evet tavuk çok güzel kilo verdiriyor bu bizim diyet sırrımız
az gelmesin canım vücut diyete alışınca düzenli olarak kilo vermeye başlıyor biraz sabır
bende artık burdayım düzenli olarak yazarımm kaldı 7 kilo :))
:26::26:
hosgeldın canım[/QUOTE
Hoşbulduk ☺️☺️☺️:)
el birliği ile hep beraber verices canım azimli olalım vazgeçmeyelim yeter...Başarı hikayenizi hayranlıkla okudumm, tebrik ederim sizi
ben de 18 şubatta diyet ve spora başladım, 89,8 kilo ile...
inşallah yaza kadar en az 70'i görebilirim tartıda
lilycim haklısın insan tanıdık bir nick görünce çok mutlu oluyor sanki yıllardır tanışıp görüşmüyoruz gibi hissediyor..iyi yapmışsınız canım valla her ne kadar yüz yüze görüşmesek de isimlerinizi görmek hoşuma gitti hani uzun yıllardır görüşmediğin birine yolda rastlarsın ya onun gibi...
Arzu ablammmmm hoşgelmişsinnnn
valla iş söz konusu kilo ve diyet olunca kk vazgeçilmezim benm de
ben naptım görüşmeyeli anlatayım kısaca... atandım çalışıyrum 9 aylık oldum bile
yeni bir çevre yeni bir şehir, ev arkadaşlar ortam...
ev işlerinden kurtuldum derken daha fenası hem ev hem işle ilgilenme durumum oldu yani çalışan bir iş kadını modundayım
haliyle ilk zamanlar saldım kendimi nasılsa kilom da aynıydı - işte o zamanlar 77-78 falandım
ama sonrasında bir çıktım tartıya 81-82 dikkat etmeye kalmadan 85i bile gördüm
dedim olmayacak böyle biraz dikkat ettim abur cuburu kestim (saldığım dönemde biraz paketli beslendğimi fark ettim:26:)
82lere bi şekilde düştüm 2 hafta içinde sonra dikkat ede ede 80 oldum şehir dışına seminere gitmiştim yine geldim başlayacağım son olacak dedim ama bu sefer günlük açmadım 5. takıma katıldım 81,5la başladım 7 hafta oldu toplamda 5 kg verdim şu an 76-77 arasındayım
melekkkk sen şuan 79 musun kuzuuuuuuHOSGELDIN canım harıkasın bu aradabende senın gıbı saldım 79 ları gormusum hemen sıkı yonetıme gırdım
biz sana o 7 kiloyu verdirir az bulur dahada çıtır yaparız hiç kafanı yorma canımBende artık burdayım düzenli olarak yazarımm kaldı 7 kilo :))
arzuuuuuuuuuuuuuunerdesın kızım yazsana
melekkkk sen şuan 79 musun kuzuuuuuu
ya sorma ama cok kararlıyım gıdecek bu kılo
burdayım canım yaa
sinirlerim bozuk bizim işyerinde herkez sigara içiyor hemde mutfakta
yemek yicem onların çıkmasını bekliyorum
hepsi yemek yediler şimdi muhabbet eşliğinde sigara keyfi yapıyorlar çok düşüncesizler
kaptan bende 79 olmusumbağada aferım demıcekmısın
bencede hıc sevmem ole tıpler
sen gelin nolucaksınnnn sana tolerans tanıyamam terlik geliyyyyyyyyy
her yerde sorun çıkıyor işimden memnun olmasan çıkıp gidicem ama işimden çok memnunum
pıstttttttt cıgdem hanım ole okumakla olmaz bısıler yaz kıscemmmmmmmmmmmmmmm
Geldim CanımSonuna kadar okuyim dedim ..Ondan sonra yazacakdım ....
Arzu hoşgeldin seni eskisi gibi sahalarda görmek güzel...
Ben son 1ayda dikakt etmedim dikkat etmemek nedemek yemenin dibine vurudm iş yeirndeki arkadaşlarım benim içinden çıkakn kişiyi göürnce şasırdılarÇünkü ilk defa bukadar yiyordum .. Ama ben kendimi toplamaya karar verdim 1 ayda + 4 kiloyla geldim 58 kiloyum ... Spor yapmaya yapmaya başlıyacam inşallah ...
İLKNURCUM biz yıllardır arkadaşız dostuz hakiki dostlar her zaman birliktedir
ben sana her şekilde ulaşırım canım faceden kkdan telden
ben kilonun alasını aldım bi türlü topqrlanamadım ama inşallah el birliqiyle verices burası olmadan olmuyor bunu bir kez daha anladım
iş yerim iyi ama tabiki bir takım sıkıntılar var bunları konuşmak miçin bolbol zamanımız olucak inşallah
hoşbuldum tatlım evet tabiki hatırlıyorum bir ara başka topiqe geçmiştin bizi bırakıp
harikasın kuzuuuu on üzrinden yüz
kız ilknur nasılsın valla özlemişim sizleri de...ooooooooooooooooooooo hanımlar herkes gelmişte benim haberim yok insan bi haber verir yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu bensiz diet olurmu kızlaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrr unutunuzmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
siz facete de mi kaynatıosunuz bakıyımmmm:)))ilknurcum aslında ben faceden yazmak istedim ama tanıdık tanımadık herkes gelir diye yazmak istemedim
rahat rahat konuşup dertleşelim diye
eee fıstık anlat bakalım ne var ne yok görüşmeyeli neler yaptın neler yedin bizsiz
ya bi zahmet bana da şu kh sayımı öğretseniz?benımde ıftaharla sunacagım menum efemmmmmmm
sabah
1 dılım cavdar ıyıce kızarmıs 7
peynır 0 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0 p
ara
1 salatalık 4 p
ben şu an bir liste uygulamıyorum önce onu belirteyim - ama hemen her gün evde hazırlayıp işe yemek getiriyorum nadiren de yemekhaneye gidiyorumSiz neler götürüyosunuz
bir ara bursaya gidersem haber veririm tanışırızBursaaaa :) ...............................
