Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Arkadaşlar ben bir bakıma sizlerii tanıyorumm nicklerinizden ,genellikle yorumlarınıza hep denk geldim ,,
Bende kendimii kısaca tanıtacak olursam 36 yaşında 2 kız ve 1 erkek annesiyim
Adanada yaşıyorum 15 yıllık evliyim
Kilolarımızıı verdiktenn sonraa nerde hata yaptıktaa biz bunlarıı gerii aldıkk sorabilirmiyimm
Bu sayfada herkez önce hedefine ulaşmışş sonra biryerde hata yapıldıkii gerii alındı kilolarrr
İlk önce ben anlatacak olursam
Benim kızkardeşimin düğününde zayıf olmak istiyordumm geçen mayıs ayında ,92 den 68 kiloya inmiştim kendime olacakk bir elbise zar zor buldumm giydimm aslında hedefime daha ulaşmamıştımm.Düğün bitincee sankii kıtlıktan çıkmışcasına düğünn sabahına ben herşeye saldırdımm,yemeye başladımm kendime dur diyemiyordum.Sankii düğün bitince üstümden de yük kalkmıştıı benim
Sonra kendimii 79.7 kiloyla burda buldumm

Günaydın fıstıklı lokumlarımmm :KK9::KK16::KK16:
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :KK54:

gunaydın canım :KK16::KK16:

Arkadaşlar ben bir bakıma sizlerii tanıyorumm nicklerinizden ,genellikle yorumlarınıza hep denk geldim ,,
Bende kendimii kısaca tanıtacak olursam 36 yaşında 2 kız ve 1 erkek annesiyim
Adanada yaşıyorum 15 yıllık evliyim
Kilolarımızıı verdiktenn sonraa nerde hata yaptıktaa biz bunlarıı gerii aldıkk sorabilirmiyimm
Bu sayfada herkez önce hedefine ulaşmışş sonra biryerde hata yapıldıkii gerii alındı kilolarrr
İlk önce ben anlatacak olursam
Benim kızkardeşimin düğününde zayıf olmak istiyordumm geçen mayıs ayında ,92 den 68 kiloya inmiştim kendime olacakk bir elbise zar zor buldumm giydimm aslında hedefime daha ulaşmamıştımm.Düğün bitincee sankii kıtlıktan çıkmışcasına düğünn sabahına ben herşeye saldırdımm,yemeye başladımm kendime dur diyemiyordum.Sankii düğün bitince üstümden de yük kalkmıştıı benim
Sonra kendimii 79.7 kiloyla burda buldumm

canım onemlı olan kararlı olmak kıloları verdıkten sonrada benım gıbı sımarıp olur olmaz seyler yıyerek almamak En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK basarcaksın emınm

KARABİBER..güzel bir soru sormussun gerçekten bnde 22 yasındayım ünide okuyorum Asırı kilom olmadı hiç cokda zayıf olmadım 1 yıl kadar falan sürdü diyeti ben kg verene kadar yaptım bırakınca hakimiyetimi kaybettim bi baktımm hooopp geri almısım önmli olan Hayat tarzı haline getirmek az yemek Ve bunu sürekli olarak yapmak hayat tarzı olarak uygulamak lazım :KK16::KK16:

Ben kalkayım azucukkk
yatak odasınınn camınıı silmiştimm bazayı çektim sileyim derkenn altınıı kaldıı öyle sonra görüşürüzz
kaçamaksızz günlerr dilerimm

Bende 3 günde burdan okadar çok şey öğrendimki,

hepimizzzzz çıtır adayıı bebeğizzz tek kendimii kabull etmiyorum

bugünn kafasında kesinn bitirmiştirrrr birkez yapann bir daha yapar eminim

aminnnn ağzından bal damlıyorr

Hemde nasıll mutlulukkk,56 kiloya ulaştığımda kendime elbiseler alıpp duruyordumm makyaj yapmayan ben makyaj yapmaya başlamıştım ,kendime özgüven gelmişti ,
Şimdi kıyafetler bazanınn altındaa birgünn giyeceğimm günüü bekliyorrr ama en kısa zamanda giyeceğim onları

Günaydın fıstıklı lokumlarımmm :KK9::KK16::KK16:
güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle :KK54:
günaydın ezgimmm :KK16:
öylemi. nerde bu liste.. uygularım tabii. teşekkürler.
7. yada 9. sayfada olması lazım cnm
KARABİBER..güzel bir soru sormussun gerçekten bnde 22 yasındayım ünide okuyorum Asırı kilom olmadı hiç cokda zayıf olmadım 1 yıl kadar falan sürdü diyeti ben kg verene kadar yaptım bırakınca hakimiyetimi kaybettim bi baktımm hooopp geri almısım önmli olan Hayat tarzı haline getirmek az yemek Ve bunu sürekli olarak yapmak hayat tarzı olarak uygulamak lazım :KK16::KK16:
kesinlikle haklısın tatlım En Büyük KK
Ben kalkayım azucukkk
yatak odasınınn camınıı silmiştimm bazayı çektim sileyim derkenn altınıı kaldıı öyle sonra görüşürüzz
kaçamaksızz günlerr dilerimm
Tamam canım kolay gelsin sana bi ara bizim evede bekleriz :KK24::KK24::KK24:

