Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

canım istersen kilo bilgilerini gir kilo cetveli oluşturulsun

aysuncumm sen mi hazırlıyordun :26:

onu bi ay öncesine kadar yaptığım diyet ve yürüyüşle verdim 4-5 ay sürdü çok kaçamak yapıyodum düzensiz bi diyetti o yüzden uzun sürdü

henüz yemeğe geçmedik makarnayı çıkarsam sadece çorba ve yoğurt mu yesem acebaaaaaaa kızlar bide salata

henüz yemeğe geçmedik makarnayı çıkarsam sadece çorba ve yoğurt mu yesem acebaaaaaaa kızlar bide salata

evet canımm makarnay çıkarsan süper olur...

çorba salata yoğurt ye...
sonrada acıkırsan tarçınlı süt içersin yada 1 porsiyon meyve...

aysuncuğum 75 0lsam iyi kemikliyim çünkü öyle çokkk 25 30 kilolarda gözüm yok 7 li rakamları göreyim yeter evlendğimde 72 falandım iyidim doğum beni çökertti:))))))

aysuncuğum 75 0lsam iyi kemikliyim çünkü öyle çokkk 25 30 kilolarda gözüm yok 7 li rakamları göreyim yeter evlendğimde 72 falandım iyidim doğum beni çökertti:))))))

canım bu linki...kontrol paneli-profilimi düzenle- çizelge yazan yere yağıştır....

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/t/wOeOkNJ/weight.png

hata verirse ben geliyorum yarım saate kadar...

Benim doktorum kaçamak yaptığında yada yemeği fazla kaçırdığında hemen çık yarım saat felan yürü yada spor yap derdi (günlük sporun dışında :111:)

kizalr ben bikarar verdim.special k yi ana ogun degil de ara ogun olarak yemeye karar verdim cunku beni hiiic doyurmuyo.ters tepio.tam doymadigim icin special k yi yedikten bikac saat sonra cok fazla yiyesim geliyo.cok fazla tok tuttugunu soyleyemem.ama kalorisi dusuk ve lezzetli.ayrica bagirsaklari da calistirdigi icin birakmak istemiyorum.ara ogunde tabiki 1 kase degil ama 2 kasik special k ve az sutle yapmak istiyorulm.bugun oyle yaptim bile.ama aksam ogunumu de yemekle degil salatayla yapicam.su an zaten ac degilim.1 saat sonra falan salatayla kapatirim gunu.sonrada menumu paylasiriùm sizinle.

Ya bende çok kilo vermek istiyorum .her başiladığım diyette 1-2 kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 67 oldum
birbirimize destek olursak daha kolay olur

menümm:
sabah:aç karna 2brdk su,1 dilim ekmek,2 yumurtayla mantarlı yumurta,şekersiz çay,peynir
ara:elma
akşam:havuç salatası,1 yemek kaşığı mantı

menümm:
sabah:aç karna 2brdk su,1 dilim ekmek,2 yumurtayla mantarlı yumurta,şekersiz çay,peynir
ara:elma
akşam:havuç salatası,1 yemek kaşığı mantı

slmmm kızlarr bugunkü ilk menümü paylaşim hemencik
sabah kahvaltım;
*1bardak şekersiz çay
*1 dilim b.peynir
*1,5 dilim ekmek
*2-3 y.zeytin

öğlen kurstaydım bu yüzden çubuk kraker + sütlü kahve

akşam;
*1 tabak ıspanak çorbası
*1tane biber dolması
*salata(az yağlı)
*ekmek yok

Ya bende çok kilo vermek istiyorum .her başiladığım diyette 1-2 kilo aldım 58 kilo ile başladım şuan 67 oldum
birbirimize destek olursak daha kolay olur

canım burası ztn destek yeri hep birlikte motive edip motive oluyoruz katıl sende buraya hergün yediklerini yaz her hafta kilo takibi yapıolar uyarılara kulak ver düzenli sporunu yapmaya çalış sende verirsin mrk etme cnm.yeterki inan kendine hepsi bu.

sabah 1 dilim ekmek,1 dilim pastirma(abartisiz kagit kadar inceydi),1 dilim kasar peynir
ara 1 ceviz,1kayisi cayi
ogle patlican salatasi,1 dilim ekmek,1 izgara kofte(burger koftesi buyuklugunde)+form cayi
ara 2 kasik special k(az sutlu)
aksam salata,yogurt,1 dilim ekmek

2 litre su ictim daha da icmeye devammm...bir de ekmek olarak diyet ekmegi kullaniyorum.ama bisey dikkatimi cekti.1 dilim ekmek yaziyorum hep ama benim ekmegimin dilim boyutu cok kucuk.zaten 0.5 cm kalinliginda ve avuc icim kadar.kalorisi uzerinde yaziyordu aslinda bi ara bakip hesaplarim 1 dilime kac kalori dusuyor diye.cunku normal somon ekmegi yada cavdar ekmeginin dilimi gibi degil.minnacik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…