Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Teşekkürler ablacımm:) suyu cogalttım içemiyodum eskiden onun faydasını cok gördüm☺️

hayırlısı olsun ınsallah olur sen ısyerındemısınkı sımdı evdemı???

amin canım inşallahh
birden kaptırdım kendimi psikolojimede iyi geldi bu durum
ama yinede hayırlısı olmazsa başka bakarım dimi

Evet Canım Olmazsa Hayırlı Değilmiş demmekki Başka bulursun canım Hayrılısı ne ise o olsun .. Hemen gününde haber verecek olmaları çok güzel..

Evet Canım Olmazsa Hayırlı Değilmiş demmekki Başka bulursun canım Hayrılısı ne ise o olsun .. Hemen gününde haber verecek olmaları çok güzel..

amin canım inş.
acil lazımmış onun için bugün içinde karar vereceklermiş
bizim görüşmemiz çok güzel geçti ama haksızlık olmasın diye diqer 2 kişiylede görüşücek
kısmet kiminde artık..
desteqin için saqol çiqdemcim

İçimden bir his olucagını söylüyo ablacım bak her şerde vardır bir hayır eski işinden şikayetçiydin daha iyisi çıktı karşına ☺️

Tesekkür ederim cnmmde sende cok iyi kilo vermissn ne kadar sürede 67 den düştün o kiloya ? Bende 57-58 olmak istiyorum da
Canım 67 kiloda 2012 yıllarındaydım Şubat ayında başladım 5 ayda 53 kiloy akadar düştüm yanlış hatırlamıyorsam .Ama biraz da bünyeden bünyeye değişiyor kilo verme olayı

Rica Ederim Canım Her Zmaan yanındayım

İçimden bir his olucagını söylüyo ablacım bak her şerde vardır bir hayır eski işinden şikayetçiydin daha iyisi çıktı karşına ☺️
ayy inş.ş büşracım içim içime sıqmıyor çok kaptırdım kendimii
evet canım metom ıcın sart o yuzden mecburum

yalancı coban ınsallah olur bu arada ne ısı pekı gene emlakmı?
ya napıyım kuzu yaa iş görüşmesine gidicem denirmi
ama eqer bu iş olursa şuanki patronum çok üzülücek nasıl söylücem bilmiyorum

bu diyetle çok daha fazla verirsin canım yeterki listeyi uygula

Son düzenleme:

Bence sen bu mutluluklaa bugün bişeyde yemezsinn :))☺️☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…