- 21 Mart 2011
- 30.279
- 64.505
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ah canım benim yaaaa, inan haline çok üzüldüm
ağlamana........
erkekler bazen bazı şeyleri anlayamıyor canım, mesela ne işi yaptında diyo eşin, orada belkide seni gerçekten anlamıyo.....
oyüzden sen kendini ve isteklerini uygun bi dilde ortaya koymalısın, koymalısınki yavaş yavaş o da sana adapte olmalı, yavaş yavaş seni kabullenmeli, bazen erkekleri zamana bırakarak yönetmek gerek bence, mesela annelerinin sözleriyle gerçekleri göremeyen erkekler var gerçekten hayatta farkında olmadan.
yani kendini ve istekleri istikrarlı olarak ortaya koymalısın uygun bir dille ki dümeni olmayan gemiyi rüzgar götürür yoksa....
değilmi?
ve şunuda unutma bence; hep erkekten yana olmalısın, bu çok mühim bi konu, eşine hep onun tarafında olduğunu hissettirmelisin göstermelisin her zaman, bunuda ne olursa olsun unutma, eksik etme bence.....
ha bi yandanda kendi hedeflerini zamanla hayata geçir tabi:)
yani çoğu zaman; sen BEN demezsen, kise SEN demez.......
ve hayata dairde bence:
saygıyı hiç yitirme, yoksa kaybeden sen olursun....
saygılı oldukça kazanırız bence.
birde bazı insanlar şunu bilmiyolar; yanlışı yanlışla düzeltemezsin, kanla kan temizlenmez....
yani mesela biri yanlış yaptı ise ona kötü davranarak ceza vermek hataaa, çünkü o saygısızlık yapmış, onun bu saygısızlığı senin ona saygısızlık yapabileceğinin hakkını vermez sana, bence bu konuda hayatta çok önemli, herkes yaptığıyla kalır.
ve sakın sakın sakın hayatta kolayına yuvanı yıkma, yıkılmasına izin verme..............
bu arada senin yaş kaç? kaç senelik evlisin sen canım?:) merak ettim.....
ben 2senelik evliyim, bende yeri geldi gerçekten yeni evli olmama rağmen çok çok çok zor zamanlar yaşadım, biraz daha oturdu herşey artık rayına çok şükür, hemde önceden çıkarak severek evlendim ben bu kişi ile.......
sana söylediklerimi tecrübe ettim zamanla, ve onları halada uyguluyorum....
bi evliliğin yerine oturması bence bi 5sene ister en az.....
evlilik hiiiç kolay değil amaaa güzel.
Allahtan dua ile güzelllikler hayırlar huzurlar istemeyi unutma, dua bizim herşeyimiz, arapça ve türkçe dua et.....
dua müminin silahıdır.....
huzurevindeki hiç tanımadığım bir teyzeye birgün sordum; teyzecim hayatı görmüş geçirmiş biri olarak gençlere öğüt verecek olsanız ne söylerdiniz dedim.
teyze bana sadece şunu söyledi: "ALLAH DİYEN ALDANMAZ KIZIM...."
hala bu sözünü unutmuyorum, bende katılıyorum, ve sende hiç unutma bu sözü canım.
öpüyorum canım......
herkese günaydın:)))))))))))))...inş zayıflayarak geçirdiğimiz bi hafta olur.ben sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su, 2,5 su bardağına hazırladığım 9 lu çayı içtim.biraz sac böreği vardı.2 3 lokma ondan yedim.2 küçük kaşıkta irmik helvası yedim.çok doydum nedense.bugünlük kahvaltım bu olsa,yumurta peynir vs yemesem olur mu?
önceden bukadar değildi.ya birileri bişey söyledi o yüzden yapıyo.yada başka bişey var.bilmiyorum ama var bişeyler.önceden bulaşık bırakmayı hiç sevmyen kadın şimdi 3 4 gün biriktiriyo.en az biriktirdiği cuma cumartes pazar ...geçen pazar yıkanan bulaşıklar halen makinede duruyo.okadar yani :)))) yok mu bana akıl hocalığı yapacak bi kul? (((
gunaydin kizlar
herkese hayirli huzurlu bol eksili haftalar
bugunden itibaren 2 gunluk salmanin ardindan toparlama evresine giriyorum.
