cıgdemım kan sekerın dusmus sanırımmumkun mertebe az ucundan yemeye calıs
s.a kızlarr ben geldimm
bikaç saat oluyor istye adım atalıtatil çok güzel geçti baya bir kafa dinledim yalnız melek hanım mesajlarıyla hiç rahat vermedüü banaa
geçmişi okudum kv muhabbetleri yapılmışben ateş gurubuyum kimseye laf söz ettirmem korkan benden korksun kimseye kendimi ezdirmem ben kendime deqer veriyorum istemeden kimse bana bişey yaptıramaz yay burcuyum özgürlük yanım biraz fazlaca...laf anlamaz söz dinlemez cinstenim kafama yatmayan hiçbir şeyi yapmam...hayat beni pişirdi artık hiçbirşeye duygusal yaklaşmıyorum...ben üzüleceksem karşımdakide üzülecek yok öyle tek taraflı acı çekmek...gerektiqi yerde aqzıma geleni sayarım..aqırdır laflarım...beni tanıyan tanır herkez ona göre konuşur...iyimser yanım hepsinden baskındır ama hakedene...kvye gelince aqzıyla kuş tutsa yaranamaz...bu konuda diyebileceqim tek şey tabiri caizse ''yaşasın kötülük''
Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:
Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani
Az ucundan olsa gam yemiyecem de az ucundan olmuyor sonunu getirene kadar yiyorum başka bir yolu yokmu yada vucudum eski kiloma geri dönmem için mi yapıyor çünkü öyle oluyormuş vucüd eski alıştığı kiloya bir zamandan sonra geri dönemeye çalışıyormuş
Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:
Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani
Az ucundan olsa gam yemiyecem de az ucundan olmuyor sonunu getirene kadar yiyorum başka bir yolu yokmu yada vucudum eski kiloma geri dönmem için mi yapıyor çünkü öyle oluyormuş vucüd eski alıştığı kiloya bir zamandan sonra geri dönemeye çalışıyormuş
as canım.
hoşgeldin diyorum tatilden:)
benimde eşimle yapacağım güzel bir tatile o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam
bizim halimiz 4dörtlükmüş gibi gitmiş birde birine borç vermiş zaten adam, yakınlarda öğrendim, oyüzden tatil bu sene bize rüya galiba......
başkası yüzünden biz sıkıntıya giriyoruz yaaa aylarca(( 47:
neyse vermiş artık, olan olmuş. hayırlısı.
bu arada senin KVnin burcu nekine?
tatlı isteğinin artması ile birlikte; sık idrara çıkma, yüreğinin yanması ile bol bol su içme isteği, gece wcye çıkmalar, yüze ateş basması gibi olan hallerde oldumu sende? varsa hangileri var?
Evet canım benim böyle birde tatlı yapma hayali kuruyırum şunu yapıp yiyecem falan ya kendim yapınca mutlu oluyorum ondandır diye düşünüdm ama ama bu artık bağımlılık haline geldi bir zamandan sonra..canım hergunmu ıstıo canın pekı :26:
Vaktim olsa baktıracam ama vaktim yok.... Ama gitmem gerekiyor.Herkese kocaman günaydın
Bugünde kızın okulu tatilmiş ve iki cadı daha sabahtan Tom ve Jerry modundalar
Onlara dur otur demekten kahvaltıyı bile daha yeni yapacağız
Uyanır uyanmaz bir tek sıcak suya bir iki damla limonumu ve bir kaşık balımı koyup içebildim
Şimdi hemen kahvaltıya kaçıyorum sonrada evimin işini yapıp tekrar geliyorum
Herkese çok güzel bir gün diliyorum
Sabahları bal ve limon nasılki tadı ama onu deneyim yemek kaşığı değil demiçay kaşığı dır diye demi?Deneyecem.
Canım benim bir arkadaşım sabahları aç karnına 1 çay kaşığı çörekotu çiğneyip yutuyordu oda tatlı krizlerine iyi geliyormuş diyordu o zamanbirde ben sabahları ılık hatta sıcağa yakın suya bir kaç damla limon ve 1 tatlı kaşığı bal koyuyorum oda beni çok frenliyor diye düşünüyorum hiç tatlı isteğim olmuyor regl dönemi bile
Canım sağol çörek otunu deneyecem.
Tabi sen yine ilk fırsatta sağlık ocağında bütün değerlerine bir baktırbelki başka bir şeyde eksilme vardır ve vucudun sana sinyal vermeye çalışıyordur
Umarım bir an önce geçer o durumun
ben mesela bıgun eger tatlının dıbıne vurduysam ertesı gun gormek dahı ıstemıorum hatta bır ıkı hafta ıstemıorum
Ben aslında devamlı olarak su içme isetği alışknalık devamlı lavabo içme isteği çok sık normal boyutlarda ateş basma olmuyor ama.
Evet canım benim böyle birde tatlı yapma hayali kuruyırum şunu yapıp yiyecem falan ya kendim yapınca mutlu oluyorum ondandır diye düşünüdm ama ama bu artık bağımlılık haline geldi bir zamandan sonra..
Vaktim olsa baktıracam ama vaktim yok.... Ama gitmem gerekiyor.
