Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

merhabalar....
dün menümü uygulayamadım ama mutsuz değilim çünkü kaçamak yapardım uygulayamazdım dün iş ve gelen giden yoğunluğundan dolayı fırsatım olmadı eve 20:30 da gidebildim o satten sonra da birşey yemedim.
bugün ki menüm:
kashvaltı :1 dilim kepek ekmek
domates,salatalık,acı biber,az peynir,kekik ve birkaç damla zeytinyağı karışımım

ara:sade nescafe

öğlen :mavi yeşil light peynirli kraker

ara:meyve

2.ara: 1 bardak light süt

akşam : islim kebabı (gündüz bu yemek için aç kaldım:)),salata

ara : yok yeşil çay olabilir yada

Merabalar kusura bakmayın rahatsız ediyorum ama sizi çevrimiçi gördüm bi de sayfa o kadar uzun ki okuyamadım büyük bir çoğunlugunu.Benim ağustosta inş düğünüm ve20 kilo kadar fazlam var üye oldum amacım kpssye yönelikti fakatbu sayfa çok dikkatimi çekti ramazana kadar 2 ay var ben bu diyeti uygulasam fazla spor yapmadan kaç kilo verebilirim acaba siz kilo kaybettiniz mi acaba?yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Ben benim cevabimi vereyim,
Bir ay içinde 4 ila 6 kilo vermeyi sağlıklı buluyorum. Bence hangi diyeti yaparsan yap, 2 ay içinde verilebicek en sağlğklı kilo 10-12 kilo gibi bir rakam. Hoş ben bunuda başaramadım. 20 kasim 2012 de diyete başladım. Toplam 5 ayda 16 kilocuk verebilmisim... Diyete başlamak birşeydir. 2 ayda 20 kilo veremem nasilsa deyip vazgeçmeyin. başlayın..

şekerciklerim selam
yoğun bir döneme giriyorum ve hakkaten yetişemiyorum artık.
mayıs ve haziranın ilk haftası aöf sınavlarım var,yine haziranda oğlumun nişanını yapıcaz Allah nasip ederse.
haliyleyoğun bir şekilde ders çalışmam gerek, hem de nişan için hazırlıklara başlamalıyım.
o yüzden buraya yazamıcam,diğer sayfalarada aynı şeyi belirticem bir tek cuma yarışmasına katıldığım 8.takım a yazmaya devam edicem yoksa kilolarım alır başını gider
bir müddet misafiriniz oldum,hakkınızı helal edin
inşallah herkes azimle sabırla yoluna devam eder ve istedikleri kiloya inerler
ne yaparsanız yapın,önce kendiniz için yapın
hepinizi çok seviyorum,hoşçakalın

Melek Arzu yarın gelecek demiiii??

yolda su an kuzıııı muhtemelen bogaz trafıgınde sıkıstı kaldı dedım ona bensız gtme dıye ama dınleyen kım

canım tabıkı yardımcı olurum agustosa kadar eger bu beslenme lıstesını uygularsan 20 kıloya yakın kesın verırsın canım

Son düzenleme:
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrrr

Hele şükür gelebildim :122:
Malum bugün 23 Nisan o yüzden sabah erkenden kalkıp okula gittik. Büyük cadım orkestrada gitar çaldı ama okadar kalabalık vardı ki kızı bir tek sahneye çıkarken birde inerken görebildik
Zaten resmimi çekmeyin diye tembihlemişti hiç anasına çekmemiş nefret ediyor resim çekilmekten
Sonrada ailecek Emirgan Korusuna gittik biraz gezip çimlere oturup sohbet ettik eşimle
Küçük kuzu deli gibi koştu durdu laleleri koklayıp durdu Fakat öyle böyle değildi kalabalık zor çıktık döndüşte Korudan
İnanılmaz güzeldi heryer ve mis gibi kokuyordu
Çok iyi geldi Eşim artık ayda bir de olsa adam gibi ailece gezi günü düzenleyelim dedi Ay başındada Havacılık müzesine gideceğiz inşallah
Yaşasın Baharrrrrrrrrrrr

