- 24 Nisan 2011
- 8.717
- 5
merhaba kızlar...topiğimiz hayırlı olsun fıstıklar...sporumu yaptım,duşumu alıp geleyim,muhabbet ederiz byyyyy
Ablacımm hoşgeldinn sende burdasın ne güzeelll
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar...topiğimiz hayırlı olsun fıstıklar...sporumu yaptım,duşumu alıp geleyim,muhabbet ederiz byyyyy
öncelikle merhaba canım...ben erginsenanın eski grubundaydım,burayı söyleyince koşarak geldim...o nereye ben oraya...
sadede gelince menünü beğendim canım,tebrikler...aynen devam fıstık
iyi akşamlar kızlarr
yoldan geldim hemde misafirimde var yatılı :26: bide annemler var :44:
ikside yarın gidecekler...bende Allahın izniyle yarın itibariyle sil baştan diyete başlıyorum...bu sabah 74ü gördüm baskülde hemen atmam lazım bu kiloları...menülerimi yazmaya yarın başlıyorum...sizlerdende aynı şekilde 4/4lük menü bekliyorum..evet kızlar tam gaz yarın başlıyoruz...herkes kemerleri sıkıcak...bundan sonra kilo veremeyenler ceza alıcak...mekik cezası
naber şekerlerrrrrrrrrrrrrrr
oh ya nihayet deryanında sesi çıktı
baya merak etmiştim onu
ayrıca yeşimde uğramış valla çok sevindim
eski dostları görmek beni çok mutlu etti
hadi bakalım senacım topladın milleti
merak etme yakında kilolarını ve kafanıda toplayacaksın
biz sana güveniyoruz
Hosgeldiniz o zman sizi tebrik ederim buyuk basarinizi kilo wermek buyuk olcude irade meselesi saglik konulari haric
gercekten takdir ediyorm oyle insanlari
uyguladiklarinizi, denediklerinizi, yanildiklarinizi bu surecte bizle paylasirsaniz cok sewincem ben kendim adima,
bn daha yolun coook basindayim cok calismam lazim cook
ay sena smdi ewin sana bombos gelir annenlerin gonderince, ne de olsa alismissindir ayriliklardan nefret ediyorumda biraz
ole menulerle don ki seni ornek alalim kaptan
ben çok sıkıyımdır ama kendi menülerime dikkat etmeye başlayınca sizlerdende aynı performansı beklerim...yani kısaca sıfır kaçamak
iste fena mi ornek ol bize
bugunki spor bildirimimi yapayim:
lesli 25 dk+leslie 5 mil 1 saat 8 dak+250 ip atlama
3 lt su,3 bardak yesil cay
suanmidem kazinio ama bise yemeden yticam, iyi geceler herkese ..
a.s canım tabiki aramıza katılabilirsin hatta katıldın bile hoşgeldinnben de araniza katilabilir miyim? ben de zayiflamak istiyorum ama iradem cok zayif.. sizleri gorup belki motive olurum..selamlar herkese..... :)
canım bildirim yapmadan olmaz...ya akşamdan yap yada sabah...haftalık bildirimleri listeye yazıyoruz...hem bildirim yapmazsan önümüzdeki cuma içinde sorun olur...bu hafta baya bi kacamaklar yaptim ama cumadan sonra cok dikkat edecegim.Bi de ben bu hafta bildirim yapamayacagim cünkü nöbetciyim ve geceleri su ve cay ictigim icin gercek kilomu göstermiyor sabah göstermiyor...
Günaydin herkeseeee.. Insallah cok güzel, yorucu olmayan bir gün gecirirsiniz :) Ben yeni isten geldim simdi yatagima giriyorum :)
yaqmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydınlarrrrr
akşamki misafirimi biraz önce yolcu ettim kızlar... birazdan da oqlum dershaneye gidicek... sonrada annemler kalkarlar...sanırım öqlen civarı annemlerde kardeşime geçicek... koçiş bu sabah kahvaltı yaparken annenler gidiyorlar söyliyimde anneme birazda o gelsin demezmiiii
ben birazda yalnız kalmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84:
Gunaydin...
