- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
Bende kader evet takmamaya çalışıyorum İş ilanların bakmaya devammmm...İnşallah canım Cuma günükü çıkacak rakam yüksek olur
INSAllah canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende kader evet takmamaya çalışıyorum İş ilanların bakmaya devammmm...İnşallah canım Cuma günükü çıkacak rakam yüksek olur
INSAllah canımmm
gunaydın kızcelerrrrrrrrrr
dunku menum efem
sabah
2 dılım cavdar
peynır
zeytın 5 adet
yumurta
ara
elma
ogle
4 mınık tavuj nugget
cok az sahanda yumurta
1 bardak ayran
ara
cok az antep 5-6 adet
sekersız neskafe
aksam
tavuk
2 adet kofte ( annem yapmıs guzeldı)
3 lt su
veee sabahına 900 gr ucmus gıtmıs efemmmmmmmmmmmmmmmmmm vede super olmus zıra son 4 gundur abarmıstım bu ılac gıbı geldııı
Merabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sizi çevrimiçi gördüm bi de sayfa o kadar uzun ki okuyamadım büyük bir çoğunlugunu.Benim ağustosta inş düğünüm ve20 kilo kadar fazlam var üye oldum amacım kpssye yönelikti fakatbu sayfa çok dikkatimi çekti ramazana kadar 2 ay var ben bu diyeti uygulasam fazla spor yapmadan kaç kilo verebilirim acaba siz kilo kaybettiniz mi acaba?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Melek Arzu yarın gelecek demiiii??
Merabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sizi çevrimiçi gördüm bi de sayfa o kadar uzun ki okuyamadım büyük bir çoğunlugunu.Benim ağustosta inş düğünüm ve20 kilo kadar fazlam var üye oldum amacım kpssye yönelikti fakatbu sayfa çok dikkatimi çekti ramazana kadar 2 ay var ben bu diyeti uygulasam fazla spor yapmadan kaç kilo verebilirim acaba siz kilo kaybettiniz mi acaba?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
şekerciklerim selam
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyleyoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden buraya yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın
ohh sefan olsun banuşumSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr
Hele şükür gelebildim :122:
Malum bugün 23 Nisan o yüzden sabah erkenden kalkıp okula gittik. Büyük cadım orkestrada gitar çaldı ama okadar kalabalık vardı ki kızı bir tek sahneye çıkarken birde inerken görebildik
Zaten resmimi çekmeyin diye tembihlemişti hiç anasına çekmemiş nefret ediyor resim çekilmekten
Sonrada ailecek Emirgan Korusuna gittik biraz gezip çimlere oturup sohbet ettik eşimle
Küçük kuzu deli gibi koştu durdu laleleri koklayıp durdu Fakat öyle böyle değildi kalabalık zor çıktık döndüşte Korudan
İnanılmaz güzeldi heryer ve mis gibi kokuyordu
Çok iyi geldi Eşim artık ayda bir de olsa adam gibi ailece gezi günü düzenleyelim dedi Ay başındada Havacılık müzesine gideceğiz inşallah
Yaşasın Baharrrrrrrrrrrr
Canım aramıza hoşgeldin
Valla fazla spor yapmadan demişsin ama hayatına az da olsa sporu ekleyebilirsen bence 2 ayda 10 kilodan fazla bile gider Şu an kaç kilosun bilmiyorum ama en azından sporla sıkılaşacağın için 10 kiloda versen 15 vermiş gibi görüneceksin
Umarım düğününe kadar çok güzel kilolar verip kuğu gibi gelin olursun
Gazan mübarek olsun canım
Canım sana kolay gelsin
İnşallah herşey gönlünce olur ve sınavların çok güzel geçer Nişanınızda inşallah çok çok güzel geçer
Allah yardımcın olsun
Ben seni nasılsa her türlü bulur iyi haberlerini alırım gözüm üzerinde ona göre cıtır kayınvalide bende peşinden gelmeye gayret ediyorum
xay'im vedalaşmiyoruz tabiki... hersey güzel olacak az yor kendini....
engin sena hos geldin... erenjin bol geliyor süper...
cecosum, büyük cadiyi tebrik ediyor yanaklarından öpüyorum.. allah daha güzel günleride göstersin....
Bu tatil günleri gerçekten böyle hiç bir yerde adim atilmiyor.
Bizde sabah, esofmanlarimizi giyip, kahvaltimizi alip pendik sahile gittik banklarda kahvaltimizi yaptik sonra 1 saat kadar hizli hizli yürüdük. Baktık ortalik kalabaliklasiyor eve kaçtık...
s.a kızlarr ben geldimm
bikaç saat oluyor istye adım atalı tatil çok güzel geçti baya bir kafa dinledim yalnız melek hanım mesajlarıyla hiç rahat vermedüü banaa
geçmişi okudum kv muhabbetleri yapılmış ben ateş gurubuyum kimseye laf söz ettirmem korkan benden korksun kimseye kendimi ezdirmem ben kendime deqer veriyorum istemeden kimse bana bişey yaptıramaz yay burcuyum özgürlük yanım biraz fazlaca...laf anlamaz söz dinlemez cinstenim kafama yatmayan hiçbir şeyi yapmam...hayat beni pişirdi artık hiçbirşeye duygusal yaklaşmıyorum...ben üzüleceksem karşımdakide üzülecek yok öyle tek taraflı acı çekmek...gerektiqi yerde aqzıma geleni sayarım..aqırdır laflarım...beni tanıyan tanır herkez ona göre konuşur...iyimser yanım hepsinden baskındır ama hakedene...kvye gelince aqzıyla kuş tutsa yaranamaz...bu konuda diyebileceqim tek şey tabiri caizse ''yaşasın kötülük''
s.a kızlarr ben geldimm
bikaç saat oluyor istye adım atalı tatil çok güzel geçti baya bir kafa dinledim yalnız melek hanım mesajlarıyla hiç rahat vermedüü banaa
geçmişi okudum kv muhabbetleri yapılmış ben ateş gurubuyum kimseye laf söz ettirmem korkan benden korksun kimseye kendimi ezdirmem ben kendime deqer veriyorum istemeden kimse bana bişey yaptıramaz yay burcuyum özgürlük yanım biraz fazlaca...laf anlamaz söz dinlemez cinstenim kafama yatmayan hiçbir şeyi yapmam...hayat beni pişirdi artık hiçbirşeye duygusal yaklaşmıyorum...ben üzüleceksem karşımdakide üzülecek yok öyle tek taraflı acı çekmek...gerektiqi yerde aqzıma geleni sayarım..aqırdır laflarım...beni tanıyan tanır herkez ona göre konuşur...iyimser yanım hepsinden baskındır ama hakedene...kvye gelince aqzıyla kuş tutsa yaranamaz...bu konuda diyebileceqim tek şey tabiri caizse ''yaşasın kötülük''
Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:
Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani