yeni bi iş bulun bakim banaaa bu kadar çene çalmak yeter hadi bakemmm kurtarın beni bunların yanından :84::84::84::84:
hee sıra sıra senı beklıolladı .. sabredecen kuzu gıttıgı yere kadar
canım işyerinde ne çıkarsa yemek zorunda kalmak bnm motivasyonumu bozuyor evdeyken herşeyimi kendime göre düzenliyorum kafam rahat oluyor o yüzden evde olmak bnm için diyet açısından önemli..
yeni bi iş bulun bakim banaaa bu kadar çene çalmak yeter hadi bakemmm kurtarın beni bunların yanından :84::84::84::84:
Zor biliyorum ama Arzu evden getirsen zeytinyağlı falan ..Bizim iş yerinde bu şkelilde arkadaş çok güzel kilo verdi öğlenleri saklama kabına içinde böle salatalar peynirli tavuklu cevizli getirirek zeytinyağlı yemek yaparak...
İş yerinde canım snein şu an çalıştığın da çok sektör var eleman arayan araştır canım ... İş bulma siteleri var gözünü kestirdiğin yerlere sitesinden cv ni at canım Anadolu yakasında değilsin demi sen Avrupa Yakasındasın demi
Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
1 dilim çok tahıllı ekmek
3 adet Zeytin
Küçük Beyaz Peynir,Az Çeçil Peyniri
1 kupa Tarçın Çubuklu Limonlu karanfilli Yeşil Çay
Ara
1 fincan Türk Kahvesi
Öğle
1 kase Süzme Mercimek Çorbası
1 tabak Salata
Ara
125 Gram Light Yoğurt
Akşam
Taze Fasulye yemeği
Salata
Ara
1 kupa Yeşil Çay
1 fincan Sade Şekersiz Nescafe
Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet Zeytin
Ara
1 fincan Türk Kahvesi
Öğle
1 tabak Salata
Ara
125 Gram Light Yoğurt
Akşam
Taze Fasulye yemeği
Salata
Ara
1 kupa Yeşil Çay
Akşam ne yiyeceksiniz kızlar..
Bugünkü Menüm
Sabah
1 adet haşlanmış yumurta
3 adet Zeytin
Ara
1 fincan Türk Kahvesi
Öğle
1 tabak Salata
Ara
125 Gram Light Yoğurt
Akşam
Taze Fasulye yemeği
Salata
Ara
1 kupa Yeşil Çay
dünden 2 tane köfte hakkım kalmıştı evde üstüne birde türk kahvesi içerim yetermiki :26::26:
dünden 2 tane köfte hakkım kalmıştı evde üstüne birde türk kahvesi içerim yetermiki :26::26:
Süper
Annecim ne yaparsa
Yanına da salata yap ablacım ımmm
ben tavuk sote dusunuyorum kendım yapıcam yagsız soganlı bıde marul salatası 5 puanluk
ne koftesı turk gayfesı neyıne yetmıo
olabülü salataaSüper
Annecim ne yaparsa
Yanına da salata yap ablacım ımmm
pideye raqmen halen yetmez gibime geliyo
Ama öğlen pide yediğini ver sayarsak canım yeter akşam az yeki dengelesin ...Ama normal sartlarda 2 adet köfte bana hiç yetmez..
ben tavuk sote dusunuyorum kendım yapıcam yagsız soganlı bıde marul salatası 5 puanluk
ne koftesı turk gayfesı neyıne yetmıo
Afiyet Olsun Canım
olabülü salataa
pideye raqmen halen yetmez gibime geliyo
cıgdemcım arzu pıdelerı gotursun bız yaz gelınce cıtır cıtır salınırkene o bol seylerle kapatsın gobusunu totosunu
Evet CanımAslında benim sıkılaşmam lazım spor yapmam sart ama bu sıralar ağrılarım çok ayak kol doktora gitmeden yapamıyorum bir şey çıkar diye bunun için hangi bölüme gideceğimi de bilemedim aklıma ilk gelen yere dahiliye aldım randevu 13 marta tarihine ..<