Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

selamlar.. bugün baya bi yorucu gecti benim icin. Sabah 5 gibi ise gittim isten sonra da alisverise sonra eve gelip yemek yaptim derken bu saati buldu.. Aslinda spor yapsam iyi olur ama hic halim yok. Bugün tartildim 1 gr. bile vermemisim

kahvalti
2 dilim ekmek
krem peynir
kasar peynir
1 haslanmis yumurta
renkli biber
salatalik

ara
4 badem

öglen
1 kase corba
salata

ara
2 ceviz

aksam
1 kase mercimek corbasi
4 köfte ( izgarada yaptim )
4 kasik yogurt

menumu tekrar yazmk istiyooruummm

uyanınca
2 adet günkurusu kayısı, 1 bardak su

Sabah 08.15
1 açma

ARa 10.30
2 adet hurma, 2 adet gün kurusu kayısı

ÖĞLE 12.30
1 rosto köfte, 2 çatal patates püresi
2 yk pilav (sabah iyi kahvaltı edemeyince acıkıyor insan )

ARA 15.30
6 adet kan üzümü

Akşam 19.30
1 tabak patates salatası ( sirkeli bol limonlu az yağlı)
2 adet salam

nasıl buldunızzz

hoşgeldin canım aramıza birlikten kuvvet doqar ilkesiyle hep beraber burda kilo vermeye çalışıyoruz..sorunumuz aynı...yani aynı dili konuşuyoruz...bundan dolayı bu sürecin arkadaşlar içinde keyifli geçtiqini düşünüyorum...sende geldin aramıza..bırakmazsan devam edersen buraya bikaç aya kalmaz ciddi bir kilo kaybın olur...sen bile anlayamzsın nasıl verdiqini...burası okadar güzel bir platformki baqımlılık haline geliyor...umarın sende kalıcı olur ve hedefine ulaşırsın cnm..
ooo karbon yaramış benim bitaneme kıss yoksa tatilmi yaradı eriyip gitmişsin bakıyorumda
bende yesem yesemm yesemmmmm ama kilo almasamm
ehh be güzelim hadi ekmek kadayıfını yemişsin ne diye akşamına birde makarna yiyosunn azcık hevs olsun içinde..önce 80leri gör sonrada 70leri...çıtır olduqunu görmek istiyorum lütfen biraz gayret göster
canım onlar tek başına asla kilo verdirmez...ancak takviye ürünlerdir...
çok acıktım napıyım yok yemiceksin canım...makarna uqruna kilo alıcaksın...2 öqün ekmek yeme sadece sabah ye cnm...yoksa kilo vermen sekteye uqrar..
bayılıyorum senin menülerine...uyarıcak hiçbişey yok çokçok mükemmel
kızlar özellikle akşam...
makarna-bulgur-pirinç-ekmek gibi karbonhidratları yememeye çalışalım bence

Ya bende çok kilo vermek istiyorum .her başiladığım diyette 1-2 kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 67 oldum
birbirimize destek olursak daha kolay olur
hoşgeldin canım..motivasyon için birbirimize ihtiyacımız var...onun için burdayız...başarıcaz inşallah hep beraber
aynı gün çubuk kraker ve biber dolmasıı
canım her öqün ekmek yemişsin :26:

canım menün güzel ama keşke öqlenle akşam yer deqiştirse

canım sabah açma öqlen patates püresi ve pilav akşam yine patates canım patateste çok karbon var sana kilo aldırır...birgünde çok fazlakarbon almışsın..direk kilo vermeni etkiler...pilavda hafta 1 gün yiyebiliyoruz..ama açma falan yemiceksin...çünkü pilav kaçamaqa giriyor...

senacım geldin nerden bellii sayfayı doldurmuşun genee napim yaa kurstaydım poğaçalar yağlı yağlı bana bakarken cubuk kraker daha sevimli geldi
yeni gördüm sehercim hoşbulduk cnm

tesekkür ederim ablacim. biliyorum öglen yeseydim iyi olurdu ama inan is yerinde zor firsat buluyorum yemek icin. ögün atlamayin dedigin icin öglen hic degilse corba iciyorum..

