- 2 Ağustos 2009
- 1.760
- 14
ayyy aynı yorumları yapmışız ben de sen gelemezsin diye yorum yapayım dedim dihoşgeldin canım aramızabirlikten kuvvet doqar ilkesiyle hep beraber burda kilo vermeye çalışıyoruz..sorunumuz aynı...yani aynı dili konuşuyoruz...bundan dolayı bu sürecin arkadaşlar içinde keyifli geçtiqini düşünüyorum...sende geldin aramıza..bırakmazsan devam edersen buraya bikaç aya kalmaz ciddi bir kilo kaybın olur...sen bile anlayamzsın nasıl verdiqini...burası okadar güzel bir platformki baqımlılık haline geliyor...umarın sende kalıcı olur ve hedefine ulaşırsın cnm..
ooo karbon yaramış benim bitanemekıss yoksa tatilmi yaradı eriyip gitmişsin bakıyorumda
bende yesem yesemm yesemmmmm ama kilo almasamm
ehh be güzelim hadi ekmek kadayıfını yemişsin ne diye akşamına birde makarna yiyosunnazcık hevs olsun içinde..önce 80leri gör sonrada 70leri...çıtır olduqunu görmek istiyorum lütfen biraz gayret göster
canım onlar tek başına asla kilo verdirmez...ancak takviye ürünlerdir...
çok acıktım napıyım yokyemiceksin canım...makarna uqruna kilo alıcaksın...2 öqün ekmek yeme sadece sabah ye cnm...yoksa kilo vermen sekteye uqrar..
bayılıyorum senin menülerine...uyarıcak hiçbişey yok çokçok mükemmel
hoşgeldin canım..motivasyon için birbirimize ihtiyacımız var...onun için burdayız...başarıcaz inşallah hep beraber
aynı gün çubuk kraker ve biber dolmasıı
canım her öqün ekmek yemişsin :26:
canım menün güzel ama keşke öqlenle akşam yer deqiştirse
valla karbon yaradı gerçekten bu güb bozuldu ama.artık yarın biraz devam ederim umarım çünkü annemlerde olucam.
iiyim canım bi sinir var üstümde onun dışında iyiyim.akşam kayınvalideler vardı.gittiler ben de buraya attım kendimi.yemek kursunamı gidiyosun yoksa sen :26:
hmm iyi ozaman tamam canım
kıss yoksa sendemi flashı izliyosun :124::124::124::124:
iyiyim bende canım misafirlerim vardı...akşamda hep beraber avmye gittik..yorgunluk var biraz..yarında biz gezmeye gidiyoruzöbür günde lüleburgaza gidicez ama akşama gelicez
seherimmm nasılsın aşkımmmm
biz de sanaaaaaaiyi akşamlar ...
sağolun kızlarrr yorumlarınız için.....
sena seher bende sizin youmlarınıza bayılıyorum
bende kızlara makarna patates akşamları yemeyin dedim ama pek etkili olmadı
gerçekten psikolojik bi de ekmek çok cazip geliyo bize çıtır çıtır şööle yemeğin suyuna banıcaksınnntatlım psikolojik olarak öyle sanıyorsun...ekmek seni acıktırır...ekmeqe konsantre olmuşsun yediqin zaman acıkmıcanı düşünerek rahatlıyorsun...yani beynini önceden bu şekilde kuruyosun...bak ben biraz önce acıktım..halbuki karnım tok yemek yemiştim...gidip ekmek yada yasak bişeyler yiyeceqime süt ısıttım şimdi sıcacık onu içiyorum...hem tok tutuyor hemde protein içeriyor...ekmeqi sadece kahvaltıda yiyelim onun dışında sofraya ekmek koymayalım..biz 4 kişilik bir aileyiz...2 çocuqum var..buna raqmen kahvaltı dışında sofraya ekmek koymuyorum..oqlum çok kiloluydu özellikle mide kısmı inanılmaz sivriydi..2-3 aydır fidan gibi oldu...yani bazı şeyleri deqiştirmemiz gerekiyor..inan herşey bizim elimizde...
anliyorum haklisin tabi.zaten hersey psikolojik.beyinde bitiyo .ama bisey daha sorucam;beyaz ekmekle diyet ekmeklerinin arasinda bi fark vardir sonucta dimi?:26: yani daha fazla tok tutma ozelligi,vucutta yakilmasi daha kolay.....ayyy saf gibi takildim ben bu ekmege.ne zaman vazgecerim bilmem.ama onceden 1 beyaz ekmekten fazlasini yiyen bitiren biri olarak, gunde kagit kadar ustelik minnacik 3 dilim DIYET ekmegi benim icin buyuuk bir gelisme.(diyetisyenim neden her ogunde bana ekmek ye 1 dilim dediki:26: )off
canım arada fark tabiki var.beyaz ekmek kan şekerini çabuk yükseltir ve çabuk düşürür.ama bunun dışındaki ekmekler kan şekerini geç düşürdüğü için açlık geç hissedilir.ama kalorileri aynıııı