- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
a bende deniyim.... ben de kabak seviyorum...
Yogun bir pazartesi geçiyorum...aksami etmisim.
Yarin 23 nisan nese doluyor insan..
Birde yarın herkes zinliyken ben gine çalışıyorum çok sinir bozucu ama yapılacak bir şey yok.
canımcım aman dikkat et kendine,yat dinlen,eşinde iyi olmuş izin aldığı senle ilgilenmeside güzel.çok çok geçmiş olsunmerhaba kizlar, diyet miyet görcek yüzüm kalmadi.sabahtan beri doktor tavsiyesiyle antibiyotik aliyorum.atesim bir düsüp bir cikiyor.sabah doktora götürdü esim , yazik izin almak zorunda kaldi isinden :S evde kalip sana bakicam dedi.39 un altina düsmedi dün atesim :S hala ara ara cikip iniyor. faranjit geciriyorum.tüm bogaz yollarim iltihapli.kendimi iyi hissettikce girmeye calisicam. esim bu hafta izin aldi, evde olup bana bakicak o yüzden nette yakalanmamam hayrima olursizleri seviyorum, kendinize dikkat edin cok
merhaba kizlar, diyet miyet görcek yüzüm kalmadi.sabahtan beri doktor tavsiyesiyle antibiyotik aliyorum.atesim bir düsüp bir cikiyor.sabah doktora götürdü esim , yazik izin almak zorunda kaldi isinden :S evde kalip sana bakicam dedi.39 un altina düsmedi dün atesim :S hala ara ara cikip iniyor. faranjit geciriyorum.tüm bogaz yollarim iltihapli.kendimi iyi hissettikce girmeye calisicam. esim bu hafta izin aldi, evde olup bana bakicak o yüzden nette yakalanmamam hayrima olursizleri seviyorum, kendinize dikkat edin cok
Bu neşe resmi tatilden dolayı olmasın
Ben hiç sevmiyorum resmi tatilleriherkes evde oluyor ve can sıkıntısından patlıyorum neyseki yarın Spor salonu günümde kaçarım çocuklarıda babaya kakalayıp
Birde yarın herkes zinliyken ben gine çalışıyorum çok sinir bozucu ama yapılacak bir şey yok.
çok çok geçmis olsun. acil sifalar.... sen çok hırlısın azamlisin çok güzel kilo veriyorsun dediler nazar oldumerhaba kizlar, diyet miyet görcek yüzüm kalmadi.sabahtan beri doktor tavsiyesiyle antibiyotik aliyorum.atesim bir düsüp bir cikiyor.sabah doktora götürdü esim , yazik izin almak zorunda kaldi isinden :S evde kalip sana bakicam dedi.39 un altina düsmedi dün atesim :S hala ara ara cikip iniyor. faranjit geciriyorum.tüm bogaz yollarim iltihapli.kendimi iyi hissettikce girmeye calisicam. esim bu hafta izin aldi, evde olup bana bakicak o yüzden nette yakalanmamam hayrima olursizleri seviyorum, kendinize dikkat edin cok
Bugunu cuma aksami gibi yasadim :)))
canım spor aş. ler yarin resim tatildeymiş. Bende spora giderim diye hayal ediyordum..
teşekkür ederim çiqdemcim
hoşgeldin cnm aramızayanlış hatırlamıyorsam 11. sayfada diuet listemiz var sana büyük ölçüde yol gösterir..
tatlım demek emsileye başladıno zaman sen bizim kurslardansın
evet abla, sizin kurslar hangi kurslar ki acep
Bu arada kızlar hastayım yoğun ve bedenen ruhen yorgunum o yüzden takılamıyorum önümde 3 kitap bide netten yardım alarak anca yetişiyorum derslere:44:
merhaba kizlar, diyet miyet görcek yüzüm kalmadi.sabahtan beri doktor tavsiyesiyle antibiyotik aliyorum.atesim bir düsüp bir cikiyor.sabah doktora götürdü esim , yazik izin almak zorunda kaldi isinden :S evde kalip sana bakicam dedi.39 un altina düsmedi dün atesim :S hala ara ara cikip iniyor. faranjit geciriyorum.tüm bogaz yollarim iltihapli.kendimi iyi hissettikce girmeye calisicam. esim bu hafta izin aldi, evde olup bana bakicak o yüzden nette yakalanmamam hayrima olursizleri seviyorum, kendinize dikkat edin cok
evet abla, sizin kurslar hangi kurslar ki acep
Bu arada kızlar hastayım yoğun ve bedenen ruhen yorgunum o yüzden takılamıyorum önümde 3 kitap bide netten yardım alarak anca yetişiyorum derslere:44:
üzüymüsinsalah sonra tatil yaparsin..
Biizmburda sonra tatil falan yok canım hep böyle arefe falan farketmiyor 6 ya kadar çalışıyoruz.
çok çok geçmis olsun. acil sifalar.... sen çok hırlısın azamlisin çok güzel kilo veriyorsun dediler nazar olduumarım hemen iğleşirsin.
yanlız deılsın kuzu :2:
Melekiimmmmmm GünaydınnnnKader arkadaşımmmmm benim Senin firma da bnmn firma ile aynı Erkenmi çıkacaksın canım yoksa aynı saatmi
yanlız deılsın kuzu :2:
Melekiimmmmmm GünaydınnnnKader arkadaşımmmmm benim Senin firma da bnmn firma ile aynı Erkenmi çıkacaksın canım yoksa aynı saatmi
GIGDEMIM bebegım malesef tam gun mesaıkader dıyıp gecıcez artıkkkkk
Günaydınnn kızlar
Hastayım boğazlarım acıyor o yüzden spor yapamıyorum
once saglık cıgdemcım ıyıles once sonra spor yaparsın
bugunku menum kızcelerrrrrrrrrr
sabah
1 dılım uno denge lıght 6 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
ara
yok
gumbur gumbur gelorummm kızlar cuma gunku rakamdan korkunn
once saglık cıgdemcım ıyıles once sonra spor yaparsın
bugunku menum kızcelerrrrrrrrrr
sabah
1 dılım uno denge lıght 6 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p
ara
yok
gumbur gumbur gelorummm kızlar cuma gunku rakamdan korkunn
Bende kader evet takmamaya çalışıyorumİş ilanların bakmaya devammmm...İnşallah canım Cuma günükü çıkacak rakam yüksek olur