teşekkr ettimHOSGELDIN canım harıkasın bu aradabende senın gıbı saldım 79 ları gormusum hemen sıkı yonetıme gırdım
evet abla gerçekten salmıştım ve kilo almam kaçınılmaz oldu salınca alıyor insan ama dikkat edince yola giriyor herşey...alkışın için de teşekkür ederimel birliği ile hep beraber verices canım azimli olalım vazgeçmeyelim yeter...
lilycim haklısın insan tanıdık bir nick görünce çok mutlu oluyor sanki yıllardır tanışıp görüşmüyoruz gibi hissediyor..
evet sende kilo almışsın ama şuanki kilon gayet güzel rayına oturtmuşsun diyeti benden sana kocaman bir aferinn
iyim hamd olsun canım sen nasılsın..kız ilknur nasılsın valla özlemişim sizleri de...
siz facete de mi kaynatıosunuz bakıyımmmm:)))
ya bi zahmet bana da şu kh sayımı öğretseniz?
ben şu an bir liste uygulamıyorum önce onu belirteyim - ama hemen her gün evde hazırlayıp işe yemek getiriyorum nadiren de yemekhaneye gidiyorum
evde akşamdan ne yiyeceksem pişiriyorum zaten hem akşam menüm oluyor kalan yemekten de 5-6 yk saklama kaplarına koyup getiriyorum her sabah 5 dk mutfağa zaman ayırıp kuru kayısı - meyve- etiform - kahvaltımı ve yemeğimi ayarlayıp poşete koyuyorum sığıyorsa çantamda sığmadıysa da düzgün bir poşette getiriyorum iş yerinde bitki çaylarım da var çekmecede... yani bu iş biraz özenle yapıldğnda gerçekten oluyor ben mutfakta uğraşmayı daha çok sever hale geldim kendime özeniyorum sağlıklı besleniyorum ne yediğimi bildiğimden de içim rahat...
bir ara bursaya gidersem haber veririm tanışırız
teşekkr ettim
evet abla gerçekten salmıştım ve kilo almam kaçınılmaz oldu salınca alıyor insan ama dikkat edince yola giriyor herşey...alkışın için de teşekkür ederim
68 az canım çıtır gelin olacaksın sen 58 iyidirkızcem o terlıgı ben kafama attım sen rahat olnıkaha kadar 68 olmassam banada melek demesınler
haklısın canım hiçbiri kafaya takmaya deqmezAmaaan ne takıyon kafana benimde okulda bi tip var kadın taktı bana kafayı...konuşmuyo trip atıyo ama umrymdamı hiiiç hatta bu ay gün onda bende kalkıp güne gidio evine misafir olucam
hoşbuldum canımGeldim CanımSonuna kadar okuyim dedim ..Ondan sonra yazacakdım ....
Arzu hoşgeldin seni eskisi gibi sahalarda görmek güzel...
Ben son 1ayda dikakt etmedim dikkat etmemek nedemek yemenin dibine vurudm iş yeirndeki arkadaşlarım benim içinden çıkakn kişiyi göürnce şasırdılarÇünkü ilk defa bukadar yiyordum .. Ama ben kendimi toplamaya karar verdim 1 ayda + 4 kiloyla geldim 58 kiloyum ... Spor yapmaya yapmaya başlıyacam inşallah ...
bu sabah tartıldım gramı gramına 90 kiloyum ilknurcum şimdilik tabeeeaynen öyle cancazım
vericez inşallah canım çok kilolu olmak da iyi değil.. sen kaç oldun şimdi.. gene cuma günleri tartılıyoruz değilmi..
yok artık faceye pek girmem aqırlıqımı buraya vericem cnmkız ilknur nasılsın valla özlemişim sizleri de...
siz facete de mi kaynatıosunuz bakıyımmmm:)))
ya bi zahmet bana da şu kh sayımı öğretseniz?
ben şu an bir liste uygulamıyorum önce onu belirteyim - ama hemen her gün evde hazırlayıp işe yemek getiriyorum nadiren de yemekhaneye gidiyorum
evde akşamdan ne yiyeceksem pişiriyorum zaten hem akşam menüm oluyor kalan yemekten de 5-6 yk saklama kaplarına koyup getiriyorum her sabah 5 dk mutfağa zaman ayırıp kuru kayısı - meyve- etiform - kahvaltımı ve yemeğimi ayarlayıp poşete koyuyorum sığıyorsa çantamda sığmadıysa da düzgün bir poşette getiriyorum iş yerinde bitki çaylarım da var çekmecede... yani bu iş biraz özenle yapıldğnda gerçekten oluyor ben mutfakta uğraşmayı daha çok sever hale geldim kendime özeniyorum sağlıklı besleniyorum ne yediğimi bildiğimden de içim rahat...
bir ara bursaya gidersem haber veririm tanışırız
teşekkr ettim
evet abla gerçekten salmıştım ve kilo almam kaçınılmaz oldu salınca alıyor insan ama dikkat edince yola giriyor herşey...alkışın için de teşekkür ederim
YEMege cıkıyorum kızlar