Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bugunki menum
sabah 2 bardak su
1 parca elim kadar yok ev yapimi ekmek (annem yapmisti biraz yagli kucuk bi parca yedim)
1domates
1biber
1yumurta

ara 2 ceviz

ogle 1 tavuk but haslanmis
1kase corba
salata

ara 1 elma 1 mandalin
aksam bir kase special k
cok hastayiz bebegimle grip olduk spor yapmaya halim yok gecenin 3unde acildeydik bebegime ancak bakiyorum egzersiz yok
bol su ve bol bitki cayi

teşekkür ederim Allah kabul etsin dualarımızı

dün hastaydım yattım o yüzden ara öğün yapamadım canım akşam da 1 mandalina yedim oda ekşiydi zaten :)

Selamun Aleykum kızlarr nasılsınız bakalım nasıl gidiyo beni sorarsanızhastayım hasta kremalı pasta :18 hamdolsun gene de beterin beteri var :13:ben bugün ne yedim ne yemeidm hiç anlamadım kırgınlık var üzerimde ve hiiç canım bişey istemiyo :26:
Benim de BUGÜN KÜ MENÜM

SABAH: her zaman ki gibi kagvaltıda önce 1-2 bardak su ve 1 bardak sütle gofret yedim ( ben hasta olunca hep sulu şeyler veya tatlı ister canım gene de fazla değil bi paketin içinden 2 gofret aldım)

ÖĞLEN: 1 haşlanmış yumurta yarım bardak meyva suyu

ARA: 1 portakal (büyük değildi)

AKŞAM: 1 tabak pırasa yemeği ve gene madımak çorbaısyla yoğurt yemeyi düşünüyorum

1 saatten fazla yürüyüş 2.5 lt su bide yeşil çaylar tabi

herkese merhaba bol yağmurlu ve bol gripli birgün salya sümük dolaşıyorum vallaha:)
sabah 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 1 dilimkadar peynir bol maydanoz
ara yok
öğlen 1 tabak kuru fasulye suyundan hiç yemedim ama 4 kaşık bulgur pilavı 1 kase yoğurt
ara 1 türk kahvesi şekersizde içilmiyoo ama 1 şekerli yarım avuçkadar kuru üzüm
akşam mercimekçorbası ızgarada tavuk küçük bir parça tabi birde salata suyumu içtimmm 2 litre akşam meyveyle kapatırım büyük ihtimal ,ekmeği sabah dışında hiç yemiyorum bu gün biraz daha alıştımmm, akşamlar çok uzun ,brokoli çok tok tutuyor, dün ben yoğurtla karıştırıp yedim akşam çok acıkmadım. pazartesi bildirim vericem, bu hafta hiç tartılmadım ne olur pazartesi güzel bir süprizle karşılaşayımmv

hoşgeldin canım
üzülme artık kimse seninle alay edemicek..çünkü irade ve motivasyon bu tür diyet topiklerinde çok yüksek oluyor...bunları sil kafandan...buraya geldiysen çıtırlıqa ilk adımı atmış bulunuyosun sorularına gelince;
5-6 dan sonra bişey yememek mideyi çok rahatlatıyor..bitki çayı ve su içiyorum bolbol...mide böylelikle boş kalmıyor...psikolojik olarak akşam yemeqinden sonra bişey yemicemi beynime işleyerek başladım işe...ben şahsen 3. arayı bile yapmıyorum...hayatımda diyet olayını öyle güzel oturttumki hem herşeyi yedim hem aç kalmadım hemde kilo verdim...mesela ben börek çörek çok severim...haftada1 defa (cuma bildirimden sonra) kahvaltıda 1 dilim börek yedim yada simit bunları çok sevdiqim için cumaya iple çekerdim..bildirim yapıp bunları yemek bana inanılmaz bir mutluluk verdi...asla öqlen yada akşam öqününde börek çörek hamurişi yada ekmek yemedim...normalde sabah kahvaltısını çok sıkı yaparsan ogün çok fazla acıkmıyorsun...benim hergün 1 haşlanmış yumurtam 2 dilim ekmekten yapılmış tostum ve yanında normal kahvaltı çeşitlerim her zaman olmuştur...bitki çayımı hep kahvaltı sonrası içtim...araları hiç atlamadım..tamamlayıcı besinler onlar..bir sonraki öqün daha az yemeni saqlıyor...öqlen orba+yemek+salata yada yoqurt ürünlerini tercih ettim..çoqu zamanda yemek+salata yedim arkasına yine bitki çayı içtim...bir sonraki arayı hiç ihmal etmedim...ana öqünlerden sonra ara öqünleri hiç atlamadıqım için hep tok kaldım...akşam benim için çok özeldi..çünkü sabah tartılıcak ve yeni kilomu öqrenecektim...hep tek çeşit yedi...ve genellikle çorba yada et yedim..yanında salata ve ayran gibi şeyler tüketmende hiçbir sakınca yok...su oranını 3 litre olarak ayarla...suda senin tok kalmana yardımcı olucak...bunları uygularken 2-3 gün zorlanabilirsin asla listenin dışına çıkma...bikaç güne kalmaz alışıcaksın...buraya gel arkadaşlarla sohbet et başarı hikayelerini oku...nasıl sabredildiqini ve nasıl başarıldıqını gör canım...inan başarıcaksın...15 kilo çok fazla bir kilo deqil çok rahat verirsin...herşeyi bir kenara bırak ve yeni halin için gereksiz yiyeceklerden uzak dur cnm...bizler varız burda her konuda yardımcı oluruz...kafana ne takılıyorsa hepsini sor ben olmazsam arkadaşlar yanıtlar

