bizim burada çoğu arkadaş içiyor ben de hep beylerle çalışıyorum odaya bi giriyorlar nefeslerinden gelen sigara kokusu bile tıkıyor ama dikkat ediyorlar sağolsunlar yine de ...melekkkk sen şuan 79 musun kuzuuuuuu
biz sana o 7 kiloyu verdirir az bulur dahada çıtır yaparız hiç kafanı yorma canım
burdayım canım yaa
sinirlerim bozuk bizim işyerinde herkez sigara içiyor hemde mutfakta
yemek yicem onların çıkmasını bekliyorum
hepsi yemek yediler şimdi muhabbet eşliğinde sigara keyfi yapıyorlar çok düşüncesizler
kızcem o terlıgı ben kafama attım sen rahat olnıkaha kadar 68 olmassam banada melek demesınler
Çiğdem hoşgeldin canım demin altta adını gördüm yazamamıştım sen benden önce davranmışsın nasılsın görüşmeyeli?Geldim CanımSonuna kadar okuyim dedim ..Ondan sonra yazacakdım ....
Arzu hoşgeldin seni eskisi gibi sahalarda görmek güzel...
Ben son 1ayda dikakt etmedim dikkat etmemek nedemek yemenin dibine vurudm iş yeirndeki arkadaşlarım benim içinden çıkakn kişiyi göürnce şasırdılarÇünkü ilk defa bukadar yiyordum .. Ama ben kendimi toplamaya karar verdim 1 ayda + 4 kiloyla geldim 58 kiloyum ... Spor yapmaya yapmaya başlıyacam inşallah ...
canım bende şuan 76.300 baya almışız ama takmıyoruz zaten gidicek bunlar.. kim evleniyor yanlışmı anladım melekmi :26:68 az canım çıtır gelin olacaksın sen 58 iyidir
haklısın canım hiçbiri kafaya takmaya deqmez
hoşbuldum canımkıs sen çıpçıtırsın kilo alsan nolucak maşallah sana
bu sabah tartıldım gramı gramına 90 kiloyum ilknurcum şimdilik tabeee
evet cuma günleri bildirim günümüz
yok artık faceye pek girmem aqırlıqımı buraya vericem cnm
afiyet olsun kuzuu bende şimdi yedim 4 baget yarım domates 1 salatalık
ve bu sabah tartıldım 90 kiloylastart veriyorum diyetime
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş
68 az canım çıtır gelin olacaksın sen 58 iyidir
bizim burada çoğu arkadaş içiyor ben de hep beylerle çalışıyorum odaya bi giriyorlar nefeslerinden gelen sigara kokusu bile tıkıyor ama dikkat ediyorlar sağolsunlar yine de ...
kız hayırlı olsun düğün ne zaman?
Çiğdem hoşgeldin canım demin altta adını gördüm yazamamıştım sen benden önce davranmışsın nasılsın görüşmeyeli?
Benim uyduğum listede böyle inşallah verebilirimm,7 gün önce başladım diyete,79 .7 kiloydum bugün tartıldığımda 79 kiloyu gördüm tam 700 gram verdim çok mutluyumm.Kendime haftada 1 kilo hedefi koymayı düşünüyorumDİYET LİSTESİ
1- sabah kalkınca 1 bardak su içilmelidir...
2-tam bir kahvaltı yapılmalıdır(zeytin peynir domates salatalık yumurta ve mutlaka 2 dilim ekmek) sucuk salam türü şeyler seviyorsanız yemenizde bir sakınca yok ben diyetim boyunca bunlardan çok yedim...ve bitki çayı....(kahvaltı dışında ekmek yenilmemelidir)
3-ara öqün mutlaka yapılmalı (süt yoqurt ceviz fındık badem meyve vs..)bunlardan 1 tanesi seçilebilir...
4-öqlen yemeqinde ilk önce bir kase çorba içilmelidir bu sizin tok kalmanıza yardımcı olucaktır....arkasından mümkünse et ürünlerinden bir porisyon yenilebilir...ben küçük bir ızgara aldım herşeyimi onda yapıyorum...30tl civarı çok işe yarıyor tavsiye ederim....yada sebze yemeqi yenilebilir...yanında salata ve yoqurt tüketilebilir...
5-tekrar ara öqün yapılmalıdır...sabahki arada yediqiniz ürünlerin aynısını yemeyin kızlar deqiştirin...
6.akşam yemeqini erken yemeqe çalışın...ben en geç 5-6 gibi yiyorum...ve genelde tek çeşit besleniyorum..mesela tek çorba yada sadece 1 porsiyon yemek...
6-akşam yemeqinden sonra su ve bitki çayı dışında hiçbirşey yemeyin çok faydasını göreceksiniz...
7-biz hanımların reql öncesi ve sonrası tatlı krizleri olur bunun önüne geçmek için 1 duble bardaqa ısınmış süt ve içine 1-2 çubuk tarçın atıp içebilirsiniz yarım saate kalmadan tatlı isteqiniz kesilecektir...
