- 15 Ağustos 2007
- 11.603
- 10.114
Günaydın fıstıklı lokumlarımmm
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
Arkadaşlar ben bir bakıma sizlerii tanıyorumm nicklerinizden ,genellikle yorumlarınıza hep denk geldim ,,
Bende kendimii kısaca tanıtacak olursam 36 yaşında 2 kız ve 1 erkek annesiyim
Adanada yaşıyorum 15 yıllık evliyim
Kilolarımızıı verdiktenn sonraa nerde hata yaptıktaa biz bunlarıı gerii aldıkk sorabilirmiyimm
Bu sayfada herkez önce hedefine ulaşmışş sonra biryerde hata yapıldıkii gerii alındı kilolarrr
İlk önce ben anlatacak olursam
Benim kızkardeşimin düğününde zayıf olmak istiyordumm geçen mayıs ayında ,92 den 68 kiloya inmiştim kendime olacakk bir elbise zar zor buldumm giydimm aslında hedefime daha ulaşmamıştımm.Düğün bitincee sankii kıtlıktan çıkmışcasına düğünn sabahına ben herşeye saldırdımm,yemeye başladımm kendime dur diyemiyordum.Sankii düğün bitince üstümden de yük kalkmıştıı benim
Sonra kendimii 79.7 kiloyla burda buldumm
onaydan geçti güvecim yani.
yok. domates,soğan,y.biber,kestane ve istiridye mantarı karışıık. ve sıvıyağ.ıcıne cok fazla bısı koymazssan gectı tabıkı
Bende 3 günde burdan okadar çok şey öğrendimki,
hepimizzzzz çıtır adayıı bebeğizzz tek kendimii kabull etmiyorum
bugünn kafasında kesinn bitirmiştirrrr birkez yapann bir daha yapar eminim
aminnnn ağzından bal damlıyorr
Hemde nasıll mutlulukkk,56 kiloya ulaştığımda kendime elbiseler alıpp duruyordumm makyaj yapmayan ben makyaj yapmaya başlamıştım ,kendime özgüven gelmişti ,
Şimdi kıyafetler bazanınn altındaa birgünn giyeceğimm günüü bekliyorrr ama en kısa zamanda giyeceğim onları
günaydın ezgimmmGünaydın fıstıklı lokumlarımmm
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
7. yada 9. sayfada olması lazım cnmöylemi. nerde bu liste.. uygularım tabii. teşekkürler.
kesinlikle haklısın tatlımKARABİBER..güzel bir soru sormussun gerçekten bnde 22 yasındayım ünide okuyorum Asırı kilom olmadı hiç cokda zayıf olmadım 1 yıl kadar falan sürdü diyeti ben kg verene kadar yaptım bırakınca hakimiyetimi kaybettim bi baktımm hooopp geri almısım önmli olan Hayat tarzı haline getirmek az yemek Ve bunu sürekli olarak yapmak hayat tarzı olarak uygulamak lazım
Tamam canım kolay gelsin sana bi ara bizim evede beklerizBen kalkayım azucukkk
yatak odasınınn camınıı silmiştimm bazayı çektim sileyim derkenn altınıı kaldıı öyle sonra görüşürüzz
kaçamaksızz günlerr dilerimm
yok. domates,soğan,y.biber,kestane ve istiridye mantarı karışıık. ve sıvıyağ.
sdtüne kaşar rendelesemmi ki:)
canım oda mantar. kestane mantarı.. bir türü işte.kestane harıc olabılır canım dıgerlerı
canım oda mantar. kestane mantarı.. bir türü işte.
yesss. melekciğimden onayımı aldım. sıra pişirmekte.hımm o zaman tamam olur
yesss. melekciğimden onayımı aldım. sıra pişirmekte.
yok yemiyorum canım. sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum.yanında bı kucuk kase yogurtla super olur canım sımdıden afıyet olsun amaaaaaa ekmek yok canım yemıosun anlastıkmı
yok yemiyorum canım. sadece kahvaltıda bir dilim yiyorum.
öqün atlama cnm kahvaltınıda normal yap kalsiyum almamız şart special k yısa akşam yemek yemek istemediqin zaman yersinkahvaltıda yarım yaglı sutle specıal k yıyorumm
ogle yemegını bazen atlıorumm bazen sadece 1 kase corbayla yetınıorumm..
aksamm yemegıde bı kac kasık sebze yemegı 1 kase corba ve salata yıyorumm
aralardada bazen portakal bezen specıal k'nın krakerlerınden yıyorumm
basladıgımda 83.900dumm 1 hafta oldu su an 82.300insallah olacakk..
ben ekmek hıc yemıorumm haftada 1 gunn canım ısterse yıyorum sadece oda 1 yudumu gecmıorr .. su ıcmıordumm 2 gundur 2 lıtre ıcmeye calısıorumm