Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

naber şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
oh ya nihayet deryanında sesi çıktı
baya merak etmiştim onu
ayrıca yeşimde uğramış valla çok sevindim
eski dostları görmek beni çok mutlu etti
hadi bakalım senacım topladın milleti
merak etme yakında kilolarını ve kafanıda toplayacaksın
biz sana güveniyoruz

öncelikle merhaba canım...ben erginsenanın eski grubundaydım,burayı söyleyince koşarak geldim...o nereye ben oraya...
sadede gelince menünü beğendim canım,tebrikler...aynen devam fıstık

Hosgeldiniz o zman sizi tebrik ederim buyuk basarinizi kilo wermek buyuk olcude irade meselesi saglik konulari haric
gercekten takdir ediyorm oyle insanlari
uyguladiklarinizi, denediklerinizi, yanildiklarinizi bu surecte bizle paylasirsaniz cok sewincem ben kendim adima,
bn daha yolun coook basindayim cok calismam lazim cook

ay sena smdi ewin sana bombos gelir annenlerin gonderince, ne de olsa alismissindir ayriliklardan nefret ediyorumda biraz
ole menulerle don ki seni ornek alalim kaptan

evet ablacım derya geldi...yolda gelirken tel açtım deryaya...dedim doqruuuu topiqee
hava deqişimi iyi geldi ablacım...daha iyiyim..sende az geliyosun son zamanlarda

ben çok sıkıyımdır ama kendi menülerime dikkat etmeye başlayınca sizlerdende aynı performansı beklerim...yani kısaca sıfır kaçamak

ben çok sıkıyımdır ama kendi menülerime dikkat etmeye başlayınca sizlerdende aynı performansı beklerim...yani kısaca sıfır kaçamak

iste fena mi ornek ol bize

bugunki spor bildirimimi yapayim:
lesli 25 dk+leslie 5 mil 1 saat 8 dak+250 ip atlama
3 lt su,3 bardak yesil cay

suanmidem kazinio ama bise yemeden yticam, iyi geceler herkese ..

iste fena mi ornek ol bize

bugunki spor bildirimimi yapayim:
lesli 25 dk+leslie 5 mil 1 saat 8 dak+250 ip atlama
3 lt su,3 bardak yesil cay

suanmidem kazinio ama bise yemeden yticam, iyi geceler herkese ..

gayet güzel canım bende yatıyorum yorgunum canım sanada iyigeceler

ben de araniza katilabilir miyim? ben de zayiflamak istiyorum ama iradem cok zayif.. sizleri gorup belki motive olurum..selamlar herkese..... :)

bu hafta baya bi kacamaklar yaptim ama cumadan sonra cok dikkat edecegim.Bi de ben bu hafta bildirim yapamayacagim cünkü nöbetciyim ve geceleri su ve cay ictigim icin gercek kilomu göstermiyor sabah göstermiyor...

Günaydin herkeseeee.. Insallah cok güzel, yorucu olmayan bir gün gecirirsiniz :) Ben yeni isten geldim simdi yatagima giriyorum :)

ben de araniza katilabilir miyim? ben de zayiflamak istiyorum ama iradem cok zayif.. sizleri gorup belki motive olurum..selamlar herkese..... :)
a.s canım tabiki aramıza katılabilirsin hatta katıldın bile hoşgeldinn
bu hafta baya bi kacamaklar yaptim ama cumadan sonra cok dikkat edecegim.Bi de ben bu hafta bildirim yapamayacagim cünkü nöbetciyim ve geceleri su ve cay ictigim icin gercek kilomu göstermiyor sabah göstermiyor...
canım bildirim yapmadan olmaz...ya akşamdan yap yada sabah...haftalık bildirimleri listeye yazıyoruz...hem bildirim yapmazsan önümüzdeki cuma içinde sorun olur...
Günaydin herkeseeee.. Insallah cok güzel, yorucu olmayan bir gün gecirirsiniz :) Ben yeni isten geldim simdi yatagima giriyorum :)

günaydın canımm sana iyi uykularr dışarda çok güzel yaqmur yaqıyor tam uyku havası miss gibi uyunur şimdii

yaqmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydınlarrrrr
akşamki misafirimi biraz önce yolcu ettim kızlar... birazdan da oqlum dershaneye gidicek... sonrada annemler kalkarlar...sanırım öqlen civarı annemlerde kardeşime geçicek... koçiş bu sabah kahvaltı yaparken annenler gidiyorlar söyliyimde anneme birazda o gelsin demezmiiii

ben birazda yalnız kalmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84:

Son düzenleme:
Gunaydin...

