Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Kızlar yemeğimi yiyip geldimm Bugün ıspanak varmış Bende sadece çorba içtim salata yedim Ama gayet tok hissediyorum...

canım ıspanak sevmiomusun çok lezzetli bi sebze:125::125: Benimde yogurt corbası ve bol salata var menümde

Melek abla cavdar ekmegini kızartıp yeyince tadı daha lezzetli oluyor farkettn mi

canım ıspanak sevmiomusun çok lezzetli bi sebze:125::125: Benimde yogurt corbası ve bol salata var menümde

Melek abla cavdar ekmegini kızartıp yeyince tadı daha lezzetli oluyor farkettn mi

kesınlıkle ole canım kı ben asla normal yemem zaten sadece kahvaltıda yıyorm onuda ıyıce kupkuru olana kadar kızartıp yerım puanıda dusuor hem

Kızlarr mrb :)
Bugün diyete baslayalı tam 1 hafta oldu bu haftaya daha sıkı basladım

Sabah:
1 yumurtayla yapılan peynirli omlet
Yarım biber
Yarım salata
1 ceviz
Beyaz peynir

Burada da kapalı hava, yağacak gibi duruyor canım bence de yağsın artık barajlar dolsun, tarlalar sulansın Saç mevzusunu da çok yaşadım, düzleştirmem düzleştirmem bi düzleştiririm ya da maşalarım yağmur iner
Su içmeyince eriyen yağları da vücuttan atamıyorsun canım o yüzden kilo vermek zorlaşır bol su iç

Öğlen 1 kase çorba ve bir dilim ekmek

Ekmek yerine salata ya da yoğurt olsa daha iyi olurdu canım ya, ekmeği sadece kahvaltıda yiyoruz :26:
yapmayı unuttum canım bılsem yapıcam valla

Buyur ablacım http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

cıgdemcım ıspanak neden yemedın harıka bısı ben bayılırım

sahalara tam dondum ben canım ve 65 olana kadar durmak yok

Ispanakı seviyorum normalde kendim evde yapınca yerim hele yumurtalısına bayılırım ama iş yerinde çıkınca teredüt ediyorum ya acaba nasıl yapmışlardır diye Oyüzden Yemedim....

Kızlarr mrb :)
Bugün diyete baslayalı tam 1 hafta oldu bu haftaya daha sıkı basladım

Sabah:
1 yumurtayla yapılan peynirli omlet
Yarım biber
Yarım salata
1 ceviz
Beyaz peynir
Menün gayet güzel canım...

hanımlar buraya yazıp konuyu bölmek istemezdim çok özür dilerim ama bir şey sormak istiyorum ben yeni üyeyim ve bir sorunum var konu açmam gerek ama nereden yapacağımı bulamadım mesaj atıp ya da alıntılayıp yardımcı olur musunuz lütfen :26:

Konu açmak istediğin başlığa gir,

kızlar ben salatama bazen nar ekşisi döküp yiyorum lezzetli oluyor
bi zararı var mı acaba biliomusunuz ??

Geçmiş Olsun canım ..

Günaydın canım ii ben geçmiş olsun bu migrenin çareis yok ya çok kötü

teşekkür ederim fındık kurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…