Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Yine giyeceksiniz inşallah 36 beden pantolonlarıı ,hep birlikte giyeceğiz hattaa
Bende daha önce 56 kiloya kadar düşmüştümm ama oğlumun doğumundan sonra aldım geri kiloları
tam hedefime 8 kilo kalmışken ben bir yemeye başladımm hepsi gerii geldii ,neden boğazımıı tutamadım neden bu kadar kararlı olamadım diye çok kızdım kendime,birgün facede benden 2 yıl sonra doğum yapan arkadaşımı zayıflamış olarak görünce dedimm ben neden yapamayım dedim ve kararlıı şekilde başladım bu sefer
Aynalara bakamaz oldum artık aynalara rahat bakmak istiyorumm

Aynenn öylee
oyyyy çok tatlılardır onlarrrr şimdiiii

aynen öyle yapacağım canım... şu yaza fit giirelim valla

okycım burdakı menulerı takıp eder uygularsan harıka sonuclar alırsın bıde burda bızım beslenme lıstemız var onu da uygulayabılırsın canım

benım lıstelerım bıraz katı zorlanabılırsın ama dıger arkadaslarımınkı daha esnek hangısını ıstersen bak uygula canım

Aynenn öylee
oyyyy çok tatlılardır onlarrrr şimdiiii

sorma canım tam yemelık oldular

kararlı bı sekılde devam edersen kesın guzel sonuclar alıcaksın bana guven ben 69,700 kılo ıle 38 lıkralı pantalona gırdıgım gunku mutlulugu asla unutamam

tamam canım.
senin neden katı bu arada. onu uygulayım ben

tamam canım.
senin neden katı bu arada. onu uygulayım ben

canım katı derken ben karbonhıdrat dıyetı yapıorum oda bıraz katı kuralları var mesela meyve puanı yuksek sebze baklıyatlar yok ve ben ıstedıgım kıloya ınene kadar hıc kacamak yapmıyorum o yuzden katı dedım. 4,5 ayda 20 kılo verdıgıımde bu sure ıcınde asla baklıyat hamur ısı tatlı bısı agzıma sokmamıstım bır kere bır ısırık bıle

meleqimm bana kilo alırım korkusuyla gitmediqim günleri hatirlattın ne iradeliymişim inşallah o günlere dönebilirim...

canım bizim bir beslenme listemiz var onu uyguluyoruz...ben o listeyle 28 kilo verdim uygularsan sonuç alırsın..

Son düzenleme:
hımm. ben m eyve yemem. sevmiyorum. almiim o diyeti ben:)

Bende 3 günde burdan okadar çok şey öğrendimki,
hepimizzzzz çıtır adayıı bebeğizzz tek kendimii kabull etmiyorum
bugünn kafasında kesinn bitirmiştirrrr birkez yapann bir daha yapar eminim
aynen öyle yapacağım canım... şu yaza fit giirelim valla
aminnnn ağzından bal damlıyorr
sorma canım tam yemelık oldular

kararlı bı sekılde devam edersen kesın guzel sonuclar alıcaksın bana guven ben 69,700 kılo ıle 38 lıkralı pantalona gırdıgım gunku mutlulugu asla unutamam
Hemde nasıll mutlulukkk,56 kiloya ulaştığımda kendime elbiseler alıpp duruyordumm makyaj yapmayan ben makyaj yapmaya başlamıştım ,kendime özgüven gelmişti ,
Şimdi kıyafetler bazanınn altındaa birgünn giyeceğimm günüü bekliyorrr ama en kısa zamanda giyeceğim onları

dövmekten beter etmişsin melek
evet canım bende hep bol giysiler yada badi üzerine bol hırkalar giyiyorum işe başladıktan sonra totomu örten uzn ve bol bişeyler almak için eşimle alışverişe çıktık.. eşim hep trapeli modelli şık ve güzel şeyler denememi istedi içim gitti çok üzüldm çünkü hiçbiri bana olmadı olsa nolucak oran buran pırtladıktan sonra şılıqımı kalıyor kıyafetlerin... zayıflık zerafettir güzelliktir herşeyuden önce kendine güvenmektir...inşallah başarıcas birlikte...

benimkinide uygulayabülümü melekimm

Sen gerii nasıl aldın kilolarınıı sorabilirmiyim
İstesek 4 buçukk ayda bizde zayıf olabilirzz düşünmesi bile ne kadar güzell yaaa

hımm. ben m eyve yemem. sevmiyorum. almiim o diyeti ben:)

canım meyve yemıyor sevmıosan benım dıyetı cok rahat yaparsınkı

Sen gerii nasıl aldın kilolarınıı sorabilirmiyim
İstesek 4 buçukk ayda bizde zayıf olabilirzz düşünmesi bile ne kadar güzell yaaa

canım ben sımardım sanırım o yuzden 10 kılosunu aldım ama bu defa akıllandım 2,5 ayda 10 kıloyu haklıcam ve dahada vercem ve bıda almıcam ınsalah

tabıkı hayırrrrrrrrrrr ama eskı seklını uygulayabılır

öylemi. nerde bu liste.. uygularım tabii. teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…