Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrrrrrrr

Herkese bol enerjili az kalorili bir hafta diliyorum
İnşallah bu haftayıda güzel değerlendirip çok güzel kilolar veririz

herkese günaydin, ben güzel havalarda pek evde durmam o nedenle sizler kadar cok giremiyorum, saon yarim saattir sanirim 10 sayfa falan okumak zorunda kaldim. ben sadece ara ara sizlerle olup bilgilerimi paylasmak istiyorum,

su icilme konusunda bir önerim olucak. diyet öncesi günde 2-3 bardak su icen arkadaslar, lütfen ilk 3 ay 1,5 litre daha sonra 3 ay 2 litre yani her 3 ay yarim litre arttirarak su icin...

cünkü vücudunuz cok fazla su tüketmeye aliskin olmadigi icin , vücud bunu yeni bir madde olarak kabul edicek ve depolamaya baslicak. bu da vücutta fazla su birikmesine, böbreklerin asiri calismasina, ve vücuttadaki gerekli minerallerin diski ile atilimini sagliyacaktir.

ictiginiz suyu lütfen idrar ile degil , ter yolu ile atmaya calisin en saglisi bu... ileride kas erimesi yada böbrek sorunlari yasamamak istiyorsaniz. lütfen su konusuna dikkat edin.

bol su demek bol ter demek olsun... su zayiflatir diye bol bol icip oturursaniz, size yarardan ziyade zarari olabilir...

bunun disinda malesef ben yapi olarak menü menü yiyen bir insan degilim, ama vücudum buna aliskin, o nedenle ben cok menü olayini yazmak istemiyorum, sacma sapan cünkü

yanliz izin verirseniz bende kilo cizelgemi yazip biraz sizlerden olumlu motivasyonlar duymak istiyorum

baslangic : 1 0cak : 72 kilo

aktuel : 22. Nisan : 66 kilo

3,5 ayda giden : 6 kilo

en yakin hedefim : 12 Haziran ! bakalim kac olucak

herkese iyi bir hafta diliyorum

ben 28 yaşındayım.eylülde 5 sene bitecek evliliğimizde.3.5 yaşında 1 tane oğlum var :) allah bağışlasın..amin :)

herkese günaydın:)))))))))))))...inş zayıflayarak geçirdiğimiz bi hafta olur.ben sabah uyanır uyanmaz 2 bardak su, 2,5 su bardağına hazırladığım 9 lu çayı içtim.biraz sac böreği vardı.2 3 lokma ondan yedim.2 küçük kaşıkta irmik helvası yedim.çok doydum nedense.bugünlük kahvaltım bu olsa,yumurta peynir vs yemesem olur mu?

Dooydusasan yeme zaten canım kahvaltın bu oalrak kabul et canım acıktığın proteinli ara öğün yaprsın yoğut ve ya süt içerek

Ya canım sende çok sağlıklı olmasan hafta sonlarına doğru biraz şifayı kapsan falan olmaz mı acaba:)))kendimi kötü hissettim böyle bir akıl verme konusunda fakat iyi niyetin suistimal edilince,eşinin tavırlarına bakılınca ve bana kendi eşimi hatıtlatınca bu aklıma geldi.

kötülükle yada inatla bu konuya çözüm bulacağını sanmıyorum.sen de son derece iyi niyetli davran eşine annesi konusunda olumsuz yorumlarda bulunma bence annesine çok düşkün sanırım (benimki de öyle) ama kendini yıpratmamaya özen göster .senin de kıymetini anlasın bence .sen de kendini iyi hissetmeyebilirsin elin kolun kalkmayabilir.

gunaydin kizlar

herkese hayirli huzurlu bol eksili haftalar
bugunden itibaren 2 gunluk salmanin ardindan toparlama evresine giriyorum.

sabahki menum

08.30
yarim lavas icine
peynir
yumurta
maydanoz
cay

herkese kolay gelsin

aynen hafta sonu bozma tavan yaptı bende de
eşim durmaz yer, o olunca bende 1-2, 1-2 deneme derken gerçek oluyo:))))

1 tane kabağı geniş dilimledim.az yağda arkalı önlü haff kızartıp üzerine yoğurt koydum.

birazdan 9 lu çaydan içerim.bugünde su içemedim.çok mu yemişim ne
mesajını görünce aklıma geldi

öğlenleri işim çok yoğun değilse eve gidip yedim geçen hafta annem kabakları çok ince dilimlemiş saçta ızgara yapmış .kabak hiç yağ görmeden lezzetsiz olur önyargısı ile tattım ama süperdi denemenizi tavsiye ederim.

hımmm, teşekkürler:)
bende bugün kabak yemeği yapacaktım, iyi bi tesadüf oldu:)))
denicem....
üzerine sarımsaklı yoğurtmu koymuş....
benim sacım yokta, teflon tavada da olur galiba?

