- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Teşekkürler ablacımm:) suyu cogalttım içemiyodum eskiden onun faydasını cok gördüm☺️
kızlarr ben geldimmm
iş görüşmem çook iyi geçti her konuda anlaştık
görüşmek için söz verdiqi 2 kişi daha varmış bugün onlarlada görüşücek
bugün olumlu yada olumsuz haber vericek
inş. olur kızlar olmazsa üzülürüm şartlar çok güzel hafta sonu tatil hafta içi 9-6
maaşıda oldukça tatminkar
evede yakın
ayrıca yol parasıda veriyor ama bnm eve yakın olduqu için 150 tl yol parsını maaşa eklicek
dua edin kızlarr inş. olur..
İnşallah Olurcanım Duaalrım Seninle Hayırlısı Olsun ...
YESILCAYIMI yudumluorum kızcelerrrr ısteyen
hayırlısı olsun ınsallah olur sen ısyerındemısınkı sımdı evdemı???
amin canım inşallahh
birden kaptırdım kendimi psikolojimede iyi geldi bu durum
ama yinede hayırlısı olmazsa başka bakarım dimi
Evet Canım Olmazsa Hayırlı Değilmiş demmekki Başka bulursun canım Hayrılısı ne ise o olsun .. Hemen gününde haber verecek olmaları çok güzel..
Çook iyi canım
kızlarr ben geldimmm
iş görüşmem çook iyi geçti her konuda anlaştık
görüşmek için söz verdiqi 2 kişi daha varmış bugün onlarlada görüşücek
bugün olumlu yada olumsuz haber vericek
inş. olur kızlar olmazsa üzülürüm şartlar çok güzel hafta sonu tatil hafta içi 9-6
maaşıda oldukça tatminkar
evede yakın
ayrıca yol parasıda veriyor ama bnm eve yakın olduqu için 150 tl yol parsını maaşa eklicek
dua edin kızlarr inş. olur..
Sanırsam alıştın baya yeşil çaya canım Afiyet Olsun
iş yerindeyim cnm
dün dr gidicem diye izin almıştım bugünde sonuçları alıcam dedim
1 saat içinde gidip geldim
dua edin kızlar..
Canım 67 kiloda 2012 yıllarındaydım Şubat ayında başladım 5 ayda 53 kiloy akadar düştüm yanlış hatırlamıyorsam .Ama biraz da bünyeden bünyeye değişiyor kilo verme olayıTesekkür ederim cnmmde sende cok iyi kilo vermissn ne kadar sürede 67 den düştün o kiloya ? Bende 57-58 olmak istiyorum da
Rica Ederim Canım Her Zmaan yanındayımamin canım inş.
acil lazımmış onun için bugün içinde karar vereceklermiş
bizim görüşmemiz çok güzel geçti ama haksızlık olmasın diye diqer 2 kişiylede görüşücek
kısmet kiminde artık..
desteqin için saqol çiqdemcim
ayy inş.ş büşracım içim içime sıqmıyor çok kaptırdım kendimiiİçimden bir his olucagını söylüyo ablacım bak her şerde vardır bir hayır eski işinden şikayetçiydin daha iyisi çıktı karşına ☺️
ya napıyım kuzu yaa iş görüşmesine gidicem denirmievet canım metom ıcın sart o yuzden mecburum
yalancı cobanınsallah olur bu arada ne ısı pekı gene emlakmı?
Canım 67 kiloda 2012 yıllarındaydım Şubat ayında başladım 5 ayda 53 kiloy akadar düştüm yanlış hatırlamıyorsam .Ama biraz da bünyeden bünyeye değişiyor kilo verme olayı
Rica Ederim Canım Her Zmaan yanındayım
Canım 67 kiloda 2012 yıllarındaydım Şubat ayında başladım 5 ayda 53 kiloy akadar düştüm yanlış hatırlamıyorsam .Ama biraz da bünyeden bünyeye değişiyor kilo verme olayı
Evet aynen oyle bende hızlı veriyorum ama bu diyeti ilk defa yapıyorum bakalm nasıl sonuc alıcaz kaldı 5,5 kiloo :)) 2 ayda versem yeter banada ☺️
Evet aynen oyle bende hızlı veriyorum ama bu diyeti ilk defa yapıyorum bakalm nasıl sonuc alıcaz kaldı 5,5 kiloo :)) 2 ayda versem yeter banada ☺️
ayy inş.ş büşracım içim içime sıqmıyor çok kaptırdım kendimii
ya napıyım kuzu yaa iş görüşmesine gidicem denirmi
ama eqer bu iş olursa şuanki patronum çok üzülücek nasıl söylücem bilmiyorum
bu diyetle çok daha fazla verirsin canım yeterki listeyi uygula
bu diyetle çok daha fazla verirsin canım yeterki listeyi uygula
Bence sen bu mutluluklaa bugün bişeyde yemezsinn :))☺️☺️
ARZU yaaa bırak sımdı ısı gucu ben +200 deyım bugunoffffffffffffffff neden yaaaaaaaaaaaaaaaaaa cozum ıstıomm arzu hanımmmmm
canım benim olsunda olumlu bi haber gelsinde hiiç bişey yemicem söz
O zaman olmazını düşünmüyoruz bilee olucak olucakk hayırlısıylaa :)