Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Merhaba Hanımlar...

Bünyesini zamanında diyetlerle parça parça etmiş biri olarak bu kez de karbonhidrat sayma diyetine başladım. Bugün 3.gün... Kendime bir hafta süre koymuştum veremezsem bırakırım bu diyeti diye ama bugün tartıda gördüğüm rakam beni çok mutlu etti ve gripten yorgan döşek yatıyor olmama rağmen bırakmadım diyetimi. İnşallah devamı gelir...
Öncelikle bilgilerim: 32 yaşındayım , 3 yaşında bir kızım var, 1,59 boy ve diyet başlangıç kilom 59,3 ... Hedefim 55 ondan aşağı inmiyor bünye maalesef...

2 gündür yediklerim 25 puan civarındaydı.
Bugün biraz hastalık nedeniyle torpil geçtim kendime ve sanırım 40 puan ile günü kapattım...

Size bir sorum var 1 dilim tuzsuz etimek kaç puan eder?

Ve bir de bir kaşık yoğurda 2 puan yazmıştı bir arkadaş o kadar oluyor mu yaaa (( Yoğurt ve elma yemeyi özledim fena halde. ...

Arkadaşlar iyi geceler, merhabalar herkese. Ben de bu başlık altında devam etmek istiyorum diyet macerama. Diyet kelimesini aslında oldum olası sevmemişimdir ama doğum sonrası ne kadar kaçarsak kaçalım yolumuz bir yerde kesişiyor adına 'diyet' denilen uğraşla.Çok meşakkatli bir uğraş hem de. Bazen insan kendi vücuduna inanamıyor, ya da neden ben diye soruyo kendine. Bazı şanslılar doğum sonrası tığ gibi oluyo bilirsiniz o tipleri:) Ama 10. ayda artık kabullenmeye başlayınca ee ben de başlayayım artık yoksa kendiliğinden gideceği yok bu gereksiz yağların diyosun:). Karbonhidrat diyetinde 2. haftam 1. hafta her şey güzeldi ve 2 kiloya yakın bir eksilme gördüm ama 2. haftada bazı aksaklıklar oldu(kocaman bir yaş pastayı bitirene kadar dolapta tutmak gibi) o yüzden kilo vermenin yakınından bile geçmedim. Hala 2. haftanın içindeyim ve bugün regl oldum kendimi daha tombik hissediyorum nedense. Yine de bozmayacam diyeti,ben bol bol et, yumurta ve peynir yiyorum, belki 40 ı bile bulmuyodu ilk hafta ama bundan sonra 40 la 50 arası çok sıkmadan devam edeceğim. Buraya yazma ihtiyacını neden duyuyorum? Kendi adıma bunu paylaştığımda daha emin adımlarla ilerleyeceğimi bildiğim için sizi ortak ediyorum kendime:)Yapacaklarıma/yapamayacaklarıma:) Ben 1.67 boyunda ve an itibarıyla 66 kiloyum, hedef ince görünene kadar devam etmek. Bu 62 olur 60 olur 58 olur bilemem. 25 yaşındayım ve haftada 3 günlük bir spor salonuna kayıt oldum ama derslerin yoğunluğu nedeniyle 1 veya 2 gün gidebiliyorum. Bu diyeti bayaaa okudum, araştırdım ve emin olarak ilerleyeceğim inş,ilerleyeceğiz inş:)Sağlıkla.

Lislie ne oluyo ?
Bence yürüyüş en saglıklısı ama ben daha başlayamadm

Leslie evde yürüme programı canım, evde yürüyorsun 3 mile yani yaklaşık 6 km. Ben öyle üşengecim ki dışarı çıkmak zor geliyor bana o yüzden leslie yapıyordum geçen sene. Yine başlamayı düşünüyorum.
Youtube'a leslie 3 mile yazıp bulabilirsin canım Çok eğlenceli ve zorlamayan hareketler..

Çok geçmiş olsun
Topigimize hoşgeldin. Ben Eda, 19 yaşındayım, üniversiteye hazırlanıyorum
Etimek 1 dilim 7 karbon yanılmıyorsam canım.

Merhaba, hoşgeldin topigimize
Burada sağlığımızın yanı sıra motivasyonumuzu da dengede tutuyoruz.
Günlük menüleri paylaşıp, hatalarımoz varsa görüyoruz.
Cumaları da kilo bildirim günümüz.
Bu arada ben Eda, 19 yaşındayım ve üniversiteye hazırlanıyorum

hosgeldınız

hosgeldınız 1 dılım ekmek cavdar yada tam bugdaysa paketın uzerınde yazar canım ona gore 1 dılımı tartıp bulabılırsın

gunaydın kızlar

dunku menum ıle gene 300 gr gıtmıs bolelıkle son 3 gunde toplam 800 gr gıtmıs oldu

dunku menum

sabah
2 ıyıce kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p
salam 1 p

ara
cecıl peynırı 1 p

ogle
yarım porsıyon tavuk pırzola ızgara 0 p
yarım bardak dıet kola

ara
2 adet cevız 2 p

aksam
pırınclerı tek tek ayıklanmıs 3 yemek kasıgı ıspanak yemegı 6 p
1 yemek kasıgı yogurt 1 p
yesıllık 2 p

2,5-3 lt su 2 kupa yesıl cay

günaydın kızlar çooookk uykum var ama uyumak istemiyorum yoksa kafam sersem gibi olur aslında akşam erkende yattım neden böyle oldu anlamadım..

menün herzamanki gibi muhteşem canım .. melek kız hayırdır yeşilçay muhabbetti yapıyorsun sen yeşilçay içmezdin noldu kııızzz

hoşgeldiniz kızlar..

günaydın kızlar çooookk uykum var ama uyumak istemiyorum yoksa kafam sersem gibi olur aslında akşam erkende yattım neden böyle oldu anlamadım..

BAZEN banada ole oluyor canımcım :44::44:

menün herzamanki gibi muhteşem canım .. melek kız hayırdır yeşilçay muhabbetti yapıyorsun sen yeşilçay içmezdin noldu kııızzz

tartıda 79 ları gorunce bole oluyor demekkı ılknurcum ben 2 hafta oldu baslayalı ılk basladım 81 dım suan 78,800 oldum sukurr ama bu defa tam gaz devamım 65 e kadar nıkaha kadar 70 olsam baska bısey ıstemıom

olursun canım benim sen aynen böyle devam et.. nikah ne zaman az mı kaldı..

hatunlaaaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrr nerdesiniz arzu meryem eda ciğdem ve diğer hatunlaaaaaaaaarrr nirdesiniz beaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…