Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

tavuk haşlama ye canım yanındada bir salata yoğurtda olabilir..
aynen arzu katı uygulamak çok saçma oluyor sonra canının istediği şeyi yeme yeme yediğin zamanda dibine görene kadar ye oluyoruz en iyisi herşeyden az az yiyerek vermek zaten yaza daha çok var yavaş yavaş gidecek inşallah kendimi kasmıyorum bile yeterki kilo verim ama kalıcı olsun dikkat edim ölcümü bilim yanlışmıyım..:KK34:

en güzeli canım ben diyet yaparken hiçbirşeyi özlemedim böreqimide yedim kızartmamıda... dengelei gitmek en güzeli.. demek katı uygulasaydım çok daha kısa sürede verirdim..bakalım inşallah tekrar başarabilirim...

Bugünkü Menüm

Sabah
1 haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Küçük Beyaz Peynir,Az Çecil Peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Yeşil Çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu
1 küçük kase mevsim salatası

Ara
125 gram Light Yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
1 kupa Sade şekersiz nescafe
1 kupa Yeşilçay

Hergün içtiğim su miktarı yedikleirme dikkat etmezken bile 3 LT suyumu içiyorum kızlar

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

Selam kizlar
Bugunku menum

Sabah
1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam

Oglen yok

Aksam
Doner pidesiz

2litre su
2bardak light cola

GELDIM bıraz ıslerım vardı kızlar herkezın bunyesı farklı ben katı yapmadıgım zaman randıman alamıorum o yuzden katı yapmam lazım cunku pko hastasuyım ben dolayısıyla zaten normaldede asla sekerlı seyler ve hamurısı bana yaramıor :KK50::KK50::KK50:

eveeeeett gelelim bugünki menüme...

sabah
yeşilçay la birlikte 3 kaysı

öğlen kahvaltım geç oldu
3 ince ve minik dilim çavdar ekmeği tost makinasında kızarmış
salam
zeytin
beyaz peynir
1 haşlama yumurta baharatlı az bişeyde zeytinyağ
3 çatal muhlama

ara yarım elma
yoğurt

akşam 1 but ve bir kanat derisiz
1 salatalık
yoğurt

suyu 3 litreye tamamlıcam 2 yeşilçay

en güzeli canım ben diyet yaparken hiçbirşeyi özlemedim böreqimide yedim kızartmamıda... dengelei gitmek en güzeli.. demek katı uygulasaydım çok daha kısa sürede verirdim..bakalım inşallah tekrar başarabilirim...

bundan önce başardın canım bu sefer de başarıcaksın allahın izniyle yeterki irademize sahip çıkalım el ele vericez canım bu kiloları..

GELDIM bıraz ıslerım vardı kızlar herkezın bunyesı farklı ben katı yapmadıgım zaman randıman alamıorum o yuzden katı yapmam lazım cunku pko hastasuyım ben dolayısıyla zaten normaldede asla sekerlı seyler ve hamurısı bana yaramıor :KK50::KK50::KK50:

herkes kendi vücudunu tanıyor canım ona göre devam etmeli..

evet genelde öyle oluyor eme ben hiçbir zaman çok katı uygulamadım diyetimi relaxım galiba bu konuda... herşeyi direk kesince daha çok yiyesim geliyor iyisimi canım ne çekiyorsa az yiyorum diyet yaparken...

çok geçmiş olsun cnm... menünde güsell :KK34:

seninde menün gayet güzel çiqdem sende güzelsin çıpçıtır :KK23::KK23::KK23:

inşallah cnm ne yesem şuan bilmiyorum belki sadece kahve içerim..

doydunmu kıss sen bu menüyle :26:

Sağol Canım :KK16::KK16: Aslında evet her şeyden az yiyerek yapmak 1 dilim yetiyorsa çok iyi olması gereken o ama ben 1 dilimle duramıyorum:KK53:
Ama istediğim kiloya ulaşınca canım dşkkat edecem ama her şeyde az az yiyecem....

