- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Melekimmm Yedinmi yemek... KAç puandasın..
Kızlar son derece ii gidiyorum valla 3 günde -2:300 gram verdimTabi bu kadar çok vermemim nedeni çok çabuk kilo almam ve vucudmum çokk ödem tutması
Bende öyleyim cnm çabuk alıp çabuk veriyorumKızlar son derece ii gidiyorum valla 3 günde -2:300 gram verdimTabi bu kadar çok vermemim nedeni çok çabuk kilo almam ve vucudmum çokk ödem tutması
kızlar gene ılk dıyete basladıgımda olan sey oldu bana ıstahsızlık
sanırım proteın agırlıklı beslendıgım ıcın kesınlıkle acıkmıyorum oglen yemegımı ıttıre kaktıra zorla yedım . yemesem ınanın yemezdım canım hıc ıstemıor aksamları da ole kı benım menulerı bılıorsunuz mıktar olarak az ve katı lıste ama buna ragmen acıkmıyorum :44::44::44:
bu saate kadar olan menum
sabah
2 cok ınce dılım cavdar ıyıce kızarmıs 14 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
ara
cecıl peynırı 1 p
ogle
yarım porsıyon tavuk pırzola ızgara 0p
yarım bardak dıet kola 0 p
su ana kadar 1 lt su
kızlar gene ılk dıyete basladıgımda olan sey oldu bana ıstahsızlık
sanırım proteın agırlıklı beslendıgım ıcın kesınlıkle acıkmıyorum oglen yemegımı ıttıre kaktıra zorla yedım . yemesem ınanın yemezdım canım hıc ıstemıor aksamları da ole kı benım menulerı bılıorsunuz mıktar olarak az ve katı lıste ama buna ragmen acıkmıyorum :44::44::44:
bu saate kadar olan menum
sabah
2 cok ınce dılım cavdar ıyıce kızarmıs 14 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
ara
cecıl peynırı 1 p
ogle
yarım porsıyon tavuk pırzola ızgara 0p
yarım bardak dıet kola 0 p
su ana kadar 1 lt su
Ama Arzuu keşke zor alıp ta kolay versekBende öyleyim cnm çabuk alıp çabuk veriyorum
merhaba dün giremedim oglumu doktora götürdük. Önce yüzünde sonra bütün vücudunda kücük kücük sivilce gibi bisey cikti bi de sag kulagini sürekli tutuyordu. KEndi Dr. Izinde oldugu icin baskasina gittik. Gitmez olsaydik o kadar saat bekledik 5 dk ciktik. Adam dogru düzgün ilgilenmedi bile. Vücüdunda virus vardir ona tepki veriyordur takip edin dedi kulagi icinde kulaginin orda olup olmadigina bakyiordur dedi gönderdi bizi. Haftaya kendi doktorumuz gelecek ona gidecegiz insallah o zamana kadar kötü olmaz.
Bugün yine gec kahvalti yaptim oglumla ugrasmaktan zaman bulamiyorum
12.00 Kahvalti
2 dilim ekmek
sürme peyniri
cok az kasar
2 ince dilim salam
1 yumurta
ara
2 kuru kaysi
ara
meyve yerim heralde ve ya bi kac findik, ceviz gibi bisey
aksam
1 kase Corba
kücük bir kase yogurt
Simdiye kadar 1 litre suyumu ictim. Eger vakit bulabilirsem spor da yapmayi düsünüyorum bugün ya da yürüyüs yaparim
Canım Menün gayet güzel bnde bir ara karbonhidrat diyeti yaparken bnde de o iştahsılık oldu prıteinin çok tutmaısnda kaynaklanan durum
kesınlıkle canım ondan sanırm
Ama Arzuu keşke zor alıp ta kolay versekyada hiç almayıp hep zayıf kalsak.Ben hayatımım boyunca dikkat etmek zorundayım yada yediklerimle orta yol bulmam lazım ya çok yiyiorum yada hırs yapınca hiç yemiyourm çok kötü ya ...
Bizim arkadaşımız var bankaya kadr gitmiş gelirkende vienetta dondurma almış ikram etti almadım... Arkadaşım Annesi yurtdışından çikolata getirmişaynen bende senın gıbıyım cıgdemcım yedımmı delı gıbı yemedımmı kuzu cevırseler donup bakmam
Bizim arkadaşımız var bankaya kadr gitmiş gelirkende vienetta dondurma almış ikram etti almadım... Arkadaşım Annesi yurtdışından çikolata getirmiş
bırakmış masama çekmeceye koydum yemedim ...... Ama böyle devam ediyorum çok iyi .. Ben isteidğim kiloya ulasmama şu an çok az var ulaştıkan sonra Melek dibine kadar yememem lazım dikkat etmem lazım ama ama dikkat etmem demek hiç bir şey yememek bunun bir ortası nı bulmam lazım .. Yemek de kendime sınırlayabiliyorum ama çikolata ya gelince yesem 1veya 2 kare yemekle olmuyor sonuna kadar yiyiorum bunu çözmem lazıml
çok iyi akşamda aynı performansı bekliyoruz canım..öqlem menümmm
fırında karnabahar ....
merhaba dün giremedim oglumu doktora götürdük. Önce yüzünde sonra bütün vücudunda kücük kücük sivilce gibi bisey cikti bi de sag kulagini sürekli tutuyordu. KEndi Dr. Izinde oldugu icin baskasina gittik. Gitmez olsaydik o kadar saat bekledik 5 dk ciktik. Adam dogru düzgün ilgilenmedi bile. Vücüdunda virus vardir ona tepki veriyordur takip edin dedi kulagi icinde kulaginin orda olup olmadigina bakyiordur dedi gönderdi bizi. Haftaya kendi doktorumuz gelecek ona gidecegiz insallah o zamana kadar kötü olmaz.
