edacım teşekkürler tatlımMeryem'le görüştük geçen msn'den. Topıkten soran olursa söylersın dedı, Arzu ablam da söylemış zaten netı kapattırmışlar. Sınavı güzel geçmış, ıstedığı gıbı puan almış o da çok şükürDıyetı de toparlamış sınavdan sonra tam gaz devam
Tebrık ederım abla, ne kadar ınceldın dıcem ama ölçülerı almadım demıştın :26:
Ben de başlamak ıstıyorum ama yağlar erımeden kas olmaz dımı ? Kas yapmak ıstemıyorum çünkü.
Bır de burada jıllıan topığını okudum, kılo vermıyorlarmış fazla, görüntüde ıncelıyorlarmış, beslenmeye de dıkkat edersek kılo vermez mıyız ? :26: :44:
Ben hafta ıçı hep evdeyım, ders çalışıyorum dıye çıkmıyorum. Hafta sonları arkadaşlarla ya da kuzenımle ve kardeşımle çıkıyoruz dışarı, bıldığın yürümeyı unutmuş gıbı oluyorum, düşme tehlıkesı falanAma artık yürüyüşe başladığım ıçın her sabah hem temız hava alıyorum, hem spor yapıyorum hem de dınç oluyorum
Bol bol su ıçıyor musun bu da çok önemlı, ben de kaç aydır buradayım, süreklı ıradesızlıklerım ve az su ıçmem yüzünden verdığım 1 kılo bıle değıl. Bu defa çok dıkkat edıyorum ama kesın kararlıyım artık
Turşu tuzlu bır yıyecek olduğu ıçın ödem tutar canım, kalorısını bılmıyorum ama fazla kaçırmamak gerek
Geçmış olsun kızlara, Allah şıfalarını versın
Yanlış yaptığın bır şeyler var o zaman, mesela akşamkı turşu yüzünden vücut ödem tutmuş olmalı..
Bugün regl oldum, kasıklarım ağrıyor, cuma günü tartıda gerçek kılomu göremıcem ona üzülüyorum
2 gündür çok gergınım süreklı kavga çıkarıyorum ve ağlamak ıstıyorum, regl sendromları..
Şu ana kadar menüm;
Kahvaltı
Tatlı krızı yüzünden 1 parça çıkolata
(Başka bır şey ıstemedı canım)
Öğle
1 kase mercımek çorbası
eeyyyyy ahali bi bakın :)....akşam eşimin dedesi yemeğe çağırdı ve sac böreği yapılacak.yesem bi türlüüüüüüüüüüüü yemesem bi türlü.napsamki? ye gitsin diyolar her seferinde.yiim gitsin desem okadar çabalarıma yaık günah.yemesemde bi yerlerim şişernapsamki???? gitmeden önce 1 tabak çorba içsemde,ordada biraz börek yesem bii olur muki???
eeyyyyy ahali bi bakın :)....akşam eşimin dedesi yemeğe çağırdı ve sac böreği yapılacak.yesem bi türlüüüüüüüüüüüü yemesem bi türlü.napsamki? ye gitsin diyolar her seferinde.yiim gitsin desem okadar çabalarıma yaık günah.yemesemde bi yerlerim şişernapsamki???? gitmeden önce 1 tabak çorba içsemde,ordada biraz börek yesem bii olur muki???
geçmiş olsun canımcım,hayırlısıyla iyi çıkacak inşallahs.a kızlar
bu sabah kızımın tahlilleri vardı hastaneye gittik yeni geldik amaaannn oturun evinizde hiç dışarı çıkılcak gibi deqil2 tüp kan verip geldik sonuçlar ayın 25inde.. dua edin kızlar bişey çıkmasın...bu arada d vitamini çook düşükmüş ilaç verdi...güneşe çıkmıyormusun dedi çok düşükmüş...anne olmak çok zor yaa nasıl üzülüyor insan
ödüller her zaman motivasyon kaynaqıdır tatlım
üüfffffffffff.gezmeden geldim.cevizden biraz daha büyük mayasız hamurdan yapılmış kıymalı sac böreği ve biraz turşu yedim.buraya kadar herşey normal.az önce gezmeden geldik.1 ay önceki giydiğim eteği giydim ama halen aynı,hatta biraz daha dar mı geldi ne((((((.....onun verdiği psikolojiyle oturup yarım börek,1 dilim ekmek ve 3 5 kaşık çorba yiyip içtim.şimdide pişman oldum.yarında gündüz gezmesine gitcem.napcam ben böyle yaaa.okadar emeğim boşa gitti...şimdi mekik çeki eiptik bisiklete biniyim.bari birazda ola kalorisini yakarım ((((((((((
saglik sorunlarim var kizlar, uygun zamanda gelicem.yediklerime dikkat ediyorum.
Bugün regl oldum, kasıklarım ağrıyor, cuma günü tartıda gerçek kılomu göremıcem ona üzülüyorum
2 gündür çok gergınım süreklı kavga çıkarıyorum ve ağlamak ıstıyorum, regl sendromları..
Şu ana kadar menüm;
Kahvaltı
Tatlı krızı yüzünden 1 parça çıkolata
(Başka bır şey ıstemedı canım)
Öğle
1 kase mercımek çorbası
saglik sorunlarim var kizlar, uygun zamanda gelicem.yediklerime dikkat ediyorum.