valla canım herkes olmayanı istiyor...bende keşke emekli olsamda kolumu bacağımı uzatsam artık diyorum...kafama göre kalksam işimi gücümü yapsam,çocuklarımla ilgilensem,tv izlesem uzansam diyorum...diyorum ya herkes elinde olmayanıa heves ediyor
okudum okudum
deli kız işarıyom diye spor yapıyon galiba
anacınlada allah kavuştursun bende sandım memlekete gittiler
hayret bişisin iki sokak ilerisiymiş
biz ne yapalım başka ülkelerde
zaten 1 haftadır perişan olduk
elektrikçiler grev yapıp elektriği kestiler.ve biz klimayla ısınıyoruz
suları depoya motor basıyo
donacaktık az daha
susuz elektriksiz
üstüne servisler grev yaptı.burda hükümete ait
çocuklar okula gidemedi
bizde daha okullar tatile girmedi çünkü
çıldıracaktım valla
off abla yaa resmen hayat durmuş :26: nasıl yer orası öyleedüşünemiyorummm nasıl devletmiş öylee inşallah biran önce gelirsin BENİM yanıma
he hesenacım gözün aydın,söyleye söyleye karı başlattın canımcım...şu an itibarıyla cama hışır hışır vurarak yağan nur topu gibi bir kar yağışımız oldu canım...
öyleyimdir hayatımmalemsin var yaaaaaa
evet abla ya çok doqru...topu topu 3 hafta çalıştım sanki yıllardır çalışıyormuşum gibi eve dönmek çok zor geldi..hala alışamadım..alışmakta istemiyorumhiçççççççç özenme çok sıkıcı
biz alışmışız sabahtan evden çıkmaya
evde habire yemek yap temizlik yap
bütün dizileri vede tekrarlarını izledim
mügedeki cinayetleri çözmeme az kaldı
eşine söyle bak çözemediklerini bana göndersinler
ayyyyyyyy bu kızanlar hep başımda dır dır dır
yok benimde sıyırmama az kaldı
5 ay sonra bakalım neresi olacak
ama istanbul yazmadık
hoş şimdiye kadar edirne dışında yazdığımız hiç bir yerede gitmedik
hayatımızın akışını hiç tanımadığımız birileri belirliyor
ama bak seneye oğlum oraya gelirse ona annelik yapacaksın tamam mı
aaaaaaa çocuklar sizin karne aldılar
dersler nasıl söyleyin bakalım
5 ay sonra bakalım neresi olacak
ama istanbul yazmadık
hoş şimdiye kadar edirne dışında yazdığımız hiç bir yerede gitmedik
hayatımızın akışını hiç tanımadığımız birileri belirliyor
ama bak seneye oğlum oraya gelirse ona annelik yapacaksın tamam mı
aaaaaaa çocuklar sizin karne aldılar
dersler nasıl söyleyin bakalım
kızlar ben kaçıyorum
oğlumla eşim tepemde bekliyor
bakalım kim kapacak
sizleri seviyorum
iyi gecelerrrrrrrrrrr
kızlar ben kaçıyorum
oğlumla eşim tepemde bekliyor
bakalım kim kapacak
sizleri seviyorum
iyi gecelerrrrrrrrrrr
hiçççççççç özenme çok sıkıcı
biz alışmışız sabahtan evden çıkmaya
evde habire yemek yap temizlik yap
bütün dizileri vede tekrarlarını izledim
mügedeki cinayetleri çözmeme az kaldı
eşine söyle bak çözemediklerini bana göndersinler
ayyyyyyyy bu kızanlar hep başımda dır dır dır
yok benimde sıyırmama az kaldı
Bu samimi cevabın çok teşekkürler .Kendimi ilk defa bir gruba ait hissettim.Yarın değil bu akşam başladım.Sanırım yarınki kilom da 71 olur.Ayrıca düzenli spor yaptın mı?Başarmak zorundayım.Çünkü hayat geçiyor.Hiç yeni kıyafet almıyorum.Mağazalar yokmuş gibi davranıyorum.Sözlerini dinlicem.Bu arada iş aramada başarılar.İnşallah herşey istediğin gibi olur.hoşgeldin canım
üzülme artık kimse seninle alay edemicek..çünkü irade ve motivasyon bu tür diyet topiklerinde çok yüksek oluyor...bunları sil kafandan...buraya geldiysen çıtırlıqa ilk adımı atmış bulunuyosunsorularına gelince;
5-6 dan sonra bişey yememek mideyi çok rahatlatıyor..bitki çayı ve su içiyorum bolbol...mide böylelikle boş kalmıyor...psikolojik olarak akşam yemeqinden sonra bişey yemicemi beynime işleyerek başladım işe...ben şahsen 3. arayı bile yapmıyorum...hayatımda diyet olayını öyle güzel oturttumki hem herşeyi yedim hem aç kalmadım hemde kilo verdim...mesela ben börek çörek çok severim...haftada1 defa (cuma bildirimden sonra) kahvaltıda 1 dilim börek yedim yada simitbunları çok sevdiqim için cumaya iple çekerdim..bildirim yapıp bunları yemek bana inanılmaz bir mutluluk verdi...asla öqlen yada akşam öqününde börek çörek hamurişi yada ekmek yemedim...normalde sabah kahvaltısını çok sıkı yaparsan ogün çok fazla acıkmıyorsun...benim hergün 1 haşlanmış yumurtam 2 dilim ekmekten yapılmış tostum ve yanında normal kahvaltı çeşitlerim her zaman olmuştur...bitki çayımı hep kahvaltı sonrası içtim...araları hiç atlamadım..tamamlayıcı besinler onlar..bir sonraki öqün daha az yemeni saqlıyor...