- 24 Mart 2012
- 918
- 14
hoşbulduk melek ablacımm iyiyim allaha sükürr sen nasılsınHOSgeldın canımmmnasısın bakalım
meryemmmmm canım benimm hoşgeldin bitanemm kısss böyle kolay unutulurmu dostluklar tabiki unutmadık
Hoşbuldum Arzu ablacımmmsizi burda yeniden görmek ne kadar güzel anlaşılan hepimiz kilo alıp kürkçü dükkanına dönmüşüz bnde burda sizle 67kg kadar düşmüştüm şimdi 75 kg yum tekrar vermek içşn cabalıorum kendime baktım gelen giden yok topik açmıştım 2 ileri 1 geri ugrasıorum
coook özledimmmmmm siziiii :119::119::119:
hoşbulduk melek ablacımm iyiyim allaha sükürr sen nasılsın
meryemmmmm canım benimm hoşgeldin bitanemm kısss böyle kolay unutulurmu dostluklar tabiki unutmadık
Hoşbuldum Arzu ablacımmmsizi burda yeniden görmek ne kadar güzel anlaşılan hepimiz kilo alıp kürkçü dükkanına dönmüşüz bnde burda sizle 67kg kadar düşmüştüm şimdi 75 kg yum tekrar vermek içşn cabalıorum kendime baktım gelen giden yok topik açmıştım 2 ileri 1 geri ugrasıorum
bızde ozledık senı canımcım burdayız artık beklerız her gun
bıze ozledık senı canımcım burdayız artık beklerız her gun
cok tskr ederim ablacımm yöntemi bilioruz sadece uygulamak kalıyorhoşbulduk melek ablacımm iyiyim allaha sükürr sen nasılsın
bızde ozledık senı canımcım burdayız artık beklerız her gun
fırsat buldukça gelirim inş melek ablaamm bn 24 subatta basladım diyete 77.700 den 75 indim bileee
1 haftada 2,700 haaa harıkasın bebegımmmmmmmmm
Melek bana şu karbonhidrat sayımı bi öğretiversen en özetinden
lılıycım bebegım ebru akın karbonhıdrat yazınca google orda lıste var hengı besın kac puan onun cıktısını al canım ordan bakabılırısn
gunaydın kızlarrrr
arzu ve ben donuyoruz buraya herkeze duyrulurrrrrrrrrrrrrrr
ve bu sabah tartıldım 90 kiloylastart veriyorum diyetime
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş
Smileeee hoşgeldin tatlım
what ? :26::26:kavıtasyon fasa fıso bence yavru en guzel mezo yada karboksıterapı
hoşbulduk melek ablacımm iyiyim allaha sükürr sen nasılsın
bende özlemişim topiqimizi ve tabi sizlerle sohbeti :)meryemmmmm canım benimm hoşgeldin bitanemm kısss böyle kolay unutulurmu dostluklar tabiki unutmadık
evet haklısın cnm kilo alıp kürkçü dükkanına geri döndük
baklamı ???arzuuuu aksama bakla yemegı yapıp bı porsıon yemek ıstıom ama 19 p dıo bı porsıonu sen ne dıon buna kuzuakıl ver bakemmm
ööööööööööööööööö...............................
sevmiyrem ben sende yime
Hoşgeldiniiiiiiiiiz yaaa nasıl sevindim anlatamaaammmm, Meryem'in mesajını görünce uçtum geldim hemennn
Ben de siz gidince iyice saldım, ama artık toparlıyorum, yaza kadar kurtulmam lazım fazlalıklardan
Melek ablaam hayırlı olsun, çok sevindim, fıstık gelin olacaksın biliyorum
Burada 57'yi görmüştüm ama şu an 64,5 kg oldum
Lily'cim hoşbuldum canım, nasılsın ?
bende burada 61.9u görmüştüm ne günlerdi bee
hoşgeldin canım aramızaİlk yazınızı okudum, hepsini okumak isterdim ancak çok uzun bir topik olmuş :) Dolayısıyla şu anki durumunuzu bilmiyorum.
Sizi tebrik ederim.
Ben de yolunuzdan ilerliyorum.
Diyetisyene gittim ve onun listesine mümkün olduğu kadar sadık kalıyorum ama anladım ki asıl bu şekilde gerçekten besleniyormuşuz.
Sevgiler...
Yine görüceksin nasılsa ablacım
Hoşgeldiniiiiiiiiiz yaaa nasıl sevindim anlatamaaammmm, Meryem'in mesajını görünce uçtum geldim hemennn
Ben de siz gidince iyice saldım, ama artık toparlıyorum, yaza kadar kurtulmam lazım fazlalıklardan
Melek ablaam hayırlı olsun, çok sevindim, fıstık gelin olacaksın biliyorum
Burada 57'yi görmüştüm ama şu an 64,5 kg oldum
tesekkır ederım sımılcım canım bu arada hosgeldın canım senı gordugume sevındım cokkk
Lily'cim hoşbuldum canım, nasılsın ?
what ? :26::26:
naadan cahalsın be kuzu ac googlede bak herseyı dewletten bekleme
bende özlemişim topiqimizi ve tabi sizlerle sohbeti :)
evet haklısın cnm kilo alıp kürkçü dükkanına geri döndük
baklamı ???
ööööööööööööööööö...............................
sevmiyrem ben sende yime
bende burada 61.9u görmüştüm ne günlerdi bee
ben bayılırım yımek ıstıom yaaaaaaaaaaaaaaa sen sule yesem olarmı puanımda musaıt
way anasını demı 61,9 bu borumu be kuzu15:
Maşallahveeeeeeeeee bu saate kadar olan menum efem
sabah
1 dılım cavdar 7 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p
ara
salatalık 4 p
ogle
tavuk kanat ızgara 0 p
azıcık yesıllık cok az 1 p
ara
salatalık 4 p
aksam ne yesemkı :26::26::26::26:
18,5 p deyım
su ana kadarda 1,5 lt su
benım menuler bıraz sıkı olur kızlar benı tanıyanlar bılır70 lerın basına ınene kadar bole