- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Ispanakı seviyorum normalde kendim evde yapınca yerim hele yumurtalısına bayılırım ama iş yerinde çıkınca teredüt ediyorum ya acaba nasıl yapmışlardır diye Oyüzden Yemedim....
anladım cıgdemcım haklısın dısardakıne guven olmuyor
Burada da kapalı hava, yağacak gibi duruyor canım bence de yağsın artık barajlar dolsun, tarlalar sulansınSaç mevzusunu da çok yaşadım, düzleştirmem düzleştirmem bi düzleştiririm ya da maşalarım yağmur iner
Su içmeyince eriyen yağları da vücuttan atamıyorsun canım o yüzden kilo vermek zorlaşır bol su iç
Ekmek yerine salata ya da yoğurt olsa daha iyi olurdu canım ya, ekmeği sadece kahvaltıda yiyoruz :26:
Buyur ablacımhttp://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
olayı kısaca anlatayım cnm
bizim burada maaş+ prim sistemi var
mesela daireyi sen bulursan satıldıqında o daire üzerinden prim alıyosun
buradaki gözü açık biri bnm bulduqum daireyi gizlice satıp 4000tl zimmetine geçirmiş
ben bunu yakalıp ortaya çıkardım
önce inkar etti sonra bana patrona söylememem için rüşvet teklif etti 2000 tl
bende kabul etmedim ve patrona söyledim
ve söylediqim için ispiyonladım gözüyle bakıldı ben kötü oldum
onun dışında biz buraya özel araçla geliyoruz şirketin aracı
8.40ta herkes caddede olması gerekiyor
hanımefendilerden biri tınlamıyor
bazen 9.30da geliyor
hayvan gibi bekliyoruz karda kışta soqukta sıcakta
patrona söylüyorum bidaha olmasın diyo ama sürekli bu şekilde
şikayet ettiğim için yine ben kötü oluyorum
ve şu an dışlanmış durumdayım
kahve yapıyolar ben hariç
bişey alıp herkesi masaya davet ediyolar yine ben hariç
doğru söyleyen 9 köyden kovulurmuş lafını tam anlamıyla yaşıyorum
bu şartlar altında çok fazla dayanabileceğimi sanmıyorum
kızlarr bankaya gıttım geldım terden su gıbı oldum
tum maası dagıttım borclarıma rahatladım gareeeeeeeee
kızlarr bankaya gıttım geldım terden su gıbı oldum
tum maası dagıttım borclarıma rahatladım gareeeeeeeee
yesılcayımı yudumluyorum varmı ısteyen kızcelerım
Zaten canım maaşların yeri belli canım ..Hepimiz bu borçlardan dolayı çalışmıyormuyuz...
Sen yeşilçay içermiydin canım sasırdım... Afiyet Olsun Canım ....
Baya hırs yapmısın ve motiven çok yüksek canımmalesef ole canım
canım sevmem ama metomu hızlandırmam ıcın mecburen ıcıyorum canımcım ıcıcemde bakalım hergun 2 fıncan :13::13::13::13:
Baya hırs yapmısın ve motiven çok yüksek canımHarikasın Harika Böyle devam İlk başları Yeşilçayı sevmesende bir zamandan sonra alışıyorsun tadı okadar kötü gelmiyor...İçine Tarçın çubuğu atarsan acılığı gidiyor..
canım ıcıne lımon sıktım tadı hıcte fena olmadı :97::97::97::97:
Evet canım limonda çokk ii evet ben karanfilde kouyuyorum arar sırada oda güzel lezzet veriyor.
Bu arada Arzu yok oldu işi çıktı gitti..
oglen pıdeyı yedı kactı tabı
benım gazabımdan korkar bıraz da
Evet pide olayı kötü olmuş ama iş yeri patron sipariş vermiş onun tercih hakkı yok canmı ancak düzene sokması için evden getirmesi lazım oda zor oluyor ben denedimm Özelikle senin gazabından korkuyor bnce canım
Canım elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum ama yeri geliyor bir yerde tıkanıyorumne kadar karaktersiz şeref yoksunu bir insanmış bu yaa bide 2000 veriyor söyleme diye tabiki söyliceksin sonuçta o para senin hakkındı neden haksızlık yapıyorlar bunlarda allah korkusu yokmu.. boşver ver canım kendileri yesin içsin sen işine bak milleti takma sen doğru yoldan şaşma yeter..
yeşilçaymıı sennnnyesılcayımı yudumluyorum varmı ısteyen kızcelerım
patron burdaydı canım o varken çıkış yapıyorumEvet canım limonda çokk ii evet ben karanfilde kouyuyorum arar sırada oda güzel lezzet veriyor.
Bu arada Arzu yok oldu işi çıktı gitti..
iyiki aynı şehirde deqiliz napardım bilmemoglen pıdeyı yedı kactı tabı
benım gazabımdan korkar bıraz da
ya o deqilde mübarek bir kokuyor insanın canı çekiyor birde şu avr ben iş yerinde çok zor diyet yapabiliyorum evde herşey ne güzeldi
Evet pide olayı kötü olmuş ama iş yeri patron sipariş vermiş onun tercih hakkı yok canmı ancak düzene sokması için evden getirmesi lazım oda zor oluyor ben denedimm Özelikle senin gazabından korkuyor bnce canım
ya yola gelıcek yada yola gelıcek baska yolu yok
nereye kadar
ya o deqilde mübarek bir kokuyor insanın canı çekiyor birde şu avr ben iş yerinde çok zor diyet yapabiliyorum evde herşey ne güzeldi
bakıyorumda 100 kilo kutlamasından çabuk vazgeçmişsin
Canım elimden geldiği kadar takmamaya çalışıyorum ama yeri geliyor bir yerde tıkanıyorum
yeşilçaymıı sennnn
heeeeeeeee
patron burdaydı canım o varken çıkış yapıyorum
iyiki aynı şehirde deqiliz napardım bilmem
bakıyorumda 100 kilo kutlamasından çabuk vazgeçmişsin
Arzu tam tersi işyerindeyken çok güzel evdeyken çok zor yapıyorum diyeti .... Evdeyken böle hep pasta yapayim börek yapayim havasında oluyorum zor oluyor ...
Arzu tam tersi işyerindeyken çok güzel evdeyken çok zor yapıyorum diyeti .... Evdeyken böle hep pasta yapayim börek yapayim havasında oluyorum zor oluyor ...