Erginsena'nın Diyet Günlüğü 52 bedenden 36 bedenee

Bugün regl oldum, kasıklarım ağrıyor, cuma günü tartıda gerçek kılomu göremıcem ona üzülüyorum
2 gündür çok gergınım süreklı kavga çıkarıyorum ve ağlamak ıstıyorum, regl sendromları..

Şu ana kadar menüm;

Kahvaltı
Tatlı krızı yüzünden 1 parça çıkolata
(Başka bır şey ıstemedı canım )

Öğle
1 kase mercımek çorbası

şimdiye kadar 1 litre su içtim.pırasa kavurdum.şimdi onu yiyorum.çok pişirmediğim için kıtır kıtır.midem bulandı.kuscam şimdi

Selam kızlar yine ben :122:

Büyük kız şükür biraz daha iyi ama ufaklığın ara ara ateşi yükelip düşüyor :26: Neyse inşallah bir kaç güne kadar hiç birşeyi kalmaz
Öğlen yemeğimide yedim şükür kendimi çok hafif hissediyorum

Bugün yediklerimide yazayım

Sabah;
1.5 yağsız poğça ( dışarda olunca mecbur hiç birşey yememekten iyidir dedim ama onun yerine simit bulsaydım daha iyidi )
1 Büyük fincan yeşil çay

Bir saat sonrasında Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak

ara;
şekersiz türk kahvesi

Öğlen;
1 kase Çorba
1 büyük kase salata
1 kase yoğurt

Bir saat sonra Zencefilli ödem atıcı kür 1 bardak

ara; ( birazdan tüketeceğim )
sütsüz şekersiz nescafe
10 tane çilek

akşam; henüz yemedim tabi
7 -8 kaşık sebze haşlama
1 kase sarımsaklı yoğurt ( üzerine dökerim )
1 büyük kase kıvırcık salata

gece;
yeşil çay yada 9lu çay içerim herhalde

Akşama kadar suyumuda 3 LT ye tamamlarım inşallah

edacım teşekkürler tatlım

eda tatlım reql dönemlerinde biraz daha duygusal oluyoruz ve herşeye daha duygusal yaklaşıyoruz...kendini rahat bırak tatlım geçici bir dönem...aqrın geçmezse apranax iç reql aqrısı için bu ilaç

eeyyyyy ahali bi bakın :)....akşam eşimin dedesi yemeğe çağırdı ve sac böreği yapılacak.yesem bi türlüüüüüüüüüüüü yemesem bi türlü.napsamki? ye gitsin diyolar her seferinde.yiim gitsin desem okadar çabalarıma yaık günah.yemesemde bi yerlerim şişer napsamki???? gitmeden önce 1 tabak çorba içsemde,ordada biraz börek yesem bii olur muki???

Canım yine sen bilirsin ama dediğin gibi okadar emek sarf ediyorsun yazık günah he nefsini körlemek için çok ufak bir parça olur ama bol salata ve yoğurtla tıka kendini bence sonuçta çorbada ekmek yerine geçiyor biliyorsun
Umarım ısrarlara dayanabilirsin şurda tartı gününe de az kaldı sonuçta

Canım dıyet sürecımızde bu tarz şeylerı sadece nefsımızı korleyecek şekılde yanı abartmadan, haftada 1 gün ve mümkünse kahvlatıda yemelıyız Bugüne kadar yaptığım büyük bır hataydı bu, şımdı çok dıkkat edıyorum kaçamaklara..

