Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

selamlar.. bugün baya bi yorucu gecti benim icin. Sabah 5 gibi ise gittim isten sonra da alisverise sonra eve gelip yemek yaptim derken bu saati buldu.. Aslinda spor yapsam iyi olur ama hic halim yok. Bugün tartildim 1 gr. bile vermemisim :KK43:

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
renkli biber
salatalik

ara
4 badem

öglen
1 kase corba
salata

ara
2 ceviz

aksam
1 kase mercimek corbasi
4 köfte ( izgarada yaptim )
4 kasik yogurt

menumu tekrar yazmk istiyooruummm :KK53:

uyanınca
2 adet günkurusu kayısı, 1 bardak su

Sabah 08.15
1 açma

ARa 10.30
2 adet hurma, 2 adet gün kurusu kayısı

ÖĞLE 12.30
1 rosto köfte, 2 çatal patates püresi
2 yk pilav :KK56: (sabah iyi kahvaltı edemeyince acıkıyor insan :KK57: )

ARA 15.30
6 adet kan üzümü

Akşam 19.30
1 tabak patates salatası ( sirkeli bol limonlu az yağlı)
2 adet salam :KK9:

nasıl buldunızzz :emir_bebek:

Merhaba kızlar benıde alın aranıza....
Bir çok kere denedim!!!
Gecen sene dıyetısyene gıttıgımde 79 dum ve 70 e kadar ınmıstım ancak suan 83 kıloyum nolucak bu boyle sankı her gun her gun bırsey yedıkce hemen artıyor aclıga zaten hıc dayanamıyorum oglen yemegını atlasam aksam elım ayagım tıtrıyor daha cok saldırıyorum ve daha cok yıyorum...çalıştıgım ıcın buralarda sebze yada sulu yemek tarzı bıyerler yok evde n getırmeyede usendıgım ıcın hergun FAstfood yıyorum :KK43: Birgün burger irgün kfc bnun boyle gıtmeyecegını cok ıyı bılıyorum suan sözlüyüm Ve sözlenırken bılke kıloluydum 78 dım amadaha sozlenelı bırkac ay olmasına ragmen 83um kı ona kılolu dıyordum ılk defa bu kılooyu goruyorum :KK50: evlememıze bı 3sene var ama erginsena senın dedıgın gıbı benımde bı gelınlık hayalım var ve nerde onun resmını gorsem evlenırken kesınlıkle zayıf olmam gerek dıyorum...ve sımdıden baslıcam dıyorum ama baslıyorum bı bakıyorum kendımı fastfd yerken buluyorum sonrada amannnnn nasılsa daha cok varmıs dıyp yemege devam ama ardından 1saat gecıyor of ben ne yaptım dıyorum :KK43: Bu nasıl duzelcek nasıl olcak bılmıyorum bırde en kotu alıskanlıgım cola ıcıyorumm kolasız sofraya oturmam ...oysakı o dıyetıysene gıttıgım zaman 1,5-2 ay boyunca hıc ıcmemıstım ıcmedıgımde aslında kendımı daha dınc hıssedıyorum ertesı gun rahat uyanabılıyorum..bunun kılo ıle orantılı oldugunu dusunuyorum ... Yanı nekdar kılolysan okadar uyku ıstıyor vucut hantallasıyor cunku ama zayfladıkca aktıflesıyorsun....Banada bı yardım kızlar....:KK43:
hoşgeldin canım aramıza :KK3: birlikten kuvvet doqar ilkesiyle hep beraber burda kilo vermeye çalışıyoruz..sorunumuz aynı...yani aynı dili konuşuyoruz...bundan dolayı bu sürecin arkadaşlar içinde keyifli geçtiqini düşünüyorum...sende geldin aramıza..bırakmazsan devam edersen buraya bikaç aya kalmaz ciddi bir kilo kaybın olur...sen bile anlayamzsın nasıl verdiqini...burası okadar güzel bir platformki baqımlılık haline geliyor...umarın sende kalıcı olur ve hedefine ulaşırsın cnm..
şekerim ben hep bunu söylüyorum kendime.şööle bi 58 falan olsam sonra 60 çıksam da kaldırırım zaten.

