s.a kızlar
bu sabah kızımın tahlilleri vardı hastaneye gittik yeni geldik amaaannn oturun evinizde hiç dışarı çıkılcak gibi deqil2 tüp kan verip geldik sonuçlar ayın 25inde.. dua edin kızlar bişey çıkmasın...bu arada d vitamini çook düşükmüş ilaç verdi...güneşe çıkmıyormusun dedi çok düşükmüş...anne olmak çok zor yaa nasıl üzülüyor insan
geçmiş olsun cnm insan okadar üzlüyorki evladı hastalanacaqına kendim hastalansaydım diyor..Rabbim herkese işfa versin...amin..Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa
sızın mınıgede gecmıs olsun
s.a kızlar
bu sabah kızımın tahlilleri vardı hastaneye gittik yeni geldik amaaannn oturun evinizde hiç dışarı çıkılcak gibi deqil2 tüp kan verip geldik sonuçlar ayın 25inde.. dua edin kızlar bişey çıkmasın...bu arada d vitamini çook düşükmüş ilaç verdi...güneşe çıkmıyormusun dedi çok düşükmüş...anne olmak çok zor yaa nasıl üzülüyor insan
ödüller her zaman motivasyon kaynaqıdır tatlım
buda benim işime geliyor
Çok geçmiş olsun canım, Rabbim tez zamanda şifa versin kuzuna, sende dikkat et, üzülmemeye çalış, tüm herşeyi üzüntü çağırıyo unutma
evet bende o çantayı istiyorummmmmmmmmms.a kızlar
ödüller her zaman motivasyon kaynaqıdır tatlım
Aleykumselam canım eneee noluyo sizin meleklere yahu hayra çıksın Allah şifa versinSelamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Hayırlı sabahlar canım hea bende merak ediyorum bu hafta listen çok güzel görünüyor bence, kaçamağın olmazsa bu listeyle kilo vermemen olanaksızGünaydım canlar, nasılsınız bugün? Cuma gelsede tartılsak ölcem meraktan...:18:
Dünkü listemi sizinle paylaşıyorum...
09.04.2013 / 08:30
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Peynirli Omlet 1 Porsiyon 1
Sosis 5 küçük adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
10:00
12:00
Soğan suyu 1 bardak 5
13:30
Tavuk Burger 3 adet 0
Salata 1 Porsiyon 5
Ayran 200ml 4
16:00
17:00
Tavuk Şiş 1 çöp 0
18:00
Soğan suyu 1 bardak 5
20:30
Semizotu yemeği 1 porsiyon 3
Yoğurtlu semizotu 1 Porsiyon 5
Toplam 31 puan, var mı yanlışım şekerler??
E YANEE eeeeefırsatı ıyı degerlendır kuzuuu sahalara dondugumde sansın kalmıcak
bu arada kac oldunnn :18::18::18:
Hayırlı sabahlar canım hea bende merak ediyorum bu hafta listen çok güzel görünüyor bence, kaçamağın olmazsa bu listeyle kilo vermemen olanaksız
amin canım inşallahh..evet bende o çantayı istiyorummmmmmmmmmondan paralıyorum kendimi haftaya bide kalmaz felan meleğininde ciddi bişeyi yoktur inşl ablacım Allah cc yardımcınız olsun
Aleykumselam canım eneee noluyo sizin meleklere yahu hayra çıksın Allah şifa versin
Hayırlı sabahlar canım hea bende merak ediyorum bu hafta listen çok güzel görünüyor bence, kaçamağın olmazsa bu listeyle kilo vermemen olanaksız
Çok iddaalı Arzu abla tikat itttttttttttt
selam,
bende ögle yemeğimi yiyorum..
Bir adet kuru soğan, maydonoz, limon, zeytin yağlı muhtesem salatam ve firinda pişirdiğim karacigerleri yiyorum. 8 kupte pancar tursusu. Yemek yerken anca bakabiliyorum artık.
arzu kızına çok geçmis olsun...acil sifalar..
Kuzumm ququklu saat gibi dakka başı ne soruyonnARZUUUUUUUUUUU kac oldun
selam,
bende ögle yemeğimi yiyorum..
Bir adet kuru soğan, maydonoz, limon, zeytin yağlı muhtesem salatam ve firinda pişirdiğim karacigerleri yiyorum. 8 kupte pancar tursusu. Yemek yerken anca bakabiliyorum artık.
arzu kızına çok geçmis olsun...acil sifalar..
Kuzumm ququklu saat gibi dakka başı ne soruyonncumaya kadar tartılmıcass dedük yaa
saqol tatlım çok teşekkürler
başlayalı 1 hafta oldu ablacım bakalım cumaya belli olucak nekadar gittiqinaber kızlar
nasılsınız bakalım
nihayet başlamışsın sanırım diyete senacım
hadi bakalım ne kadar gitti
meraktan catlayamam cıbıkkk gıt tartılllllllllllllllll
Kızlar meryemden haberi olan varmı ? Hiç sesi soluğu çıkmıyor ne yaptı çok merak ettim..
ılknurum dıyet ıte kaka gıdıor ıste bu arada jıllenın 30 gununu tamamladım
kızlar siz yürümüyormusunuz hiç ondan mı bu kadar çok etkiledi acaba çünkü ben ist a felan gittiğimde orda hep araba kullandığımızdan buraya gelince kursa gittiğim ilk gün naısl yorulmuştum yürümeye yürümeye hamlamışım. Ama şimdii arada yapıyorum öyle çok etkilenmiyorum ilk yarım saat bacaklarım ağrıyor o kadar. Ama ist dan geldiğimde belim sırtım tutulmuştu
spor yapıorum ekmek yemıorum az yiorum şekeri tuzu kestim ama 3 aydır hala kilo veremıorum bu nedir arkadaş ya bana bi el atın
ben 1 kase karalahana ve havuç turşusu yedim az önce.kaç kalori ki turşu? yemeseydim düşer bayılırdım ama.hamile miyim neyim
s.a kızlar
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
bu arada halen 72,5 kiloyum(((((((((((((