doktur randevum var martın sonundada ankaraya doktora getırecem bakalım ne olacak ama ben gunden gune tukenıyorum artık dayanacak gucum kalmadı bacım ya ne yapacagımı bılemıyorum...
hosbulduk canım evet elımden geldıkce okuyarak kopmamaya calısıyorum sızden ama anca bu kadar maglum nedenımı bılıyorsun
sagol canım neyapalım elımden geldıkce sabırlı olmaya calısıyorum dedıgın gıbı allah kımseyı cocuguyla sınamasın ama ben hıckımseyı ıncıtememkı nıye bunu bana reva gordu bılmıyorum... Yada cok sabırlı oldugum ıcın benı sectı dıyom offffff offfffffffffff ne desem bılmıyorum sanırım kafayıda yıyorummmmmmmmm.......
sagolasin canimgeçmiş olsun canım menün de güzel bu arada.
canım inşallah yarın çok güzel kilolar verilmiş olur...seni hafta arası burda pek göremiyorum :26:
Canım rabbim en acilinden şifalar versin inşallah iyi olucak..sen dik durmak zorundasın canım oaluna destek olmak moral vermek zorundasın...sen gücünü allahtan alıcaksın..şifasınıda o verecek inşallah..
geçmiş olsun canım menün de güzel bu arada.
Allah kavuştursun o zaman canımmm.çok zor valla aileden ayrılmak.gerçi 1 sokak ötede ama olsun.diyete de başladınnn ohhh korkalım valla senden.ben de 3 gün iyi gittim yine cıvıttım haaaa.
beni almamışsınnnnn ben de hoşgeldin dediiimmm amaaa
süpersin haaa özledim menülerini.kııızzz benim koca izin vermiyo soğan yememe.hep kızıyo kokuyo diye yaaa.ben de çok severimmm.
Kefir içmek dinen caiz midir ? | Kefir tanesi Kefir ile ilgili bilmek istediğiniz her şey burada. canım burdaki yazıyı oku bakalım.ben Faruk Beşere güvenirim şimdi biraz daha araştırıcam.
sagolasin canim
erginsena Allah kavustursun canim
benimde en dayanamadigim seydir ayriliklar o yuzden hic uzatmam ayrilirken
menum begenildigine gore bugun demek basaricam bu isi:) hemen yarinki menumu olusturuyorum
sabah kalkinca 2 bardak su
iki tost ekmegi arasina uc dort ince dilim sucuk ve tost peyniriyle tost
1 domates salatalik
sekersiz cay herzaman oyle:)
ara 2incir veya uc kuru kayisi
ogle bir porsiyon ispanak
1dilim ekmek
yogurt
ara 1elma 1kivi
aksam bir kase special K
gun icinde ikibucuk litre su "
uc dort fincan bitki cayi
ya kizlar aranizda kahve bagimlisi yokmu nasil cozdunuz o isi
ben dun ictim sekersiz bir fincan bugun icmedim cok basim agriyo gunde bir fincan turk bir fincan nescafe icmeden yapamiyorum ben
senin yazıyı kör olduğum için görememişim aşkitom...kusura bakma canımcım...sakın aklına bişey gelmesin,diyorum ya aslında kafam beynim çok dolu kör kör bakıyorum duyuyorum olcek okadar bitanem kusura bakma
sehercim çok teşekkür ederim canım
kefirle ilgili bir link vermişsin okudum canım..ama şu var...4 tane hak mezhep vardır ve hepsinin imamları kefirin caiz olmadıqı hükmüne varmışlardır..bu durumda şahısların yazıları bizi baqlamaz..hüküm verilmiş...birde ben şu açıdanda bakarım bir konuda şüphe varsa uzak durulması taraftarıyım...bikaç gün bilmeden içtim inanırmısın hala üzüntüm geçmedi..kendimi Rabbimzie karşı suçlu hissediyorum...
canım olurmu hiç ben takılayım dedim canım benim bilmiyomuyum yoksa.muazzez de bakıyo geri çıkıyo seni görünce yazar belki. inş önemli bi sorunu yoktur.
canım çok teşekkür ederimsagolasin canim
erginsena Allah kavustursun canim
benimde en dayanamadigim seydir ayriliklar o yuzden hic uzatmam ayrilirken
menum begenildigine gore bugun demek basaricam bu isi:) hemen yarinki menumu olusturuyorum
sabah kalkinca 2 bardak su
iki tost ekmegi arasina uc dort ince dilim sucuk ve tost peyniriyle tost
1 domates salatalik
sekersiz cay herzaman oyle:)
ara 2incir veya uc kuru kayisi
ogle bir porsiyon ispanak
1dilim ekmek
yogurt
ara 1elma 1kivi
aksam bir kase special K
gun icinde ikibucuk litre su "
uc dort fincan bitki cayi
ya kizlar aranizda kahve bagimlisi yokmu nasil cozdunuz o isi
ben dun ictim sekersiz bir fincan bugun icmedim cok basim agriyo gunde bir fincan turk bir fincan nescafe icmeden yapamiyorum ben
tesekur ederım canım ınsalah oglumun ıylesıp benle sohbet etıgını kendı basına dısarda yurudugunu okula gıtıgını gorurum kımbılır belkı kız arkadasını bırgun getırıp nbenle tanıstırır gercı onun zamanına kadar neler degısır bılemem helede avrupada....
sımdılık kactım hepınıze ıyı aksamlar ben arada bır sızı zıyarete gelırımmmmm
canım çok teşekkür ederimMenün güzel ama öqlen menünden ekmeqi çıkar...kahvaltı dışında ekmek yeme cnm kiloyu etkiliyor..zaten 2 dilim hakkını sabah kullanıcaksın...
Kahveye gelince şekersiz olmak kaydıyla içebilirsin...
Canım annelerin duası kabul olur...bolbol dua et bizlerde ederiz...imtihan dünyasındayız hepimizin dertleri sıkıntıları farklı ama derdi olmayan yok..inşallah gelip burda oqlum iyileşti diye sevinç çıqlıkları attıqını görücez...tevekkül edelim hep birlikte...
canım çok teşekkür ederimmenün güzel ama öqlen menünden ekmeqi çıkar...kahvaltı dışında ekmek yeme cnm kiloyu etkiliyor..zaten 2 dilim hakkını sabah kullanıcaksın...
kahveye gelince şekersiz olmak kaydıyla içebilirsin...
canım annelerin duası kabul olur...bolbol dua et bizlerde ederiz...imtihan dünyasındayız hepimizin dertleri sıkıntıları farklı ama derdi olmayan yok..inşallah gelip burda oqlum iyileşti diye sevinç çıqlıkları attıqını görücez...tevekkül edelim hep birlikte...