Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

kızlar gene ılk dıyete basladıgımda olan sey oldu bana ıstahsızlık :KK50::KK50::KK50:

sanırım proteın agırlıklı beslendıgım ıcın kesınlıkle acıkmıyorum oglen yemegımı ıttıre kaktıra zorla yedım . yemesem ınanın yemezdım canım hıc ıstemıor aksamları da ole kı benım menulerı bılıorsunuz mıktar olarak az ve katı lıste ama buna ragmen acıkmıyorum :44::44::44:

bu saate kadar olan menum

sabah
2 cok ınce dılım cavdar ıyıce kızarmıs 14 p
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p

ara
cecıl peynırı 1 p

ogle
yarım porsıyon tavuk pırzola ızgara 0p
yarım bardak dıet kola 0 p

su ana kadar 1 lt su

:nazar::nazar:

Kızlar son derece ii gidiyorum valla 3 günde -2:300 gram verdim:KK52::KK52: Tabi bu kadar çok vermemim nedeni çok çabuk kilo almam ve vucudmum çokk ödem tutması :KK50:
Bende öyleyim cnm çabuk alıp çabuk veriyorum
kızlar gene ılk dıyete basladıgımda olan sey oldu bana ıstahsızlık :KK50::KK50::KK50:

sanırım proteın agırlıklı beslendıgım ıcın kesınlıkle acıkmıyorum oglen yemegımı ıttıre kaktıra zorla yedım . yemesem ınanın yemezdım canım hıc ıstemıor aksamları da ole kı benım menulerı bılıorsunuz mıktar olarak az ve katı lıste ama buna ragmen acıkmıyorum :44::44::44:

sabah
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p

ara
cecıl peynırı 1 p

ogle

su ana kadar 1 lt su

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

sabah
peynır 1 p
salam 1 p
yumurta 0p
zeytın 1,5 p

ara
cecıl peynırı 1 p

ogle

su ana kadar 1 lt su

Canım Menün gayet güzel bnde bir ara karbonhidrat diyeti yaparken bnde de o iştahsılık oldu prıteinin çok tutmaısnda kaynaklanan durum

Bende öyleyim cnm çabuk alıp çabuk veriyorum

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ama Arzuu keşke zor alıp ta kolay versek:KK50::KK50::KK50: yada hiç almayıp hep zayıf kalsak.Ben hayatımım boyunca dikkat etmek zorundayım yada yediklerimle orta yol bulmam lazım ya çok yiyiorum yada hırs yapınca hiç yemiyourm çok kötü ya ...

merhaba dün giremedim oglumu doktora götürdük. Önce yüzünde sonra bütün vücudunda kücük kücük sivilce gibi bisey cikti bi de sag kulagini sürekli tutuyordu. KEndi Dr. Izinde oldugu icin baskasina gittik. Gitmez olsaydik o kadar saat bekledik 5 dk ciktik. Adam dogru düzgün ilgilenmedi bile. Vücüdunda virus vardir ona tepki veriyordur takip edin dedi kulagi icinde kulaginin orda olup olmadigina bakyiordur dedi gönderdi bizi. Haftaya kendi doktorumuz gelecek ona gidecegiz insallah o zamana kadar kötü olmaz.
Bugün yine gec kahvalti yaptim oglumla ugrasmaktan zaman bulamiyorum

12.00 Kahvalti

2 dilim ekmek
sürme peyniri
cok az kasar
2 ince dilim salam
1 yumurta

ara
2 kuru kaysi

ara
meyve yerim heralde ve ya bi kac findik, ceviz gibi bisey

aksam
1 kase Corba
kücük bir kase yogurt

Simdiye kadar 1 litre suyumu ictim. Eger vakit bulabilirsem spor da yapmayi düsünüyorum bugün ya da yürüyüs yaparim

merhaba dün giremedim oglumu doktora götürdük. Önce yüzünde sonra bütün vücudunda kücük kücük sivilce gibi bisey cikti bi de sag kulagini sürekli tutuyordu. KEndi Dr. Izinde oldugu icin baskasina gittik. Gitmez olsaydik o kadar saat bekledik 5 dk ciktik. Adam dogru düzgün ilgilenmedi bile. Vücüdunda virus vardir ona tepki veriyordur takip edin dedi kulagi icinde kulaginin orda olup olmadigina bakyiordur dedi gönderdi bizi. Haftaya kendi doktorumuz gelecek ona gidecegiz insallah o zamana kadar kötü olmaz.

