sigarayı düşün canım...koskocaman sözde bilinçli insanlar öldürür yazsısını gördükleri halde üstüne birde para ödeyerek alıyorlar ve içiyorlar...büyükler laftan anlamıyorken küçükler nasıl anlasın...yazılsada pek bir işe yarayacaqını sanmıyorum...bebişlerin kaç yaşındalar faklı şeyler al onlara...unuttur cipsleri..kanı kurutuyor vampir gibi emiyor...
8-6 yasindalar.cips yerine kellogs yiyolar sutle.genelde pastalarini keklerini boreklerini eksik etmiyorum.okul icin mecburen abur cubur koyuyorum cantalarina ama turklerin yonettigi ozel bir okula gonderdigim icin ogle yemeklerini icin rahat orada yiyolar.corbasi sebzesi pilavi eti dengeli besliolar.o yonden sanslilar.bide mecburen listeye uygun seyler koyuyorum ayriyetten cantalarina.p tesi ve carsamba sut urunleri,sali lifli gidalar,persembe meyve -sebze,cuma istege bagli herhangi bitanesi.butun gun oradalar ama icim rahat.evde de ben dikkat etmeye calisiyorum.yemekten once aburcubur yedirmem zaten.yemekten sonra da onlarin yiyesi gelmiyo pek
simdi benim arkadasim duysa bunlari çakaaaaal derdiyazdıklarını okuyunca bir arkadaş geldi aklıma..çocukları patates kızartmasını çok seviyorlarmış..arkadaşta saqlıksız diye yemelerini istemiyormuş...önce ıspanak koyuyormuş tabaklarına..ıspanak yemeden patates kızartması yok diyormuş...zaten ıspanak yiyince patates istemiyorlar derdi
arkadaşlar öldüm bittim yarım saattir egzersiz yapıyorum ayaklarım titriyo şuan mekik falanda çektim ohh bugünü böylece bitirdim artık. sabah kahvaltıda 1 haşlanmış patates, öğlen 2 haşlanmış patates ( tabi bunları ara öğün olarakda yedim ) akşamda 3 haşlanmış patates yoğurt ile yedim. 2 lt nin üzerinde su içtim, yeşil çay içtim, bu arada akşam yemeğimi 7 den önce yedim son olarak yarım saatten fazla egzersizlerimide yaptım. yarın sebze günü yapıcam. işllah bugünki gibi tok geçer günüm. bu arada bugün kaçamakta yaptım 1 çikolata yedim 1 kasede cacık ekmek yemedim. bu diyeti daha öncede yapmıştım 5 günde 5 kilo diyeti benim en fazla 4 kilo verdiğim oldu ama bu kez zorlamıcam 1 - 2 kilo versem haftada yeter bana.
Slmlar kizlar,
Bugun ew islerimi hallettim biraz henuz bitmiste sayilmaz, menumu yazmak icin girdim...
Kahwalti:
2 bardak ilik su
2 dilim waldkorn brood(turkce tam karsiligini bilemiyorm, firina girdm en esmer ekmek buydu aldim)
3 yesil zeytin
yarim domates
azcik beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
Ara:
1 yesil elma
Oglen:
Cok az yagda pisirilmis ispanak (tuzsuz) + sarmisakli yogurt (aci toz biberde ektim ustune)
( kacamak yaptim (yagda kizarmis hamur isi yapmistim esime o kadar guzel koktu ki 1 tanesinin ucundan kopardim)
Ara:
Haslanmis 1 ufak misir (yemeyim dedim ama tutamadim kendimi)
yarim dilim ananas
Aksam:
3 kasik yogurt+ 2 kasik ispanak yemegi+ 2 kofte
Son arami yapmam yada nar yerim..
2.5 lt suyumu bitirdim daha da icesim war
3. bardak yesil cayimi ictim...