8-eriyen yaqlar idrar yoluyla dışarı atılır bunun için bolbol su içmeliyiz...2.5 litreden az 3 litreden çok olmamalıdır...
9-çaylarımıza kesinlikle şeker katmamlıyız..bize kilo aldıran en tehlikeli besinlerden bride şekerdir...
10-börek yada tatlı yemek istediqimizde haftada en fazla bir defa olmak üzere kahvaltı öqününde tüketilmelidir...ve bunlar yenildiqinde ekmek hakkımızdan vazgeçmemiz gerekir...
11-ben hergün tartıldım...hergün baskülün eksildiqini görmek beni dahada motive etti...kilo aldıqım zamanlarda ise o güne dahada dikkat ederek arayı telafi etmeye çalıştım...
12-mutlaka kilo çizelgemiz olsun...her cuma bildirimden sonra ibreyi iraz daha ileri almak inanılmaz keyifli ve motive açısından çok yüksek moral kaynaqı kızlar...
13-ve hergün menülerimiz paylaşalım tam gün olarak (sabah ara öqlen ara akşam şeklinde)....
NEYİ NE ZAMAN NEKADAR YEMELİYİZ?
1-Ekmek gibi unlu gıdaları mutlaka kahvaltıda tüketmeliyiz(2 dilim)
2-Pirinç bulgur mercimek fasulye nohut bugday makarna patates gibi karbonu yüksek gıdalardan tekini haftada 1 defa 2 kaşık tüketmeliyiz...
3-Etli gıdalar yiyeceqimiz zaman yanında 2 numarada yazdıqım ürünlerin hiçbirini tüketmemeliyiz..
4-Öqünlerimize yeşillik salata ve yoqurt eklemeliyiz...
5-Mutlaka 2.5-3 litre su içmeliyiz yoksa kilo veremeyiz..
6-Ara öqünlerde 1 yada en fazla 2 çeşit ürün tüketmeliyiz..
7-Mutlaka hergün 1 adet meyva tüketimine özen göstermeliyiz..
8-Bakliyat tükettimiz günlerde sabah ekmek tüketimini iptal ederek dengelemeye çalışmalıyız ve bakliyatları sadece öqlen tüketmeliyiz.
- Hazırlayan: ErginSena....
Ergin sena cım bende tam hedefime az kalmışken nasıl bir hata yaptıysam 10 kilo geri aldım.68 az canım çıtır gelin olacaksın sen 58 iyidir
68 az canım çıtır gelin olacaksın sen 58 iyidir
kızcem totomu yırtsam 58 olamam kı 68 olsam opcemde basıma koycem gareee
canım bende şuan 76.300 baya almışız ama takmıyoruz zaten gidicek bunlar.. kim evleniyor yanlışmı anladım melekmi :26:
Hoşgeldin eginsena ,eğer kabul ederseniz bende katılabilirmiyim aranızaa
Sen benitanımıyorsunn ama ben sizi bu sayfanızdan dolayı tanıyorum ,eğer aranızda olursam çok mutlu olacağım[/QUOT
katıldın bıle hosgeldın bebek kendını tanıtsana bırazcıkk
ben de iyiyim Allaha şüküriyim hamd olsun canım sen nasılsın..
ben de Cuma günü 76,3tüm aynıyız yanicanım bende şuan 76.300 baya almışız ama takmıyoruz zaten gidicek bunlar.. kim evleniyor yanlışmı anladım melekmi :26:
iyiyim napayım ben de 5. takımdayım diyet gruplarında - topiğe yazılınca ben de yazmadan geçmek istemedimSağol canımOlsun Arzum bırakmayim ben gine kendime 1 ayda 4 kilo alırsam daha gelse devamı ne olacak Birde bebek olursa olmazzz
Hoşbulduk sağol canım iim sağol sen nasılsın.... Neler yapıyorsun ...
hoşgeldinMerhaba hoşgeldin arzu abla. melek ablaaa nasılsınız sizi buralarda görmek ne güzel çiğdem söylemese haberim olmayacaktı
beni hatırladınız mı Meryem
hoşgeldinBi bakiyim Topik duruyor mu dedim anam ne göreyim diyetlere baslanilmis bile :) Nasilsiniz bakalim ?
Abla bu listen saysinde gecen sene baya vermistim. Yine beni araniza alir misiniz :) Dogumdan sonra kilolarimi veremedim hala 8 kilom var verecek ama ben daha fazla vermek istiyorum bi de 2 ay sonra TR izne gidecegim kilolu gitmek istemiyorum. 2 aya kadar insallah verebilirim
HOSgeldın canımmmMerhaba hoşgeldin arzu abla. melek ablaaa nasılsınız sizi buralarda görmek ne güzel çiğdem söylemese haberim olmayacaktı
Bi bakiyim Topik duruyor mu dedim anam ne göreyim diyetlere baslanilmis bile :) Nasilsiniz bakalim ?
