Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

a bende deniyim.... ben de kabak seviyorum...
Yogun bir pazartesi geçiyorum...aksami etmisim.
Yarin 23 nisan nese doluyor insan..

Bu neşe resmi tatilden dolayı olmasın
Ben hiç sevmiyorum resmi tatilleri herkes evde oluyor ve can sıkıntısından patlıyorum neyseki yarın Spor salonu günümde kaçarım çocuklarıda babaya kakalayıp

Merhaba kızlar

Sabah
Haşlanmış Yumurta
2 adet Zeytin
Az Beyaz Peynir
Çok Az Çecil Peyniri

Ara
Şekersiz Türk kahvesi

Öğle
Sebzeli köfte (içinde patateslerinde 2-3 dilim yedim köfte 4-5 adet misket şeklimde )
Salata

Ara
125 gram Yoğurt

Akşam
Ciğer Sote
Haşlanmış Patatesim Patates Salatasımı yapsam yoksa normal salatamı yapsam arada kalıdım patates karbonhidtratı çok yüksek yapmaşam çöpe gidecek.

Ara Limon Damlatılmış Soda
Sütlü Nescafe

Birde yarın herkes zinliyken ben gine çalışıyorum çok sinir bozucu ama yapılacak bir şey yok.

Gerçekten can sıkıcı bir durum olmuş seninkisi Neyse belki erken kaçma şansın olur

Neyse kızlar ben mutfağa atayım kendimi

Gece görüşürüz nasılsa yine
Bu arada okuldan sonra kızın arkadaşları geldi demiştim ya hala bizdeler Bakalım kaça kadar oturacaklar
Küçük cadı bumerang gibi onlar kovaladıkca bizimki yanlarına kaçıyor
Çok komikler yaaa...

Neyse hadi kaçtım ben
Herkese hoş sohbetler

merhaba kizlar, diyet miyet görcek yüzüm kalmadi.sabahtan beri doktor tavsiyesiyle antibiyotik aliyorum.atesim bir düsüp bir cikiyor.sabah doktora götürdü esim , yazik izin almak zorunda kaldi isinden :S evde kalip sana bakicam dedi.39 un altina düsmedi dün atesim :S hala ara ara cikip iniyor. faranjit geciriyorum.tüm bogaz yollarim iltihapli.kendimi iyi hissettikce girmeye calisicam. esim bu hafta izin aldi, evde olup bana bakicak o yüzden nette yakalanmamam hayrima olursizleri seviyorum, kendinize dikkat edin cok

canımcım aman dikkat et kendine,yat dinlen,eşinde iyi olmuş izin aldığı senle ilgilenmeside güzel.çok çok geçmiş olsun

Selamün Aleyküm millettttttttt

Hele şükür gelebildim
Kızımın arkadaşı saat 7ye doğru gitti yemeğe kal diye baya ısrar ettim ama annesi anannesine gitme konusunda sıkı sıkı tembihlemiş Neyse o gider gitmez yemeğe oturduk geçe kalmamak için
Şimdi hazır eşim karadayıyı izlerken bende sizlere bakayım dedim

Deryacığım çok ama çok geçmiş olsun
İnşallah bir an önce ateşin düşerde sende biraz kendine gelirsin Eniştede gönüllü hemşire olmuş ama biz ayrı kalacağız senden neyse sen iyileş nasılsa acısını çıkartırız

iyi akşamlar

menüm

sabah
1 bardak ılık ballı sirkeli limonlu su

kahvaltı

kepekli tost
5 zeytin
1 yumurta
ada çayı

ara
yok

öğlen

1 tabak makarna

ara
2 ceviz
2 kuru kayısı

akşam
3 kaşık makarna
1 kase yoğurt

ara
1 bardak boza

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

110 dk

Bugunu cuma aksami gibi yasadim :)))
canım spor aş. ler yarin resim tatildeymiş. Bende spora giderim diye hayal ediyordum..

Birde yarın herkes zinliyken ben gine çalışıyorum çok sinir bozucu ama yapılacak bir şey yok.

üzüymüs insalah sonra tatil yaparsin..

çok çok geçmis olsun. acil sifalar.... sen çok hırlısın azamlisin çok güzel kilo veriyorsun dediler nazar oldu umarım hemen iğleşirsin.

Bugunu cuma aksami gibi yasadim :)))
canım spor aş. ler yarin resim tatildeymiş. Bende spora giderim diye hayal ediyordum..

Anaaaa desene benim Spor aşkı Perşembeye kaldı neyse artık yarın kızın gösterisi bittikten sonra olmadı eşimle yürüyebileceğimiz bir yerlere gideriz Büyük kız okul orkestrasında gitar çalacakmış sırf gelip resmini çekeriz diye söylemedi cadı bize eşimde sırf kızdırmak için ay gelip bol bol resimlerini çekeceğim dedi arkadaşının yanında kızlar nasıl gülüyor ama tabi bizimki bir yandanda yok işte notaları unutuyorum dikkatim dağılıyor falan dedi
Neyse bizde çaktırmadan çekeriz

Bu arada çok sağ ol canım yaa valla söylemeseydin ben yarın gider kapıdan dönerdim sonrada benimkiyle atışırdım kesin ne diye bilmeden gidip boşu boşuna benzin harçıyorsun diye en azından onun yerine olmadı sahile ineriz

Son düzenleme:

evet abla, sizin kurslar hangi kurslar ki acep

Bu arada kızlar hastayım yoğun ve bedenen ruhen yorgunum o yüzden takılamıyorum önümde 3 kitap bide netten yardım alarak anca yetişiyorum derslere:44:

Bu arada kızlar hastayım yoğun ve bedenen ruhen yorgunum o yüzden takılamıyorum önümde 3 kitap bide netten yardım alarak anca yetişiyorum derslere:44:

Çok geçmiş olsun canım
İnşallah bir an önce toparlanırsın

canım yaaaa çok geçmiş olsun.....
biran önce toparlanırsın inşaallah........
sirkeli suyu eklem içlerine bir bezle koymak ateşi düşürür diye biliyorum ama ne kadar doğru onu bilmiyorum.......

canım hem geçmiş olsun, hemde kolay gelsin derslerin sana.....

yanlız deılsın kuzu :2:

cok gecmıs olsun

gunadın kızlar

dunku menum

sabah
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0p

ara
1 adet elma 12 p

ogle
sımıt 25 p

ara
yok

aksam
sahanda soganlı yumurta 3 p
cecıl peynırı 1 p

1,5 lt su ( dısardaydım cok ıcemedım)

42,5 p ıle gunu bıtırmısım

yanlız deılsın kuzu :2:

Melekiimmmmmm Günaydınnnn Kader arkadaşımmmmm benim Senin firma da bnmn firma ile aynı Erkenmi çıkacaksın canım yoksa aynı saatmi

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…