Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kizlar bugun kabak yemegi yapmak istiyorum oneriniz war mi nasil pisirebilirim diyet yemegi olarak,
icine bulgur pirinc katmak istemiyorum malum diyette oldgum icin??

Kızlar ben evi temzliyorumm baya dağıtmışımm çalışınca herseye yetişemiyorumm :KK53: bazen ev hanımı olarak mı kalsaydım diye aklımdan geçiriyorum :KK50: yetişemiyorum kii ev berbat durumda dün akşam 7 den 11 e kadar mutfagı temızledımm

bugünde çamasrları toplucam odaları duzenlicem toz alıcam süpürücem siliceeemmm ooooffffffff :KK36: söylerken bile bi acayip oldummm :KK19:

şimdi bu spor oluyor dimi 4 saat bi fiil temizlik yapmak :KK53:

Kızlar ben evi temzliyorumm baya dağıtmışımm çalışınca herseye yetişemiyorumm :KK53: bazen ev hanımı olarak mı kalsaydım diye aklımdan geçiriyorum :KK50: yetişemiyorum kii ev berbat durumda dün akşam 7 den 11 e kadar mutfagı temızledımm

bugünde çamasrları toplucam odaları duzenlicem toz alıcam süpürücem siliceeemmm ooooffffffff :KK36: söylerken bile bi acayip oldummm :KK19:

Kolay gelsin canim ayni seyleri benim de yapmam lazim kaciyimda bian once baslayim bari :KK4:

Kizlar bugun kabak yemegi yapmak istiyorum oneriniz war mi nasil pisirebilirim diyet yemegi olarak,

Canım istersen küp küp doğrayıp domates salçalı sosla fırına verebilirsin. :KK34: içine domates biber filanda ekleyebilirsin :KK34:

:KK16::KK16::KK16::KK16: saol cnm benim teselli icin:KK16:
Ins sporumu yaparak biraz yaglardan yakmisimdir wicdanim az da olsa rahatladi:

Bugun ki sporum:KK43:fast food menuyu yedik snra :KK70: )
leslie ile 2+3+5 mil=10 mil =16 km :124:
+1000 ip atlama :122:
3 lt su +2 bardak yesil cay
:KK9: :KK9: :KK9: :KK16: :KK16:
günaydın kızlarr:KK16::KK16::KK16:
birazdan yola çıkıcaz...lüleburgaza gidiyoruz....akşama dönücez...bu moralle hiç gezme havasında deqilim...içim içime sıqmıyor dünya dar geliyor sanki...Rabbim inşallah en kısa zamanda feraha ulaştırır...desteqiniz için herbirinize teşekkür ederim...akşam gelince girerim kızlar..Allaha emanet olun :KK58:
yolun açık olsun balım.dinlen gez biraz sakinleşir kafanı daüıtırsın canım benim...
Dün çok temizlik yaptımm maalesef menumu yazamadım şimdi paylaşayım barii :KK51:

Sabah 08.15
2 dilim ekmek
1 kk peynir
1 domates
1 biber
1 kupa yeşilçay

ARA 10.30
1 elma
2 adet sarma :KK17: (arkadasım getirmiş cok ısrar etti kıramadım :KK57: )

ÖĞLE 12.30
1 kase düğün çorba
Yarım porsiyon yeşil mercimek

ARA 15.30
2 çatal sütlü tatlı

AKŞAM 19.00
2 adet haşlanmış yumurta
2 adet yeşil soğan ve 1 tutam maydanoz :KK56:
güzel canım .sarma olmasaymış iyiymiş ama olsuuunnn.bu arda akşam yumurta yemende bi sakınca yok eğer sabah yemediysen.
pilav yemeyeli 2 ay oluyor. haftada bir makarna tüketiminede iki hafta önce başladımm :))
eee emeklerinni karşılığını görmüşsün zaten bebeğim.zaten hedefine az kalmış haftada 1 veya 2 yemende bi sakınca yok.dikkat ettiğin sürece.öğle yersen daha iyi tabi.
evet bğlanmamak gerekiyor ama gönül bu söz dinlemiyor. daha bir ay bile olmadı askere gitmesi ama ben şimdiden saldım kendimi. şimdiden başladım kas gevşeticilere uyku ilaçlarına sakinleştiricilere.

şöyleki sadece sevgili değldik ki. çok çok iyi arkdaştık. belki çoğu sevgililerin eşlerin yapamadığı saatlerce muhabbet edip gülme krizlerine girebiliodk. yada çok bunaldığmzda s,inrlendiğmzdesarılp ağlayabiliodk.
seni çok iyi anlıyorum canım dedimya biz de çok severek evlendik.hala da ööle(5 yıldır evliyiz ve 5 yıl da geçmişimiz var).ama kendini bu haplarailaçlara mahkum edecek kadar kötü yapma.kendine zarar verirsin ve arkadaşın da bunu istemezheralde demi???
o zamaaannn al sanaaaaaaaaaa:KK22::KK57::KK57::KK57::KK57:kendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.:KK47::KK47::KK47::KK47:

ayyyy şu an kalbime bi sancı girdi ay çok fena oldum ya :KK43: ağlıcam galiba
:KK16: :KK16: :KK16:
canım haşla üzerine yoğurt ve salça sosu ya da baharat.ya da doğra soğanla kavur içine sarımsak ve dere otu at biraz daha kavur.yoğurtla ye afiyetle.yağa dikkat tabi.

valla hangimiz yetişiyoruzki canım yaaaa.ben de tatildeyim ya rahatım şuan.tatil bitimi benim de başlar artık koşturma.