Hoşgeldin canım:KK16:Ya bbn de vucudum çok ödem tutuyor öle şeyler yesem:KK50: O yüzden yemiyroum ama hedefe ulaşaym her şeyden az az dikkat ederek yiyecem Hatta yazacam gine yani ...:KK54::KK54:

Akşam ne yiyecekdin sen acanım

herkes kendi vücudunu tanıyor canım ona göre devam etmeli..

:KK34::KK34::KK34::KK34:

Hoşgeldin canım:KK16:Ya bbn de vucudum çok ödem tutuyor öle şeyler yesem:KK50: O yüzden yemiyroum ama hedefe ulaşaym her şeyden az az dikkat ederek yiyecem Hatta yazacam gine yani ...:KK54::KK54:

[/I][/COLOR][/QUOTE]
hosbuldum cıgdemcımmm :KK16::KK16:
AKSAM Canım yanı hıc ac deılım ama bakıcam olmassa peynırlı salata yerım 5 puanluk :KK56::KK56::KK56:

:KK34::KK34::KK34::KK34:

[/I][/COLOR]
AKSAM Canım yanı hıc ac deılım ama bakıcam olmassa peynırlı salata yerım 5 puanluk :KK56::KK56::KK56:[/QUOTE]

Çok iyi canım:KK56::KK56::KK56:

AKSAM Canım yanı hıc ac deılım ama bakıcam olmassa peynırlı salata yerım 5 puanluk :KK56::KK56::KK56:

Çok iyi canım:KK56::KK56::KK56:[/QUOTE]

ya topıgın kızcelerı ozellıkle ılknurcum hedef kıloma gelmeden gobegımı yok edecek egzersız yapsam kas olusumu olur kılo vermem zorlasırmıkı :44::44::44:
bıde gobek ıcın en etkılısı hangısı acaba :44::44::44:

ya topıgın kızcelerı ozellıkle ılknurcum hedef kıloma gelmeden gobegımı yok edecek egzersız yapsam kas olusumu olur kılo vermem zorlasırmıkı :44::44::44:
bıde gobek ıcın en etkılısı hangısı acaba :44::44::44:[/QUOTE]

Canım sen daha önce lesie yaptığın zaman kas olup verememiştin Revoflex diye bir alet var o çok güzel sıkılaştıırıyor canım arakadaşım denedi.Mekik çekmen lazım ben mesala mekik çekme aleti almıştım hem kilo vemriştim hemde sıkılaşmıştım...Ama snein bünye farklı:44::44: Bİlemedim..

bıde gobek ıcın en etkılısı hangısı acaba :44::44::44:[/QUOTE]

canım hatırlasana bundna önce jillian yapıyorduk göbek için hemde haftada gene bir kilodan aşşağı vermiyorduk jilliana başla canım göbeğe çok iyi geliyor bende başlıcam ama bu hafta bi geçsinde öyle sabahları yürüyüşe gidiyorum bayadır ama göbeğe ve kollara en iyi jillian hem yarıım saat bile değil.. ilk başlarda zorlanabilirsin ama ilk üçten sonra alışırsın bunu yap.. haa bu arada unutmadan kas olmasıda iyi bişey hem çabuk kilo alımıda olmuyor kas olunca aklına o sporcuların kasları gelmesin biz öyle olamayız zaten ama bedenin kasada ihdiyacı var ne kadar kas olursa o kadar iyi kilo almayız en azından..

bundan önce başardın canım bu sefer de başarıcaksın allahın izniyle yeterki irademize sahip çıkalım el ele vericez canım bu kiloları..
inşallah canım..

Sağol Canım :KK16::KK16: Aslında evet her şeyden az yiyerek yapmak 1 dilim yetiyorsa çok iyi olması gereken o ama ben 1 dilimle duramıyorum:KK53:
Ama istediğim kiloya ulaşınca canım dşkkat edecem ama her şeyde az az yiyecem....

bende herkesle birlikte sofraya oturup yersem kaçırıyorum diqer türlü kendime yiyeceqim kadar tabak hazırlayıp sadece onu yiyorum herşey kontrol altında kalıyor...
Çok iyi canım:KK56::KK56::KK56:

kas olur cnm sende biliyosun..