Canım aramıza hoşgeldin
Valla fazla spor yapmadan demişsin ama hayatına az da olsa sporu ekleyebilirsen bence 2 ayda 10 kilodan fazla bile gider Şu an kaç kilosun bilmiyorum ama en azından sporla sıkılaşacağın için 10 kiloda versen 15 vermiş gibi görüneceksin
Umarım düğününe kadar çok güzel kilolar verip kuğu gibi gelin olursun
Gazan mübarek olsun canım

Canım sana kolay gelsin
İnşallah herşey gönlünce olur ve sınavların çok güzel geçer Nişanınızda inşallah çok çok güzel geçer
Allah yardımcın olsun
Ben seni nasılsa her türlü bulur iyi haberlerini alırım gözüm üzerinde ona göre cıtır kayınvalide bende peşinden gelmeye gayret ediyorum

ohh sefan olsun banuşum
çok teşekkür ederim tatlım amin inşallah
bir tel kadar yakınız nasılolsa

s.a kızlarr ben geldimm
bikaç saat oluyor istye adım atalı tatil çok güzel geçti baya bir kafa dinledim yalnız melek hanım mesajlarıyla hiç rahat vermedüü banaa

geçmişi okudum kv muhabbetleri yapılmış ben ateş gurubuyum kimseye laf söz ettirmem korkan benden korksun kimseye kendimi ezdirmem ben kendime deqer veriyorum istemeden kimse bana bişey yaptıramaz yay burcuyum özgürlük yanım biraz fazlaca...laf anlamaz söz dinlemez cinstenim kafama yatmayan hiçbir şeyi yapmam...hayat beni pişirdi artık hiçbirşeye duygusal yaklaşmıyorum...ben üzüleceksem karşımdakide üzülecek yok öyle tek taraflı acı çekmek...gerektiqi yerde aqzıma geleni sayarım..aqırdır laflarım...beni tanıyan tanır herkez ona göre konuşur...iyimser yanım hepsinden baskındır ama hakedene...kvye gelince aqzıyla kuş tutsa yaranamaz...bu konuda diyebileceqim tek şey tabiri caizse ''yaşasın kötülük''

xay'im vedalaşmiyoruz tabiki... hersey güzel olacak az yor kendini....

engin sena hos geldin... erenjin bol geliyor süper...

cecosum, büyük cadiyi tebrik ediyor yanaklarından öpüyorum.. allah daha güzel günleride göstersin....
Bu tatil günleri gerçekten böyle hiç bir yerde adim atilmiyor.
Bizde sabah, esofmanlarimizi giyip, kahvaltimizi alip pendik sahile gittik banklarda kahvaltimizi yaptik sonra 1 saat kadar hizli hizli yürüdük. Baktık ortalik kalabaliklasiyor eve kaçtık...

Arzucuğummmm hoşgeldin canım
İnşallah çok güzel geçmiştir kısa tatiliniz
Valla KV konusunda keşke seninki gibi olabilsem Maalesef bende burcumun özelliklerini fazlasıyla taşıyorum Balık burcuyum ve bazen çok ufak şeylere sevinebilirken çok ufak şeylerede kırılabiliyorum :26:
Ama dediğin gibi hayat insanı pişiriyor zamanla Geçmişte en ufak şeye üzülüp ağlıyordum ( ki çok çok ağır laflar ve hakaretlerede maruz kaldığım oldu ) hatta resmen hayattan koptuğumda olmuştu ama baktım ben mutsuz oldukca birileri resmen bayram ediyor bende tavrımı değiştirdim zorda olsa
Herkes hak ettiği kadar değer ve saygı görür bundan sonra benden dedim ve o günden sonra beni rahatsız eden bir tek kelime bile olduğunda anında şakayla karışık da olsa gereken cevabı veriyorum Eşim de sağ olsun bir gün bile niye öyle yapıyorsun demedi çünkü kendi annesine laf söyleyemediği için en güzelini yapıyorsun hiç beni bulaştırma diyor
Nasılsa hatun beni öylede böylede sevmiyor varsın bari içimde kalmasın