Merak etmeyin siz, dikkat ederiz biz her konuda.. Zaten sağlıklı beslenerek kilo vermeye çalışıyoruz. Sıkıntı yok yani. Menü olayının nesi saçma geldi anlamadım, yaptığımız yanlışları görüyoruz böylece ve ertesi gün toparlıyoruz. Menü olarak yenmeyen çoğu yiyecek de kilo almaya sebep olabilir öğünleri kaçırmamak gerek..

kozlem bende sana değişik, kolay, kalorisi çok az ve çok güzel bi tatlı tarifi veriyim:)
ben yeni öğrendim şahsen, belki sende bilmiyorsundur bunu.
kuru kayısıyı ıslat su da biraz, kayısılar yumuşayınca hemen suyunu süz kayısıları bi tabağa al.
sonra çeyrek cevizi tüm halde yumuşamış o kuru kayısının birisinin içine sar ve onu yeee:) afiyet olsun:)
çok leziz gerçekten, bu varken tatlıya hiç gereksinim duymaz insan bence gerçekten.

Merhabalarr iyi haftalar dilerim.

hafta sonunu abartmadan atlattım şükür detaylarını yazmayım kontrollüydüm.cuma akşamı biraz abarttım ama yine de çok değildi.
bugün için programımı yazıyorum:
sabah:
1domates,yarım salatalık,1sivri biber minik küp doğradım üzerine kekik ,tuz ve zeytinyağı (bir kaç damla psikolojik olmadan olmuyo) içersine 1 parmak kalınlığında beyaz peynir
yarım dilim kepek ekmek
çay

ara: nescafe

öğle:1 bardak light süt,2 kaşık çavdar 2kaşık yulaf ezmesi,1,5 kaşık iri çekilmiş ceviz,2 adet kayısı,tarçın

ara: salatalık

akşam: 1 porsiyon barbunya ve bol salata

3 lt su
15 dk yürüdüm
akşam da 15-20 dk oğlumla dans edip kudurmak ve 5dk kadar mekik çekmek planım

her fırsatta da yeşil çay tüketmek planlarım arasında:)

ooo süpermiş kayısıyı da cevizi de çok severim.şuan regl 3.günümdeyim bitmesine yakın tatlı krizlerim başlar benim çok isabetli bir zamanda denk geldi.

hımmm, teşekkürler:)
bende bugün kabak yemeği yapacaktım, iyi bi tesadüf oldu:)))
denicem....
üzerine sarımsaklı yoğurtmu koymuş....
benim sacım yokta, teflon tavada da olur galiba?

yoğurtlu değil di ızgara tavuk yanında ızgara sebze vardı benim menüde evde kabak olunca onu denemiş annem.Teflon bence de olur bizim saç da teflon zaten.kabaklar çok ince dilimlenince daha iyi oluyor.
afiyet olsun umarım sen de seversin gayet sağlıklı.

ooo süpermiş kayısıyı da cevizi de çok severim.şuan regl 3.günümdeyim bitmesine yakın tatlı krizlerim başlar benim çok isabetli bir zamanda denk geldi.

seninkide:)

sağol canım inşaallah.

Bugünki menümüde kesinleştiği için yazabilirim

Sabah;
Uyanır uyanmaz 1 büyük fincan az limonlu ılık su

Kahvaltı;
1 kase Nesfit yarım yağlı sütle ( arada değişiklik olsun diye aldım ve gerçekten tok tutuyor ) ( 13 )
1 büyük fincan 7 otlu çay ( 0 )

ara;
az şekerli Türkkahvesi ( 0 )

Öğlen; / Kızın okuldan gelince hazırlıksız yakalandım büyük kızımda gelirken arkadaşları için Kola almış dayanamadım :26:
1 Kaşarlı Tost ( 16 )
1 / 2 bardak Kola ( 12 )

ara;
1 Büyük fincan 9lu Çay

Akşam;
1 tabak ıspanak ( 8 )
1/2 kase yoğurt ( 6 )

gece;
1 büyük fincan Yeşil çay ( 0 )

Bugünlük toplam; 55 Puanlık Karbonhidrat tüketmiş olacağım Aslında o tostla kola olmayaydı iyidide oldu bir kere
Neyse olmuşla ölmüşe çare yok Nasılsa 3 gün Ayşeciğimin detoksunu yapacağım o arada fazlasıyla acısı çıkar

bu ne yaa:S. öğünler karıştı bugün

sabah doğru düzgün bişi yemedim zaten.öğlen çeyrek ekmekten çok çok azdı tavuk döner ve 3 top dondurma yedim.ne biçim bi menü oldu?? ama nedense çok tokum hee

a bende deniyim.... ben de kabak seviyorum...
Yogun bir pazartesi geçiyorum...aksami etmisim.
Yarin 23 nisan nese doluyor insan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…