Spor hak getire ama bugun yarim kalan islerimi toparlayip ip atlamak istiyorum yazarim burayada...
eee çıtır bacaklarla şort pek güzel olur canım...ben de yürüyüş yapmak istiyorummmm.iyiyiz canım sen nasılsın bakalım ? bizde özledük senüübidaha kaybolma biyere
bizde nerdeyse tüm hafta doluyuz...bitsinde diyetime döneyim çok özledimmbahar gelse bolbol yürüyüşe çıksam ve evde şortumu giysem açık saçık gezsem (ne alakaysa)...
demiiii valla ööle güzel ama dedimya sonu kötü.ekmeği nasıl anlattın öyle sehercim
valla hani diyette olmasam gidip tüm ekmeği yiyesim geldi
ben akşamları zor boş duruyorum yaaa aklıma sürekli bişeyler gelio...
bende gidip gidip su ve bibtki çayı içiyorum.bak şimdi içmiştim hemen bi daha içicem..
eeee senacım senin de yanında bi oturuşta çıtır çıtır yarım ekmek yiyen bi kocan olsa yemiş kadar olursun heralde.içim gitmiyor değil ama uymuyorum şeytanaaya evetttt.....demekki seher beyaz ekmek yiyoobizim yediqimiz buqday ekmekleri hiiiiçççç çıtıtr çıtır olmuyoo ne iş seher hanımmm bize buqday yedim diyip çıtıtr çıtır beyaz ekmekmi yiyosun yoksaa yakalanırsın işte böylee hiiiç inkar etme kendi aqzınla yakalandınn
sende iyyiki varsın canım...her ne kadar kilo vermiş olsakta bizde sizlerle beraber birçok şeyi yeniden öqreniyoruz
anlaştık canım
Görüşmek üzre tatlım Allah rahatlık versin.kızlar ben biraz yorgunum namaz kılıp dinlenmek istiyorum...nasip olursa sabah görüşürz..size iyi sohbetler iyigecelerrrr
Slmlar kizlar,
Bugun ew islerimi hallettim biraz henuz bitmiste sayilmaz, menumu yazmak icin girdim...
Kahwalti:
2 bardak ilik su
2 dilim waldkorn brood(turkce tam karsiligini bilemiyorm, firina girdm en esmer ekmek buydu aldim)
3 yesil zeytin
yarim domates
azcik beyaz peynir
1 haslanmis yumurta
Ara:
1 yesil elma
Oglen:
Cok az yagda pisirilmis ispanak (tuzsuz) + sarmisakli yogurt (aci toz biberde ektim ustune)
( kacamak yaptim (yagda kizarmis hamur isi yapmistim esime o kadar guzel koktu ki 1 tanesinin ucundan kopardim)
Ara:
Haslanmis 1 ufak misir (yemeyim dedim ama tutamadim kendimi)
yarim dilim ananas
Aksam:
3 kasik yogurt+ 2 kasik ispanak yemegi+ 2 kofte
Son arami yapmam yada nar yerim..
2.5 lt suyumu bitirdim daha da icesim war
3. bardak yesil cayimi ictim...
Spor hak getire ama bugun yarim kalan islerimi toparlayip ip atlamak istiyorum yazarim burayada...
kızlar ben de kaçıyorum.oğlum uyudu ortalığı toplayım biraz dizi izler yatarım herkese iyi gecelerrrrr.filizcim benim düşmanım da bu dizi yanı atıştırmalıklar yaaa
canim sen i$e arami verdin?yoksa bunlarin hepsini isyerindemi yiyosun?calisan arkadaslar genelde ogunleri ayarlayamamaktan sikayetci.sen herseyin tadina bakmissin.
canım zaten kaçaklarını söölemişsin.bak kaçamkları çıkar menün gayet güzel.ama sen bu kaçamaklarla mahvediyosun caaanım menüyü.bi de mısır gerçkten masum görünüyo ama yüksek karbona sahip.yarım yemen iyi olmuş.akşam da nar yeme bence.acıkırsan süt iç canımcımmmm.
bende katiliyoruuum