Son düzenleme:

canım hatırlasana bundna önce jillian yapıyorduk göbek için hemde haftada gene bir kilodan aşşağı vermiyorduk jilliana başla canım göbeğe çok iyi geliyor bende başlıcam ama bu hafta bi geçsinde öyle sabahları yürüyüşe gidiyorum bayadır ama göbeğe ve kollara en iyi jillian hem yarıım saat bile değil.. ilk başlarda zorlanabilirsin ama ilk üçten sonra alışırsın bunu yap.. haa bu arada unutmadan kas olmasıda iyi bişey hem çabuk kilo alımıda olmuyor kas olunca aklına o sporcuların kasları gelmesin biz öyle olamayız zaten ama bedenin kasada ihdiyacı var ne kadar kas olursa o kadar iyi kilo almayız en azından..[/QUOTE]

saol canım :KK16::KK16:

melek 70 kilo olunca başla ama..

haklısın bende ole dusunuyorum :KK19::KK19::KK19:

inşallah canım..

bende herkesle birlikte sofraya oturup yersem kaçırıyorum diqer türlü kendime yiyeceqim kadar tabak hazırlayıp sadece onu yiyorum herşey kontrol altında kalıyor...

kas olur cnm sende biliyosun..

:KK17::KK17::KK17::KK17: bılıom canım 70 e ınınce baslıcam

Bugün kü menüm;
Sabah;
1dilim kepekli kızarmıs ekmek
Beyaz peynir
Yarım yeşil biber

4 gibi atıstırmalık ;
Bir avuctan az badem
Süt tozlu nescafe
Bir parca kaşar

Aksam;
Çipura ızgara
Karısık salata

Sanırım yaklasık 30 puanla günü kapattım :)

Iyi akşamlar çıtırlaar, sabahtan giremedim malum sınava 17 gün kaldı, ders çalışıyorum.
Tüm yazdıklarinizi okudum, şu kas konusunda takıldım, yağlar erimeden kas olur mu ya ? Ben leslie'ye başlıcam da, kilo veremez miyim onunla ?

İyi akşamlar canlarımmm,
Menümüü yazayım

Sabah
Tam buğday ekmeğiyle tost,

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
3 kaşık yumurtalı lahana kavurması ve salata

Ara
Nescafe

Akşam
1kase çorba ve salata

ardından 1 saat yürüyüşş ve parktakii aletlerle hareket yaptımm
2 litrede su içidii

Ara
1 su bardağı süt

Bugünkü menüm

Kahvaltı+öğle yemeği (geç kalktım malesef :KK43: )
2 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
1 kk peynir
6-7 zeytin
Bir kaç çatal sucuklu yumurta

Ara
4-5 fındık
1 şişe maden suyu (midem kötü oldu biraz nedense, o yüzden içtim)

Akşam
1 porsiyon yoğurtlu biber yemeği
Biraz peynir

Su: 1 lt anca içebildim ya :KK43:
Spor: yok

İyi akşamlar canlarımmm,
Menümüü yazayım

Sabah
Tam buğday ekmeğiyle tost,

Ara
Türk kahvesi

Öğlen
3 kaşık yumurtalı lahana kavurması ve salata

Ara
Nescafe

Akşam
1kase çorba ve salata

ardından 1 saat yürüyüşş ve parktakii aletlerle hareket yaptımm
2 litrede su içidii

Ara
1 su bardağı süt

Çok güzel canım :KK66:

Aralardaki kahveler şekersizse tabii :KK70:

Son düzenleme:
Iyi akşamlar çıtırlaar, sabahtan giremedim malum sınava 17 gün kaldı, ders çalışıyorum.
Tüm yazdıklarinizi okudum, şu kas konusunda takıldım, yağlar erimeden kas olur mu ya ? Ben leslie'ye başlıcam da, kilo veremez miyim onunla ?

Lislie ne oluyo ?
Bence yürüyüş en saglıklısı ama ben daha başlayamadm :KK43:

X