- 24 Mart 2012
- 918
- 14
Kızlar yemeğimi yiyip geldimm Bugün ıspanak varmışBende sadece çorba içtim salata yedim Ama gayet tok hissediyorum...
canım ıspanak sevmiomusun çok lezzetli bi sebze:125::125: Benimde yogurt corbası ve bol salata var menümde
Melek abla cavdar ekmegini kızartıp yeyince tadı daha lezzetli oluyor farkettn mi
kesınlıkle ole canım kı ben asla normal yemem zaten sadece kahvaltıda yıyorm onuda ıyıce kupkuru olana kadar kızartıp yerımpuanıda dusuor hem
Kızlarr mrb :)
Bugün diyete baslayalı tam 1 hafta oldu bu haftaya daha sıkı basladım
Sabah:
1 yumurtayla yapılan peynirli omlet
Yarım biber
Yarım salata
1 ceviz
Beyaz peynir
arzııııııııııııııııııııııııı tıkındınmı lahmacunları
yok canım lahmacundan vazgeçmiş bizimpatron kıymalı pide yapılıyor
100 kılo olunca haber ver kuzu kutlama yaparız
Sinirlendirmeyin melek ablamııııı
Bayanlar sizde çizelge yapın görelim kiloları hedefleri
Kızlarrr sizin orda hava nasıl ??Burda (yozgatta) sağnak bir yağiş var iyi oluyor yagsın kuraklık çanları çalıyordu....Amaaa dün özene bezene yarım saat ugrasıp yaptığımm saçlarımı mahvetti bonus gibi gezdim ortalıktaa :108::108:
Öfgg ya şu an 40 bedenim 62 falan olunca 38 olabiliyorum minyonm...yazın başlarında ve yazında yine aldım. ..en son 2 hafta önce 70 e çıkmışım....sinir oldum ve başladım 2 hafta oldu çok su içemiyorum...ekmek yemiyorum mesela ama hafta içi dikkat ederken hafta sonu kaçıyo eşim çocuklar olunca özeniyorum
Öğlen 1 kase çorba ve bir dilim ekmek
yapmayı unuttum canım bılsem yapıcam valla
cıgdemcım ıspanak neden yemedın harıka bısı ben bayılırım
sahalara tam dondum ben canım ve 65 olana kadar durmak yok
canım ıspanak sevmiomusun çok lezzetli bi sebze:125::125: Benimde yogurt corbası ve bol salata var menümde
Melek abla cavdar ekmegini kızartıp yeyince tadı daha lezzetli oluyor farkettn mi
Menün gayet güzel canım...Kızlarr mrb :)
Bugün diyete baslayalı tam 1 hafta oldu bu haftaya daha sıkı basladım
Sabah:
1 yumurtayla yapılan peynirli omlet
Yarım biber
Yarım salata
1 ceviz
Beyaz peynir
kızlar ben salatama bazen nar ekşisi döküp yiyorum lezzetli oluyor
bi zararı var mı acaba biliomusunuz ??
Bence nar eekişine bayılıyorum canım kullanıyorum .... Bir zararınında olduğunu snamıyorumm..kızlar ben salatama bazen nar ekşisi döküp yiyorum lezzetli oluyor
bi zararı var mı acaba biliomusunuz ??
Geçmiş Olsun canım ..
Günaydın canım ii ben geçmiş olsun bu migrenin çareis yok ya çok kötü
Geçmiş Olsun canım ..
Günaydın canım ii ben geçmiş olsun bu migrenin çareis yok ya çok kötü
teşekkür ederim fındık kurduSanırım migren geliyodu ablacım, ağrı kesici aldım da daha iyi oldum çok şükür
Günaydın İlknur ablaa, geçmiş olsun
Bekliyorum canımm
Muhteşemm
Günaydın Çiğdem ablacım
Günaydın ablacım, ahh o migreni yaşayan bilir ancak, çok geçmiş olsun