- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
gunaydın mıllettttt
moral atomlarım eksıde oldugu ıcın dıyet sız yapın ben ızlıcemm sımdılık tabeeekendımı toplayım sahalara bomba gıbı donecem bekleyın benı
Günaydın
Neden Moral atomların ekside yemeye verme kendine bak 72 ken 73 falan olma yan vucudmuz çabuk kilo yapıyor lütfeeeennnn
Günaydın Canlar
Dünkü menümde kardeşim geldi değişiklik oldu.
Izgara Köfte
Salata ,közlenmiş Biber
Kızlar Ya ben dikkat etmeme rağmen hatta üstüne 15 dakika da olsa spor yapmama rağmen 55 in altına düşemeiyorummmmmm
1 haftada 3 kilo verdikten sonra korumaya mı geçti vucüdüm anlamıyorum kiiiii ....
Birde benim aslında ideal kilom 55 hesapladığın zaman ondan dolayı mı böyle yapıyor analmıyorumkiii
kaç gündür 1 gram düşmüyo kilomdan.sabah sabah moralman çöküntülerdeyim(((....1 gram gitmez mi arkadaş
Günaydım canlar, nasılsınız bugün? Cuma gelsede tartılsak ölcem meraktan...:18:
Dünkü listemi sizinle paylaşıyorum...
09.04.2013 / 08:30
Beyaz Peynir 50gr. 1
Havuç 1/4 adet 1
Peynirli Omlet 1 Porsiyon 1
Sosis 5 küçük adet 1
Şekersiz Nescafe 1 fincan 0
10:00
12:00
Soğan suyu 1 bardak 5
13:30
Tavuk Burger 3 adet 0
Salata 1 Porsiyon 5
Ayran 200ml 4
16:00
17:00
Tavuk Şiş 1 çöp 0
18:00
Soğan suyu 1 bardak 5
20:30
Semizotu yemeği 1 porsiyon 3
Yoğurtlu semizotu 1 Porsiyon 5
Toplam 31 puan, var mı yanlışım şekerler??
guzel gıdıosunuz bu haftata en az 2 kılo gıder garantı
aa bak bu süper olmuş canımgarantisi varsa yaparlar ama yapılmazsada yenisini veriyorlar hadi hayırlısı bakalım
Canım bizim diyet listemiz var daha nasıl liste verelimerginsenaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bana bi ufak tefek bi liste yazsan:))) ben genelde öğünleri atlayıp sonrada dayanamayıp yiyenlerdenim işte((...geçen yaz 12 kilo verdim ama bu sene veremiyorum işte (((
ne yorucu bigün olmuşSelamün Aleyküm kızlarrrrrrr
Hepinize hayırlı akşamlarrrrrrr :122:
Bugün inanılmaz yoruldum yaaabenim küçük cadı sabahtan vukuatlara başladı
Pazar günü babası ona sıkma tahin pekmez almış ( paketinde pepe var diye istemiş hatun) Sabahta onu eline almış dedim önce kahvaltı et öyle vereceğim. O ara annem arayınca telefona daldım ve bizim cadı bana çaktırmadan koltukta yatarken kapağını cevirip açmış birde bir güzel sıkmaya başlamış tüpü 10 saniye içinde üstü başı, yüzü, koltuk örtüsü, koltuğun ta kendisi ve koltuğa uzandığımızda üzerimize aldığımız pike tahin pekmez olmuştu
Tabi ben sabahtan şalterleri attırdımbir fırça attım kaçacak yer aradı cadı sonradan da diyor ki ben petmek yiyecektim ama niye bağırıyorsun bana diye
Hadi onların hepsini temizlemeyle uğraştım tabi herşey yapış yapış olduğundan ancak bitti işim
O ara ablasıda okuldan geldi oda 5 karış surat anne hiç halim yok falan diye mızmızlanıyorzar zor okulun orkestrasında olduğundan tekrar okula gitti tabi giderken resmen odasını talan etmişti hadi bide onları peşinden topla.
Komşu ablamda öğlenlik olağan kahve faslımızı yaparken oda demezmi akşama yeğeni ( gece bazı yerlerde sahne alıyor ) bütün şarkıcı arkadaşlarıyla buluşacaklar bizide davet etti diye :122:
Sevindim tabi ama bu seferde anam bir tane totoşuma olan kotum var onunda fermuarı bozuk diye panik yaptımhadiiiii birde onla uğraş. Tam kıyafet sorunuda hallettim tak bir telefon haftaya ertelemişler bu gece maç var diye
Bİr yandanda öğlenlik yemek hazırla
Saate bir baktım almış başını gidiyorSpor salonuna gitmeden yemeğimide yapayım dedim ve evden attım kendimi
Çok şükür 80 dakika yoğun bir şekilde fitness yaptım ve inanılmaz terledimEve gelincede az dinlenip yemeğimizi yedik eee bulaşık falan derken ancak geldim
Yarım saatlığıne de olsa sizlere bakayım dedimMaç izlemeye karşı komşumuzda bize gelecek çaya gece geç saatte de olsa yine damlarım nasılsa
geçmiş olsun cnmBu arada benim cadıların mızmızlanma sebebide ortaya çıktıikisininde ateşi var
Tamda zamanı yaaaoffff inşallah yarına kadar birşeyleri kalmaz Perşembe arkadaşlarla buluşacaktık
elmayı nerden çıkardım bilmiyorum canım muz yediydimrecaaaa
efferım kuzıııııı de aksam karar vır elmamı yedın muzmu :44::44::44::44::44:
gunaydın mıllettttt
moral atomlarım eksıde oldugu ıcın dıyet sız yapın ben ızlıcemm sımdılık tabeeekendımı toplayım sahalara bomba gıbı donecem bekleyın benı
Canım bizim diyet listemiz var daha nasıl liste verelim
ne yorucu bigün olmuş
geçmiş olsun cnm
elmayı nerden çıkardım bilmiyorum canım muz yediydim
canım yine ne oldu :44:
Bildirime 2 gün kala heç kendimi zayıflamış hissetmiyorum su içemiyorum ondan galiba, ben bugün kendimi sıkayım biraz olmaz böle ucunda çanta var
s.a kızlar
bu sabah kızımın tahlilleri vardı hastaneye gittik yeni geldik amaaannn oturun evinizde hiç dışarı çıkılcak gibi deqil2 tüp kan verip geldik sonuçlar ayın 25inde.. dua edin kızlar bişey çıkmasın...bu arada d vitamini çook düşükmüş ilaç verdi...güneşe çıkmıyormusun dedi çok düşükmüş...anne olmak çok zor yaa nasıl üzülüyor insan
gecmıs olsun kuzıııı
ödüller her zaman motivasyon kaynaqıdır tatlım
Selamün Aleyküm kızlarrrrrrrrr :122: :122:
Sabahtan kızlarımı sağlık ocağına götürüp geldim hemen
Ufaklığın hala ateşi var gecede bir kaç kere ateşi baya bir fırladı :26: Doktor şükür önemli birşey yok sadece üst solunum dedi ve ilaçlarını verip eve gönderdi
Bir iki güne birşeyleri kalmaz Allahın izniyle ama işte ufaklık devamlı üzerimde yapışık maymun yavrusu gibi
Dün yemeği bile yaparken devamlı kucağımdaydı tezgah üstünde bile zor oturttum
Şimdi gözünü açtıkca anneciğim seni çot seviyorum diyip uyuyor
İşlere girişmeden bir selam vereyim dedim
Öğleden sonra sohbete gelirim nasılsa
HIC BISI olmadı sadece bu aralar dıyet yapmak ıstemıo canım