Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

bizim burada çoğu arkadaş içiyor ben de hep beylerle çalışıyorum odaya bi giriyorlar nefeslerinden gelen sigara kokusu bile tıkıyor ama dikkat ediyorlar sağolsunlar yine de ...

kızcem o terlıgı ben kafama attım sen rahat ol nıkaha kadar 68 olmassam banada melek demesınler

kız hayırlı olsun düğün ne zaman?

Çiğdem hoşgeldin canım demin altta adını gördüm yazamamıştım sen benden önce davranmışsın nasılsın görüşmeyeli?

canım bende şuan 76.300 baya almışız ama takmıyoruz zaten gidicek bunlar.. kim evleniyor yanlışmı anladım melekmi :26:

ve bu sabah tartıldım 90 kiloyla start veriyorum diyetime
kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
peynir
domates
çay kaşıqının ucuyla bal :18:
vee 2 km yürüyüş

Hoşgeldin eginsena ,eğer kabul ederseniz bende katılabilirmiyim aranızaa
Sen benitanımıyorsunn ama ben sizi bu sayfanızdan dolayı tanıyorum ,eğer aranızda olursam çok mutlu olacağım

Sağol canım Olsun Arzum bırakmayim ben gine kendime 1 ayda 4 kilo alırsam daha gelse devamı ne olacak Birde bebek olursa olmazzz

Hoşbulduk sağol canım iim sağol sen nasılsın.... Neler yapıyorsun ...

Benim uyduğum listede böyle inşallah verebilirimm,7 gün önce başladım diyete,79 .7 kiloydum bugün tartıldığımda 79 kiloyu gördüm tam 700 gram verdim çok mutluyumm.Kendime haftada 1 kilo hedefi koymayı düşünüyorum
Ergin sena cım bende tam hedefime az kalmışken nasıl bir hata yaptıysam 10 kilo geri aldım.
Doğumdan sonra 92 kiloydum 68 kiloya kadar indim ,bir bıraktım hemen 79 olmuşum

68 az canım çıtır gelin olacaksın sen 58 iyidir

kızcem totomu yırtsam 58 olamam kı 68 olsam opcemde basıma koycem gareee

afiyet olsun kuzuu bende şimdi yedim 4 baget yarım domates 1 salatalık

harıka
bende 5 adet mınık ızgara kanat azıcık salata

kız hayırlı olsun düğün ne zaman?

mayıs bası hayırlısıyla canım

canım bende şuan 76.300 baya almışız ama takmıyoruz zaten gidicek bunlar.. kim evleniyor yanlışmı anladım melekmi :26:

evet ılknurcum ben hayırlısıyla evlenıyorum

Son düzenleme:
Merhaba hoşgeldin arzu abla. melek ablaaa nasılsınız sizi buralarda görmek ne güzel çiğdem söylemese haberim olmayacaktı

beni hatırladınız mı Meryem

Bi bakiyim Topik duruyor mu dedim anam ne göreyim diyetlere baslanilmis bile :) Nasilsiniz bakalim ?
Abla bu listen saysinde gecen sene baya vermistim. Yine beni araniza alir misiniz :) Dogumdan sonra kilolarimi veremedim hala 8 kilom var verecek ama ben daha fazla vermek istiyorum bi de 2 ay sonra TR izne gidecegim kilolu gitmek istemiyorum. 2 aya kadar insallah verebilirim

iyim hamd olsun canım sen nasılsın..
ben de iyiyim Allaha şükür

ben de Cuma günü 76,3tüm aynıyız yani
Sağol canım Olsun Arzum bırakmayim ben gine kendime 1 ayda 4 kilo alırsam daha gelse devamı ne olacak Birde bebek olursa olmazzz

iyiyim napayım ben de 5. takımdayım diyet gruplarında - topiğe yazılınca ben de yazmadan geçmek istemedim

Merhaba hoşgeldin arzu abla. melek ablaaa nasılsınız sizi buralarda görmek ne güzel çiğdem söylemese haberim olmayacaktı

hoşgeldin

hoşgeldinbebişin hayırlı uğurlu olsun sağlıkla büyük inşallah

hosbulduk amin insallah.

Bugünki menümü hemen yaziyim

Kahvaltimi benim ufaklik yüzünden cok gec yapiyorum

12.00 Kahvalti
2 dilim ekmek
1 ince dilim salam
1 ince dilim kasar
sürme peyniri

ara
2 dilim ananas

ara
2 kuru kaysi

aksam
ya corba ya da köfte yiyecegim yaninda ya salata ya da yogurt olacak

yapabilirsem bugün yarim saat evde bisiklet sürmek istiyorum

sezeryan göbegini nasil eritebilirim tavsiyesi olan var mi ?

HOSgeldın canımmm nasısın bakalım

hosgeldın canım

Hoşgeldin eginsena ,eğer kabul ederseniz bende katılabilirmiyim aranızaa
Sen benitanımıyorsunn ama ben sizi bu sayfanızdan dolayı tanıyorum ,eğer aranızda olursam çok mutlu olacağım
ben seni hatırlıyorum bebiş topiqindenmi acaba canım:26:
tabiki kabul ederiz hoşgeldin canım aramıza

hadi hayırlısı çiqdemcim
evet canım malesef bıraktıqımız an kilo alıyoruz bu beslenme tarzımız hayata sürekli olarak geçirmemiz gerekiyor..

meryemmmmm canım benimm hoşgeldin bitanemm kısss böyle kolay unutulurmu dostluklar tabiki unutmadık
güldencim hoşgeldin cnm bütünn eskiler toplanmaya başladık ne güzell

canım inşallah doqumdan sonra korse kullanmışsındır:26:

ablacim kullanamadim dikislerim acildi uzun süre onunla ugrastim. su anda bebegim 4 aylik yeni yeni kullanmaya basladim ama faydasi olur mu bilmiyorum artik

hoşgeldiniz kızlaaarrr

evet yaa ne güzel hep birlikte kilo vericez.. hahahahahahahahaaaaaaayyy..

ablacim kullanamadim dikislerim acildi uzun süre onunla ugrastim. su anda bebegim 4 aylik yeni yeni kullanmaya basladim ama faydasi olur mu bilmiyorum artik

çok geçmiş olsun cnm zor olmuştur mutlaka neyse biz elimizden geleni yapalım sen bi fazla kilolarını ver olmazsa kavitasyona gidersin

veeeeeeeeee bu saate kadar olan menum efem

sabah
1 dılım cavdar 7 p
peynır 1 p
zeytın 1,5 p
yumurta 0p

ara
salatalık 4 p

ogle
tavuk kanat ızgara 0 p
azıcık yesıllık cok az 1 p

ara
salatalık 4 p

aksam ne yesemkı :26::26::26::26:

18,5 p deyım

su ana kadarda 1,5 lt su

benım menuler bıraz sıkı olur kızlar benı tanıyanlar bılır 70 lerın basına ınene kadar bole

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…