Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

hiçççççççç özenme çok sıkıcı
biz alışmışız sabahtan evden çıkmaya
evde habire yemek yap temizlik yap
bütün dizileri vede tekrarlarını izledim
mügedeki cinayetleri çözmeme az kaldı
eşine söyle bak çözemediklerini bana göndersinler
ayyyyyyyy bu kızanlar hep başımda dır dır dır
yok benimde sıyırmama az kaldı

off abla yaa resmen hayat durmuş :26: nasıl yer orası öylee düşünemiyorummm nasıl devletmiş öylee inşallah biran önce gelirsin BENİM yanıma

off abla yaa resmen hayat durmuş :26: nasıl yer orası öylee düşünemiyorummm nasıl devletmiş öylee inşallah biran önce gelirsin BENİM yanıma

5 ay sonra bakalım neresi olacak
ama istanbul yazmadık
hoş şimdiye kadar edirne dışında yazdığımız hiç bir yerede gitmedik
hayatımızın akışını hiç tanımadığımız birileri belirliyor
ama bak seneye oğlum oraya gelirse ona annelik yapacaksın tamam mı
aaaaaaa çocuklar sizin karne aldılar
dersler nasıl söyleyin bakalım

kızlar ben kaçıyorum
oğlumla eşim tepemde bekliyor
bakalım kim kapacak
sizleri seviyorum
iyi gecelerrrrrrrrrrr

senacım gözün aydın,söyleye söyleye karı başlattın canımcım...şu an itibarıyla cama hışır hışır vurarak yağan nur topu gibi bir kar yağışımız oldu canım...
he he
alemsin var yaaaaaa
öyleyimdir hayatımm
evet abla ya çok doqru...topu topu 3 hafta çalıştım sanki yıllardır çalışıyormuşum gibi eve dönmek çok zor geldi..hala alışamadım..alışmakta istemiyorum

ya ablacım belki çıkardı yinemi yazmadınızzz
ablam ne demek senin oqlun benim olqum elimden ne glirse sonuna kadar yaparım (biliyosun)

sağol ablası ellerinden öperler büyük oğluş orta birde takdir aldı küçüğünde bütün dersleri 5...daha ilkokul ikidede

kızlar ben kaçıyorum
oğlumla eşim tepemde bekliyor
bakalım kim kapacak
sizleri seviyorum
iyi gecelerrrrrrrrrrr

göndeririz şekerim sen yeterki iste

Bu samimi cevabın çok teşekkürler .Kendimi ilk defa bir gruba ait hissettim.Yarın değil bu akşam başladım.Sanırım yarınki kilom da 71 olur.Ayrıca düzenli spor yaptın mı?Başarmak zorundayım.Çünkü hayat geçiyor.Hiç yeni kıyafet almıyorum.Mağazalar yokmuş gibi davranıyorum.Sözlerini dinlicem.Bu arada iş aramada başarılar.İnşallah herşey istediğin gibi olur.

ablacım bizim karneleri hiç sormaa

üzülme tatlım yaaaa...geçen senede bir ara sıkıntı yaşamıştınız ders konusunda ve toparlamıştınız...oluyor öyle çocuklar ergen dönemindeler,dikkatleri dağılıyor,bizden etkileniyorlar ...bir ara bizde sıkıntıya girdikbüyük oğlanla...son anda toparladı,ama bende oturup son yazılılara onunla çalıştım...zaten topiktende o dönemde koptum yaaaa

Oh butun kızlar toplanmıs ne guzel bır ben yokum gercı elımden geldıkce sızlerı okuyorum ama yazamıyorum bu aralar kendı gunlugumde takılıyorum ben sayfa sayısı cok oldumumu okuyamıyom dıye bıraz kendı yagımda kavruluyom herzaman gelmesemde sızlerı sevıyom kızlar yanı kalbım sızınle......

hoşgeldin canım...merak etme hepimizbu yola aynı sıkıntılarla çıktık ve sabredip nasihatlara kulak verip uygulayınca yüzün gülecek...kimseye kulak asma ,kendini dinle vede naçizane bizitekrar hoşgeldin

canım benim verilecek 30 kilom vardı...o cüsseyle spor yapamıyordum...ilk 16 kiloyu verince önce yürüyüşlere sonrada plates başladım...
güzle dilekelrin içinde çok teşekkür ederim canım benim için dua edersen çok sevinirim

ya canım benim ben onların derslerinden anlamıyorumki :26: bölüm dersleri hep...inşallah dedqiin gibi toparlar ama bu sefer şafak karanlık

canım benim verilecek 30 kilom vardı...o cüsseyle spor yapamıyordum...ilk 16 kiloyu verince önce yürüyüşlere sonrada plates başladım...
güzle dilekelrin içinde çok teşekkür ederim canım benim için dua edersen çok sevinirim

ya canım benim ben onların derslerinden anlamıyorumki :26: bölüm dersleri hep...inşallah dedqiin gibi toparlar ama bu sefer şafak karanlık

hoşgördük bacım...özlemişim sizi guuuu...oğluşun napıyor nasıl oldu,sen nasılsın tatlımcım:26:

İyi akşamlar kızlar yarını iple çekiyorum bakalım tablo nasıl olacak allah gönlünüze göre versin

hoşgördük bacım...özlemişim sizi guuuu...oğluşun napıyor nasıl oldu,sen nasılsın tatlımcım:26:

canım benım bende senı ozledım guuu oglum aslında olumlu degısıme ugramıstı baya ıyıye gıdıyordu ama bu ıkı haftadır yıne asabılestı durmuyor yarın doktur randevum var martın sonundada ankaraya doktora getırecem bakalım ne olacak ama ben gunden gune tukenıyorum artık dayanacak gucum kalmadı bacım ya ne yapacagımı bılemıyorum...

canım hoşgeldinn dediqin gibi aşada hep nickini görüyorum yazmadan çıkıyosun...ne zaman görüşmek istersen bizler burdayız canım

çok zor be güzelim...boşuna dememiş eskiler ALLAH KİMSEYİ ÇOCUĞUYLA SINAMASIN diye....insanın elinden bişey gelmeyince dahada zor oluyor...allah kolaylık versin be canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…