MErhabaaa
Bugünkü menüm
Sabah 08.00
1 domates
2 salam
1 dilim ekmek
1 biber ve yeşilçay
ARA 10.30
1 incir ve 1 ceviz
ÖĞLE 12.30
2 kaşık pilav(menude mercimek çorba, kadayıf vardı ama onları yiyemezdim dolasıyla 2 kaşık pilav aldım onun yerine )
1 porsiyon tavuk döner
ARA 16.00
1 portakal
AKŞAM 19.00
Bol Yeşil zeytinli salata
Spor olmamıı 4 saat temizlik
nasılllllll?
BUGÜN KÜ MENÜM
Sabah kalkınca kahvaltıdan önce 2 bardak su
SABAH: 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir birazcık lor 2-3 zeytin maydanoz tere marul limon 2-3 tane kavurma
ÖĞLEN: 1 kase çorba 2-3 kaşık yoğurt
AKŞAM: 1 kase yoğurt ve bi tabak madımak çorbası yiyeceğim
Ara öğün yok bi ara 1 tane hoşbeş gofret yedim paket değil tane :)
3 lt su spor yok 3-4 saat yattımakşama 2-3 mil leslie yaparım inşl. yeşil çay ve şekersiz açıkk çaylarımı içtim akşam meyva yiyebilirim bugün pek tatlı istiyo canımm yarım elma yarımda portakal yerim belki
canımm menünü beğendimm leslieile bende yürümek istiyorum ama hiç halim yok bu haftayı geçireyim sporsuz haftaya başlarım inşallah bir de leslie yidüzenli yapıyormusun? sıkılaştırıyormu düzenli yapınca
bu gün grip oldumm çok halsizim ama kendimibırakmadım:)
sabah: 2 dilim ekmek peynir bol yeşillik
ara: vallaha hasta yoğunluğundan yiyemedim
öğlen:1 kase domates çorbası bol salata
ara yarım paket çubuk kraker
akşam şehriye çorbası nohut yemeği 4 kaşık kadar brokolili yoğurt
2lt suyumu içtim akşam yeşilçay birde meyve yiyecem normalde bugün bunlarla doymazdım ama birazda hastalığın etkisi var galiba
öncelikle böylesini bir paylaşımdan dolayı çok tşk ederim.kısaca kendi beslenme şeklimden bahsetmek istiyorum masa başı bir iste çalışmaktayım :S gelgelelim 3 yılda aldığım 13 kiloyla hayatım tam bir kabusa döndü ipin ucunu iyice kaçırdım şuan kilom 64 bazen 61 oluyorum ama daha fazlasına inemiyourm yaza düğünüm idalimdeki kilo ise 53-54 arası artık kendimi yorgun ve yaşlı hissediyorum yaşım daha 25 :Ssizlerden çok acil yardım istiyorum boyum 1.58 şuan 64 kiloyum vücuduma bakım da yaptırmak istiyorum bunun için ekonumik hertürlü önerinize açığım el bakımı ayak bakımı vücut kuruluğu saç kuruluğu gibi ayrıca baştan yaratılmak istiyorum desem yeridir:S
Keşke hepimizin eline böyle bir şans gecebilseydi:27 keşke!!!!!hepımız baştan yaratılabılseydık:)):26::))
hanimlar göbek ve yan bölgelerden , ic bacak kismindan ve kalcadan nasil zayiflanir bilen var mi ? Evde bisiklet sürüyorum acaba bacaklarin icin faydasi olur mu ?
Bende menumu yazayim bari;
-Kahwalti:
kahwaltidan once 1 bardak ilik su
sekersiz cay
yarim domates
2 yesil zeytin
biraz beyaz peynir,
iki dilim tahil ekmegi tekine kasarli yagsiz tost
dier dilimi de tos t makinasinda kizarttim
1 kozlenmis yesi biber
1 haslanmis yumurta
-Ara:
yarim greyfurt
ceyrek eksi nar
-Ogle:
5 kasik kabak yemegi+ sarmisak yogurtlu
-Ara:
1 yesil elma
-Aksam
Kabak yemegi+ 1 bardak ayran
2.5 lt suyum bitti, 2 bardak yesil cay yatmadan bi bardak daha icerim,
leslie ile 25 dakka spor yaptm, kalan sporumuda yapinca yazarim
Yorumlara onerilere acigim
teşekkür ederim canım hep duz ederek gidip geldim hepimiz içinİnşallah, Sende Allaha emanet ol hayırlı yolculuklar bende kahvaltımı yapayımDuanda unutma yolcunun duası makbuldur
teşekkürler canımAblacım iyi yolculuklarr
o zamaaannn al sanaaaaaaaaaakendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.