tatlım yoğunluğunu atlat da eminim çok çabuk verirsin kiloları.kolay gesin canımcım.ben de iyiyim tatlım bu aralar karbonhidrat diyeti yapıyom bu 3. gün ama az önce 1 çikolata yedim.ama azimliyim başarıcam bu sefer.aşağıda 2 günün sonucunu yazıcam.tatil de iyi canım dinleniyorum bol bol.vee tabi temizlik hiç bitmiyo.

hoş geldin bilgeciiimmmm.

siz bilmiyoosunuz arada benim gibi süpürge falan tutturun da bilsin bakalım nasıl oluyo oturmakkk.:KK47::KK47:

tebrikler canımmm.artık ben de 6 lara dönmek istiyorum.

kolay gelsinnnn.

ben de baktım canım çok güzel bilgiler verdi.

hoşgeldin canım nelere dikkat etmemiz gerketiğini yazıcam şimdi.bak ben de çalışıyorum öğretmenim.okulda öğle yemeği yapılıyo ama yapılmadığında ben köfte tavuk gibi şeyler hazırlayıp götürüyodum.akşam pişiriyorum çok hem akşam yemeği oluyo hem de ertesi gün okula götürüyorum.sen de bunu denemelisin.o fastfoodların içinde neler var bilsen yiyemezsin zaten:KK20::KK20:

vee kızlarrrr cumartesi ve pazar listelerimi paylaştım biliyosunz.cuma bildirimim:71.7 idi.bu sabah:70.6:))))))):KK52::KK52::KK52::KK52: 1.100 kg gitmiş.az önce 1 çikolata yedim bunun dışında bu sabah da güzeldi.öğle köfte var.akşama bakıcam artık.akşam k.validemler var sonra menümü paylaşırım.
ooo karbon yaramış benim bitaneme :nazar: kıss yoksa tatilmi yaradı eriyip gitmişsin bakıyorumda :KK53:
arkadaslar kilo almak isteyenlerin topigine gittim bakindim biraz.ne yesek ne yesek deyip duruyolar:KK50:.hadi kalk tost ye,olmaddi sekerli biseyler ya.....bu ne ya:KK57: inat gibi ...moral kalmadi.bakmiycam bidaha oraya:KK19:

bugun utu yaptim 1 sepet.ama o kadar birikmis ki 1 sepet daha var.belimi dinlendiriyorum simdi ama devam edemiycem sanirim.cokyoruldum oturarak yaptim ustelik.ooof offf neden hic isler bitmiyoki.ondan once de esim geldi bi ara ustalara bakmaya gelmisken $u koltuklari kaldiriver de altini supureyim dedim.kaldirdi saolsun ohh icim rahat etti.butun evi supurdum.bi taraftan da batiyo tabi insaat olunca amaben raziyim.sikayet yok sonra cok guzel olacak biliyorum.bikac hafta sabretmeliyim:KK4:
bende yesem yesemm yesemmmmm ama kilo almasamm :KK24::KK24:
sabah kalktım tartıldım yine 90ı vurmuşum
kahvaltı önce 1 bardak ılık su 2 dilim çavdar ekmeği tere 1 yumurta biraz pynir
ara da 1 mandalina
öğlen yemeği 1 kase yoğurtluçorba 1porsiyon patatesli köfte veeee yemekte ekmek kadayıfı öıkmış 1 dilimin yarısı
ara 1 küçük elma
akşama yağsız makarna salatası yoğurt çok su içemedi akşam biraz içeyim bari
ehh be güzelim hadi ekmek kadayıfını yemişsin ne diye akşamına birde makarna yiyosunn :KK4: azcık hevs olsun içinde..önce 80leri gör sonrada 70leri...çıtır olduqunu görmek istiyorum lütfen biraz gayret göster :KK6:
Kızlar attara gittim yeşil çay almaya kadının biri bi ilaç almış galiba elemana diyor ki bu zayıflatır diyo ama zayıflatmadı beni çocuk soruyo şimdi, abla susattı mı;evet iştahını kesti mi; evet şişkinliğin gitti mi; evet :KK12: ee daha ne diyo kadın diyo ki ama tartı aynı gösteriyo :KK70: bana başka ilaç ver yaksın şu yağlarımı diyo çocuk dedi ki abla bu yakmadıysa burdaki bütün ürünleri 5 sene aralıksız kullansan yanmaz gene o yağlar :KK33: ben dedim ki abla diyet varmı yoo ilaç kullanıyom işte diyo dedim ki ikimizde zayıflamak istiyoruz ama ben sabahtan beri aç geziyorum resmen bu işte bi terslik yokmu :KK56: olsun ben bide şu macunu kullanayım diyo dedim ki aaah ah ablacım varsa öyylee her istediğini yiyerek zayıflatan bi ilaç bende alayım ama yokkk.Attara bi girdim biberiyeden tut keik mate yeşil çay herşey yağ yakıyo ama yanan tüten bişey yok bizde daha :78::116:
canım onlar tek başına asla kilo verdirmez...ancak takviye ürünlerdir...
BENİM BUGÜN Kü MENÜM

