Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

O zaman sen bizim diyet listemizi denemedin, bu mesajdan sonra paylaşıyorum hemen

Hayırlısı olsun ablacım, inşallah en çok mutlu olacağın şekilde olur

Evet öğlede karbonhidrat fazla olmuş, bu tür durumlarda akşam yemeğinde müsli yemeni tavsiye ederim

1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....

Hazırlayan: Erginsena..

İyi akşamlar sevgili çıtır adaylarıı
Güzel bir hafta sonu -fakat beslenme açısından kötü :18:- geçirdim.
Menü bildirimi yapmaya utandım valla
Yarın güzel bir menü bildiririm inşallah
Sizi seviyorum

Sanırım yine motive oluyorum. Yazdıklarına çok yakın beslendim aslında ama ben eti abarttım bu yüzden de soğudum gibi. Çorba hiç icmedim mesela, sebze çok az, meyve kuruyemis hiç yemedim.Dediklerini uygulayarak bu hafta gideyim bakalım nasıl olacak. Haa bi de tabii meşhur tatlı krizlerim varrr((

günaydın kızlar..

melek yarına kalmaz o ödem bıraz daha fazla su içersin..

evet ılknurcum cunku bu sabah tartuda gordugum rakamın gercek olmasna ımkan yok yuzde bın odem o ve suyum degerını anlamıs oluyorum bır bardak bıle su ıcmedıgım ve duzensız yedıgım ıcın muthıs odem tuttum bıde tabı reglıyım

Günaydınnn azimli kk kızlarıı :)) iyi haftalarr olsun hepinizeee...

evet doğru.. ama işte insanın morali bozuluyor D

Son düzenleme:

İş görüşmesinin sonucu için üzüldüm. Ama patronuna helal olsun diyorum. Böyle adamlar kalmadı çünkü artık. Bırak özel sektörü devlette bile (ki bizzat tecrübe ediyorum) vazgeçilmez değilsin.. bencede sen biraz kafanı dinle.. işsizlikte evde oturacağın ve içinde bulunacağın sıkıntı ile çalışırken ne hissettiini dengele bence hangisi agır basarsa onu yap..

Kızlar hafta sonu dikkat etmeme ragmen hiç eksilme yok hala 63,5 oysa o kadar cok bozma durumum oldukii kendimi tuttum , ama kabızlık sorunum var ondan diye düşünüyorum. Sizce nedendir 2bucuk litre suyumuda içiyorm her gün ?

Karbonhidrat diyetinin öyle bir yan etkisi var canım ..
Canım kabızlık durmundan dolayıdır Su iç bol bol bol gün kurusu kayısıda ye canım ....

Melekimmmmm ne yapıyorsun pazartesiler ne kadar yoğun oluyor demi ben çok yoğunum ..

SORMA CIGDEMcım ılk ıs gunu ya yogundu

bu saate kadar olan menum

sabah
peynır 1 p
yumurta 0 p
zeytın 1,5 p

ara
salatalık 4 p

ogle
tavuk ızgara 0 p
ceyrek domates 1,5 p

1 lt su 1 kupa yesılcay bu zamana kadar

8 p deyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…