tavuk haşlama ye canım yanındada bir salata yoğurtda olabilir..
aynen arzu katı uygulamak çok saçma oluyor sonra canının istediği şeyi yeme yeme yediğin zamanda dibine görene kadar ye oluyoruz en iyisi herşeyden az az yiyerek vermek zaten yaza daha çok var yavaş yavaş gidecek inşallah kendimi kasmıyorum bile yeterki kilo verim ama kalıcı olsun dikkat edim ölcümü bilim yanlışmıyım..
Bugünkü Menüm
Sabah
1 haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Küçük Beyaz Peynir,Az Çecil Peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Yeşil Çay
Ara
Şekersiz Türk Kahvesi
Öğle
1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu
1 küçük kase mevsim salatası
Ara
125 gram Light Yoğurt
Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata
Ara
1 kupa Sade şekersiz nescafe
1 kupa Yeşilçay
Hergün içtiğim su miktarı yedikleirme dikkat etmezken bile 3 LT suyumu içiyorum kızlar
Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah
1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam
Oglen yok
Aksam
Doner pidesiz
2litre su
2bardak light cola
en güzeli canım ben diyet yaparken hiçbirşeyi özlemedim böreqimide yedim kızartmamıda... dengelei gitmek en güzeli.. demek katı uygulasaydım çok daha kısa sürede verirdim..bakalım inşallah tekrar başarabilirim...
GELDIM bıraz ıslerım vardı kızlar herkezın bunyesı farklı ben katı yapmadıgım zaman randıman alamıorum o yuzden katı yapmam lazım cunku pko hastasuyım ben dolayısıyla zaten normaldede asla sekerlı seyler ve hamurısı bana yaramıor
evet genelde öyle oluyor eme ben hiçbir zaman çok katı uygulamadım diyetimi relaxım galiba bu konuda... herşeyi direk kesince daha çok yiyesim geliyor iyisimi canım ne çekiyorsa az yiyorum diyet yaparken...
çok geçmiş olsun cnm... menünde güsell
seninde menün gayet güzel çiqdem sende güzelsin çıpçıtır
inşallah cnm ne yesem şuan bilmiyorum belki sadece kahve içerim..
doydunmu kıss sen bu menüyle :26:
GELDIM bıraz ıslerım vardı kızlar herkezın bunyesı farklı ben katı yapmadıgım zaman randıman alamıorum o yuzden katı yapmam lazım cunku pko hastasuyım ben dolayısıyla zaten normaldede asla sekerlı seyler ve hamurısı bana yaramıor
herkes kendi vücudunu tanıyor canım ona göre devam etmeli..
hosbuldum cıgdemcımmm
Hoşgeldin canımYa bbn de vucudum çok ödem tutuyor öle şeyler yesem O yüzden yemiyroum ama hedefe ulaşaym her şeyden az az dikkat ederek yiyecem Hatta yazacam gine yani ...
Akşam ne yiyecekdin sen acanım
[/I][/COLOR]
hosbuldum cıgdemcımmm
AKSAM Canım yanı hıc ac deılım ama bakıcam olmassa peynırlı salata yerım 5 puanluk
Çok iyi canım
Çok iyi canım
inşallah canım..bundan önce başardın canım bu sefer de başarıcaksın allahın izniyle yeterki irademize sahip çıkalım el ele vericez canım bu kiloları..
bende herkesle birlikte sofraya oturup yersem kaçırıyorum diqer türlü kendime yiyeceqim kadar tabak hazırlayıp sadece onu yiyorum herşey kontrol altında kalıyor...
Sağol CanımAslında evet her şeyden az yiyerek yapmak 1 dilim yetiyorsa çok iyi olması gereken o ama ben 1 dilimle duramıyorum
Ama istediğim kiloya ulaşınca canım dşkkat edecem ama her şeyde az az yiyecem....
Hoşgeldin canımYa bbn de vucudum çok ödem tutuyor öle şeyler yesem O yüzden yemiyroum ama hedefe ulaşaym her şeyden az az dikkat ederek yiyecem Hatta yazacam gine yani ...
Akşam ne yiyecekdin sen acanım
Çok iyi canım
ya topıgın kızcelerı ozellıkle ılknurcum hedef kıloma gelmeden gobegımı yok edecek egzersız yapsam kas olusumu olur kılo vermem zorlasırmıkı :44::44::44:
bıde gobek ıcın en etkılısı hangısı acaba :44::44::44:
ya topıgın kızcelerı ozellıkle ılknurcum hedef kıloma gelmeden gobegımı yok edecek egzersız yapsam kas olusumu olur kılo vermem zorlasırmıkı :44::44::44:
bıde gobek ıcın en etkılısı hangısı acaba :44::44::44:
melek 70 kilo olunca başla ama..
inşallah canım..
bende herkesle birlikte sofraya oturup yersem kaçırıyorum diqer türlü kendime yiyeceqim kadar tabak hazırlayıp sadece onu yiyorum herşey kontrol altında kalıyor...
kas olur cnm sende biliyosun..
İyi akşamlar canlarımmm,
Menümüü yazayım
Sabah
Tam buğday ekmeğiyle tost,
Ara
Türk kahvesi
Öğlen
3 kaşık yumurtalı lahana kavurması ve salata
Ara
Nescafe
Akşam
1kase çorba ve salata
ardından 1 saat yürüyüşş ve parktakii aletlerle hareket yaptımm
2 litrede su içidii
Ara
1 su bardağı süt
Iyi akşamlar çıtırlaar, sabahtan giremedim malum sınava 17 gün kaldı, ders çalışıyorum.
Tüm yazdıklarinizi okudum, şu kas konusunda takıldım, yağlar erimeden kas olur mu ya ? Ben leslie'ye başlıcam da, kilo veremez miyim onunla ?