canımcım bak 4 kayısı 2 hurma ve 6 üzüm.bunlar çok faydalı ama karbon değeri çok yüksek ve kilo yapar çok yemişsin.sabah 1 kayısı,aarda 1 hurma,diğer arada 3 üzüm yesen iyi olur.ya da bu radalardan 1 inde süt ya da yoğurt yesen daha da iyi olur.sabah zaten açma yemişsin,öğle hem pilav hem patates püresi,akşam da patates...olmamış canım miktarı az olabilir ama her öğün karbon değeri yüksek besinler tüketmeyelim olur mu?gerçi patates salatası yemedin heralde.
ayyy bende bi ara baktım da canım sıkıldı.ama onların derdi de bu işte.naparsın.
sabah ekmek ,öğle kadayıf,akşam da makarnaaaa...olmamış fıstıkkk.
ye ye ilaç iç çay iç zayıfla yok ööle yağma demi ama.seda sayan bi ara demişti aç geziyorum ben aaaççç diye.aynen aç gezicez biraz açççç mide aza alışana kadar.
akşamları makarna yemeyelim canım.haftada 1 ve öğle öğünlerinde yiyelim lütfen.yağsız ve sossuz ve az olsa bile.
süpersin kızzz fıstık bayılıyorum menülerine.
o zaman akşam patatesi unutttt
canım ara olarak tüketirsen kilo alırsın.bir ara öğün en fazla 100 kcal olacak.ama en fazla.
Ya bende çok kilo vermek istiyorum .her başiladığım diyette 1-2 kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 67 oldum
birbirimize destek olursak daha kolay olur
hoş geldin canım yapacaklarımız bir kaç sayfa geride.bi rgöz at bakalım.
menümm:
sabah:aç karna 2brdk su,1 dilim ekmek,2 yumurtayla mantarlı yumurta,şekersiz çay,peynir
ara:elma
akşam:havuç salatası,1 yemek kaşığı mantı
az olmuş ama doyduysan sorun yoookkk.
güzelll.biber dolmasını öğle yeseydin daha iyi olurdu.ama sen zaten biliyosun ne yapacağını bilgecimmmm
akşam ekmek yerine tavuk falan yeseydin iyi olurdu canımcım.hımm yeni okudum ekmeğin boyutu azmış.

çok güzel tatlım.bazen tartı takılır canım normal bu.

senacım geldin nerden bellii sayfayı doldurmuşun genee napim yaa kurstaydım poğaçalar yağlı yağlı bana bakarken cubuk kraker daha sevimli geldi
yeni gördüm sehercim hoşbulduk cnm
yemek kursunamı gidiyosun yoksa sen :26:
tesekkür ederim ablacim. biliyorum öglen yeseydim iyi olurdu ama inan is yerinde zor firsat buluyorum yemek icin. ögün atlamayin dedigin icin öglen hic degilse corba iciyorum..
hmm iyi ozaman tamam canım
aşka geldim kızlarrrrrr hadi kalkın 2 göbek atıp yakalım kalorileri
kıss yoksa sendemi flashı izliyosun :124::124::124::124:
iidir tatlım seni sormalı ben azcık yazım kuralları çalıştım için kafayı sıyırdım geldim yanınıza

iyiyim bende canım misafirlerim vardı...akşamda hep beraber avmye gittik..yorgunluk var biraz..yarında biz gezmeye gidiyoruz öbür günde lüleburgaza gidicez ama akşama gelicez

seherimmm nasılsın aşkımmmm

iyi akşamlar ...

sağolun kızlarrr yorumlarınız için.....

sena seher bende sizin youmlarınıza bayılıyorum

bende kızlara makarna patates akşamları yemeyin dedim ama pek etkili olmadı

iyi akşamlar ...

sağolun kızlarrr yorumlarınız için.....

sena seher bende sizin youmlarınıza bayılıyorum

bende kızlara makarna patates akşamları yemeyin dedim ama pek etkili olmadı

aysuncum mutlaka etkili olmuştur canım..ben bile bildiqim bişeyi bir başkasından duyduqum zaman daha çok dikkat ediyorum...lütfen yazmaktan çekinmeyelim..mutlaka birilerinin aklında kalır yazdıklarımız..