Rabbim herkese mutluluk, huzur ve iyi geçim versin ....Aminnnnnnnnnnn

Ohhhh çok iyi yapmışsınız valla Nüketciğim
Benim büyük cadı nedense pek bir memnuniyetsiz sırf güzel bir gün geçirsin diye Emirgan korusuna gidelim dedi eşim ama hatun daha yolda felaket trafik var diye söylenmeye başladı neymiş nerden çıkmış bu Koru gezisi falan diye Len dedim başka çocuk olsa havalara uçar sen niye böyle yapıyorsun bak işte denizi seyret insanları seyret Oradada bir kare resmini çekmemize izin vermedi ha bire yüzünü kapattıp durdu küçük cadının çeketiyle Kılçıksın kızım sen dedi babası bu seferde ufaklık başladı Beyza kılçıksın sen diye uyardıkta öylelikle sustu oda
Belki Almanyaya gidince bir ay bizden uzak kalınca özlerde biraz daha farklı davranır gelince o özlemem bol bol geziceğim Anannemle diyor ama eminim 10 gün sonra en geç başlar sizi özledim diye gözlerini şıkırdatmaya
Ergen gerisi hiç Terlik Piskoloğu ile tanışmadı ya ondandır diyorum annem hemen ben sizi döverekmi büyüttüm diyor eeee peşimden babammı terlik sıpıtıyordu diyincede orasını karıştırma diyor

Günaydın Arzu Hoşgeldinnnnn

guanydın kızlarrrrr

hafta sonu nasıl abarıp tavana cıktımsa dokuntulerını hala toplamaya calısıyorum

dunku menum

sabah
1 dılım uno denge 6
peynır 0,5p
zeytın 1 p
yumurta 0p

ara
yok

ogle
salcalı bıberlı kofte 4 p
4 kasık bulgur 10 p
cacık kucuk kase 4 p

ara
100 gr yesıl erık 6 p

aksam
yagsuz tavuk sote 0 p
marul salatası 4 p

3 lt su

35,5 ıle gunu kapamısım

veeeeeeeeeeeeee bugunku menum

sabah
1 dılım uno denge 6 p
peynır 0,5 p
zeytın 1 p
yumurta 0 p

ara
yok

benden sana rhat anca mezarda kuzıııııııııııııııııı ( allah gecınden vırsın tabbe )

Kızlar size sorum olacak.Son zamanlarda 3 haftadır falannn ciddi anlamda ama anlatamam canım tatlı çekiyorrr .
Çikolata falan fark etmez ama özelikle sütlü tatlı dondurma ne oldu anlamıyorum valla her Cumartesi sütlü tatlı yapıyorum eve,e Hafta içi ise dün mesela normal de baklavaya çok rahat"hayır" diyebilen ben baklava"hayır" diyemedim.Birde ben devamlı tarçın çubuğu kullanıyorum yani şeker krizi olmaması lazım ama bilmiyorum çok fazla canımı sıkıyor.:44:

Aslında vaktim olsa kan şekerimi ölçtürmek istiyorum ya şeker var yada iş yeri çok karışık ben mutsuzum tatlı yemeye bağladım olayı başka bir neden ise hamile olma ihtimali (ama hiç belirti yok daha yeni bitti regl dönemim) Mesla şu an ah tatlı olsa da yeem diyorum okadar yani

cıgdemım kan sekerın dusmus sanırım mumkun mertebe az ucundan yemeye calıs

merhaba kızlar hepinize.ablacım hoşgeldin..sen gittin gideli bende doğru düzgün giremedim.misafirlerim vardı birde en samimi arkadaşımın nişanı..ipin ucu kaçtı bende..eme en azından artıda değilim..durumum stabil.kızlar bişey sorucam emzirdiğimdenmidir nedir bilmiyorum acaip motivasyonum düşük ..sürekli kaçamak kaçamak..çok yoruluyorum.sonrada yiyorum..sena ablaaaaaaaaaaa duy sesimi accık gaz verin bana.spor salonuna gidiyorum 2 haftadır basen kısmım 5 cm belim 7 cm incelmiş..ama kilo aynı azıcık dikkat etsem gidecek şu kiloalr ama ahhh ben ahhh.yaşlandım mı nepilav sıfır ekmek sadece sabahları 1 dilim ama tatlıya gelince dayanamıyorum..nolcak bu halim yaaa buraya da ufaklıklar yüzünden çok girip konuşmalara katılamıyorum..sürekli burda olmak çok motive ediyo insanı.ama 2 küçükle bu çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…