12.00 Kahvalti

2 dilim ekmek
sürme peyniri
cok az kasar
2 ince dilim salam
1 yumurta

ara
2 kuru kaysi

ara

aksam
1 kase Corba
kücük bir kase yogurt

Simdiye kadar 1 litre suyumu ictim. Eger vakit bulabilirsem spor da yapmayi düsünüyorum bugün ya da yürüyüs yaparim

Canım çok geçmiş Olsun.... Menün gayet güzel...
:KK9::KK9::KK9:

Canım Menün gayet güzel bnde bir ara karbonhidrat diyeti yaparken bnde de o iştahsılık oldu prıteinin çok tutmaısnda kaynaklanan durum

kesınlıkle canım ondan sanırm :KK48::KK48::KK48:

Ama Arzuu keşke zor alıp ta kolay versek:KK50::KK50::KK50: yada hiç almayıp hep zayıf kalsak.Ben hayatımım boyunca dikkat etmek zorundayım yada yediklerimle orta yol bulmam lazım ya çok yiyiorum yada hırs yapınca hiç yemiyourm çok kötü ya ...

aynen bende senın gıbıyım cıgdemcım yedımmı delı gıbı yemedımmı kuzu cevırseler donup bakmam :KK19::KK19::KK19:

aynen bende senın gıbıyım cıgdemcım yedımmı delı gıbı yemedımmı kuzu cevırseler donup bakmam :KK19::KK19::KK19:
Bizim arkadaşımız var bankaya kadr gitmiş gelirkende vienetta dondurma almış ikram etti almadım... Arkadaşım Annesi yurtdışından çikolata getirmiş
bırakmış masama çekmeceye koydum yemedim ...... Ama böyle devam ediyorum çok iyi .. Ben isteidğim kiloya ulasmama şu an çok az var ulaştıkan sonra Melek dibine kadar yememem lazım dikkat etmem lazım ama ama dikkat etmem demek hiç bir şey yememek bunun bir ortası nı bulmam lazım .. Yemek de kendime sınırlayabiliyorum ama çikolata ya gelince yesem 1veya 2 kare yemekle olmuyor sonuna kadar yiyiorum bunu çözmem lazım :KK45::KK45::KK45::KK50::KK50::KK5::KK5:l

Bizim arkadaşımız var bankaya kadr gitmiş gelirkende vienetta dondurma almış ikram etti almadım... Arkadaşım Annesi yurtdışından çikolata getirmiş
bırakmış masama çekmeceye koydum yemedim ...... Ama böyle devam ediyorum çok iyi .. Ben isteidğim kiloya ulasmama şu an çok az var ulaştıkan sonra Melek dibine kadar yememem lazım dikkat etmem lazım ama ama dikkat etmem demek hiç bir şey yememek bunun bir ortası nı bulmam lazım .. Yemek de kendime sınırlayabiliyorum ama çikolata ya gelince yesem 1veya 2 kare yemekle olmuyor sonuna kadar yiyiorum bunu çözmem lazım :KK45::KK45::KK45::KK50::KK50::KK5::KK5:l

benımde hedef kıloma ınınce durmam gereken yerı bılmem lazım yoksa gene alırım :KK43::KK43::KK43:

Bugünkü Menüm

Sabah
1 haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Küçük Beyaz Peynir,Az Çecil Peynir
1 dilim çok tahıllı ekmek
1 kupa Yeşil Çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
1 kase şehriye çorbası
3 yemek kaşığı yoğurtlu semiz otu
1 küçük kase mevsim salatası

Ara
125 gram Light Yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
1 kupa Sade şekersiz nescafe
1 kupa Yeşilçay

Hergün içtiğim su miktarı yedikleirme dikkat etmezken bile 3 LT suyumu içiyorum kızlar

öqlem menümmm

fırında karnabahar ....
çok iyi akşamda aynı performansı bekliyoruz canım..:KK19:

12.00 Kahvalti

2 dilim ekmek
sürme peyniri
cok az kasar
2 ince dilim salam
1 yumurta

ara
2 kuru kaysi

ara

aksam
1 kase Corba
kücük bir kase yogurt

Bugünkü Menüm

Sabah
1 haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
1 kupa Yeşil Çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
1 kase şehriye çorbası

Ara
125 gram Light Yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
1 kupa Yeşilçay

Hergün içtiğim su miktarı yedikleirme dikkat etmezken bile 3 LT suyumu içiyorum kızlar

kızlar menüler gayet iyi

Selam kizlar
Bugunku menum

Sabah
1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam

Oglen yok

Aksam
Doner pidesiz

2litre su
2bardak light cola

evet genelde öyle oluyor eme ben hiçbir zaman çok katı uygulamadım diyetimi relaxım galiba bu konuda... herşeyi direk kesince daha çok yiyesim geliyor iyisimi canım ne çekiyorsa az yiyorum diyet yaparken...

12.00 Kahvalti

2 dilim ekmek
sürme peyniri
cok az kasar
2 ince dilim salam
1 yumurta

ara
2 kuru kaysi

ara

aksam
1 kase Corba
kücük bir kase yogurt

çok geçmiş olsun cnm... menünde güsell :KK34:
Bugünkü Menüm

Sabah
1 haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
1 kupa Yeşil Çay

Ara
Şekersiz Türk Kahvesi

Öğle
1 kase şehriye çorbası

Ara
125 gram Light Yoğurt

Akşam
Mantarlı Tavuk Sote
Salata

Ara
1 kupa Yeşilçay

seninde menün gayet güzel çiqdem sende güzelsin çıpçıtır :KK23::KK23::KK23:
çok iyi akşamda aynı performansı bekliyoruz canım..:KK19:

kızlar menüler gayet iyi
inşallah cnm ne yesem şuan bilmiyorum belki sadece kahve içerim..
Selam kizlar
Bugunku menum

Sabah
1dilim ekmek
1tane domates
1tane yumurta
1dilim peynir
5dilim salam

Oglen yok

Aksam
Doner pidesiz

2litre su
2bardak light cola

doydunmu kıss sen bu menüyle :26:

evet genelde öyle oluyor eme ben hiçbir zaman çok katı uygulamadım diyetimi relaxım galiba bu konuda... herşeyi direk kesince daha çok yiyesim geliyor iyisimi canım ne çekiyorsa az yiyorum diyet yaparken...

çok geçmiş olsun cnm... menünde güsell :KK34:

seninde menün gayet güzel çiqdem sende güzelsin çıpçıtır :KK23::KK23::KK23:

inşallah cnm ne yesem şuan bilmiyorum belki sadece kahve içerim..

doydunmu kıss sen bu menüyle :26:

tavuk haşlama ye canım yanındada bir salata yoğurtda olabilir..
aynen arzu katı uygulamak çok saçma oluyor sonra canının istediği şeyi yeme yeme yediğin zamanda dibine görene kadar ye oluyoruz en iyisi herşeyden az az yiyerek vermek zaten yaza daha çok var yavaş yavaş gidecek inşallah kendimi kasmıyorum bile yeterki kilo verim ama kalıcı olsun dikkat edim ölcümü bilim yanlışmıyım..:KK34:

X