canım her öqün ekmek yemişsin :26::

Allah askina bi yol soyle bana arzu.gecengun iki gun ustuste aksam yemeginde ekmek yemedim ve bikac saat sonra sayisi belli degil cissss yedim.ama 1 dilim diyet ekmegini eklersem her ogune,oyle bir sorunum olmuyor.1 dilim ekmek galiba 60 kalori.ama onu cikarirsam bana (en az)+500-600 kalori olarak geri geliyor.sen soyle ben napiimm

tatlım psikolojik olarak öyle sanıyorsun...ekmek seni acıktırır...ekmeqe konsantre olmuşsun yediqin zaman acıkmıcanı düşünerek rahatlıyorsun...yani beynini önceden bu şekilde kuruyosun...bak ben biraz önce acıktım..halbuki karnım tok yemek yemiştim...gidip ekmek yada yasak bişeyler yiyeceqime süt ısıttım şimdi sıcacık onu içiyorum...hem tok tutuyor hemde protein içeriyor...ekmeqi sadece kahvaltıda yiyelim onun dışında sofraya ekmek koymayalım..biz 4 kişilik bir aileyiz...2 çocuqum var..buna raqmen kahvaltı dışında sofraya ekmek koymuyorum..oqlum çok kiloluydu özellikle mide kısmı inanılmaz sivriydi..2-3 aydır fidan gibi oldu...yani bazı şeyleri deqiştirmemiz gerekiyor..inan herşey bizim elimizde...

canım ara olarak tüketirsen kilo alırsın.bir ara öğün en fazla 100 kcal olacak.ama en fazla.

.
yaaa iyiymis o zaman.zaten special k nin uzerinde yazio 1 kase icin(6 corba kasigi) 114 kalori diye.ben 2 yemek kasigi yiyorum.azicik,islatacak kadar da yagsiz sut.

yaaa iyiymis o zaman.zaten special k nin uzerinde yazio 1 kase icin(6 corba kasigi) 114 kalori diye.ben 2 yemek kasigi yiyorum.azicik,islatacak kadar da yagsiz sut.

canım biz special-k yediqimiz zaman arkasına yarım litre su içiyoruz....15 dakika kadar sonrada bitki çayı içersen asla acıkmazsın

anliyorum haklisin tabi.zaten hersey psikolojik.beyinde bitiyo .ama bisey daha sorucam;beyaz ekmekle diyet ekmeklerinin arasinda bi fark vardir sonucta dimi?:26: yani daha fazla tok tutma ozelligi,vucutta yakilmasi daha kolay.....ayyy saf gibi takildim ben bu ekmege.ne zaman vazgecerim bilmem.ama onceden 1 beyaz ekmekten fazlasini yiyen bitiren biri olarak, gunde kagit kadar ustelik minnacik 3 dilim DIYET ekmegi benim icin buyuuk bir gelisme.(diyetisyenim neden her ogunde bana ekmek ye 1 dilim dediki:26: )off

evet canım tabiki fark var...ekmeqin içinde vücudumuza faydalı olan mineraller ver...ama beyaz ekmekkte deqil diqerlerinde...beyaz dekmeqi unut uzak dur...diyetisyenin umarım geçerli bir açıklaması vardır ama şunu söyliyim...her öqün ekmek demek ekmeqi sürekli hatırlamak demektir...hatta bazen 1 dilim yeterli gelmeyebilir azıcık daha derken yarım yada 1 dilim fazla yersin...gerek yok...yemeklerle doymasını öqrenmeliyiz...zaten 1 kase çorba 1 dilim ekmeqe eşittir..yanında 1 dilimde ekmek yesen etti 2 dilim...böyle düşün cnm...başlarda zorlansanda sonrasında alışacaksın.. ve asla ekmek görmek istemiceksin...kahvaltı dışında ekmek görünce midem bulanırdı benim...inan yapabilirsin çok zor bişey deqil...sonarsında her aynaya baktıqında yüzün gülecek...herşeye deqecek o an

slm kızlar nasılsınız 2 gündür giremedim buraya sizleri çok özledim...kaçamaklarımda oldu insallah cuma günü tartıda gram bile versem razıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…