DİYET LİSTESİ

1. Sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir.
2. Tam bir kahvaltı yapılmalıdır (zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ve tabii bitki çayı… (kahvaltı dışında ekmek yenmemelidir)
3. Ara öğün mutlaka yapılmalı (süt yoğurt ceviz fındık badem meyve vs.) bunlardan 1 tanesi seçilebilir.
4. Öğlen yemeğinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olacaktır. Arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porsiyon yenilebilir ya da sebze yemeği yenilebilir. Yanında salata ve yoğurt tüketilebilir.
5. Tekrar ara öğün yapılmalıdır. Sabahki arada yediğiniz ürünlerin aynısını yemeyin, değiştirin.
6. Akşam yemeğini erken yemeye çalışın (akşam 5-6 gibi) Genelde tek çeşit olursa daha iyi olur. Mesela tek çorba ya da sadece 1 porsiyon yemek gibi…
7. Akşam yemeğinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbir şey yemeyin çok faydasını göreceksiniz.
8. Biz hanımların genelde tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 bardağa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz, yarım saate kalmadan tatlı isteğiniz kesilecektir.
9. Eriyen yağlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bol bol su içmeliyiz. 2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır.
10. Çaylarımıza kesinlikle şeker katmamalıyız. Bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden biri de şekerdir.
11. Börek ya da tatlı yemek istediğimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öğününde tüketilmelidir ve bunlar yenildiğinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir.
12. Ben her gün tartıldım. Her gün baskülün eksildiğini görmek beni daha da motive etti. Kilo aldığım zamanlarda ise o güne daha da dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım.
13. Mutlaka kilo çizelgemiz olsun. Her Cuma bildirimden sonra ibreyi biraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynağı kızlar.
14. Her gün menülerimizi paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öğlen ara akşam şeklinde)

NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?

1-) Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz (2 dilim)
2-) Pirinç, bulgur, mercimek, fasulye, nohut, buğday, makarna, patates gibi karbonhidrat oranı yüksek gıdalardan birini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz.
3-) Etli gıdalar yiyeceğimiz zaman yanında 2 numarada yazdığım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz.
4-) Öğünlerimize yeşillik salata ve yoğurt eklemeliyiz.
5-) Mutlaka 2,5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz.
6-) Ara öğünlerde 1 ya da en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz.
7-) Mutlaka her gün 1 adet meyve tüketimine özen göstermeliyiz.
:cool: Bakliyat tüketimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öğlen tüketmeliyiz.

----->> Hazırlayan: ErginSena....

kahvaltıda yarım yaglı sutle specıal k yıyorumm
ogle yemegını bazen atlıorumm bazen sadece 1 kase corbayla yetınıorumm..
aksamm yemegıde bı kac kasık sebze yemegı 1 kase corba ve salata yıyorumm
aralardada bazen portakal bezen specıal k'nın krakerlerınden yıyorumm
basladıgımda 83.900dumm 1 hafta oldu su an 82.300 :KK52: insallah olacakk..

ben ekmek hıc yemıorumm haftada 1 gunn canım ısterse yıyorum sadece oda 1 yudumu gecmıorr .. su ıcmıordumm 2 gundur 2 lıtre ıcmeye calısıorumm

kahvaltıda yarım yaglı sutle specıal k yıyorumm
ogle yemegını bazen atlıorumm bazen sadece 1 kase corbayla yetınıorumm..
aksamm yemegıde bı kac kasık sebze yemegı 1 kase corba ve salata yıyorumm
aralardada bazen portakal bezen specıal k'nın krakerlerınden yıyorumm
basladıgımda 83.900dumm 1 hafta oldu su an 82.300 :KK52: insallah olacakk..
öqün atlama cnm kahvaltınıda normal yap kalsiyum almamız şart special k yısa akşam yemek yemek istemediqin zaman yersin :KK34:
ben ekmek hıc yemıorumm haftada 1 gunn canım ısterse yıyorum sadece oda 1 yudumu gecmıorr .. su ıcmıordumm 2 gundur 2 lıtre ıcmeye calısıorumm

ekmek her sabah yememiz lazım cnm içinde bize lazım olan mineraller var suyuda bolbol içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..:KK50:

X