- 28 Şubat 2014
- 6
- 0
- 34
öqün atlama cnm kahvaltınıda normal yap kalsiyum almamız şart special k yısa akşam yemek yemek istemediqin zaman yersin
ekmek her sabah yememiz lazım cnm içinde bize lazım olan mineraller var suyuda bolbol içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
Menün çok güzel canımgunaydın kızceler
gene sadece 200 gr gıtmıs ama napalım ıdare edıcez
sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)
oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p
ara
1 adet salatalık 4 p
aksam
tavuk tava malesef annem ole yapmıs 8 p
40,5 puanla gunu kapamısım
2,5 lt su 1 kupa yesılcay
Bu irader inş hep böle devam eder canım çok haklısın bir kez vaz geçince sonra hemen kilo olarakgeri dönüş yapıoyr bizekızlarr kızkardesımın ıkızlerı dokuz aylık oldular nasıl sevımlıler anlatamam dun aksam ıs cıkısı hem yemege hemde ıkızlerı gormeye gıdıcektım ama menude pıde oldugunu ogrenınce vazgectımevımde yemem gerekenı yedım bıseye karar verıldıyse hedefe ulasana kadar vazgecememk gerekıyor baska turlu olmuyor bır kere bısı olmazlarla kılo alıyoruz
oooooooo cıgdemcım mınıkkusum gunaydın
Merhaba Kızlar
Bugün çok yoğunum artık sezon yoğunluğu başladı...Temmuza kadar böyle olamaya devam ediyoruz...
oglenkı menum gene klasık benım ızgara ve az salata
günaydın ezgimmm
7. yada 9. sayfada olması lazım cnm
kesinlikle haklısın tatlım
Tamam canım kolay gelsin sana bi ara bizim evede bekleriz
tebrik ederim çok güzel vermişsinn 1 haftadakahvaltıda yarım yaglı sutle specıal k yıyorumm
ogle yemegını bazen atlıorumm bazen sadece 1 kase corbayla yetınıorumm..
aksamm yemegıde bı kac kasık sebze yemegı 1 kase corba ve salata yıyorumm
aralardada bazen portakal bezen specıal k'nın krakerlerınden yıyorumm
basladıgımda 83.900dumm 1 hafta oldu su an 82.300insallah olacakk..
incelices canım yaza inşallah çıtır giricesooooyyy oyyy ne yapıcazz bu kılolarla bılmıorumm bı zayıflasamm dıkkat edıp almıcam bı dahaa cok degıl 4 beden ıncelmek ıstıorumm :2:
off çiqdem yazın çalışılırmı yaa nasıl çalışıcas offfMerhaba Kızlar
Bugün çok yoğunum artık sezon yoğunluğu başladı...Temmuza kadar böyle olamaya devam ediyoruz...
sağol canımm hemen geliyorummmm,kahvemii hazırla sen
tebrik ederim çok güzel vermişsinn 1 haftada
saqol karabiberimmmişimi bitirdi ve şuan 1nci sayfadan okumaya başladım
ergin sena sen ne kadar gönlüü hoşş bir bayansınn seni birkez daha tebrik ederimm,okadar güzel anlatışsınkii kendinii
evet öyle yapalım ama ben bu hafta bildirim yapmasam olmazmı benim ciciş arkadaşımarzuu bak herkez toplastık bu cuma bıldırım kesın yapısın demı :44::44::44: veee sole bır kural olsun her cuma alınsada verılsede mutlaka bıldırım yapılcak uyar demı
ya ama haksızlık bnm önceden biiiirsürü beqenilerim vardı şimdi yok banane ben hepsini geri istiyomMerhaba hanımlar
Geçmişteki muhabbetlerinizi okudum
Önce listeyi ekleyim öyle yazayım dedim çünkü yeni gelenler ve listeyi merak edenler olmuş (listenin bu halini ben wordde düzenledim tekrardan çünkü çıktı aldım ErginSena'nın affına sığınıyorum orijinaline sadık kalmaya çalıştım)
Melekciğim, kh puan listesine daha önce bakmıştım bu Ebru Akın'ın sitesi ben başka var mı diye merak etmiştim o siteyi açtım worde kopyalayıp düzenledim ve 5 sayfalık bir çıktı aldım teşekkür ederim
Avatarn yan tarafında kalplerin altındaki mavi kuş, sitedeki yeni gelen beğen tuşuna göre kişinin ne kadar popüler bir üye olduğunu gösteriyor mesela benimkinin üzerine geldiğinizde yorumlarımın beğeni miktarına göre bir yazı yazıyor mesela bazısında başlangıç yazar beğeneni çok olan bir üyeyse o mavişlerin sayısı artıyor
saqol karabiberimmm
evet öyle yapalım ama ben bu hafta bildirim yapmasam olmazmı benim ciciş arkadaşım
olmaz ole yapıcaksın cıddı bırsey olmalı herkez alsada versede bıldırım yapıcak
incelices canım yaza inşallah çıtır girices
off çiqdem yazın çalışılırmı yaa nasıl çalışıcas offf
ooo kahve süper olur yaa heleki sohbet eşliqinde hadi gel yaptım bile
Harika..öqlem menümmm
fırında karnabahar ....