kızlarrrr gene ıspanak yemeğini yapamadım bi nasip olmadı ya ne ıspanakmış ehehe kursta bi dilim ıslak kek ve 2 tane serçe parmak kadar hazır yufkadan börek yedim ama kalorisinin çok olduğunu snamıyorum çok hafifti yağı şekeri çok azdı çukulata sosla değil sütle ıslatışmıştı hemde neyse bu yüzden eve gelince 2 bardak yeşil çay içtim ve akşam sadece zencefilli zerdeçallı yoğurt ve 1-2 çatal tavuk yicem

menüm kızlar;

kahvaltım
1 yumurta
1 dilim çavdar ekmeqine sürülmüş çemen
dil peyniri
süt

öqlen
ızgara ciqer
ızgara domates
ızgara yeşilbiber

ara
1 muz

akşam
sade türk kahvesi

3 litre su

geçmiş olsun canımcım,hayırlısıyla iyi çıkacak inşallah
güneş ışınlarının zararlı olmadığı saatlerde koruyucusuz güneşlenmesi gerekiyor canım,çok abartmadan ve yanmadan bir kaç dakika.
bendede var D vitamini eksikliği doktorum böyle demişti,birde camdan D vitamini geçmiyor

iyi akşamlar
3 günlük şok diyete başladım .
bugün ilk günüydü.zaman zaman kilo vermem duraklayınca 3 gün yapıyorum .

menüm

sabah

1 bardak zencefilli kür
kahvaltı
1 bardak şekersiz çay
2 dilim beyaz peynir
1 dilim kepekli ekmek

ara
2 hurma

öğlen
tavuk
yoğurt

ara
2 hurma

akşam
1 bardak yoğurt
1 dilim kepekli ekmek

ara
1 elma

2 .5 litre su yatana kadar tüketilecek(gün içinde)

100 dk

Son düzenleme:
üüfffffffffff.gezmeden geldim.cevizden biraz daha büyük mayasız hamurdan yapılmış kıymalı sac böreği ve biraz turşu yedim.buraya kadar herşey normal.az önce gezmeden geldik.1 ay önceki giydiğim eteği giydim ama halen aynı,hatta biraz daha dar mı geldi ne((((((.....onun verdiği psikolojiyle oturup yarım börek,1 dilim ekmek ve 3 5 kaşık çorba yiyip içtim.şimdide pişman oldum.yarında gündüz gezmesine gitcem.napcam ben böyle yaaa.okadar emeğim boşa gitti...şimdi mekik çeki eiptik bisiklete biniyim.bari birazda ola kalorisini yakarım((((((((((

Sanırım sende de ırade sorunu var. Ben de geçen haftaya kadar böyleydım, bır türlü hakım olamıyordum kendıme, sevdığım bır şeyı saate falan bakmaksızın yıyordum. Ama şurada 2 ay kaldı yaza ve çıtır olmak lazım artık zaman kaybetmemelıyız. Bıraz motıve edıcı resımler koyayım barı, şöyle gaza gelelım

Bu arada akşam yemeğım
2 kepçe çorba
Havuç salatası

Regl olduğum ıçın wc'ye gıdemıyorum zaten ağrıdan yerımden kalkamadım o yüzden 1 lt bıle olmadı ıçtığım su.

ben 173 boyunda ve 72,5 kilo ağırlığındayım :)))))))) öyle çok çok şişman değilim ama vacık vucuk bi vücudum var

selam kızlar :) diyete ilk basladıgım günler kendimi aynı kiloda gördukce hevesim gitmisti cok sükür ki az da olsa kilo vermeye basladım :) bu arada gecen okudugum bir yazıda kadınların sadece %5 i kilosundan vucudundan memnunmus sasırmadım :) herkese selamlaar yediklerimize dikkat edeliim :))

canım benimki de yeni bitti hem o dönem sinirli hem de agrılı geciyor benim içinde..regli oldugum dönemde kilom gram farketmedi ki daha fazla cıktım diyebilirim inanılmaz siskinlik oluyor eger sende de aynı durum olursa moralini bozma ve devam et :) cok gecmis olsun agrı içinde majezik öneririm bu agrıyı her ay yasayan biri olarak :) ikimizinde ulasmak istedigi kilo aynı inşş en kısa sürede verebiliriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…