sabahki menum
08.30
yarim lavas icine
peynir
yumurta
maydanoz
cay
herkese kolay gelsin
mesajını görünce aklıma geldi1 tane kabağı geniş dilimledim.az yağda arkalı önlü haff kızartıp üzerine yoğurt koydum.
birazdan 9 lu çaydan içerim.bugünde su içemedim.çok mu yemişim ne
ben 28 yaşındayım.eylülde 5 sene bitecek evliliğimizde.3.5 yaşında 1 tane oğlum var :) allah bağışlasın..amin :)
mesajını görünce aklıma geldi
öğlenleri işim çok yoğun değilse eve gidip yedim geçen hafta annem kabakları çok ince dilimlemiş saçta ızgara yapmış .kabak hiç yağ görmeden lezzetsiz olur önyargısı ile tattım ama süperdi denemenizi tavsiye ederim.
herkese günaydin, ben güzel havalarda pek evde durmam o nedenle sizler kadar cok giremiyorum, saon yarim saattir sanirim 10 sayfa falan okumak zorunda kaldim. ben sadece ara ara sizlerle olup bilgilerimi paylasmak istiyorum,
su icilme konusunda bir önerim olucak. diyet öncesi günde 2-3 bardak su icen arkadaslar, lütfen ilk 3 ay 1,5 litre daha sonra 3 ay 2 litre yani her 3 ay yarim litre arttirarak su icin...
cünkü vücudunuz cok fazla su tüketmeye aliskin olmadigi icin , vücud bunu yeni bir madde olarak kabul edicek ve depolamaya baslicak. bu da vücutta fazla su birikmesine, böbreklerin asiri calismasina, ve vücuttadaki gerekli minerallerin diski ile atilimini sagliyacaktir.
ictiginiz suyu lütfen idrar ile degil , ter yolu ile atmaya calisin en saglisi bu... ileride kas erimesi yada böbrek sorunlari yasamamak istiyorsaniz. lütfen su konusuna dikkat edin.
bol su demek bol ter demek olsun... su zayiflatir diye bol bol icip oturursaniz, size yarardan ziyade zarari olabilir...
bunun disinda malesef ben yapi olarak menü menü yiyen bir insan degilim, ama vücudum buna aliskin, o nedenle ben cok menü olayini yazmak istemiyorum, sacma sapan cünkü
yanliz izin verirseniz bende kilo cizelgemi yazip biraz sizlerden olumlu motivasyonlar duymak istiyorum
baslangic : 1 0cak : 72 kilo
aktuel : 22. Nisan : 66 kilo
3,5 ayda giden : 6 kilo
en yakin hedefim : 12 Haziran ! bakalim kac olucak
herkese iyi bir hafta diliyorum
kozlem bende sana değişik, kolay, kalorisi çok az ve çok güzel bi tatlı tarifi veriyim:)
ben yeni öğrendim şahsen, belki sende bilmiyorsundur bunu.
kuru kayısıyı ıslat su da biraz, kayısılar yumuşayınca hemen suyunu süz kayısıları bi tabağa al.
sonra çeyrek cevizi tüm halde yumuşamış o kuru kayısının birisinin içine sar ve onu yeee:) afiyet olsun:)
çok leziz gerçekten, bu varken tatlıya hiç gereksinim duymaz insan bence gerçekten.
hımmm, teşekkürler:)
bende bugün kabak yemeği yapacaktım, iyi bi tesadüf oldu:)))
denicem....
üzerine sarımsaklı yoğurtmu koymuş....
benim sacım yokta, teflon tavada da olur galiba?
ooo süpermiş kayısıyı da cevizi de çok severim.şuan regl 3.günümdeyim bitmesine yakın tatlı krizlerim başlar benim çok isabetli bir zamanda denk geldi.
yoğurtlu değil di ızgara tavuk yanında ızgara sebze vardı benim menüde evde kabak olunca onu denemiş annem.Teflon bence de olur bizim saç da teflon zaten.kabaklar çok ince dilimlenince daha iyi oluyor.
afiyet olsun umarım sen de seversin gayet sağlıklı.
mesajını görünce aklıma geldi
öğlenleri işim çok yoğun değilse eve gidip yedim geçen hafta annem kabakları çok ince dilimlemiş saçta ızgara yapmış .kabak hiç yağ görmeden lezzetsiz olur önyargısı ile tattım ama süperdi denemenizi tavsiye ederim.