günaydın kızlarr
birazdan yola çıkıcaz...lüleburgaza gidiyoruz....akşama dönücez...bu moralle hiç gezme havasında deqilim...içim içime sıqmıyor dünya dar geliyor sanki...Rabbim inşallah en kısa zamanda feraha ulaştırır...desteqiniz için herbirinize teşekkür ederim...akşam gelince girerim kızlar..Allaha emanet olun
günaydın kızlarr
birazdan yola çıkıcaz...lüleburgaza gidiyoruz....akşama dönücez...bu moralle hiç gezme havasında deqilim...içim içime sıqmıyor dünya dar geliyor sanki...Rabbim inşallah en kısa zamanda feraha ulaştırır...desteqiniz için herbirinize teşekkür ederim...akşam gelince girerim kızlar..Allaha emanet olun
iyi akşamlar bu gün düne göre daha iyiyim
sabah 2 dilim ekmek peynir zeytin yeşillik
ara 1 mandalina
öğlen haşlama et 1 dilim ekmek salata
ara yarım muz 1 avuçkadar leblebi
akşam yarım kase yoğurt 4 yemek kaşığı nohut yemeği 4 yemek kaşığı bulgur pilavı birde salata 9 gibi meyve yiyecem inşallah yatarkende süt içeyim
eveeett gelelim süpürgenin sapınaaa
kızlarrr niyeee makarna,pilav ,patates haftada bir tüketilmiyoooooorrrrr.herkesin listesinde var ve ben yorum yapmadım bu gün.gördükçe uyarıyoruz zaten ama hala devam ediliyo.çok azdı ,canım istedi bahane değil kızlar.zaten hiç yemeyin demiyorum ama haftada bir öğleyin yiyinnnve menünüze haftalık hakkım diye belirtin ki uyarmayayım olurmu???
ayrıca ara öğünler çokçeşitli olmasın 1 ara öğün en fazla 100 kcal olmalı.hem meyve yedim hem süt içtim olmaz.ya da hem hurma yedim hem leblebi yedim olmaz.bakın öğünlerinizde de çok çeşit olmayınca daha güzel kilo vereceksiniz.
şimdilik bu kadaaaarrrr.şimdi listemizi de kopyalıyorum.
erkek arkdşm askerde. ve ben yıllardr onunla olmaya çok alışmışm.
canımm seni çok iyi anlıyorum ama bi kişiye bu kadar bağlanma bence.biz de eşimle çok severek evlendik.ama ben bir kişiye veya bir nesneye çok bağlanmayı doğru bulmuyorum.dikkat edersen insanların en çok sınandıkları şeyler hep çok sevdikleri şeyler.bak bize mesela yemeyi çok seviyoruz ama yiyemiyoruz kilo yüzündeninş yazdıklarımı yanlış anlamazsın dostça bir tavsiye sadece
yavrm sen napmışsn öyle yaa.. sana şiddetle bi kaç gün çorbaa çorbaa çorbaaa diyorum :)
deniyorum bebeğimbakalım bu cuma felaketim ama haftaya vericem gene ALLAHın izniyle
o zamaaannn al sanaaaaaaaaaakendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.
ayyyy şu an kalbime bi sancı girdi ay çok fena oldum yaağlıcam galiba
canım nerdesin seennsana bakıyorum yoksun
nasılsınn dağıttın mı yoksaa
o zamaaannn al sanaaaaaaaaaakendineeee geeeeeeeeeeellllll nişanlının gelmesine ne kaldı şurda sen ne yapıyosun bööle.bak seni yine bu kiloda görmesini mi istiyosuuunnnnnn.
wallahi çok fena şeyler yaptım ben yawwwnese önümüzdeki hafta çıkartırım acısını
ben hafta sonu kaçamaklarımdan sonra tartıyla küstüm bu sabah barışabildm ancak. 200 gram vermşm :))
sakıınn canım 2 günde toparlarsın onunla buluştugun ilk günü düşün ve motive ol
oooffff offfffff tokat gbi yorumlar geliyooorrr
tmm bende şuandan itibaren başlıyorum çorbalara belki cuma düzelir birazcık
ebisim ebisim sporu biraktin mi sen bn yoksa yazdinda ben mi gormedim dun ip atlama rekorumu kirdim
1000 kere ip atladim ama cok zorlandim aklima sen geldin helal olsun dedim 3000 ip atlama nerde ben nerde
bebeğim pazar konuştuk ya senle gaza geldim 6000 atladım o gün ve şuan sol ayağım maaf durumda akşam 1500 atlayabildim ben dedim sana atlarsın die 3000 bile atlarsın ama ben şu ayağım bi düzelsin 3000 den fazla atlamıcam