Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Başarı hikayenizi hayranlıkla okudumm, tebrik ederim sizi

ben de 18 şubatta diyet ve spora başladım, 89,8 kilo ile...

inşallah yaza kadar en az 70'i görebilirim tartıda
el birliği ile hep beraber verices canım azimli olalım vazgeçmeyelim yeter...
lilycim haklısın insan tanıdık bir nick görünce çok mutlu oluyor sanki yıllardır tanışıp görüşmüyoruz gibi hissediyor..
evet sende kilo almışsın ama şuanki kilon gayet güzel rayına oturtmuşsun diyeti benden sana kocaman bir aferinn

HOSGELDIN canım harıkasın bu arada bende senın gıbı saldım 79 ları gormusum hemen sıkı yonetıme gırdım
melekkkk sen şuan 79 musun kuzuuuuuu
Bende artık burdayım düzenli olarak yazarımm kaldı 7 kilo :))
biz sana o 7 kiloyu verdirir az bulur dahada çıtır yaparız hiç kafanı yorma canım
arzuuuuuuuuuuuuuu nerdesın kızım yazsana

burdayım canım yaa
sinirlerim bozuk bizim işyerinde herkez sigara içiyor hemde mutfakta
yemek yicem onların çıkmasını bekliyorum
hepsi yemek yediler şimdi muhabbet eşliğinde sigara keyfi yapıyorlar çok düşüncesizler

Son düzenleme:

bencede hıc sevmem ole tıpler

her yerde sorun çıkıyor işimden memnun olmasan çıkıp gidicem ama işimden çok memnunum

Amaaan ne takıyon kafana benimde okulda bi tip var kadın taktı bana kafayı...konuşmuyo trip atıyo ama umrymdamı hiiiç hatta bu ay gün onda bende kalkıp güne gidio evine misafir olucam

pıstttttttt cıgdem hanım ole okumakla olmaz bısıler yaz kıscemmmmmmmmmmmmmmm

Geldim Canım Sonuna kadar okuyim dedim ..Ondan sonra yazacakdım ....
Arzu hoşgeldin seni eskisi gibi sahalarda görmek güzel ...

Ben son 1ayda dikakt etmedim dikkat etmemek nedemek yemenin dibine vurudm iş yeirndeki arkadaşlarım benim içinden çıkakn kişiyi göürnce şasırdılar Çünkü ilk defa bukadar yiyordum .. Ama ben kendimi toplamaya karar verdim 1 ayda + 4 kiloyla geldim 58 kiloyum ... Spor yapmaya yapmaya başlıyacam inşallah ...

HEPIMIZ en kısa zamanda toparlcancaz ınsallah canım

aynen öyle cancazım

vericez inşallah canım çok kilolu olmak da iyi değil.. sen kaç oldun şimdi.. gene cuma günleri tartılıyoruz değilmi..

ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
kız ilknur nasılsın valla özlemişim sizleri de...

siz facete de mi kaynatıosunuz bakıyımmmm:)))

benımde ıftaharla sunacagım menum efemmmmmmm

sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 7
peynır 0 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p

ara
1 salatalık 4 p

ya bi zahmet bana da şu kh sayımı öğretseniz?

Siz neler götürüyosunuz
ben şu an bir liste uygulamıyorum önce onu belirteyim - ama hemen her gün evde hazırlayıp işe yemek getiriyorum nadiren de yemekhaneye gidiyorum
evde akşamdan ne yiyeceksem pişiriyorum zaten hem akşam menüm oluyor kalan yemekten de 5-6 yk saklama kaplarına koyup getiriyorum her sabah 5 dk mutfağa zaman ayırıp kuru kayısı - meyve- etiform - kahvaltımı ve yemeğimi ayarlayıp poşete koyuyorum sığıyorsa çantamda sığmadıysa da düzgün bir poşette getiriyorum iş yerinde bitki çaylarım da var çekmecede... yani bu iş biraz özenle yapıldğnda gerçekten oluyor ben mutfakta uğraşmayı daha çok sever hale geldim kendime özeniyorum sağlıklı besleniyorum ne yediğimi bildiğimden de içim rahat...

Bursaaaa :) ...............................
bir ara bursaya gidersem haber veririm tanışırız

HOSGELDIN canım harıkasın bu arada bende senın gıbı saldım 79 ları gormusum hemen sıkı yonetıme gırdım
teşekkr ettim

evet abla gerçekten salmıştım ve kilo almam kaçınılmaz oldu salınca alıyor insan ama dikkat edince yola giriyor herşey...alkışın için de teşekkür ederim

iyim hamd olsun canım sen nasılsın..

kızcem o terlıgı ben kafama attım sen rahat ol nıkaha kadar 68 olmassam banada melek demesınler
68 az canım çıtır gelin olacaksın sen 58 iyidir
Amaaan ne takıyon kafana benimde okulda bi tip var kadın taktı bana kafayı...konuşmuyo trip atıyo ama umrymdamı hiiiç hatta bu ay gün onda bende kalkıp güne gidio evine misafir olucam
haklısın canım hiçbiri kafaya takmaya deqmez
hoşbuldum canım kıs sen çıpçıtırsın kilo alsan nolucak maşallah sana
aynen öyle cancazım

vericez inşallah canım çok kilolu olmak da iyi değil.. sen kaç oldun şimdi.. gene cuma günleri tartılıyoruz değilmi..
bu sabah tartıldım gramı gramına 90 kiloyum ilknurcum şimdilik tabeee
evet cuma günleri bildirim günümüz
yok artık faceye pek girmem aqırlıqımı buraya vericem cnm
YEMege cıkıyorum kızlar

afiyet olsun kuzuu bende şimdi yedim 4 baget yarım domates 1 salatalık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…