Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar yemeğimi yiyip geldimm Bugün ıspanak varmış:KK50: Bende sadece çorba içtim salata yedim :KK34:Ama gayet tok hissediyorum...:KK24:

canım ıspanak sevmiomusun çok lezzetli bi sebze:125::125: Benimde yogurt corbası ve bol salata var menümde

Melek abla cavdar ekmegini kızartıp yeyince tadı daha lezzetli oluyor farkettn mi :KK16:

canım ıspanak sevmiomusun çok lezzetli bi sebze:125::125: Benimde yogurt corbası ve bol salata var menümde

Melek abla cavdar ekmegini kızartıp yeyince tadı daha lezzetli oluyor farkettn mi :KK16:

kesınlıkle ole canım kı ben asla normal yemem zaten sadece kahvaltıda yıyorm onuda ıyıce kupkuru olana kadar kızartıp yerım :KK56::KK56::KK56: puanıda dusuor hem :KK34::KK34:

Kızlarr mrb :)
Bugün diyete baslayalı tam 1 hafta oldu bu haftaya daha sıkı basladım

Sabah:
1 yumurtayla yapılan peynirli omlet
Yarım biber
Yarım salata
1 ceviz
Beyaz peynir

Kızlarrr sizin orda hava nasıl ?? :KK23::KK23::KK23:Burda (yozgatta) sağnak bir yağiş var iyi oluyor yagsın kuraklık çanları çalıyordu....Amaaa dün özene bezene yarım saat ugrasıp yaptığımm saçlarımı mahvetti bonus gibi gezdim ortalıktaa :KK53::KK53::108::108:

Burada da kapalı hava, yağacak gibi duruyor canım bence de yağsın artık barajlar dolsun, tarlalar sulansın :KK31: Saç mevzusunu da çok yaşadım, düzleştirmem düzleştirmem bi düzleştiririm ya da maşalarım yağmur iner :KK53:
Öfgg ya şu an 40 bedenim 62 falan olunca 38 olabiliyorum minyonm...yazın başlarında ve yazında yine aldım. ..en son 2 hafta önce 70 e çıkmışım....sinir oldum ve başladım 2 hafta oldu çok su içemiyorum...ekmek yemiyorum mesela ama hafta içi dikkat ederken hafta sonu kaçıyo eşim çocuklar olunca özeniyorum

Su içmeyince eriyen yağları da vücuttan atamıyorsun canım o yüzden kilo vermek zorlaşır bol su iç :KK34:

Öğlen 1 kase çorba ve bir dilim ekmek

Ekmek yerine salata ya da yoğurt olsa daha iyi olurdu canım ya, ekmeği sadece kahvaltıda yiyoruz :26:
yapmayı unuttum canım bılsem yapıcam valla

Buyur ablacım :KK54: http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

cıgdemcım ıspanak neden yemedın harıka bısı ben bayılırım :KK56::KK56::KK56:

:KK17::KK17::KK17::KK17::KK17:

sahalara tam dondum ben canım ve 65 olana kadar durmak yok :KK51::KK51::KK51:

Ispanakı seviyorum normalde kendim evde yapınca yerim hele yumurtalısına bayılırım ama iş yerinde çıkınca teredüt ediyorum ya acaba nasıl yapmışlardır diye Oyüzden Yemedim....

Kızlarr mrb :)
Bugün diyete baslayalı tam 1 hafta oldu bu haftaya daha sıkı basladım

Sabah:
1 yumurtayla yapılan peynirli omlet
Yarım biber
Yarım salata
1 ceviz
Beyaz peynir
Menün gayet güzel canım...:KK9:

hanımlar buraya yazıp konuyu bölmek istemezdim çok özür dilerim ama bir şey sormak istiyorum :KK17: ben yeni üyeyim ve bir sorunum var konu açmam gerek ama nereden yapacağımı bulamadım mesaj atıp ya da alıntılayıp yardımcı olur musunuz lütfen :26:

hanımlar buraya yazıp konuyu bölmek istemezdim çok özür dilerim ama bir şey sormak istiyorum :KK17: ben yeni üyeyim ve bir sorunum var konu açmam gerek ama nereden yapacağımı bulamadım mesaj atıp ya da alıntılayıp yardımcı olur musunuz lütfen :26:

Konu açmak istediğin başlığa gir,

$Adsýz.jpg

:KK34:

kızlar ben salatama bazen nar ekşisi döküp yiyorum lezzetli oluyor:KK56::KK56::KK56:
bi zararı var mı acaba biliomusunuz ??

Geçmiş Olsun canım ..

Günaydın canım ii ben geçmiş olsun bu migrenin çareis yok ya çok kötü:KK50:

Sanırım migren geliyodu ablacım, ağrı kesici aldım da daha iyi oldum çok şükür :KK34:

Günaydın İlknur ablaa, geçmiş olsun :KK71:

Bekliyorum canımm :KK16:

Muhteşemm :nazar: :KK9:

Günaydın Çiğdem ablacım :KK16:

Günaydın ablacım, ahh o migreni yaşayan bilir ancak, çok geçmiş olsun :KK71:
teşekkür ederim fındık kurdu:KK34:

X