Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

odemdır o melekım sıkma canını pek giremiyorum benım canavarbilgisayarı actığım anustumde :) sımdı de rahat vermıyor teldende yazmak zor oluyor gecen hafta pek uyamadın adettım ama bu hafta hdef 2 :)

kızlarrr merhabaa :))
bende tam yediklerime 11 gündür dikkat ediyorum..

başlangıç: 55
şuan: 54
hedef: 50
boy: 160

ama bu puanlamaları nasıl yapıcam ben :)

mesla bugun sabah
yarım yağlı süt yarım bardak

iki dilim ekmek arası peynir
maydonoz ve şekersiz çay içtim..

odemdır o melekım sıkma canını pek giremiyorum benım canavarbilgisayarı actığım anustumde :) sımdı de rahat vermıyor teldende yazmak zor oluyor gecen hafta pek uyamadın adettım ama bu hafta hdef 2 :)

yanı basaracgıma ınanıyorum canımcımda ama ben bıraz kılım kacamaksız gıdıorum buna ragmen +200 gorunce sınır oldum

Günaydın kızlar... sizlerin bildirimlerini inceledim genel anlamda durum güzel Regli ve kabızlık sıkıntısı yaşayan arkadaşlar bozmayın moralinizi...

Sena hakkında hayırlısı olsun iş konusunda :)

Bana gelince

başlangıç 59,3
geçen hafta (Pazartesi başladım bu diyete) 59,3
bu hafta 58,1
gelen 0
toplamda giden 1.2 kg
hedef 54
boy 1.58
beden 38-40
spor yok

Günaydın Herkese

başlangıç:67

geçen hafta:58.200
bu hafta giden:2.700
bu haftaki kilom: 55.500

toplamda giden:11.500
hedef :54
boy 1.64
beden:36-38
spor:yok

Son düzenleme:
HAKLISIN canım ole yapsam daa ıyı olcak sınırım cok bozuldu

gecen cuma 80 cıvarıydım canım
seninle aynı kilodaymışım melekcim
hayırlı cumalar kızlar..

bildirim

başlangıç kilo 80
geçen hafta 76,300
bu hafata 75,800
bu h. giden 500 gr
toplam giden 4,200
hedef kilo 65
boy 1,60
500 gr da çok güzell bir kilooo
olursunn bu azimle senin elinden hiç birşey kurtulmaz düğüne kadar çıtır olursunn satenn düğün ne zamann
ben veremedim canımm fazla çıktımm o yüzden moralim çok b ozuk
kızlar birazdan iş görüşmesine gidicem şartlar burdan daha iyi hafta sonuda tatil hayırlıysa olsun cuma hürmetine dua edin banaa...
hakkında hayırlısı inşallah olur
sizinn kilonuzda olmak için sabırsızlanıyorumm
yanı basaracgıma ınanıyorum canımcımda ama ben bıraz kılım kacamaksız gıdıorum buna ragmen +200 gorunce sınır oldum
bir kaç güne emin oda gidecek

karabiber01 o da olur merak etme insan istedikten sonra neler yapabiliyor. önemli olan benim gibi paso tartı üstünde olmamak ve yaptıklarının sonucunda kendini iyi (sağlıklı) hissedip hissemediği anlamak

Canım Cuma günü hayrına inşallah olur bütün dualarım seninle..

Günaydın Herkese

boy 1.64

ınsallah

Günaydın Herkese

boy 1.64

tebrikler canım çok güzel kilo vermişsin.. canım senin kilon iyi aslında geçen fotonu gördüm şuanki halin çok iyi bence ondan öncekilerde yüzün çok çökük duruyordu ama şimdi çooookk güzel olmuş zaten boyuna görede iyi kilon zayıfsın

kızlarr ben geldimmm
iş görüşmem çook iyi geçti her konuda anlaştık
görüşmek için söz verdiqi 2 kişi daha varmış bugün onlarlada görüşücek
bugün olumlu yada olumsuz haber vericek
inş. olur kızlar olmazsa üzülürüm şartlar çok güzel hafta sonu tatil hafta içi 9-6
maaşıda oldukça tatminkar
evede yakın
ayrıca yol parasıda veriyor ama bnm eve yakın olduqu için 150 tl yol parsını maaşa eklicek
dua edin kızlarr inş. olur..

Offff ne yaptınız siz böyle nedir bu işin sırrı

Sağol Canım..Canım düzenli besleniyorum.. Her gün suyumu yeşil çayımı içiyorum Birde bünye meselesi ben çok çabuk alıyorum çok çabuk veriyorum Vücudum çok ödem tutuyor

Canım Sağol Eski Fotloarımda 52-53 Kiloydum o yüzden öle gözüküyordu uzun zamandır 54-55 kiloydum 1 ay dikkat etmeyince 58 kiloya çıktım ..
Canım bu kilo olayı takıntı oldu bende sanki 54 kilo olunca daha ömutlu olacağımı hissediyorum O yüzden Zaten

İnşallah Olurcanım Duaalrım Seninle Hayırlısı Olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…