- 18 Mart 2010
- 5.928
- 2.702
cıgdemcım arzu pıdelerı gotursun bız yaz gelınce cıtır cıtır salınırkene o bol seylerle kapatsın gobusunu totosunu
geçmiş olsun cnm inşallah ciddi bişey deqildir dönemsel aqrı olabilir...
Evet CanımAslında benim sıkılaşmam lazım spor yapmam sart ama bu sıralar ağrılarım çok ayak kol doktora gitmeden yapamıyorum bir şey çıkar diye bunun için hangi bölüme gideceğimi de bilemedim aklıma ilk gelen yere dahiliye aldım randevu 13 marta tarihine ..<
hayırlı akşamlar hatunlar...
menüm
sabah
2 dilim t. buğday
beyaz peynir
zeytin
helva
patates kızartması (bir buçuk aydır yememiştim az bişey kendime izin verdim.. nefsimi körükledim)
meneme
ara
formçayın içinde 3 kayısı
akşam
koca bir tabak tavuk çorbası
ara akşamı erken yemiiştim
1 kase yoğurt yarım elma
3 litre su 1 yeşilçay
cok cok gecmıs olsun canım ıns bısı cıkmaz :26::26:
kızlarrr aklıma bişey geldii
bigün belirleyip toplanalım felekten bigün çalalım
istanbulda tabee
İnşallah dönemseldir canım ...Sağol
hayırlı akşamlar hatunlar...
menüm
sabah
2 dilim t. buğday
beyaz peynir
zeytin
helva
patates kızartması (bir buçuk aydır yememiştim az bişey kendime izin verdim.. nefsimi körükledim)
meneme
ara
formçayın içinde 3 kayısı
akşam
koca bir tabak tavuk çorbası
ara akşamı erken yemiiştim
1 kase yoğurt yarım elma
3 litre su 1 yeşilçay
kızlarrr aklıma bişey geldii
bigün belirleyip toplanalım felekten bigün çalalım
istanbulda tabee
Sağol Canım İnşallah canım çıkmaz ...
Olur Arzu valla çokda güzel olurayarlayalım birgün ama bn sadece Pazar günü izinliliym ...
ıyı bulusun ben kalırım ızmırde
ıyı bulusun ben kalırım ızmırde
bende pazar günü izinliyim canım
bakalım melek hanım nasıl gelecek
45 dk canım uçakla bi zahmet fedakarlık yapıver sende
ole gercı ama bakıcıs artıkın benı ıyı agırlaman lazım kuzu evınde yokğsam gelmem
buyur gel cnm elimden ne geliyosa yaparım seni rahat ettirmek için
bayadır var canım o ama ne anlama geliyor bilemiyorum..kızlar şu resmimizin yanındaki mavi smill ne oluyo öylee :26::26: kırmızının yanına hiç yakışmamış
Tamam canım o güne ayarlayalım işte müsait olduğumuz bir tarihebende pazar günü izinliyim canım
bakalım melek hanım nasıl gelecek
kızlar şu resmimizin yanındaki mavi smill ne oluyo öylee :26::26: kırmızının yanına hiç yakışmamış
Bugünn aynenn dediğiniz gibii yaptımm ekmek almadım yemeğimin yanınahoşgeldin cnm
canım ekmek yeme öqlen sadece sabahları ye
geçmiş olsun cnm neyin var :26:
canım ıkıncı aradakı portakal cok olmus sankı
ıkı kare bıtter olmasa super
hatalarımıı söyledikçe inanınn seviniyorum,kendimi düzeltebilirmm en azından,doktorlar hep ara öğünde birşey yeyin deyice bende meyve yiyordum
sade kahve iyii olmuşuu yoksa arada başka ne yiyebilirimm
sende istanbuldasın olduk 3 kişi
inceleyince biraz çok hoşuma gitti aslında ,günlük kaç puana kadar izin veriyorsun kendine ve nerden hesaplıyorsunPUAN Demek canım ben karbonhıdrat dıyetı yapıorym
ılknurcum gunaydın ıyıyız sen nasılsın
geçmiş olsunnn ergin senagünaydın kızlarrr herkese hayırlı günlerrr
bikaç gündür kesilmeyen miqrenim bugünde görev başında resmen sarsıntı oluyor beynimin içinde
melekkaçsana teli başlıcam işine senin
canım düzenli olarak günlük listeni görmemiz lazım 2 haftadır dikkat etmene raqmen kilo alman normal deqil mutlaka yanlış yaptıqın bişey vardır sen menülerini paylaş biz bi bakalım olurmu