Bugun ayran detoksunu denemek istiyorum ne dersin sena :44:
tarti beni cildirtio gecen haftaki kilomu goruyorm hatta gram fazlasi cikior, gerci bu hafta fast food menu+(bionceki gun) hamur isi yedim
artik kacamaktan cikti
Ayda bi kez deneme hakki warmis, bende bi deneyim bakalim belki yarin kilom bile etkilenirde moralim duzelir
havlardan dir heralde canım ben de aynı durumdayım.kızlar bugün erken kalktım ondan mı hastamı oluyorum anlamadım gözümü yeni açıyorum ya 11 de bi yattım sabah az önce 3 gibi kalktım uyanıyorum ama ağırlık var üstümde neden acaba canımda hiç bişey istemiyo ara öğün hiç yapmadım bugün zorla bi kase çorba 1-2 kaşık yoğurtla öğleyi kapadım
hoşgeldin canım.verirsin inş kiloları.öncelikle böylesini bir paylaşımdan dolayı çok tşk ederim.kısaca kendi beslenme şeklimden bahsetmek istiyorum masa başı bir iste çalışmaktayım :S gelgelelim 3 yılda aldığım 13 kiloyla hayatım tam bir kabusa döndü ipin ucunu iyice kaçırdım şuan kilom 64 bazen 61 oluyorum ama daha fazlasına inemiyourm yaza düğünüm idalimdeki kilo ise 53-54 arası artık kendimi yorgun ve yaşlı hissediyorum yaşım daha 25 :Ssizlerden çok acil yardım istiyorum boyum 1.58 şuan 64 kiloyum vücuduma bakım da yaptırmak istiyorum bunun için ekonumik hertürlü önerinize açığım el bakımı ayak bakımı vücut kuruluğu saç kuruluğu gibi ayrıca baştan yaratılmak istiyorum desem yeridir:S
güzel canımcım.MErhabaaa
Bugünkü menüm
Sabah 08.00
1 domates
2 salam
1 dilim ekmek
1 biber ve yeşilçay
ARA 10.30
1 incir ve 1 ceviz
ÖĞLE 12.30
2 kaşık pilav (menude mercimek çorba, kadayıf vardı ama onları yiyemezdim dolasıyla 2 kaşık pilav aldım onun yerine )
1 porsiyon tavuk döner
ARA 16.00
1 portakal
AKŞAM 19.00
Bol Yeşil zeytinli salata
Spor olmamıı 4 saat temizlik
nasılllllll?
güzel canım.bak bi daha meyveleri gündüz yersen akşam zarar vermez.hem şişkinlik yapar hem geç saatte şekeri zararlı.hem de ara öğün yapmış olursun.BUGÜN KÜ MENÜM
Sabah kalkınca kahvaltıdan önce 2 bardak su
SABAH: 1 dilim kepek ekmeği 1 dilim peynir birazcık lor 2-3 zeytin maydanoz tere marul limon 2-3 tane kavurma
ÖĞLEN: 1 kase çorba 2-3 kaşık yoğurt
AKŞAM: 1 kase yoğurt ve bi tabak madımak çorbası yiyeceğim
Ara öğün yok bi ara 1 tane hoşbeş gofret yedim paket değil tane :)
3 lt su spor yok 3-4 saat yattım akşama 2-3 mil leslie yaparım inşl. yeşil çay ve şekersiz açıkk çaylarımı içtim akşam meyva yiyebilirim bugün pek tatlı istiyo canımm yarım elma yarımda portakal yerim belki :93:
canım çubuk kraker masum görünebilir ama ara öğün için en son çaremiz olsun .mesela dışarıdaysak.bi de akşam çok fazla çeşit olmuş.bunun dışında güzel.bu gün grip oldumm çok halsizim ama kendimibırakmadım:)
sabah: 2 dilim ekmek peynir bol yeşillik
ara: vallaha hasta yoğunluğundan yiyemedim
öğlen:1 kase domates çorbası bol salata
ara yarım paket çubuk kraker
akşam şehriye çorbası nohut yemeği 4 kaşık kadar brokolili yoğurt
2lt suyumu içtim akşam yeşilçay birde meyve yiyecem normalde bugün bunlarla doymazdım ama birazda hastalığın etkisi var galiba
güzel canımcım...Bende menumu yazayim bari;
-Kahwalti:
kahwaltidan once 1 bardak ilik su
sekersiz cay
yarim domates
2 yesil zeytin
biraz beyaz peynir,
iki dilim tahil ekmegi tekine kasarli yagsiz tost
dier dilimi de tos t makinasinda kizarttim
1 kozlenmis yesi biber
1 haslanmis yumurta
-Ara:
yarim greyfurt
ceyrek eksi nar
-Ogle:
5 kasik kabak yemegi+ sarmisak yogurtlu
-Ara:
1 yesil elma
-Aksam
Kabak yemegi+ 1 bardak ayran
2.5 lt suyum bitti, 2 bardak yesil cay yatmadan bi bardak daha icerim,
leslie ile 25 dakka spor yaptm, kalan sporumuda yapinca yazarim
Yorumlara onerilere acigim
canııımmm hoşgeldin seni görmek çok güzellll.çok azimlendiriyosun sen beni valla.merhaba kızlar...topiğimiz hayırlı olsun fıstıklar...sporumu yaptım,duşumu alıp geleyim,muhabbet ederiz byyyyy
baştan yaratılsak ne olacak? arkadaşlar şirk içerecek sözlerden kaçınalım unutmayalım ki biz dünyaya bu halde gelmedik kendimizi bu hale getiren biziz ve yine dünyaya gelsek yine böyle oluruz
canım bisikletin tabi faydası olur.ayrıca mekik ve yan mekik hareketleri karın ve yan karın kasları için çok ideal.hanimlar göbek ve yan bölgelerden , ic bacak kismindan ve kalcadan nasil zayiflanir bilen var mi ? Evde bisiklet sürüyorum acaba bacaklarin icin faydasi olur mu ?