Abla bu listen saysinde gecen sene baya vermistim. Yine beni araniza alir misiniz :) Dogumdan sonra kilolarimi veremedim hala 8 kilom var verecek ama ben daha fazla vermek istiyorum bi de 2 ay sonra TR izne gidecegim kilolu gitmek istemiyorum. 2 aya kadar insallah verebilirim
ben seni hatırlıyorum bebiş topiqindenmi acaba canım:26:Hoşgeldin eginsena ,eğer kabul ederseniz bende katılabilirmiyim aranızaa
Sen benitanımıyorsunn ama ben sizi bu sayfanızdan dolayı tanıyorum ,eğer aranızda olursam çok mutlu olacağım
hadi hayırlısı çiqdemcimSağol canımOlsun Arzum bırakmayim ben gine kendime 1 ayda 4 kilo alırsam daha gelse devamı ne olacak Birde bebek olursa olmazzz
Hoşbulduk sağol canım iim sağol sen nasılsın.... Neler yapıyorsun ...
evet canım malesef bıraktıqımız an kilo alıyoruz bu beslenme tarzımız hayata sürekli olarak geçirmemiz gerekiyor..Benim uyduğum listede böyle inşallah verebilirimm,7 gün önce başladım diyete,79 .7 kiloydum bugün tartıldığımda 79 kiloyu gördüm tam 700 gram verdim çok mutluyumm.Kendime haftada 1 kilo hedefi koymayı düşünüyorum
Ergin sena cım bende tam hedefime az kalmışken nasıl bir hata yaptıysam 10 kilo geri aldım.
Doğumdan sonra 92 kiloydum 68 kiloya kadar indim ,bir bıraktım hemen 79 olmuşum
meryemmmmm canım benimm hoşgeldin bitanemm kısss böyle kolay unutulurmu dostluklar tabiki unutmadıkMerhaba hoşgeldin arzu abla. melek ablaaa nasılsınız sizi buralarda görmek ne güzel çiğdem söylemese haberim olmayacaktı
güldencim hoşgeldin cnm bütünn eskiler toplanmaya başladık ne güzellBi bakiyim Topik duruyor mu dedim anam ne göreyim diyetlere baslanilmis bile :) Nasilsiniz bakalim ?
hosbulduk amin insallah.
Bugünki menümü hemen yaziyim
Kahvaltimi benim ufaklik yüzünden cok gec yapiyorum
12.00 Kahvalti
2 dilim ekmek
1 ince dilim salam
1 ince dilim kasar
sürme peyniri
ara
2 dilim ananas
ara
2 kuru kaysi
aksam
ya corba ya da köfte yiyecegim yaninda ya salata ya da yogurt olacak
yapabilirsem bugün yarim saat evde bisiklet sürmek istiyorum
sezeryan göbegini nasil eritebilirim tavsiyesi olan var mi ?
Merhaba hoşgeldin arzu abla. melek ablaaa nasılsınız sizi buralarda görmek ne güzel çiğdem söylemese haberim olmayacaktı
Bi bakiyim Topik duruyor mu dedim anam ne göreyim diyetlere baslanilmis bile :) Nasilsiniz bakalim ?
ben de iyiyim Allaha şükür
ben de Cuma günü 76,3tüm aynıyız yani
iyiyim napayım ben de 5. takımdayım diyet gruplarında - topiğe yazılınca ben de yazmadan geçmek istemedim
hoşgeldin
hoşgeldinbebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyük inşallah
harıka
bende 5 adet mınık ızgara kanat azıcık salata
mayıs bası hayırlısıyla canım
evet ılknurcum ben hayırlısıyla evlenıyorum
Hoşgeldin eginsena ,eğer kabul ederseniz bende katılabilirmiyim aranızaa
Sen benitanımıyorsunn ama ben sizi bu sayfanızdan dolayı tanıyorum ,eğer aranızda olursam çok mutlu olacağım[/QUOT
katıldın bıle hosgeldın bebek kendını tanıtsana bırazcıkk
hayırlısı olsun canım çooooookk güzel bir gelin olcaksın inşallah
harıka
bende 5 adet mınık ızgara kanat azıcık salata
mayıs bası hayırlısıyla canım
evet ılknurcum ben hayırlısıyla evlenıyorum
hayırlısı olsun canım çooooookk güzel bir gelin olcaksın inşallah
:78::78::78: tesekkur ederım canım ınsallah bakalım
ablacim kullanamadim dikislerim acildi uzun süre onunla ugrastim. su anda bebegim 4 aylik yeni yeni kullanmaya basladim ama faydasi olur mu bilmiyorum artik
çok geçmiş olsun cnm zor olmuştur mutlaka neyse biz elimizden geleni yapalım sen bi fazla kilolarını ver olmazsa kavitasyona gidersin