Sabah: Bir bardak su 1 dilim ekmek bi dilim peynir 2 zeytin (öğlene kadar iştahım yoktu o yüzdn böyle geçiştirdim)
Ara: Bir büyük elmanın yarısııı
Öğlen: yine 1 dilim ekmek birazcık sebze yemeği birazcık çok az krem peynir
Ara:Bir tane mandalina
Akşam: 6 kaşık yapsız sossuz makarna bi kase çorba yarım kase yoğurt (Çok acıktım napıyım :KK1:)

3 lt su, bugün leslie yapmadım çünkü 2-3 kez çarşıya pazara markete çıktım ama genede 1 mil yaparım akşam inşallahhh. hımm şey yapptığım kaçamk ta 2 tanecik küçücük gofret küp gibi olanlardan.Bu dönemlerde canım çooook tatlı istiyo napim :78: bide 2 bardak yeşil çay
çok acıktım napıyım yok :KK20: yemiceksin canım...makarna uqruna kilo alıcaksın...2 öqün ekmek yeme sadece sabah ye cnm...yoksa kilo vermen sekteye uqrar..
selam kızlar....

sabah kalkar klkmaz 2 bardak sıcak su...

kahvaltı:
-1 poğaça(kendim yapmıştım minicik bide katı yağ yok:KK1:)
-2 dl kaşar
-2 zeytin
-1.yumurta
-domates

ara:
-4 badem

öğleyin:
-1 kase çorba
-4 ızgara köfte
-ayran

akşam:
-1 kase special k

2 lt suya tamamlıcam...
bayılıyorum senin menülerine...uyarıcak hiçbişey yok çokçok mükemmel :nazar:
kızlar özellikle akşam...
makarna-bulgur-pirinç-ekmek gibi karbonhidratları yememeye çalışalım bence:KK19:
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:
Ya bende çok kilo vermek istiyorum .her başiladığım diyette 1-2 kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 67 oldum
birbirimize destek olursak daha kolay olur
hoşgeldin canım..motivasyon için birbirimize ihtiyacımız var...onun için burdayız...başarıcaz inşallah hep beraber :KK34:
slmmm kızlarr bugunkü ilk menümü paylaşim hemencik :KK70:
sabah kahvaltım;
*1bardak şekersiz çay
*1 dilim b.peynir
*1,5 dilim ekmek
*2-3 y.zeytin

öğlen kurstaydım bu yüzden çubuk kraker + sütlü kahve

akşam;
*1 tabak ıspanak çorbası
*1tane biber dolması
*salata(az yağlı)
*ekmek yok
:21::21:
aynı gün çubuk kraker ve biber dolmasıı :KK4:
sabah 1 dilim ekmek,1 dilim pastirma(abartisiz kagit kadar inceydi),1 dilim kasar peynir
ara 1 ceviz,1kayisi cayi
ogle patlican salatasi,1 dilim ekmek,1 izgara kofte(burger koftesi buyuklugunde)+form cayi
ara 2 kasik special k(az sutlu)
aksam salata,yogurt,1 dilim ekmek