öqlen orba+yemek+salata yada yoqurt ürünlerini tercih ettim..çoqu zamanda yemek+salata yedim arkasına yine bitki çayı içtim...bir sonraki arayı hiç ihmal etmedim...ana öqünlerden sonra ara öqünleri hiç atlamadıqım için hep tok kaldım...akşam benim için çok özeldi..çünkü sabah tartılıcak ve yeni kilomu öqrenecektim...hep tek çeşit yedi...ve genellikle çorba yada et yedim..yanında salata ve ayran gibi şeyler tüketmende hiçbir sakınca yok...su oranını 3 litre olarak ayarla...suda senin tok kalmana yardımcı olucak...bunları uygularken 2-3 gün zorlanabilirsin asla listenin dışına çıkma...bikaç güne kalmaz alışıcaksın...buraya gel arkadaşlarla sohbet et başarı hikayelerini oku...nasıl sabredildiqini ve nasıl başarıldıqını gör canım...inan başarıcaksın...15 kilo çok fazla bir kilo deqil çok rahat verirsin...herşeyi bir kenara bırak ve yeni halin için gereksiz yiyeceklerden uzak dur cnm...bizler varız burda her konuda yardımcı oluruz...kafana ne takılıyorsa hepsini sor ben olmazsam arkadaşlar yanıtlar
ablacım bizim karneleri hiç sormaa
Bu samimi cevabın çok teşekkürler .Kendimi ilk defa bir gruba ait hissettim.Yarın değil bu akşam başladım.Sanırım yarınki kilom da 71 olur.Ayrıca düzenli spor yaptın mı?Başarmak zorundayım.Çünkü hayat geçiyor.Hiç yeni kıyafet almıyorum.Mağazalar yokmuş gibi davranıyorum.Sözlerini dinlicem.Bu arada iş aramada başarılar.İnşallah herşey istediğin gibi olur.
canım benim verilecek 30 kilom vardı...o cüsseyle spor yapamıyordum...ilk 16 kiloyu verince önce yürüyüşlere sonrada plates başladım...Bu samimi cevabın çok teşekkürler .Kendimi ilk defa bir gruba ait hissettim.Yarın değil bu akşam başladım.Sanırım yarınki kilom da 71 olur.Ayrıca düzenli spor yaptın mı?Başarmak zorundayım.Çünkü hayat geçiyor.Hiç yeni kıyafet almıyorum.Mağazalar yokmuş gibi davranıyorum.Sözlerini dinlicem.Bu arada iş aramada başarılar.İnşallah herşey istediğin gibi olur.
üzülme tatlım yaaaa...geçen senede bir ara sıkıntı yaşamıştınız ders konusunda ve toparlamıştınız...oluyor öyle çocuklar ergen dönemindeler,dikkatleri dağılıyor,bizden etkileniyorlar ...bir ara bizde sıkıntıya girdikbüyük oğlanla...son anda toparladı,ama bende oturup son yazılılara onunla çalıştım...zaten topiktende o dönemde koptum yaaaa
canım benim verilecek 30 kilom vardı...o cüsseyle spor yapamıyordum...ilk 16 kiloyu verince önce yürüyüşlere sonrada plates başladım...Bu samimi cevabın çok teşekkürler .Kendimi ilk defa bir gruba ait hissettim.Yarın değil bu akşam başladım.Sanırım yarınki kilom da 71 olur.Ayrıca düzenli spor yaptın mı?Başarmak zorundayım.Çünkü hayat geçiyor.Hiç yeni kıyafet almıyorum.Mağazalar yokmuş gibi davranıyorum.Sözlerini dinlicem.Bu arada iş aramada başarılar.İnşallah herşey istediğin gibi olur.
üzülme tatlım yaaaa...geçen senede bir ara sıkıntı yaşamıştınız ders konusunda ve toparlamıştınız...oluyor öyle çocuklar ergen dönemindeler,dikkatleri dağılıyor,bizden etkileniyorlar ...bir ara bizde sıkıntıya girdikbüyük oğlanla...son anda toparladı,ama bende oturup son yazılılara onunla çalıştım...zaten topiktende o dönemde koptum yaaaa
Oh butun kızlar toplanmıs ne guzel bır ben yokum gercı elımden geldıkce sızlerı okuyorum ama yazamıyorum bu aralar kendı gunlugumde takılıyorum ben sayfa sayısı cok oldumumu okuyamıyom dıye bıraz kendı yagımda kavruluyom herzaman gelmesemde sızlerı sevıyom kızlar yanı kalbım sızınle......
hoşgördük bacım...özlemişim sizi guuuu...oğluşun napıyor nasıl oldu,sen nasılsın tatlımcım:26:
Oh butun kızlar toplanmıs ne guzel bır ben yokum gercı elımden geldıkce sızlerı okuyorum ama yazamıyorum bu aralar kendı gunlugumde takılıyorum ben sayfa sayısı cok oldumumu okuyamıyom dıye bıraz kendı yagımda kavruluyom herzaman gelmesemde sızlerı sevıyom kızlar yanı kalbım sızınle......
canım benım bende senı ozledım guuu oglum aslında olumlu degısıme ugramıstı baya ıyıye gıdıyordu ama bu ıkı haftadır yıne asabılestı durmuyor yarın doktur randevum var martın sonundada ankaraya doktora getırecem bakalım ne olacak ama ben gunden gune tukenıyorum artık dayanacak gucum kalmadı bacım ya ne yapacagımı bılemıyorum...