ERskiden bnde öyleydim canım ama bu sıralar değişti her gün tatlı çakiyor canım..
kız ceıgdem yoksaaaaaaaaaaaaaaaa
xay'im vedalaşmiyoruz tabiki... hersey güzel olacakaz yor kendini....
engin sena hos geldin... erenjin bol geliyor süper...
cecosum, büyük cadiyi tebrik ediyor yanaklarından öpüyorum.. allah daha güzel günleride göstersin....
Bu tatil günleri gerçekten böyle hiç bir yerde adim atilmiyor.
Bizde sabah, esofmanlarimizi giyip, kahvaltimizi alip pendik sahile gittik banklarda kahvaltimizi yaptik sonra 1 saat kadar hizli hizli yürüdük. Baktık ortalik kalabaliklasiyor eve kaçtık...
Arzucuğummmm hoşgeldin canım
İnşallah çok güzel geçmiştir kısa tatiliniz
Valla KV konusunda keşke seninki gibi olabilsemMaalesef bende burcumun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum Balık burcuyum ve bazen çok ufak şeylere sevinebilirken çok ufak şeylerede kırılabiliyorum :26:
Ama dediğin gibi hayat insanı pişiriyor zamanlaGeçmişte en ufak şeye üzülüp ağlıyordum ( ki çok çok ağır laflar ve hakaretlerede maruz kaldığım oldu ) hatta resmen hayattan koptuğumda olmuştu ama baktım ben mutsuz oldukca birileri resmen bayram ediyor bende tavrımı değiştirdim zorda olsa
Herkes hak ettiği kadar değer ve saygı görür bundan sonra benden dedim ve o günden sonra beni rahatsız eden bir tek kelime bile olduğunda anında şakayla karışık da olsa gereken cevabı veriyorumEşim de sağ olsun bir gün bile niye öyle yapıyorsun demedi çünkü kendi annesine laf söyleyemediği için en güzelini yapıyorsun hiç beni bulaştırma diyor
Nasılsa hatun beni öylede böylede sevmiyorvarsın bari içimde kalmasın
Rabbim herkese mutluluk, huzur ve iyi geçim versin ....Aminnnnnnnnnnn
Ohhhh çok iyi yapmışsınız valla Nüketciğim
Benim büyük cadı nedense pek bir memnuniyetsizsırf güzel bir gün geçirsin diye Emirgan korusuna gidelim dedi eşim ama hatun daha yolda felaket trafik var diye söylenmeye başladı neymiş nerden çıkmış bu Koru gezisi falan diye Len dedim başka çocuk olsa havalara uçar sen niye böyle yapıyorsun bak işte denizi seyret insanları seyret Oradada bir kare resmini çekmemize izin vermedi ha bire yüzünü kapattıp durdu küçük cadının çeketiyle Kılçıksın kızım sen dedi babası bu seferde ufaklık başladı Beyza kılçıksın sen diye uyardıkta öylelikle sustu oda
Belki Almanyaya gidince bir ay bizden uzak kalınca özlerde biraz daha farklı davranır gelinceo özlemem bol bol geziceğim Anannemle diyor ama eminim 10 gün sonra en geç başlar sizi özledim diye gözlerini şıkırdatmaya
Ergen gerisi hiç Terlik Piskoloğu ile tanışmadı ya ondandır diyorum annem hemen ben sizi döverekmi büyüttüm diyoreeee peşimden babammı terlik sıpıtıyordu diyincede orasını karıştırma diyor
Günaydın Arzu Hoşgeldinnnnn
merhaba kızlar hepinize.ablacım hoşgeldin.. sen gittin gideli bende doğru düzgün giremedim.misafirlerim vardı birde en samimi arkadaşımın nişanı..ipin ucu kaçtı bende..eme en azından artıda değilim..durumum stabil. kızlar bişey sorucam emzirdiğimdenmidir nedir bilmiyorum acaip motivasyonum düşük ..sürekli kaçamak kaçamak..çok yoruluyorum.sonrada yiyorum..sena ablaaaaaaaaaaa duy sesimi accık gaz verin bana .spor salonuna gidiyorum 2 haftadır basen kısmım 5 cm belim 7 cm incelmiş..ama kilo aynı azıcık dikkat etsem gidecek şu kiloalr ama ahhh ben ahhh.yaşlandım mı ne pilav sıfır ekmek sadece sabahları 1 dilim ama tatlıya gelince dayanamıyorum.. nolcak bu halim yaaa buraya da ufaklıklar yüzünden çok girip konuşmalara katılamıyorum.. sürekli burda olmak çok motive ediyo insanı.ama 2 küçükle bu çok zor
as canım.
hoşgeldin diyorum tatilden:)
benimde eşimle yapacağım güzel bir tatile o kadar çok ihtiyacım varki anlatamam
bizim halimiz 4dörtlükmüş gibi gitmiş birde birine borç vermiş zaten adam, yakınlarda öğrendim, oyüzden tatil bu sene bize rüya galiba......
başkası yüzünden biz sıkıntıya giriyoruz yaaa aylarca(( 47:
neyse vermiş artık, olan olmuş. hayırlısı.
bu arada senin KVnin burcu nekine?
tatlı isteğinin artması ile birlikte; sık idrara çıkma, yüreğinin yanması ile bol bol su içme isteği, gece wcye çıkmalar, yüze ateş basması gibi olan hallerde oldumu sende? varsa hangileri var?
ARZu hanım hosgeldnız topıkeeee
Merhaba kızlar ben iyice cozuttum beni bi dövün