iyi olmana sevindim canımmmmm.teşekkür ederim canım hep duz ederek gidip geldim hepimiz için
teşekkürler canım
bu bendende deli çıktıı :83:
daha iyiyim canım inşallah dahada iyi olucam
evett yaa günlerdir bnmde dikkatimi çekiyor..bi ara sürekli düşüyorum diyordu acaba öyle bişeymi oluyor...mutlaka yazardı yoksa :26:
hoşgeldin deryaaaammmmmmmmmmmm
evet canım kesinlikle katılıyorum..
çok güzel anlatmışsın canım bu maratonda bi parça payım olduysa ne mutlu bana
iyigeceler canım öpüyorum senii
hoşgeldiinnn...ben de araniza katilabilir miyim? ben de zayiflamak istiyorum ama iradem cok zayif.. sizleri gorup belki motive olurum..selamlar herkese..... :)
valla nöbet çok zor canım yaaa.rahat rahat yat şimdi.Günaydin herkeseeee.. Insallah cok güzel, yorucu olmayan bir gün gecirirsiniz :) Ben yeni isten geldim simdi yatagima giriyorum :)
eksik olma deseydin.yaqmurlu bir İstanbul sabahından herkese günaydınlarrrrr
akşamki misafirimi biraz önce yolcu ettim kızlar... birazdan da oqlum dershaneye gidicek... sonrada annemler kalkarlar...sanırım öqlen civarı annemlerde kardeşime geçicek... koçiş bu sabah kahvaltı yaparken annenler gidiyorlar söyliyimde anneme birazda o gelsin demezmiiii
ben birazda yalnız kalmak istiyorummmm :84::84::84::84::84::84:
hoşgeldin canım.akşam tabiki dediklerini yiyebilirsin.salata yemek çeşiti değil tamamlayıcıdır.ve çok güzl olur et+salataHerkese günaydın.Öncelikle Erginsena tebrik ederim seni.Ben 10 kiloyu 5 yıldır veremedim.37 yaşındayım.2 çocuk annesiyim.En kilolu benim her yerde.Çok üzülüyorum.Hatta ağlayacak duruma geliyorum.Ama eskisi kadar iradeli değilim.Çok güzel bir diyete başlıyorum.Ama 6.günde yemeklere saldırıyorum.İlk 1 haftayı atlatsam gerisi gelir ama.Herkez bana laf söyleme hakkı buluyor,alaylı konuşmalar vs.Artık ben de sizin gruba katılmak ve 6 ayda 1 yılda da olsa kilomu vermek istiyorum.Bu arada boy 1,60 kilo bu sabah 71.Aslında 70'i hiç geçmemiştim.Erginsena sana 2 sorum olacak
1-Akşam 5-6 'dan sonra yememeye nasıl dayanıyorsun.Ben bazı günler açlıktan uyuyamıyorum da.
2-Akşam sadece balık salata,köfte salata yiyemez miyiz?Neden tek çeşit?
Bu arada yazdığın listeyi çıkardım(11.Sayfadaki)Mutfağa asıyorum şimdi.6 ayda 15 kg veririm belki.
çokk teşekkürler canım çizelge için.... ben kilo verdikçe bu çizelgeyi nasıl değişireceğimm..