Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

öqün atlama cnm kahvaltınıda normal yap kalsiyum almamız şart special k yısa akşam yemek yemek istemediqin zaman yersin :KK34:

ekmek her sabah yememiz lazım cnm içinde bize lazım olan mineraller var suyuda bolbol içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..:KK50:

ooooyyy oyyy ne yapıcazz bu kılolarla bılmıorumm bı zayıflasamm dıkkat edıp almıcam bı dahaa cok degıl 4 beden ıncelmek ıstıorumm :2:

gunaydın kızceler :KK16::KK16::KK16:

gene sadece 200 gr gıtmıs ama napalım ıdare edıcez :KK19::KK19::KK19:

sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)

oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p

ara
1 adet salatalık 4 p

aksam
tavuk tava malesef annem ole yapmıs 8 p

40,5 puanla gunu kapamısım :KK54::KK54::KK54:

2,5 lt su 1 kupa yesılcay

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:
Menün çok güzel canım :KK9::KK9::KK9:

kızlarr kızkardesımın ıkızlerı dokuz aylık oldular nasıl sevımlıler anlatamam dun aksam ıs cıkısı hem yemege hemde ıkızlerı gormeye gıdıcektım ama menude pıde oldugunu ogrenınce vazgectım :KK19::KK19::KK19: evımde yemem gerekenı yedım :KK56::KK56::KK56: bıseye karar verıldıyse hedefe ulasana kadar vazgecememk gerekıyor baska turlu olmuyor bır kere bısı olmazlarla kılo alıyoruz :KK50::KK50::KK50:
Bu irader inş hep böle devam eder canım çok haklısın bir kez vaz geçince sonra hemen kilo olarakgeri dönüş yapıoyr bize
oooooooo cıgdemcım mınıkkusum gunaydın :KK16::KK16:

Günaydın canım :KK16::KK16: Öğlen yazabidim ama :KK34:

Merhaba Kızlar:KK16::KK16:
Bugün çok yoğunum artık sezon yoğunluğu başladı...Temmuza kadar böyle olamaya devam ediyoruz...

kahvaltıda yarım yaglı sutle specıal k yıyorumm
ogle yemegını bazen atlıorumm bazen sadece 1 kase corbayla yetınıorumm..
aksamm yemegıde bı kac kasık sebze yemegı 1 kase corba ve salata yıyorumm
aralardada bazen portakal bezen specıal k'nın krakerlerınden yıyorumm
basladıgımda 83.900dumm 1 hafta oldu su an 82.300 :KK52: insallah olacakk..
tebrik ederim çok güzel vermişsinn 1 haftada

ooooyyy oyyy ne yapıcazz bu kılolarla bılmıorumm bı zayıflasamm dıkkat edıp almıcam bı dahaa cok degıl 4 beden ıncelmek ıstıorumm :2:
incelices canım yaza inşallah çıtır girices :KK34:
Merhaba Kızlar:KK16::KK16:
Bugün çok yoğunum artık sezon yoğunluğu başladı...Temmuza kadar böyle olamaya devam ediyoruz...
off çiqdem yazın çalışılırmı yaa nasıl çalışıcas offf :KK31:
sağol canımm hemen geliyorummmm,kahvemii hazırla sen

ooo kahve süper olur yaa heleki sohbet eşliqinde hadi gel yaptım bile :KK34:

işimi bitirdi ve şuan 1nci sayfadan okumaya başladım
ergin sena sen ne kadar gönlüü hoşş bir bayansınn seni birkez daha tebrik ederimm,okadar güzel anlatışsınkii kendinii

arzuu bak herkez toplastık bu cuma bıldırım kesın yapısın demı :44::44::44: veee sole bır kural olsun her cuma alınsada verılsede mutlaka bıldırım yapılcak uyar demı :KK34::KK34:

Merhaba hanımlar:KK3:
Geçmişteki muhabbetlerinizi okudum
Önce listeyi ekleyim öyle yazayım dedim çünkü yeni gelenler ve listeyi merak edenler olmuş (listenin bu halini ben wordde düzenledim tekrardan çünkü çıktı aldım ErginSena'nın affına sığınıyorum orijinaline sadık kalmaya çalıştım:KK34: )

Melekciğim, kh puan listesine daha önce bakmıştım bu Ebru Akın'ın sitesi ben başka var mı diye merak etmiştim o siteyi açtım worde kopyalayıp düzenledim ve 5 sayfalık bir çıktı aldım teşekkür ederim:KK16:

Avatarn yan tarafında kalplerin altındaki mavi kuş, sitedeki yeni gelen beğen tuşuna göre kişinin ne kadar popüler bir üye olduğunu gösteriyor mesela benimkinin üzerine geldiğinizde yorumlarımın beğeni miktarına göre bir yazı yazıyor mesela bazısında başlangıç yazar beğeneni çok olan bir üyeyse o mavişlerin sayısı artıyor:KK34:

işimi bitirdi ve şuan 1nci sayfadan okumaya başladım
ergin sena sen ne kadar gönlüü hoşş bir bayansınn seni birkez daha tebrik ederimm,okadar güzel anlatışsınkii kendinii
saqol karabiberimmm :KK16::KK16::KK16::KK16:
arzuu bak herkez toplastık bu cuma bıldırım kesın yapısın demı :44::44::44: veee sole bır kural olsun her cuma alınsada verılsede mutlaka bıldırım yapılcak uyar demı :KK34::KK34:
evet öyle yapalım ama ben bu hafta bildirim yapmasam olmazmı benim ciciş arkadaşım :KK14::KK14:
Merhaba hanımlar:KK3:
Geçmişteki muhabbetlerinizi okudum
Önce listeyi ekleyim öyle yazayım dedim çünkü yeni gelenler ve listeyi merak edenler olmuş (listenin bu halini ben wordde düzenledim tekrardan çünkü çıktı aldım ErginSena'nın affına sığınıyorum orijinaline sadık kalmaya çalıştım:KK34: )

Melekciğim, kh puan listesine daha önce bakmıştım bu Ebru Akın'ın sitesi ben başka var mı diye merak etmiştim o siteyi açtım worde kopyalayıp düzenledim ve 5 sayfalık bir çıktı aldım teşekkür ederim:KK16:

Avatarn yan tarafında kalplerin altındaki mavi kuş, sitedeki yeni gelen beğen tuşuna göre kişinin ne kadar popüler bir üye olduğunu gösteriyor mesela benimkinin üzerine geldiğinizde yorumlarımın beğeni miktarına göre bir yazı yazıyor mesela bazısında başlangıç yazar beğeneni çok olan bir üyeyse o mavişlerin sayısı artıyor:KK34:
ya ama haksızlık bnm önceden biiiirsürü beqenilerim vardı şimdi yok banane ben hepsini geri istiyom :KK24::KK24::KK24:

incelices canım yaza inşallah çıtır girices :KK34:

off çiqdem yazın çalışılırmı yaa nasıl çalışıcas offf :KK31:

ooo kahve süper olur yaa heleki sohbet eşliqinde hadi gel yaptım bile :KK34:

Evet yazın çalışmak çok zor ya hava güzxel herkes gezmelerde biz masa başı takıl offf

öqlem menümmm

fırında karnabahar ....
Harika..

Kızlar son derece ii gidiyorum valla 3 günde -2:300 gram verdim:KK52::KK52: Tabi bu kadar çok vermemim nedeni çok çabuk kilo almam ve vucudmum çokk ödem tutması :KK50:

X