Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Baslangıc ; 66
(Gecen hafta salı basladım diyete)
9 günde ; 2,5 kg
Şuanki kilom ; 63,5

wauww çok iyi

hadi hayırlısı...
geldi mi haber peki?

Sağol Canım..Canım düzenli besleniyorum.. Her gün suyumu yeşil çayımı içiyorum Birde bünye meselesi ben çok çabuk alıyorum çok çabuk veriyorum Vücudum çok ödem tutuyor

anladım canım bende çok kolay alırım ama zor veriyorum malesef ((

ARZU yaaa bırak sımdı ısı gucu ben +200 deyım bugun offffffffffffffff neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaa cozum ıstıomm arzu hanımmmmm

Melek regli öncesi falan mı yoksa kabızlık var mı? onlar da etkinler malum...

Kadının en büyük düşmanı hemcinsidir canım çekemezler sen zayıfladıkça. salla gitsin...bu benim seçimim benim hayatım de..

Yaaa kizlar 300gramm almisimm
Neden yaa

düne göre mi yoksa bir haftada mı?

Benüm menüm:

Kahvaltı: Lorlu omlet
Yarım salatalık - 2

Öğlen: Zeytinyağlı havuçlu pırasa - 10

Akşam : Ton balıklı salata - 5
Tam tahıllı ekmek - 10

Benimde 27 olmuş bugün

O zaman ben puanı yüksekse hiç almayım yarım puanın bile hesabını yapıyorum valla :)

http://www.dukandiyetitariflerim.com/2014/03/7-gunluk-dukan-express5-kilo-ve-altinda.html Kızlar Dukan 5 kilodan az fazlalığı olanlar için 7 günlük bir program yayınlamış.Bir inceleyin bakalım siz ne diyeceksiniz. Benim aklımı çeldi 1 haftada fazlalıklarımdan kurtulacak olmam ama bilemedim yani...

1.GÜN: SAF PROTEİNLER + 1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+10 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

2.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+12 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

3.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+14 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

4.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+16 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

5.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+18 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

6.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

7.GÜN:SAF PROTEİNLER +SEBZELER +2 MEYVE(üzüm,muz,kiraz hariç)+1,5 KAŞIK YULAF KEPEĞİ+2 DİLİM TAM BUĞDAY EKMEĞİ+40GR KADAR YAĞLI PEYNİR+200GR NİŞASTALI GIDA+ÖDÜL ÖĞÜNÜ+20 DK.TEMPOLU YÜRÜYÜŞ+EN AZ 1,5LT SU

Bugünkü menüm
sabah 1 dilime ekmek,domates,3 zeytin,peynir

ara yok

öğlen 1 kase tarhana çorbası ve salata

ara 1portakal

akşam yine 1 kase çorba tavuk çorbası ve salata

ara kahve e 2 litre suuu

bugün akşama kadar başım ağrıdı yattım

akşam iyi hissedince 16 dakkacık jıllıen yaptım

gunaydın kızcelerım dunku odemı atmıs ve 500 gr vermıs bulunuyorum

dunku menum

sabah
2 dılım cok ınce cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 salatalık 4 p

ogle
odemıs kofte 1 p
yesıllık 3 p

ara
cecıl peynırı+salatalık 5 p

aksam
yogurtlu karnıbahar haslaması 8 p

3 lt su 2 kupa yesılcay

37,5 p ıle kapamısım gunu

Çok Güzel

Harikasın canım

Günaydın herkese

Melekim Günaydınnnnn Afiyet Olsun
Arzucum nerlerdesin haber varmı iş yeirnden

Kızlar günaydınn:)

Lavas yedim sabah yarım,puanı kaç cok değildir insallah
Şekersiz çay
Cok az herse
Peynir

Kahvaltımın ortalama puanını soylermisiniz , ona göre diğer öğünleri dengelicemm:)

Günaydın herkese

Melekim Günaydınnnnn Afiyet Olsun
Arzucum nerlerdesin haber varmı iş yeirnden

lavası bılemıyorum ama 15 p vardır en az dıgerlerıde ne yedıgını bılmem lazım puanlamak ıcın

Kızlar günaydın... Ben hastalıktan sıyrılmak adına haftasonu molası verdim diyetime... Pazartesi de inşallah dukan expresse başlıycam... Bugüne 58 ile başladım umarım haftasonu verdiğim 1 kilo geri gelmez

WALLA hıc bılmıorumkı canımcım ama ızgara olur buyuk ıhtımal sende sakınnn kuru fasulye olmazzzzzz

Canım Yağda yapılmış şakşuka var onumu yiyim ama yeidm kuru fasulyemi valla susuz canım salata birde

Geçmiş Olsun Bol bol suyunu iç canım saldırmazsan yemekelre bir şey yolmaz

Kızlar aksam annem patlıcan yaptı yatırtma mı oturtma mı hep karıstırıyorum 😃 közleme patlıcanı fırında pişiriyor sanıırm cok puan değil neyse ki sabah ki lavası dengelerim 4p sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…