12.00 Kahvalti
2 dilim ekmek
sürme peyniri
cok az kasar
2 ince dilim salam
1 yumurta
ara
2 kuru kaysi
ara
aksam
1 kase Corba
kücük bir kase yogurt
Simdiye kadar 1 litre suyumu ictim. Eger vakit bulabilirsem spor da yapmayi düsünüyorum bugün ya da yürüyüs yaparim
kızlar menüler gayet iyiBugünkü Menüm
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Küçük Beyaz Peynir,Az Çecil Peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Yeşil Çay
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle
1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu
1 küçük kase mevsim salatası
Ara
125 gram Light Yoğurt
Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata
Ara
1 kupa Sade şekersiz nescafe
1 kupa Yeşilçay
Hergün içtiğim su miktarı yedikleirme dikkat etmezken bile 3 LT suyumu içiyorum kızlar
Kızlar nerelerdesiniz hiç biriniz yoksunuz
ben geldim bıraz önce akşam yemeğimi yedim ama çok uykum geldi beaaa
Çok erken yiyorsun akşamı sonradan acıkmıyor musun canım?Bizim kızların işi var galiba pek uğramıyorlar..
yok canım acıkmıyorum iyi gidiyor bu hafta böyle denicem5 olmadan yicem.. başka zaman 6 da yiyordum bir saat erken yicem bundan sonra bakalım nolcek..
evet genelde öyle oluyor eme ben hiçbir zaman çok katı uygulamadım diyetimi relaxım galiba bu konuda... herşeyi direk kesince daha çok yiyesim geliyor iyisimi canım ne çekiyorsa az yiyorum diyet yaparken...
Canım Menün gayet güzel bnde bir ara karbonhidrat diyeti yaparken bnde de o iştahsılık oldu prıteinin çok tutmaısnda kaynaklanan durum
Ama Arzuu keşke zor alıp ta kolay versekyada hiç almayıp hep zayıf kalsak.Ben hayatımım boyunca dikkat etmek zorundayım yada yediklerimle orta yol bulmam lazım ya çok yiyiorum yada hırs yapınca hiç yemiyourm çok kötü ya ...
çok geçmiş olsun cnm... menünde güsellmerhaba dün giremedim oglumu doktora götürdük. Önce yüzünde sonra bütün vücudunda kücük kücük sivilce gibi bisey cikti bi de sag kulagini sürekli tutuyordu. KEndi Dr. Izinde oldugu icin baskasina gittik. Gitmez olsaydik o kadar saat bekledik 5 dk ciktik. Adam dogru düzgün ilgilenmedi bile. Vücüdunda virus vardir ona tepki veriyordur takip edin dedi kulagi icinde kulaginin orda olup olmadigina bakyiordur dedi gönderdi bizi. Haftaya kendi doktorumuz gelecek ona gidecegiz insallah o zamana kadar kötü olmaz.
12.00 Kahvalti
2 dilim ekmek
sürme peyniri
cok az kasar
2 ince dilim salam
1 yumurta
ara
2 kuru kaysi
ara
aksam
1 kase Corba
kücük bir kase yogurt
seninde menün gayet güzel çiqdem sende güzelsin çıpçıtırBugünkü Menüm
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Küçük Beyaz Peynir,Az Çecil Peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Yeşil Çay
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle
1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu
1 küçük kase mevsim salatası
Ara
125 gram Light Yoğurt
Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata
Ara
1 kupa Sade şekersiz nescafe
1 kupa Yeşilçay
Hergün içtiğim su miktarı yedikleirme dikkat etmezken bile 3 LT suyumu içiyorum kızlar
inşallah cnm ne yesem şuan bilmiyorum belki sadece kahve içerim..çok iyi akşamda aynı performansı bekliyoruz canım..
kızlar menüler gayet iyi
Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam
Oglen yok
Aksam
Doner pidesiz
2litre su
2bardak light cola
Acıkmıyorsan çok güzel ... Ben olsam acıkırdım ya
evet genelde öyle oluyor eme ben hiçbir zaman çok katı uygulamadım diyetimi relaxım galiba bu konuda... herşeyi direk kesince daha çok yiyesim geliyor iyisimi canım ne çekiyorsa az yiyorum diyet yaparken...
çok geçmiş olsun cnm... menünde güsell
seninde menün gayet güzel çiqdem sende güzelsin çıpçıtır
inşallah cnm ne yesem şuan bilmiyorum belki sadece kahve içerim..
doydunmu kıss sen bu menüyle :26: