Oo süpersinn kısa kollu falancanım şahin tepesi zaten carpıyor bu sogukta hiç gidilmez öylece kalır insan valla
evet ezgicim çok zor geçiyor günlerim burda ama maddi açıdan dayanmak zorundayımMelek abla geçmişi tekrar okuyunca farkettm evleniyormuşşun Hayırlı olsun inşallahGelinliğinle gel bir kuğuu gibi :123::123:
Arzu ablaaa kimse rahatı bozulsun istemez seninde dogru söylemen onların canını sıkmış çünkü işlerine gelmemiş imkanın varsa ayrıl ordan ne kadar o ortamda öyle insanlarla zaman geçirebilirsin ki
afiyet olsun canım yememen lazım ama olsun atın ölümü arpadan olsunAramı yaptım arkadaş kek getirmiş 1 kk kek yedim şejersiz çayla
keşke burdada yaqsa ben çok severim yaqmuru saçların içinde üzüldüm neyse can saqlıqı olsun yine yaparsın cnmKızlarrr sizin orda hava nasıl ??Burda (yozgatta) sağnak bir yağiş var iyi oluyor yagsın kuraklık çanları çalıyordu....Amaaa dün özene bezene yarım saat ugrasıp yaptığımm saçlarımı mahvetti bonus gibi gezdim ortalıktaa :108::108:
Çamlık huzur arayanların yeri Canımm misss gibi temiz hava sakinlik off :116::116::116::116:Ben o zman dondum şimdiyi düşünemiyorum..Ama en güzeli ÇAmlıktı canım gölün yanı falan güzeldi ..Şahin Tepesinden daha çok sevdim orayı..
evet ezgicim çok zor geçiyor günlerim burda ama maddi açıdan dayanmak zorundayım
afiyet olsun canım yememen lazım ama olsun atın ölümü arpadan olsun
keşke burdada yaqsa ben çok severim yaqmuru saçların içinde üzüldüm neyse can saqlıqı olsun yine yaparsın cnm
Evet güzel yer canım Tam anlamıla gezmek için Ağustosda gitmek lazım....Çamlık huzur arayanların yeri Canımm misss gibi temiz hava sakinlik off :116::116::116::116:
oglen menulerınızı dokulun bakalım kızceler kım ne yıcekkkkkkkkkkk
Evet güzel yer canım Tam anlamıla gezmek için Ağustosda gitmek lazım....
Canım bnm ben yukarıya yemeğe çıkınca belli olacak.. Daha listeyi vermedi Catring firması...
ben ızgara köfte yemeyı dusunuyorum
evet ezgicim çok zor geçiyor günlerim burda ama maddi açıdan dayanmak zorundayım
Allah yardımcın olsun ablacımm sabrın sonu selamettir
afiyet olsun canım yememen lazım ama olsun atın ölümü arpadan olsun
keşke burdada yaqsa ben çok severim yaqmuru saçların içinde üzüldüm neyse can saqlıqı olsun yine yaparsın cnm
bizim menüde bugün lahmacun varoglen menulerınızı dokulun bakalım kızceler kım ne yıcekkkkkkkkkkk
Evet ablacım tedbir alcam bugün ama yagmurun toprağa düşmesiyle olusan bir toprak kokusu var misss gibi
Canım maşşalah çok güzel gidiyorsun Baakalım Cuma günü kaç kilo - çıkacaksın
bizim menüde bugün lahmacun var
ıyı ye sen devam et yemeyekızınca kızdı oluo
oglen menulerınızı dokulun bakalım kızceler kım ne yıcekkkkkkkkkkk
bende cok merak edıorum cıgdemcım
bizim menüde bugün lahmacun var
ıyı ye sen devam et yemeyekızınca kızdı oluo
bende cok merak edıorum cıgdemcım
hıc aglama kuzu sana acımak yok bu konuda
Selam kizlar
Bugunku menum
Sabah yok
Oglen 1dilim ekmek
1tane domates
1tane biber
1tane yumurta
5tane salam
1dilim peynir
Aksam tavuk
2litre su
30dk yuruyus
Kilom 85,800 :)
harıka gdıosun canımmmm
bu saate kadar olan menumu gururla sunarım efemmmmmmm
sabah
2 ınce dılım cok kızarmıs cavdar 14 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
1 adet salatalık 4 p ( cok tok tutuo tavsıye edıorum=)
oglen
ızgara kofte 1 p
kozlenmıs domates yarım 3 p
1 adet kozlenmıs bıber 3 p
1 yemek yasıgı yogurt 2 p
yarım bardak zero 0 p
su ana kadar 1 lt su
29,5 p deyım bu saate dek
Kızlar yemeğimi yiyip geldimm Bugün ıspanak varmışBende sadece çorba içtim salata yedim Ama gayet tok hissediyorum...
Çook güzel canım menün harika....