Son düzenleme:
selam kızlar ben geldim ama topikte kimse yok :26:
nirrrrrdesinizzzzzzzzzz çıtırlarrrrrr
kızlar menülere şöyle bir göz gezdirdim gayet güzel...bir arkadaşın menüsünde bulgur pilavı vardı bildirim öncesi ben olsam yemezdim...birde kahvaltıda çikolata yenilmiş yinede bildirim öncesi olmamalıydı diye düşünüyorum...onun dışında menüler güzel...
bugün sabahtan uzak bir yere iş görüşmesine gittim ve ortamı beqenmedim ordanda oqlumu göz doktoruna götürdüm...eve geldiqimde akşam olmak üzereydi ve evde hiç yemek yoktu..hemen mutfaqa girdim bişeyler hazırladım yemek yedik ve bu saat oldu...bu arada annemlerde kardeşime gittiler 3-4 haftada orda kalırlar...zor oldu onları uqurlamak 1 sokak öteye gittiler ama ellerine valizlerini alıp gitmeleri yüreqime oturdu..gözleimden yaş geldi onlar giderken...
evettt bugün öqlen dışarda olduqum için öqlen yemek yiyemedim öqlenle akşam birleşmiş oldu..bugün başladım tekrardan diyetime Allahın izniyle...inşallah hep beraber çok güzel kiloların verildiqine şahit olucazz

Son düzenleme:
veeee menümmm
kahvaltı
2 dilim buqday ekmeqinden kaşarlı tost
1 haşlanmış yumurta
peynir çeşitleri
bitki çayı

ara ve öqlen dışarda olduqum için yok

ara
muz

akşam
1 kepçe mercimek çorbası
1 posiyon köfte patates yemeqi
salata
ayran

dışarda olduqum için suyumuda içemedim..sanırım 1 litreyle tamamlıcam bugünü...yarın muhtemelen artı çıkıcam ama önümüzdeki hafta korkun bendeeeeeeennnnnnn:82::82:

a.s hoşgeldinn sahi yarın dimi bildirimler tüh :) ben 105 ama küsüratını bilmiyordum yaa şimdi dijital aldım artık inşallah en az 1-2 kilo gitmiştir

yatsıyı zor bekledim ben kaçar :) kılıp biraz yatem soba da yanıyo mayıştım :)

a.s hoşgeldinn sahi yarın dimi bildirimler tüh :) ben 105 ama küsüratını bilmiyordum yaa şimdi dijital aldım artık inşallah en az 1-2 kilo gitmiştir

aa öylemii hadi hayırlı uqurlu olsun inşallah hep güzel rakamlar görürsün canım yalnız dikkat normal baskülden dijitale geçince 1-2 kiloluk bir fark oluyor kilo aldım zannetme... dijitaller biraz fazla tartılyor

evet ya farkettim bende şaşırdım :) neyse bundan sonra aynı tartıya göre hesaplıycam ya en azından bu hafta değilsede önümüzde ki hafta net olur alış verişlerrr :89: benim dr da ki tartı fazla tartıyordu dijitalden

Ablacımm hoşgeldinn sende burdasın ne güzeelll

kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum...negüzelmiş özlenmek...bende sizi çok özledim ve hep aklımda kalbimdeydiniz fıstıklar...neysekihızlı döndüm yaflular

aşkitooooooooooooommmmmmmmmmm...aç koynunu ben geldüüüüüüümmmmmmyoruldum be arkadaşım ,bugün canım çıktı,şu an öyle bir mayışığımki

hoşgeldin kuzuuuuuuuuuuuuuuuu............gel yasla başını omzuma...hatta mışıl mışıl uyu deryamm...
kıss bende çok yoruldum tek vesait diye uzak bir yere iş görüşmesine gittim...anam indikten sonra yürü yürü bitmedi gelirkende yokuş yukarı cabası oldu..bacaklarım full aqrıyor...böyle çok aqrıdıqında aqırdan gece uyuyamıyorum
sen neden yoruldun temizlik falanmı...derya burda çok fırtına var...orda karmı yaıqyor yoksa :26:

ayselll hu huuuu
canım ya hep sorucam unutuyorum tatil köyü mevzusunu ne yaptınız..firma adını ve nerden aldıqınızı öqrenebilirmiyim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…