günayyyydddddddıııııııııınnnnnnnn fıstıklarrr.bu gün çarşambaaaa.çok dikkat etmemiz gerekn bir gün zira bugün kaçamka yaparsak yarın telafisi çok zor olur.herkese güzel bir gün diliyoruummm.ortalığı bi toparlayım geleyim.

merhabalar herkeseeee :) bu gece ve yarin gece nöbetciyim aksam giremem diye simdiden menümü yaziyim dedim :) kahvaltidan sonra hemen sporumu yaptim 3 gündür bisey yapamiyordum..

kahvaltim
2 dilim ekmek
krem peynir
1 ince dilim kasar
1 ince dilim salam

ara
1 mandalina

öglen
1 kase mercimek corbasi
4 köfte
4 kasik yogurt

ara
ne yerim daha bilmiyorum

aksam da ise gitmeden
1 kase mercimek corbasi
4-5 kasik yogurt

spor: simdilik 15 dk bisiklet ve 1 mil leslie bi de 50 mekik cekmeyi düsünüyorum

merhaba bende kilo çizelgesi istiyorum yapabilirmisiniz..

başlangıç kilom:90
şimdiki kilom:84.4
hedef kilo :70
şimdiden teşekkürler

birde bir sorum olacak kilo verdikçe bu çizelgeyi nasıl değiştireceğim??:KK17:

şimdiden teşekkürler

canım merhaba hoşgeldinn :KK3:

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gunlukleri/diyet-...l-yapilir.html (Kilo Çizelgesi Nasıl Yapılır?)

bak burda anlatılıyor. kolay gelsin :KK34:

burda çıkmazsa arama motoruna kilo çizelgesi yaz mutlaka ilgili birşeyler çıkacaktır.

Son düzenleme:

şimdiden teşekkürler

canım normalde aysun arkadaşımız ilgileniyodu.ben yapayım istersen.sana link atarım.

selam kizlar bugun sabah ilk is tartilmak oldu cok yaptimya diyeti:KK70: bi tartilayim dedi dunden bugune 500 gr gitmis tabiki dun iki ogun ve tuzsuz yiyince sular cozlmus olmali ama bu bile beni motive etti onun haftada en az 1kilo vermek hedefim bir iki haftadir dikkat ediyordum 2 kilo kaybettim ama asil diyete dahaa dogrusu saglikli beslenmeye sizlere katilarak dun basladim
bugunku monum
sabah 2dilim ekmek
1yumurta
1domates
bikac dilim salatalim ve biber
1fincan 5i biryerde

ara 1 elma

ogle 1 kase sebze corbasi
2 kofte
125 gr yogurt

ara uc bes badem yada iki kuru incir yiyebilirim yanlismi olur?
gun icine 3 fincan bitki cayi arti bol su suan 3litreyi zor icerim 2 2bucuk icmeye calisiyorum

aksam sebze corbasi salata
olmusmu kizlar

kizlar iki cizelge yapilabiliyomu hem kilo cizelgesi istiyorum hem bebegimin cizelgesi kalsin istiyorum

Canım istersen küp küp doğrayıp domates salçalı sosla fırına verebilirsin. :KK34: içine domates biber filanda ekleyebilirsin :KK34:

:KK9: :KK9: :KK9: :KK16:

canım haşla üzerine yoğurt ve salça sosu ya da baharat.ya da doğra soğanla kavur içine sarımsak ve dere otu at biraz daha kavur.yoğurtla ye afiyetle.yağa dikkat tabi.

Saolun kizlar yemegimi yaptim diyette olunca cokta zahmetsiz oluyor, sogani cok az yagda kawurdum domates rendesi(konserwe hic saglikli deil ama
taze domates yoktu) kabagida rendeledim ekledim toz biber karabber pisirdim, birazdan afiyetle yicem ins :KK16:

shrcim ayriyeten tsk ederim sporuma gonderdigin guzel smililer icin :KK16::KK16:

selam kizlar bugun sabah ilk is tartilmak oldu cok yaptimya diyeti:KK70: bi tartilayim dedi dunden bugune 500 gr gitmis tabiki dun iki ogun ve tuzsuz yiyince sular cozlmus olmali ama bu bile beni motive etti onun haftada en az 1kilo vermek hedefim bir iki haftadir dikkat ediyordum 2 kilo kaybettim ama asil diyete dahaa dogrusu saglikli beslenmeye sizlere katilarak dun basladim
bugunku monum
sabah 2dilim ekmek
1yumurta
1domates
bikac dilim salatalim ve biber
1fincan 5i biryerde

ara 1 elma

ogle 1 kase sebze corbasi
2 kofte
125 gr yogurt

ara uc bes badem yada iki kuru incir yiyebilirim yanlismi olur?
gun icine 3 fincan bitki cayi arti bol su suan 3litreyi zor icerim 2 2bucuk icmeye calisiyorum

aksam sebze corbasi salata
olmusmu kizlar
canım menü güzel.ara için badem ya da incir yiyebilirsin.
kizlar iki cizelge yapilabiliyomu hem kilo cizelgesi istiyorum hem bebegimin cizelgesi kalsin istiyorum

yapılamıyo maalesef sadecepro üyeler yapabilir.

tadliiiafiyet olsun canımmm.

pek bi sessiz burası nerdesiniz kızzzlllaarrrrr.gidiyorum geliyorum kimse yok.

kızlar bugün erken kalktım ondan mı hastamı oluyorum anlamadım gözümü yeni açıyorum ya 11 de bi yattım sabah az önce 3 gibi kalktım uyanıyorum ama ağırlık var üstümde neden acaba canımda hiç bişey istemiyo ara öğün hiç yapmadım bugün zorla bi kase çorba 1-2 kaşık yoğurtla öğleyi kapadım

X