- 24 Mart 2012
- 918
- 14
Merhaba benimmm canlarım umarım hepiniz iyisinizdir benim cok canım sıkılıyor bu diyet serüveni uzun zaman ve sabır istiyor yapacagımı biliyorum ama cevremdekiler beni cok üzüyor evden cıktıgım zaman yemek saatlerim aksıyo yemedgim zman cok acıkıyorum 4 te yiyorum en son onunda idare ediyorum ama dısarı cıkınca öglen yedğimle kalıyorum yemege saldırıyorum gece
arkadslarla görüşüyoruz ceşitli ikramlar sunuyorlar kaç defa geri ceviriyorum onlara saglıklı beslendigimi defalarca söyledgim halde hala anlatamıyorum "neymiş ekmeksiz yemek yenir mi karın mı doyarmıs yok artık " falan bu sekilde esprileri canımı sıkıyor bana kimse destek olmuyor moralimi dahada bozuyor pantolonlarım 15 günde bol gelmeye basladı ama beni hiç mutlu etmiyor
arkadslarla görüşüyoruz ceşitli ikramlar sunuyorlar kaç defa geri ceviriyorum onlara saglıklı beslendigimi defalarca söyledgim halde hala anlatamıyorum "neymiş ekmeksiz yemek yenir mi karın mı doyarmıs yok artık " falan bu sekilde esprileri canımı sıkıyor bana kimse destek olmuyor moralimi dahada bozuyor pantolonlarım 15 günde bol gelmeye basladı ama beni hiç mutlu etmiyor