2 litre su ictim daha da icmeye devammm...bir de ekmek olarak diyet ekmegi kullaniyorum.ama bisey dikkatimi cekti.1 dilim ekmek yaziyorum hep ama benim ekmegimin dilim boyutu cok kucuk.zaten 0.5 cm kalinliginda ve avuc icim kadar.kalorisi uzerinde yaziyordu aslinda bi ara bakip hesaplarim 1 dilime kac kalori dusuyor diye.cunku normal somon ekmegi yada cavdar ekmeginin dilimi gibi degil.minnacik:KK56:
canım her öqün ekmek yemişsin :26:
selamlar.. bugün baya bi yorucu gecti benim icin. Sabah 5 gibi ise gittim isten sonra da alisverise sonra eve gelip yemek yaptim derken bu saati buldu.. Aslinda spor yapsam iyi olur ama hic halim yok. Bugün tartildim 1 gr. bile vermemisim :KK43:

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
renkli biber
salatalik

ara
4 badem

öglen
1 kase corba
salata

ara
2 ceviz

aksam
1 kase mercimek corbasi
4 kasik yogurt

canım menün güzel ama keşke öqlenle akşam yer deqiştirse :nazar:

menumu tekrar yazmk istiyooruummm :KK53:

uyanınca
2 adet günkurusu kayısı, 1 bardak su

Sabah 08.15
1 açma

ARa 10.30
2 adet hurma, 2 adet gün kurusu kayısı

ÖĞLE 12.30
1 rosto köfte, 2 çatal patates püresi
2 yk pilav :KK56: (sabah iyi kahvaltı edemeyince acıkıyor insan :KK57: )

ARA 15.30
6 adet kan üzümü

Akşam 19.30
1 tabak patates salatası ( sirkeli bol limonlu az yağlı)
2 adet salam :KK9:

nasıl buldunızzz :emir_bebek:

canım sabah açma öqlen patates püresi ve pilav akşam yine patates :KK19::KK19::KK19: canım patateste çok karbon var sana kilo aldırır...birgünde çok fazlakarbon almışsın..direk kilo vermeni etkiler...pilavda hafta 1 gün yiyebiliyoruz..ama açma falan yemiceksin...çünkü pilav kaçamaqa giriyor...

senacım geldin nerden bellii sayfayı doldurmuşun genee:KK1::KK1: napim yaa kurstaydım poğaçalar yağlı yağlı bana bakarken cubuk kraker daha sevimli geldi :KK52::KK52:
yeni gördüm sehercim hoşbulduk cnm:KK16:

tesekkür ederim ablacim. biliyorum öglen yeseydim iyi olurdu ama inan is yerinde zor firsat buluyorum yemek icin. ögün atlamayin dedigin icin öglen hic degilse corba iciyorum..

Çıtılaarrr merhabaaa nasılsınızzzz :KK1:

benn bugünkü menümü paylaşmak istiyoorummm :KK8: bakalım beğenecekmisinizz :KK24:

uyanınca
2 adet gün kurusu kayısı, 1 bardak su

Sabah 08.15 (iş yerinde kahvaltı ettiğimden bişi yiyemiyorum pek ama inşAllah bu kahvaltı sorununu çözücem :KK30:)

1 adet açma

ARA 10.20

2 adet hurma
2 adet gün kurusu kayısı

ÖĞLE
2 kaşık pilav:KK57:
1 adet rosto köfte azcık patates püreli

ARA 15.30
6 adet kan üzümü

AKŞAM 19.00
1 kase mantar çorba
1 küçük tabak patates salatası :KK56: yemeyi düşünüyorum

nasıl sizce :nazar:
canımcım bak 4 kayısı 2 hurma ve 6 üzüm.bunlar çok faydalı ama karbon değeri çok yüksek ve kilo yapar çok yemişsin.sabah 1 kayısı,aarda 1 hurma,diğer arada 3 üzüm yesen iyi olur.ya da bu radalardan 1 inde süt ya da yoğurt yesen daha da iyi olur.sabah zaten açma yemişsin,öğle hem pilav hem patates püresi,akşam da patates...olmamış canım miktarı az olabilir ama her öğün karbon değeri yüksek besinler tüketmeyelim olur mu?gerçi patates salatası yemedin heralde.
arkadaslar kilo almak isteyenlerin topigine gittim bakindim biraz.ne yesek ne yesek deyip duruyolar:KK50:.hadi kalk tost ye,olmaddi sekerli biseyler ya.....bu ne ya:KK57: inat gibi ...moral kalmadi.bakmiycam bidaha oraya:KK19:

bugun utu yaptim 1 sepet.ama o kadar birikmis ki 1 sepet daha var.belimi dinlendiriyorum simdi ama devam edemiycem sanirim.cokyoruldum oturarak yaptim ustelik.ooof offf neden hic isler bitmiyoki.ondan once de esim geldi bi ara ustalara bakmaya gelmisken $u koltuklari kaldiriver de altini supureyim dedim.kaldirdi saolsun ohh icim rahat etti.butun evi supurdum.bi taraftan da batiyo tabi insaat olunca amaben raziyim.sikayet yok sonra cok guzel olacak biliyorum.bikac hafta sabretmeliyim:KK4:
ayyy bende bi ara baktım da canım sıkıldı.ama onların derdi de bu işte.naparsın.
sabah kalktım tartıldım yine 90ı vurmuşum
kahvaltı önce 1 bardak ılık su 2 dilim çavdar ekmeği tere 1 yumurta biraz pynir
ara da 1 mandalina
öğlen yemeği 1 kase yoğurtluçorba 1porsiyon patatesli köfte veeee yemekte ekmek kadayıfı öıkmış 1 dilimin yarısı
ara 1 küçük elma
akşama yağsız makarna salatası yoğurt çok su içemedi akşam biraz içeyim bari
sabah ekmek ,öğle kadayıf,akşam da makarnaaaa...olmamış fıstıkkk.
Kızlar attara gittim yeşil çay almaya kadının biri bi ilaç almış galiba elemana diyor ki bu zayıflatır diyo ama zayıflatmadı beni çocuk soruyo şimdi, abla susattı mı;evet iştahını kesti mi; evet şişkinliğin gitti mi; evet :KK12: ee daha ne diyo kadın diyo ki ama tartı aynı gösteriyo :KK70: bana başka ilaç ver yaksın şu yağlarımı diyo çocuk dedi ki abla bu yakmadıysa burdaki bütün ürünleri 5 sene aralıksız kullansan yanmaz gene o yağlar :KK33: ben dedim ki abla diyet varmı yoo ilaç kullanıyom işte diyo dedim ki ikimizde zayıflamak istiyoruz ama ben sabahtan beri aç geziyorum resmen bu işte bi terslik yokmu :KK56: olsun ben bide şu macunu kullanayım diyo dedim ki aaah ah ablacım varsa öyylee her istediğini yiyerek zayıflatan bi ilaç bende alayım ama yokkk.Attara bi girdim biberiyeden tut keik mate yeşil çay herşey yağ yakıyo ama yanan tüten bişey yok bizde daha :78::116:
ye ye ilaç iç çay iç zayıfla yok ööle yağma demi ama.seda sayan bi ara demişti aç geziyorum ben aaaççç diye.aynen aç gezicez biraz açççç mide aza alışana kadar.
BENİM BUGÜN Kü MENÜM

Sabah: Bir bardak su 1 dilim ekmek bi dilim peynir 2 zeytin (öğlene kadar iştahım yoktu o yüzdn böyle geçiştirdim)
Ara: Bir büyük elmanın yarısııı
Öğlen: yine 1 dilim ekmek birazcık sebze yemeği birazcık çok az krem peynir
Ara:Bir tane mandalina
Akşam: 6 kaşık yapsız sossuz makarna bi kase çorba yarım kase yoğurt (Çok acıktım napıyım :KK1:)

3 lt su, bugün leslie yapmadım çünkü 2-3 kez çarşıya pazara markete çıktım ama genede 1 mil yaparım akşam inşallahhh. hımm şey yapptığım kaçamk ta 2 tanecik küçücük gofret küp gibi olanlardan.Bu dönemlerde canım çooook tatlı istiyo napim :78: bide 2 bardak yeşil çay
akşamları makarna yemeyelim canım.haftada 1 ve öğle öğünlerinde yiyelim lütfen.yağsız ve sossuz ve az olsa bile.
selam kızlar....

sabah kalkar klkmaz 2 bardak sıcak su...

