Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

gunaydın mıllettttt

moral atomlarım eksıde oldugu ıcın dıyet sız yapın ben ızlıcemm sımdılık tabeee kendımı toplayım sahalara bomba gıbı donecem bekleyın benı

gunaydın mıllettttt

moral atomlarım eksıde oldugu ıcın dıyet sız yapın ben ızlıcemm sımdılık tabeee kendımı toplayım sahalara bomba gıbı donecem bekleyın benı

Günaydın
Neden Moral atomların ekside yemeye verme kendine bak 72 ken 73 falan olma yan vucudmuz çabuk kilo yapıyor lütfeeeennnn

Günaydın Canlar
Dünkü menümde kardeşim geldi değişiklik oldu.

Izgara Köfte
Salata ,közlenmiş Biber

Kızlar Ya ben dikkat etmeme rağmen hatta üstüne 15 dakika da olsa spor yapmama rağmen 55 in altına düşemeiyorummmmmm
1 haftada 3 kilo verdikten sonra korumaya mı geçti vucüdüm anlamıyorum kiiiii ....
Birde benim aslında ideal kilom 55 hesapladığın zaman ondan dolayı mı böyle yapıyor analmıyorumkiii

Günaydın
Neden Moral atomların ekside yemeye verme kendine bak 72 ken 73 falan olma yan vucudmuz çabuk kilo yapıyor lütfeeeennnn

bazen korumaya gecıor vucut merak etme bır haftaya normale doner

Günaydım canlar, nasılsınız bugün? Cuma gelsede tartılsak ölcem meraktan...:18:
Dünkü listemi sizinle paylaşıyorum...

09.04.2013 / 08:30
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Peynirli Omlet 1 Porsiyon 1
Sosis 5 küçük adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0

10:00

12:00
Soğan suyu 1 bardak 5

13:30
Tavuk Burger 3 adet 0
Salata 1 Porsiyon 5
Ayran 200ml 4

16:00

17:00
Tavuk Şiş 1 çöp 0

18:00
Soğan suyu 1 bardak 5

20:30
Semizotu yemeği 1 porsiyon 3
Yoğurtlu semizotu 1 Porsiyon 5

Toplam 31 puan, var mı yanlışım şekerler??

günaydın herkese.akşam 1 kase turşu yedim.sonraaaaaaaaaaaaa 4 çeşit poğaça kurabiye yaptım ama hiç yemedim.akşam çok fazla pasta poğaça kokusunun içinde kaldığımdan mıdır nedir şimdi midem çok bulanıyo.turşuyuda canım çok çekti.o yüzden yedim.keşke yemeseydim (

günaydın çıtır olcaklar:) bugünkü sabah menüm
1 dilim çavdar ekmeği
2 dilim yarım yağlı beyaz peynir (60 – 80 gr)
3 tatlı kaşığı light reçel
3-4 adet zeytin
1 adet domates ve salatalık

kaç gündür 1 gram düşmüyo kilomdan.sabah sabah moralman çöküntülerdeyim (((....1 gram gitmez mi arkadaş

guzel gıdıosunuz bu haftata en az 2 kılo gıder garantı

aa bak bu süper olmuş canım garantisi varsa yaparlar ama yapılmazsada yenisini veriyorlar hadi hayırlısı bakalım

yenisini verseler daha makbule geçer bu mal da iş yok bence aldığımdan beri öyle, kaç kez pil aldık o kadar çabuk bitmez ki pili. şükür ki garantisi vmarış bi geçmemiş

Bildirime 2 gün kala heç kendimi zayıflamış hissetmiyorum su içemiyorum ondan galiba, ben bugün kendimi sıkayım biraz olmaz böle ucunda çanta var

erginsenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana bi ufak tefek bi liste yazsan:))) ben genelde öğünleri atlayıp sonrada dayanamayıp yiyenlerdenim işte ((...geçen yaz 12 kilo verdim ama bu sene veremiyorum işte(((
Canım bizim diyet listemiz var daha nasıl liste verelim
ne yorucu bigün olmuş
Bu arada benim cadıların mızmızlanma sebebide ortaya çıktı ikisininde ateşi var
Tamda zamanı yaaa offff inşallah yarına kadar birşeyleri kalmaz Perşembe arkadaşlarla buluşacaktık
geçmiş olsun cnm
recaaaa

efferım kuzıııııı de aksam karar vır elmamı yedın muzmu :44::44::44::44::44:
elmayı nerden çıkardım bilmiyorum canım muz yediydim
gunaydın mıllettttt

canım yine ne oldu :44:

s.a kızlar
bu sabah kızımın tahlilleri vardı hastaneye gittik yeni geldik amaaannn oturun evinizde hiç dışarı çıkılcak gibi deqil 2 tüp kan verip geldik sonuçlar ayın 25inde.. dua edin kızlar bişey çıkmasın...bu arada d vitamini çook düşükmüş ilaç verdi...güneşe çıkmıyormusun dedi çok düşükmüş...anne olmak çok zor yaa nasıl üzülüyor insan
Bildirime 2 gün kala heç kendimi zayıflamış hissetmiyorum su içemiyorum ondan galiba, ben bugün kendimi sıkayım biraz olmaz böle ucunda çanta var

ödüller her zaman motivasyon kaynaqıdır tatlım

Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:

Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa

sızın mınıgede gecmıs olsun

ben menümü yazayım sonra da geçmişi kaldığım yerden okumaya devam

Sabah kalkınca 1 çay bardağı kadar süt
yarım saat sonra bi çay kaşığı çörekotu 2 bardak su (çok çiyneyemedim bu sefer, çok yoğun bi tadı var çünkü) arkasından 1 büyük kupa yeşil çay ve 3 kuru kayısı

Kahvaltımı birazdan yapıcam yarım dil. ekmek peynir zeytin yumurta salatalık vs klasik kahvaltım

Öğle: kursta çıkacak bakalım ne olur porsiyonlar çok küçük oluyor zaten

Ara: 1 yeşil çay içerim

akşam ıspanak yemeği düşünüorum 3 gündür yapamadım bi türlü ya bugün akşama ıspanak var diyorum başka şey çıkıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…