Bugun ayran detoksunu denemek istiyorum ne dersin sena :44:
tarti beni cildirtio gecen haftaki kilomu goruyorm hatta gram fazlasi cikior, gerci bu hafta fast food menu+(bionceki gun) hamur isi yedim
artik kacamaktan cikti

Ayda bi kez deneme hakki warmis, bende bi deneyim bakalim belki yarin kilom bile etkilenirde moralim duzelir

Herkese günaydın.Öncelikle Erginsena tebrik ederim seni.Ben 10 kiloyu 5 yıldır veremedim.37 yaşındayım.2 çocuk annesiyim.En kilolu benim her yerde.Çok üzülüyorum.Hatta ağlayacak duruma geliyorum.Ama eskisi kadar iradeli değilim.Çok güzel bir diyete başlıyorum.Ama 6.günde yemeklere saldırıyorum.İlk 1 haftayı atlatsam gerisi gelir ama.Herkez bana laf söyleme hakkı buluyor,alaylı konuşmalar vs.Artık ben de sizin gruba katılmak ve 6 ayda 1 yılda da olsa kilomu vermek istiyorum.Bu arada boy 1,60 kilo bu sabah 71.Aslında 70'i hiç geçmemiştim.Erginsena sana 2 sorum olacak
1-Akşam 5-6 'dan sonra yememeye nasıl dayanıyorsun.Ben bazı günler açlıktan uyuyamıyorum da.
2-Akşam sadece balık salata,köfte salata yiyemez miyiz?Neden tek çeşit?
Bu arada yazdığın listeyi çıkardım(11.Sayfadaki)Mutfağa asıyorum şimdi.6 ayda 15 kg veririm belki.

Son düzenleme:
çokk teşekkürler canım çizelge için.... ben kilo verdikçe bu çizelgeyi nasıl değişireceğimm..

bebem nedir o yaw bende yapam

Ebisssss kuzum google a ayran detoksu kadinlar kulubu yaz sak diye karsina cikar :d suan cptn giriorm detayli yaziyorum

havlardan dir heralde canım ben de aynı durumdayım.
hoşgeldin canım.verirsin inş kiloları.
güzel canımcım.
güzel canım.bak bi daha meyveleri gündüz yersen akşam zarar vermez.hem şişkinlik yapar hem geç saatte şekeri zararlı.hem de ara öğün yapmış olursun.
canım çubuk kraker masum görünebilir ama ara öğün için en son çaremiz olsun .mesela dışarıdaysak.bi de akşam çok fazla çeşit olmuş.bunun dışında güzel.
güzel canımcım...

merhaba kızlar...topiğimiz hayırlı olsun fıstıklar...sporumu yaptım,duşumu alıp geleyim,muhabbet ederiz byyyyy
canııımmm hoşgeldin seni görmek çok güzellll.çok azimlendiriyosun sen beni valla.
baştan yaratılsak ne olacak? arkadaşlar şirk içerecek sözlerden kaçınalım unutmayalım ki biz dünyaya bu halde gelmedik kendimizi bu hale getiren biziz ve yine dünyaya gelsek yine böyle oluruz

hanimlar göbek ve yan bölgelerden , ic bacak kismindan ve kalcadan nasil zayiflanir bilen var mi ? Evde bisiklet sürüyorum acaba bacaklarin icin faydasi olur mu ?
canım bisikletin tabi faydası olur.ayrıca mekik ve yan mekik hareketleri karın ve yan karın kasları için çok ideal.
iyi olmana sevindim canımmmmm.
hoşgeldiinnn...
valla nöbet çok zor canım yaaa.rahat rahat yat şimdi.
eksik olma deseydin.
hoşgeldin canım.akşam tabiki dediklerini yiyebilirsin.salata yemek çeşiti değil tamamlayıcıdır.ve çok güzl olur et+salata
çokk teşekkürler canım çizelge için.... ben kilo verdikçe bu çizelgeyi nasıl değişireceğimm..

güle güle kullan canım.yine değiştiririz canım kilo verince.yarın bildirim günü unutmayınnnnn.buraya yazıyoruz.

merhabalar yeni kalktigim icin kahvaltimi yeni yapabildim..bugün sadece 2 ana ögün ve 1 ara ögün yapabilecegim

kahvaltim
2 dilim ekmek
1 ince dilim kasar
1 ince dilim salam
krem peynir
renkli biber

ara
1 kuru incir

aksam
1 kase spezial k

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…