kahvaltı:
-1 poğaça(kendim yapmıştım minicik bide katı yağ yok:KK1:)
-2 dl kaşar
-2 zeytin
-1.yumurta
-domates

ara:
-4 badem

öğleyin:
-1 kase çorba
-4 ızgara köfte
-ayran

akşam:
-1 kase special k

2 lt suya tamamlıcam...
süpersin kızzz fıstık bayılıyorum menülerine.
Canım hoşgeldinnn naslsınn :KK3:

menün gayet güzeell tebrikleerrr :KK1:

bende akşama ne yesem karar veremedim işteyim daha gidip eve yemek yapıcaamm :KK36:

mantar çorbası mı yapıp yesem sadece

yoksa bol yeşillkli patates salatası mıı öğeln patates püresi vardı yemekte ama 2 çatal yedimm :KK53:
o zaman akşam patatesi unutttt:KK20::KK20:
kizalr ben bikarar verdim.special k yi ana ogun degil de ara ogun olarak yemeye karar verdim cunku beni hiiic doyurmuyo.ters tepio.tam doymadigim icin special k yi yedikten bikac saat sonra cok fazla yiyesim geliyo.cok fazla tok tuttugunu soyleyemem.ama kalorisi dusuk ve lezzetli.ayrica bagirsaklari da calistirdigi icin birakmak istemiyorum.ara ogunde tabiki 1 kase degil ama 2 kasik special k ve az sutle yapmak istiyorulm.bugun oyle yaptim bile.ama aksam ogunumu de yemekle degil salatayla yapicam.su an zaten ac degilim.1 saat sonra falan salatayla kapatirim gunu.sonrada menumu paylasiriùm sizinle.
canım ara olarak tüketirsen kilo alırsın.bir ara öğün en fazla 100 kcal olacak.ama en fazla.
Ya bende çok kilo vermek istiyorum .her başiladığım diyette 1-2 kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 67 oldum
birbirimize destek olursak daha kolay olur
hoş geldin canım yapacaklarımız bir kaç sayfa geride.bi rgöz at bakalım.:KK34:
menümm:
sabah:aç karna 2brdk su,1 dilim ekmek,2 yumurtayla mantarlı yumurta,şekersiz çay,peynir
ara:elma
akşam:havuç salatası,1 yemek kaşığı mantı
az olmuş ama doyduysan sorun yoookkk.
slmmm kızlarr bugunkü ilk menümü paylaşim hemencik :KK70:
sabah kahvaltım;
*1bardak şekersiz çay
*1 dilim b.peynir
*1,5 dilim ekmek
*2-3 y.zeytin

öğlen kurstaydım bu yüzden çubuk kraker + sütlü kahve

akşam;
*1 tabak ıspanak çorbası
*1tane biber dolması
*salata(az yağlı)
*ekmek yok
:21::21:
güzelll.biber dolmasını öğle yeseydin daha iyi olurdu.ama sen zaten biliyosun ne yapacağını bilgecimmmm:KK16:
sabah 1 dilim ekmek,1 dilim pastirma(abartisiz kagit kadar inceydi),1 dilim kasar peynir
ara 1 ceviz,1kayisi cayi
ogle patlican salatasi,1 dilim ekmek,1 izgara kofte(burger koftesi buyuklugunde)+form cayi
ara 2 kasik special k(az sutlu)
aksam salata,yogurt,1 dilim ekmek
2 litre su ictim daha da icmeye devammm...bir de ekmek olarak diyet ekmegi kullaniyorum.ama bisey dikkatimi cekti.1 dilim ekmek yaziyorum hep ama benim ekmegimin dilim boyutu cok kucuk.zaten 0.5 cm kalinliginda ve avuc icim kadar.kalorisi uzerinde yaziyordu aslinda bi ara bakip hesaplarim 1 dilime kac kalori dusuyor diye.cunku normal somon ekmegi yada cavdar ekmeginin dilimi gibi degil.minnacik:KK56:
akşam ekmek yerine tavuk falan yeseydin iyi olurdu canımcım.hımm yeni okudum ekmeğin boyutu azmış.

