- 24 Mart 2012
- 918
- 14
melekcim menünde sorun yok suyu bol iç oluşan ödem gitsin 1-2 güne misliyle hepsi gitmiş olur
Merhaba benimmm canlarım umarım hepiniz iyisinizdirbenim cok canım sıkılıyor bu diyet serüveni uzun zaman ve sabır istiyor yapacagımı biliyorum ama cevremdekiler beni cok üzüyor evden cıktıgım zaman yemek saatlerim aksıyo yemedgim zman cok acıkıyorum 4 te yiyorum en son onunda idare ediyorum ama dısarı cıkınca öglen yedğimle kalıyorum yemege saldırıyorum gece
arkadslarla görüşüyoruz ceşitli ikramlar sunuyorlar kaç defa geri ceviriyorum onlara saglıklı beslendigimi defalarca söyledgim halde hala anlatamıyorum "neymiş ekmeksiz yemek yenir mi karın mı doyarmıs yok artık " falan bu sekilde esprileri canımı sıkıyor bana kimse destek olmuyor moralimi dahada bozuyor pantolonlarım 15 günde bol gelmeye basladı ama beni hiç mutlu etmiyor
Merhaba benimmm canlarım umarım hepiniz iyisinizdirbenim cok canım sıkılıyor bu diyet serüveni uzun zaman ve sabır istiyor yapacagımı biliyorum ama cevremdekiler beni cok üzüyor evden cıktıgım zaman yemek saatlerim aksıyo yemedgim zman cok acıkıyorum 4 te yiyorum en son onunda idare ediyorum ama dısarı cıkınca öglen yedğimle kalıyorum yemege saldırıyorum gece
arkadslarla görüşüyoruz ceşitli ikramlar sunuyorlar kaç defa geri ceviriyorum onlara saglıklı beslendigimi defalarca söyledgim halde hala anlatamıyorum "neymiş ekmeksiz yemek yenir mi karın mı doyarmıs yok artık " falan bu sekilde esprileri canımı sıkıyor bana kimse destek olmuyor moralimi dahada bozuyor pantolonlarım 15 günde bol gelmeye basladı ama beni hiç mutlu etmiyor
inşallah canım pozitif enerjiniz için hepinize teşekkür ederim sayenizde umutla bekliyorum
3,5 lt ıceyım barı kuzum ya cok moralım bozudu
Ne demek bugün size bir bucuk yıl sonrada bana insallaaah bende iş haberlerimi paylasırım sizinle :)
melek sende böyle dersen burda kime laf anlatabiliriz??
artıları eksileri çok yaşadık biz buralarda...vücut yeni sisteme alışmaya çalışıyor zaman ver kendine biraz canım
bebegım sen takma kımseyı banada dıyorlar ama ben kendımı bır kere kıtledımmı kımse acamazo yuzden ıncecık gobeksız kalcasz hallerını hayal et ve kulak asma canım
canım uzun zamandır birlikteyiz artık sende biliyosunki hedeflediqimiz şeylere ulaşmak için kimsenin lafına bakmamamız lazım...önemli olan bizim ne düşündüqümüz ve ne istediqimiz...bence kararlı iradenle arkadaşlarına bu konuda ne kadar net olduqunu göstermelisin... bir süre sonra emin ol ısrar etmeyi bırakıp takdir etmeye başlıcaklar... pantolonlarının bol gelmesi harika bişeyvücut olarak istediqin ölçülerde olmadıqın için ve gözüne halen daha fazlalıklarının takılması seni üzen aslında...bunun içinde inadına istikrarlı olup hedefe kadar ilerlemek gerekiyor...bunu oturttuqumuz anda inan zevk haline geliyor kilo vermek...ben başaracaqından eminim tatlım sen iradeli bir kızsın...başkalarının lafıyla sakın hareket etme....galibi biz olucaz inşallah bu işin
inşallah cnm çok zor şeyler bunlar
hele evli ve çocuklu olunca düşünmen gereken çok şey oluyor
iş saatleri iş ortamı hafta sonu vs...
zor iş çalışan kadın olmak..
canım benim olsunda olumlu bi haber gelsinde hiiç bişey yemicem söz
Canım 67 kiloda 2012 yıllarındaydım Şubat ayında başladım 5 ayda 53 kiloy akadar düştüm yanlış hatırlamıyorsam .Ama biraz da bünyeden bünyeye değişiyor kilo verme olayı
Evet aynen oyle bende hızlı veriyorum ama bu diyeti ilk defa yapıyorum bakalm nasıl sonuc alıcaz kaldı 5,5 kiloo :)) 2 ayda versem yeter banada ☺️
Canım düzenli vede istkrarlı devam edersen 5,5 kiloyu 2,5 aydan önce bile verirsin.
3,5 lt ıceyım barı kuzum ya cok moralım bozudu
Melekimm biz hergün tartılmakla hata yapıyoruz hafta 1 kez tartılmak lazım .. Motivasyonumuzun düşmemesi için
Canım düzenli vede istkrarlı devam edersen 5,5 kiloyu 2,5 aydan önce bile verirsin.
Melekimm biz hergün tartılmakla hata yapıyoruz hafta 1 kez tartılmak lazım .. Motivasyonumuzun düşmemesi için
Sorma cıgdemcım ya ama ole bır merakkı benımkı elımde olmuıo:18::18::18:
bu saate kadar olan menum
sabah
2 dılım cok ınce cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
1 salatalık 4 p
ogle
odemıs kofte 1 p
yesıllık 3 p
1 lt su 2 kupa yesılcay bu saate dek
24,5 p deyım
Yaaa kizlar 300gramm almisimm
Neden yaa
Sorma cıgdemcım ya ama ole bır merakkı benımkı elımde olmuıo:18::18::18:
bu saate kadar olan menum
sabah
2 dılım cok ınce cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
1 salatalık 4 p
ogle
odemıs kofte 1 p
yesıllık 3 p
1 lt su 2 kupa yesılcay bu saate dek
24,5 p deyım
Çok güzel canım
Çok güzel canım
yarın toplu dusus beklıorum cıgdemcım ama bu sefer kararlıyım artıda cıksam eksıde cıksam 65 e kadar durmucam gozumde hıc bısı yok
bende 200 gr canım ama odem onlar bız yanlıs bısı yapmıoruz merak etme bol su ıc bır ıkı gune ıkımızde toplu dusus yasıcaz merak etme canım
yarın toplu dusus beklıorum cıgdemcım ama bu sefer kararlıyım artıda cıksam eksıde cıksam 65 e kadar durmucam gozumde hıc bısı yok
Böle devam canım harikasın