teşekkür ederim canım hep duz ederek gidip geldim hepimiz için
teşekkürler canım
bu bendende deli çıktıı :83:
daha iyiyim canım inşallah dahada iyi olucam
evett yaa günlerdir bnmde dikkatimi çekiyor..bi ara sürekli düşüyorum diyordu acaba öyle bişeymi oluyor...mutlaka yazardı yoksa :26:
hoşgeldin deryaaaammmmmmmmmmmm
evet canım kesinlikle katılıyorum..
çok güzel anlatmışsın canım bu maratonda bi parça payım olduysa ne mutlu bana
iyigeceler canım öpüyorum senii
havlardan dir heralde canım ben de aynı durumdayım.
hoşgeldin canım.verirsin inş kiloları.
güzel canımcım.
güzel canım.bak bi daha meyveleri gündüz yersen akşam zarar vermez.hem şişkinlik yapar hem geç saatte şekeri zararlı.hem de ara öğün yapmış olursun.
canım çubuk kraker masum görünebilir ama ara öğün için en son çaremiz olsun .mesela dışarıdaysak.bi de akşam çok fazla çeşit olmuş.bunun dışında güzel.
güzel canımcım...
canııımmm hoşgeldin seni görmek çok güzellll.çok azimlendiriyosun sen beni valla.
canım bisikletin tabi faydası olur.ayrıca mekik ve yan mekik hareketleri karın ve yan karın kasları için çok ideal.
iyi olmana sevindim canımmmmm.
hoşgeldiinnn...
valla nöbet çok zor canım yaaa.rahat rahat yat şimdi.
eksik olma deseydin.
hoşgeldin canım.akşam tabiki dediklerini yiyebilirsin.salata yemek çeşiti değil tamamlayıcıdır.ve çok güzl olur et+salata
güle güle kullan canım.yine değiştiririz canım kilo verince.yarın bildirim günü unutmayınnnnn.buraya yazıyoruz.
Herkese günaydın.Öncelikle Erginsena tebrik ederim seni.Ben 10 kiloyu 5 yıldır veremedim.37 yaşındayım.2 çocuk annesiyim.En kilolu benim her yerde.Çok üzülüyorum.Hatta ağlayacak duruma geliyorum.Ama eskisi kadar iradeli değilim.Çok güzel bir diyete başlıyorum.Ama 6.günde yemeklere saldırıyorum.İlk 1 haftayı atlatsam gerisi gelir ama.Herkez bana laf söyleme hakkı buluyor,alaylı konuşmalar vs.Artık ben de sizin gruba katılmak ve 6 ayda 1 yılda da olsa kilomu vermek istiyorum.Bu arada boy 1,60 kilo bu sabah 71.Aslında 70'i hiç geçmemiştim.Erginsena sana 2 sorum olacak
1-Akşam 5-6 'dan sonra yememeye nasıl dayanıyorsun.Ben bazı günler açlıktan uyuyamıyorum da.
2-Akşam sadece balık salata,köfte salata yiyemez miyiz?Neden tek çeşit?
Bu arada yazdığın listeyi çıkardım(11.Sayfadaki)Mutfağa asıyorum şimdi.6 ayda 15 kg veririm belki.
selam kızlar ben geldim ama topikte kimse yok :26:
nirrrrrdesinizzzzzzzzzz çıtırlarrrrrr
kızlar menülere şöyle bir göz gezdirdim gayet güzel...bir arkadaşın menüsünde bulgur pilavı vardı bildirim öncesi ben olsam yemezdim...birde kahvaltıda çikolata yenilmiş yinede bildirim öncesi olmamalıydı diye düşünüyorum...onun dışında menüler güzel...
bugün sabahtan uzak bir yere iş görüşmesine gittim ve ortamı beqenmedim ordanda oqlumu göz doktoruna götürdüm...eve geldiqimde akşam olmak üzereydi ve evde hiç yemek yoktu..hemen mutfaqa girdim bişeyler hazırladım yemek yedik ve bu saat oldu...bu arada annemlerde kardeşime gittiler 3-4 haftada orda kalırlar...zor oldu onları uqurlamak 1 sokak öteye gittiler ama ellerine valizlerini alıp gitmeleri yüreqime oturdu..gözleimden yaş geldi onlar giderken...
evettt bugün öqlen dışarda olduqum için öqlen yemek yiyemedim öqlenle akşam birleşmiş oldu..bugün başladım tekrardan diyetime Allahın izniyle...inşallah hep beraber çok güzel kiloların verildiqine şahit olucazz
a.s hoşgeldinn sahi yarın dimi bildirimler tüh :) ben 105 ama küsüratını bilmiyordum yaa şimdi dijital aldım artık inşallah en az 1-2 kilo gitmiştir
aa öylemii hadi hayırlı uqurlu olsun inşallah hep güzel rakamlar görürsün canımyalnız dikkat normal baskülden dijitale geçince 1-2 kiloluk bir fark oluyor kilo aldım zannetme... dijitaller biraz fazla tartılyor
yatsıyı zor bekledim ben kaçar :) kılıp biraz yatem soba da yanıyo mayıştım :)
Allah kabul etsin canım... soba deyince kestane yapıcaksın üstünde canım istedi wallaa offf ne güzel olurr
bu kestaneyi bi ben sevemedim :) Amin ecmain, görüşmek üzeree bugün su içemedim pek tamamlamaya çalıyorum 2.5 lt ye :44:
naber şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
oh ya nihayet deryanında sesi çıktı
baya merak etmiştim onu
ayrıca yeşimde uğramış valla çok sevindim
eski dostları görmek beni çok mutlu etti
hadi bakalım senacım topladın milleti
merak etme yakında kilolarını ve kafanıda toplayacaksın
biz sana güveniyoruz
Ablacımm hoşgeldinnsende burdasın ne güzeelll
Hosgeldiniz o zmansizi tebrik ederim buyuk basarinizi kilo wermek buyuk olcude irade meselesi saglik konulari haric
gercekten takdir ediyorm oyle insanlari
uyguladiklarinizi, denediklerinizi, yanildiklarinizi bu surecte bizle paylasirsaniz cok sewincem ben kendim adima,
bn daha yolun coook basindayim cok calismam lazim cook
ay sena smdi ewin sana bombos gelir annenlerin gonderince, ne de olsa alismissindirayriliklardan nefret ediyorumda biraz
ole menulerle don ki seni ornek alalim kaptan
deeerrryaaaaaaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
aşkitooooooooooooommmmmmmmmmm...aç koynunu ben geldüüüüüüümmmmmmyoruldum be arkadaşım ,bugün canım çıktı,şu an öyle bir mayışığımki