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
renkli biber
salatalik

ara
4 badem

öglen
1 kase corba
salata

ara
2 ceviz

aksam
1 kase mercimek corbasi
4 kasik yogurt

çok güzel tatlım.bazen tartı takılır canım normal bu.

senacım geldin nerden bellii sayfayı doldurmuşun genee:KK1::KK1: napim yaa kurstaydım poğaçalar yağlı yağlı bana bakarken cubuk kraker daha sevimli geldi :KK52::KK52:
yeni gördüm sehercim hoşbulduk cnm:KK16:
yemek kursunamı gidiyosun yoksa sen :26:
tesekkür ederim ablacim. biliyorum öglen yeseydim iyi olurdu ama inan is yerinde zor firsat buluyorum yemek icin. ögün atlamayin dedigin icin öglen hic degilse corba iciyorum..
hmm iyi ozaman tamam canım :KK34:
aşka geldim kızlarrrrrr hadi kalkın 2 göbek atıp yakalım kalorileri:KK8::KK8::KK33:
kıss yoksa sendemi flashı izliyosun :124::124::124::124:
iidir tatlım seni sormalı :KK16: ben azcık yazım kuralları çalıştım için kafayı sıyırdım geldim yanınıza :KK53:

iyiyim bende canım misafirlerim vardı...akşamda hep beraber avmye gittik..yorgunluk var biraz..yarında biz gezmeye gidiyoruz :21::21: öbür günde lüleburgaza gidicez ama akşama gelicez :KK8:

seherimmm nasılsın aşkımmmm:KK16::KK16::KK16:

iyi akşamlar ...

sağolun kızlarrr yorumlarınız için.....

sena seher bende sizin youmlarınıza bayılıyorum:KK16::KK16:

bende kızlara makarna patates akşamları yemeyin dedim ama pek etkili olmadı:KK1:

iyi akşamlar ...

sağolun kızlarrr yorumlarınız için.....

sena seher bende sizin youmlarınıza bayılıyorum:KK16::KK16:

bende kızlara makarna patates akşamları yemeyin dedim ama pek etkili olmadı:KK1:

aysuncum mutlaka etkili olmuştur canım..ben bile bildiqim bişeyi bir başkasından duyduqum zaman daha çok dikkat ediyorum...lütfen yazmaktan çekinmeyelim..mutlaka birilerinin aklında kalır yazdıklarımız..:KK34:

canım her öqün ekmek yemişsin :26::

Allah askina bi yol soyle bana arzu.gecengun iki gun ustuste aksam yemeginde ekmek yemedim ve bikac saat sonra sayisi belli degil cissss yedim.ama 1 dilim diyet ekmegini eklersem her ogune,oyle bir sorunum olmuyor.1 dilim ekmek galiba 60 kalori.ama onu cikarirsam bana (en az)+500-600 kalori olarak geri geliyor.sen soyle ben napiimm:KK43:

Allah askina bi yol soyle bana arzu.gecengun iki gun ustuste aksam yemeginde ekmek yemedim ve bikac saat sonra sayisi belli degil cissss yedim.ama 1 dilim diyet ekmegini eklersem her ogune,oyle bir sorunum olmuyor.1 dilim ekmek galiba 60 kalori.ama onu cikarirsam bana (en az)+500-600 kalori olarak geri geliyor.sen soyle ben napiimm:KK43:

tatlım psikolojik olarak öyle sanıyorsun...ekmek seni acıktırır...ekmeqe konsantre olmuşsun yediqin zaman acıkmıcanı düşünerek rahatlıyorsun...yani beynini önceden bu şekilde kuruyosun...bak ben biraz önce acıktım..halbuki karnım tok yemek yemiştim...gidip ekmek yada yasak bişeyler yiyeceqime süt ısıttım şimdi sıcacık onu içiyorum...hem tok tutuyor hemde protein içeriyor...ekmeqi sadece kahvaltıda yiyelim onun dışında sofraya ekmek koymayalım..biz 4 kişilik bir aileyiz...2 çocuqum var..buna raqmen kahvaltı dışında sofraya ekmek koymuyorum..oqlum çok kiloluydu özellikle mide kısmı inanılmaz sivriydi..2-3 aydır fidan gibi oldu...yani bazı şeyleri deqiştirmemiz gerekiyor..inan herşey bizim elimizde...

canım ara olarak tüketirsen kilo alırsın.bir ara öğün en fazla 100 kcal olacak.ama en fazla.