ayyyy şu an kalbime bi sancı girdi ay çok fena oldum yaağlıcam galiba
daha iyiyim canım inşallah dahada iyi olucam
yolun açık olsun balım.dinlen gez biraz sakinleşir kafanı daüıtırsın canım benim...
güzel canım .sarma olmasaymış iyiymiş ama olsuuunnn.bu arda akşam yumurta yemende bi sakınca yok eğer sabah yemediysen.
eee emeklerinni karşılığını görmüşsün zaten bebeğim.zaten hedefine az kalmış haftada 1 veya 2 yemende bi sakınca yok.dikkat ettiğin sürece.öğle yersen daha iyi tabi.
seni çok iyi anlıyorum canım dedimya biz de çok severek evlendik.hala da ööle(5 yıldır evliyiz ve 5 yıl da geçmişimiz var).ama kendini bu haplarailaçlara mahkum edecek kadar kötü yapma.kendine zarar verirsin ve arkadaşın da bunu istemezheralde demi???
canım haşla üzerine yoğurt ve salça sosu ya da baharat.ya da doğra soğanla kavur içine sarımsak ve dere otu at biraz daha kavur.yoğurtla ye afiyetle.yağa dikkat tabi.
valla hangimiz yetişiyoruzki canım yaaaa.ben de tatildeyim ya rahatım şuan.tatil bitimi benim de başlar artık koşturma.
evett yaa günlerdir bnmde dikkatimi çekiyor..bi ara sürekli düşüyorum diyordu acaba öyle bişeymi oluyor...mutlaka yazardı yoksa :26:muazzez nye bişeyler yazmıyosunnn kuuu geliyosun bakıp çıkıyosuunnn.
hoşgeldin deryaaaammmmmmmmmmmmmerhaba kızlar...topiğimiz hayırlı olsun fıstıklar...sporumu yaptım,duşumu alıp geleyim,muhabbet ederiz byyyyy
evet canım kesinlikle katılıyorum..baştan yaratılsak ne olacak? arkadaşlar şirk içerecek sözlerden kaçınalım unutmayalım ki biz dünyaya bu halde gelmedik kendimizi bu hale getiren biziz ve yine dünyaya gelsek yine böyle oluruz
çok güzel anlatmışsın canım bu maratonda bi parça payım olduysa ne mutlu banakızlar merhaba kendimden kısaca bahsedip kaçıcam,yarına tekrar gelirim...
ben 40 yaşında çalışan,2 tane 13 ve 8 yaşında oğlu olan bir hatunum...
benimmaceram 30 ekim 2010da başladı...mayıs 2010 da başlamak zorunda kaldığım kortizon ilacından dolayı,hamileliklerimde bile 65 i geçmemişken 5 ayda ilacın etkisiyle 26 kilo birden aldım ve 60 kilodan 86 kiloyaçıktımdaha sonra 30 ekim 2010 da ilacım kesildi ve ben kendi çabamla bişeyler yapmaya başladım ve aralık 2010 da kadınlar kulübüyle vede erginsenacığımla tanıştığımda 79 kiloydum...sonra senacığımın desteği yönlendirmeleri öğrettikleri ve sporu eşimin desteğiyle hayatıma sokmamla tüm dünyam değişti...ilk başlarda hergün topiğe tümgün menümü yazıyordum ve senadan azar yada övgü işitiyordum ve hiç moralimi bozmuyordum...sonuçta ufak ufakda olsa gidiyordum ve kalıcı oluyordu,sporda sıkılaşmamı sağlıyordu...ve sonuç gördüğünüz gibi...şu anda eskisi gibi sıkı bir beslenmem yok ama sporumu hiç aksatmıyorum,bu öğün kaçırsam birsonraki öğün toparlıyorum...en önemliside beslenme düzeniyle yağ oranımı düşürüp kas oranımı arttırdığım için,şu an nede yesem kilo almıyorum...59-60 arası yuvarlanıyorum...bide günde 3 lt. suyu bitiriyorum...iş yerindede çayımı aldım diyelim şekeri bahane edip tekrar çay odasına gidip geliyorum,tekrar çay kaşığını koymaya gidip geliyorum,merdivenleri kullanıyorum,asansöre binmiyorum...kısacası hareketi bahane edip sürekli koşturuyorum üşenmiyorum...ne yapıyorsak önce kendimiz ve sağlığımız için sonrada sevdiklerimizin hayatında sürekli olabilmek için...öptüm hepinizi
kızlar ben kaçıyorum sülümanı izliycem...iyigeceler,yarın akşam görüşürüz