.
yaaa iyiymis o zaman.zaten special k nin uzerinde yazio 1 kase icin(6 corba kasigi) 114 kalori diye.ben 2 yemek kasigi yiyorum.azicik,islatacak kadar da yagsiz sut.

yaaa iyiymis o zaman.zaten special k nin uzerinde yazio 1 kase icin(6 corba kasigi) 114 kalori diye.ben 2 yemek kasigi yiyorum.azicik,islatacak kadar da yagsiz sut.

canım biz special-k yediqimiz zaman arkasına yarım litre su içiyoruz....15 dakika kadar sonrada bitki çayı içersen asla acıkmazsın :KK34:

tatlım psikolojik olarak öyle sanıyorsun...ekmek seni acıktırır...ekmeqe konsantre olmuşsun yediqin zaman acıkmıcanı düşünerek rahatlıyorsun...yani beynini önceden bu şekilde kuruyosun...bak ben biraz önce acıktım..halbuki karnım tok yemek yemiştim...gidip ekmek yada yasak bişeyler yiyeceqime süt ısıttım şimdi sıcacık onu içiyorum...hem tok tutuyor hemde protein içeriyor...ekmeqi sadece kahvaltıda yiyelim onun dışında sofraya ekmek koymayalım..biz 4 kişilik bir aileyiz...2 çocuqum var..buna raqmen kahvaltı dışında sofraya ekmek koymuyorum..oqlum çok kiloluydu özellikle mide kısmı inanılmaz sivriydi..2-3 aydır fidan gibi oldu...yani bazı şeyleri deqiştirmemiz gerekiyor..inan herşey bizim elimizde...

anliyorum haklisin tabi.zaten hersey psikolojik.beyinde bitiyo .ama bisey daha sorucam;beyaz ekmekle diyet ekmeklerinin arasinda bi fark vardir sonucta dimi?:26: yani daha fazla tok tutma ozelligi,vucutta yakilmasi daha kolay.....ayyy saf gibi takildim ben bu ekmege.ne zaman vazgecerim bilmem.ama onceden 1 beyaz ekmekten fazlasini yiyen bitiren biri olarak, gunde kagit kadar ustelik minnacik 3 dilim DIYET ekmegi benim icin buyuuk bir gelisme.(diyetisyenim neden her ogunde bana ekmek ye 1 dilim dediki:26: )off

anliyorum haklisin tabi.zaten hersey psikolojik.beyinde bitiyo .ama bisey daha sorucam;beyaz ekmekle diyet ekmeklerinin arasinda bi fark vardir sonucta dimi?:26: yani daha fazla tok tutma ozelligi,vucutta yakilmasi daha kolay.....ayyy saf gibi takildim ben bu ekmege.ne zaman vazgecerim bilmem.ama onceden 1 beyaz ekmekten fazlasini yiyen bitiren biri olarak, gunde kagit kadar ustelik minnacik 3 dilim DIYET ekmegi benim icin buyuuk bir gelisme.(diyetisyenim neden her ogunde bana ekmek ye 1 dilim dediki:26: )off

evet canım tabiki fark var...ekmeqin içinde vücudumuza faydalı olan mineraller ver...ama beyaz ekmekkte deqil diqerlerinde...beyaz dekmeqi unut uzak dur...diyetisyenin umarım geçerli bir açıklaması vardır ama şunu söyliyim...her öqün ekmek demek ekmeqi sürekli hatırlamak demektir...hatta bazen 1 dilim yeterli gelmeyebilir azıcık daha derken yarım yada 1 dilim fazla yersin...gerek yok...yemeklerle doymasını öqrenmeliyiz...zaten 1 kase çorba 1 dilim ekmeqe eşittir..yanında 1 dilimde ekmek yesen etti 2 dilim...böyle düşün cnm...başlarda zorlansanda sonrasında alışacaksın.. ve asla ekmek görmek istemiceksin...kahvaltı dışında ekmek görünce midem bulanırdı benim...inan yapabilirsin çok zor bişey deqil...sonarsında her aynaya baktıqında yüzün gülecek...herşeye deqecek o an :nazar:

slm kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim buraya sizleri çok özledim...kaçamaklarımda oldu insallah cuma günü tartıda gram bile versem razıyım

X